Chrischal1908 Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/125313/nowhere-networks-vantage-towers-synergasia-gia-na-epekteinei-to-apotypoma-tis-stin-ellada/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Και εγώ θα πάρω την Vantage να τους πω θέλω μερικές να βάλω εξοπλισμό 🤣🤣🤣🤣 Εύχομαι να μου κάνουν καλή τιμή 🤣🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 https://www.capital.gr/diethni/3746870/i-zegona-tha-agorasei-ti-vodafone-ispanias-enanti-5-disekatommurion-euro/ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 (edited) Καλό μήνα με ευχάριστα! https://www.insider.gr/epiheiriseis/296409/vodafone-poyla-ti-thygatriki-stin-ispania-ayxanei-tis-ependyseis-stin-ellada Edited November 1, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 29 minutes ago, Chrischal1908 said: Καλό μήνα με ευχάριστα! https://www.insider.gr/epiheiriseis/296409/vodafone-poyla-ti-thygatriki-stin-ispania-ayxanei-tis-ependyseis-stin-ellada Καλό νέο. Επόμενο βήμα πώλησης η Vodafone Ιταλίας στην iliad. Από την άνοιξη έχουν αρχίσει ξανά οι συνομιλίες. Φαίνεται ότι θα αρχίσει να επενδύει παραπάνω εδώ και αυτό είναι καλό 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 53 minutes ago, aektzhs 1 said: Καλό νέο. Επόμενο βήμα πώλησης η Vodafone Ιταλίας στην iliad. Από την άνοιξη έχουν αρχίσει ξανά οι συνομιλίες. Φαίνεται ότι θα αρχίσει να επενδύει παραπάνω εδώ και αυτό είναι καλό Μην πουλησει και την δική μας εγώ φοβάμαι... 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Καλό νέο. Επόμενο βήμα πώλησης η Vodafone Ιταλίας στην iliad. Από την άνοιξη έχουν αρχίσει ξανά οι συνομιλίες. Φαίνεται ότι θα αρχίσει να επενδύει παραπάνω εδώ και αυτό είναι καλό Φτάνει η υλοποίηση του "επιπλέον" επενδυτικού κεφαλαίου! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Μην πουλησει και την δική μας εγώ φοβάμαι...Είμαστε διαφορετικές αγορές με διαφορετική δυναμική, όπως και διαφορετικό κόστος επενδύσεων. Αλλά θα δείξει η ιστορία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 11 minutes ago, Chrischal1908 said: Φτάνει η υλοποίηση του "επιπλέον" επενδυτικού κεφαλαίου! Και πάλι δεν φτάνει το επενδυτικό πλάνο των άλλων δύο αλλά και πάλι 700-750 εκατ € είναι ένα αξιοσέβαστο πόσο. Και αυτά τα 150 εκατομμύρια € όλο και κάτι θα βελτιώσουν 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Όταν λένε εκσκαφές για οπτική ίνα τι εννοούν; GB internet σταθερό; Καμιά κεραία τριγύρω από την περιοχή όπου μέσω αυτής, θα δίνει οπτική ίνα; Θα υπάρχει μελλοντικά και συν εγκατάσταση με νοβα ή κοσμοτε πχ σε όλο αυτό ή δεν είναι απαραίτητο; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Θεωρώ ότι όλα έχουν τον καιρό τους. Η Vodafone καλώς ή κακώς παρακμάζει. Πάνε οι δόξες που είχε στην αρχή του mobile internet και είναι πολύ λογικό. Το ίδιο έπαθε και η Nokia και τόσες άλλες εταιρίες. Και μόνο το brand της Vodafone που παραμένει το ίδιο εδώ και 2 δεκαετίες είναι σημείο παρακμής. Ούτε καν αυτό δεν μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν, που θεωρείται από τα πρώτα βήματα του marketing. Αν δεν έχεις, σαν όμιλος, κεφάλαιο για επενδύσεις, τότε φυσικό επακόλουθο είναι να μείνεις πίσω, οπότε και αρχίζει το ξεπούλημα. 3 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2215799/vodafone-prosthetes-ependyseis-100-ekat-sthn-ellad.html 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 25 minutes ago, Antonio21 said: https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2215799/vodafone-prosthetes-ependyseis-100-ekat-sthn-ellad.html Εαν ελεγε "κανει συζητησεις να πουλησει την voda gr" δεν θα εχανε τουλάχιστον το μισό της πελατολόγιο και αξία; Οπότε λέει "πρόσθετες επενδύσεις 100 μυρια στην Ελλάδα" και ολοι ήσυχοι. Πως γινεται να πουλαει την ισπανική, των 13 εκατομμυρίων συνδρομητών και να είναι σε συζητήσεις για πωληση της ιταλικής των 18 εκατομμυρίων συνδρομητών και να αφησει την ελληνική των 4 εκατομμυρίων συνδρομητών; (πηγή: https://www.statista.com/statistics/714550/number-of-vodafone-mobile-customers-by-markets/ ) 6 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εαν ελεγε "κανει συζητησεις να πουλησει την voda gr" δεν θα εχανε τουλάχιστον το μισό της πελατολόγιο και αξία; Οπότε λέει "πρόσθετες επενδύσεις 100 μυρια στην Ελλάδα" και ολοι ήσυχοι. Πως γινεται να πουλαει την ισπανική, των 13 εκατομμυρίων συνδρομητών και να είναι σε συζητήσεις για πωληση της ιταλικής των 18 εκατομμυρίων συνδρομητών και να αφησει την ελληνική των 4 εκατομμυρίων συνδρομητών; (πηγή: https://www.statista.com/statistics/714550/number-of-vodafone-mobile-customers-by-markets/ ) Να σου πω την αλήθεια ούτε μου καίγεται καρφί πια εταιρία πάει που. Έχω σιχαθεί τη ζωή μου και με τις τρεις εταιρίες σε σταθερή και κινητή. Χιλιάδες προβλήματα όλες και απαράδεκτες επενδύσεις όλες τους στην πλειονότητα των ΒΙΠΕ της χώρας. Κατά τα άλλα θέλουμε και ανάπτυξη χωρίς να μπορούν οι εταιρίες που είναι λίγο ποιο έξω από τις πόλεις να κάνουν τη δουλειά τους. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Εαν ελεγε "κανει συζητησεις να πουλησει την voda gr" δεν θα εχανε τουλάχιστον το μισό της πελατολόγιο και αξία; Οπότε λέει "πρόσθετες επενδύσεις 100 μυρια στην Ελλάδα" και ολοι ήσυχοι. Πως γινεται να πουλαει την ισπανική, των 13 εκατομμυρίων συνδρομητών και να είναι σε συζητήσεις για πωληση της ιταλικής των 18 εκατομμυρίων συνδρομητών και να αφησει την ελληνική των 4 εκατομμυρίων συνδρομητών; (πηγή: https://www.statista.com/statistics/714550/number-of-vodafone-mobile-customers-by-markets/ ) Απλό. Αν το κόστος κεφαλαίου είναι 3%, η Ισπανική αποδίδει 4%, η Ελληνική 8% και η ζητουμενη απόδοση είναι 6%, μάντεψε ποιπν θα πουλησει. Ο αριθμός συνδρομητών δεν λέει κάτι από μονος του. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 https://www.powergame.gr/epichirisis/540276/tha-einai-i-vodafone-o-epomenos-stochos-tis-dei/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Τώρα σωθήκαμε 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 36 minutes ago, Antonio21 said: https://www.powergame.gr/epichirisis/540276/tha-einai-i-vodafone-o-epomenos-stochos-tis-dei/ Τόσες απανωτές εξαγορές συνήθως δεν βγαίνουν σε καλό για την εταιρία που εξαγοράζει. Απορία έχω εάν ο Ευάγγελος θα ενδιαφερθεί για Vodafone. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Δε θα ασχοληθεί. Ο Ευάγγελος θέλει και τηλεόραση. Η ΔΕΗ δε μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να κανει στις τηλεπικοινωνίες, όταν ο ΟΤΕ είναι ήδη ημικρατικός και η ΔΕΗ επίσης (έχει ένα ποσοστό περίπου 30% πλέον). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Νομίζω χειρότερα δεν μπορεί να παει η βόνταφον, οπότε καλύτερα να την πάρει η ΔΕΗ. Έχω πείσει κόσμο να έρθει βόνταφον για το liquid και αισθάνομαι πολύ μαλ***ς αυτή τη στιγμή. Το συστημα αυτή τη στιγμή έχει παθει εμπλοκη, υπαλληλοι στην εξυπηρετηση δεν υπαρχουν, μία γενική έλλειψη σοβαρότητας και η απολυτη απογοητευση βασιλεύουν! Δεν είναι για καμμία εμπιστοσύνη αυτή η εταιρία! Οτιδήποτε συμφέρον φτιάχνει, το χαλαει! 3 2 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Γενικά δεν τη συμπαθώ την εταιρία λόγω αρκετών θεμάτων και απατεωνιων, αλλά αυτή τη στιγμή όλα λειτουργούν καλά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Βασικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πεδίο των τηλεπικοινωνιών μόνο groups και funds μπορούν να ανταπεξέλθουν και να προσφέρουν κάτι. Μεμονωμένοι αγοραστές δύσκολα να συμβαδίζουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Θέλει πολλά χρήματα να ρίξουν. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) 1 hour ago, paanos said: Γενικά δεν τη συμπαθώ την εταιρία λόγω αρκετών θεμάτων και απατεωνιων, αλλά αυτή τη στιγμή όλα λειτουργούν καλά 200αρα; Κάπου εκεί μου δίνει με το ίδιο πακέτο Edited November 4, 2023 by waeo 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) 4 minutes ago, waeo said: 200αρα; Κάπου εκεί μου δίνει με το ίσιο πακέτο Είναι 200 ναι. VDSL. 27,57 πλέον λόγω του 1€ Edited November 4, 2023 by paanos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Το 34 τοις εκατό της ΔΕΗ ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Εγώ δεν είμαι απόλυτος ότι θα είναι για κακό μια εξαγορά από την ΔΕΗ. Από την άλλη το ότι η Vodafone Ελλάδας δεν συμβαδίζει στις απολύσεις και στην εξυγίανση ολοκλήρου του Ομίλου Vodafone έχει μια βάση για το παραπάνω δημοσίευμα. Ας γίνει το καλύτερο λοιπόν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts