Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ εξυπνο προιον. Θα πουλησει σαν τρελλο σε οσους δεν γνωριζουν λιγακι παραπανω το κινητο τους και δεν εχουν νοκια, sony-ericsson, simenens κλπ κινητα που το κανουν μονα τους...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν ξέρω αν έχει γίνει σχετική συζήτηση σε άλλο μέρος του φόρουμ, αλλά από όσο έψαξα δεν βρήκα. Πριν από καιρό είχα κατεβάσει το λογότυπο δικτύου της Βοντα στέλνοντας κενό μήνυμα στο 1250. Τώρα θέλω να το αφαιρέσω αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο. Το κινητό μου είναι ΝΟΚΙΑ 5210. Σημειωτέον, ότι το ΙR της ΜΑ 620 δεν φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο, μια και δε βρήκα το λογότυπο γόμμα.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος castrato ( 4 Φεβ. 2004 , 18:27)

Δεν ξέρω αν έχει γίνει σχετική συζήτηση σε άλλο μέρος του φόρουμ, αλλά από όσο έψαξα δεν βρήκα. Πριν από καιρό είχα κατεβάσει το λογότυπο δικτύου της Βοντα στέλνοντας κενό μήνυμα στο 1250. Τώρα θέλω να το αφαιρέσω αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο. Το κινητό μου είναι ΝΟΚΙΑ 5210. Σημειωτέον, ότι το ΙR της ΜΑ 620 δεν φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο, μια και δε βρήκα το λογότυπο γόμμα.

Τηλ/σε στο 9011231500 (από σταθερό), πληκτρ/σε τον αριθμό του κινητού σου και όταν ακούσεις request κωδικού, πληκτ/σε: 00000

Χρέωση: € 0.3/15" + ΦΠΑ 18% (Περίπου 3 λεπτά θα χρειαστείς)... :o

Εναλλακτικά μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 1397 (δωρεάν) από το κινητό σου, να "συνδεθείς" με το fun&info του Vodafone live! και να ρωτήσεις, αν μπορείς να στείλεις στο 4020, κάποιο κωδικό του τύπου (κενό λογότυπο?): Logo NOK 000000 (Χρέωση: €1.50 + ΦΠΑ 18%)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος castrato ( 4 Φεβ. 2004 , 20:27)

Για να μη χρεώνεσαι άδικα με το 901 στείλε μου με PM το νούμερό σου και θα σου στείλω κενό λογότυπο...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

den 3erw ean parermhneyw ayto pou les Panagioth,alla to proion ayto de vgainei toso ws "boithima" gia osa kin den exoun mnhmh apothikeyshs katalogou - an kai den eimai sigouros ean yparxei tetoio kin shmera - h gia na mporeseis mesw aytou na metafereis tous arithmous se kapoia allh kainouria SIM,oso vgainei san ena backup tou thlefwnikou sou katalogou.ean tyxon sou klepsoun to kin h tyxei kai to xaseis,de tha klais toulaxiston tous xamenous arithmous prwhn amore(kai νυν kabatzwn!) kai na mpaineis sth diadikasia na psaxneis pali xamenous thlefwnikous arithmous..

Δεν γνωριζω αν αποθηκευει στην μνημη του την Sim (τα περιεχομενα της) αλλα σιγουρα κανει αυτο που μπορει να κανει και ενα παλιο νοκια για παραδειγμα δηλαδη βαζεις την παλια καρτα sim επιλεγεις αντιγραφη απο την καρτα στο τηλεφωνο και οταν γινει η αντιγραφη μετα βαζεις μεσα την νεα καρτα sim και επιλεγεις αντιγραφη απο το τηλεφωνο στην καρτα sim. Αν η συσκευουλα κραταει και backup τοτε θα σκεφτομουν να την αγορασω. Αλλοιως ειναι ψιλοανουσια...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εγώ έχω αποκτήσει αυτή τη συσκευή εδώ και λίγο καιρό και είναι πολύ χρήσιμη και απλή στη χρήση!

Με μία κίνηση περνάς όλες τις μνήμες μίας SIM στην μνήμη της συσκευής και έπειτα με ένα άλλο κουμπάκι, περνάς όλες τις επαφές σε μια καινούρια κάρτα.

Θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθεί το ΡΙΝ και στις δύο κάρτες για να γίνει η διαδικασία!

Αυτά, εγώ το συστήνω ανεπιφύλακτα! (Προσωπικά το πήρα γιατί τώρα με τη φορητότητα αν δεν έχεις smartphone να περνάς αυτόματα τις επαφές από το Outlook, και θέλοντας να αλλάξω σε Q, πιστεύω ότι θα μου φανεί χρήσιμο για να μην περνάω τις επαφές μία μία στην καινούρια κάρτα!)

Απο που θα το κανεις αυτο?

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 5 Φεβ. 2004 , 18:03)

Απο που θα το κανεις αυτο?

Logomanager :) Αποστολή logo για άλλο δίκτυο άλλης χώρας ώστε να μην επηρεάσει κανένα από τα δικά μας!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ναι ρε παιδια αλλα ποσοι χρησιμοποιητε τις καταχωρησεις της sim με ενα ονομα και ενα τηλεφωνο και ποσοι του κινητου με τα πολλαπλα πεδια πλεον;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 5 Φεβ. 2004 , 23:21)

Ναι ρε παιδια αλλα ποσοι χρησιμοποιητε τις καταχωρησεις της sim με ενα ονομα και ενα τηλεφωνο και ποσοι του κινητου με τα πολλαπλα πεδια πλεον;

Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Έχω να χρησιμοποιήσω τον κατάλογο της SIM μου εδώ και χρόνια... Μάλιστα, τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στις επαφές που έχουν ξεμείνει εκεί ;)

εγώ πάντως έχω ακόμη καμία 50άρα επάφες στη κάρτα... όσα έχουν μόνο ένα νούμερο!

:D :D :D egw pou menw sthn katerinh mia mera eskaban sto steno mas kai pernousan kati gomaria kalwdia poy eixan optikes. den mporesa na antista8w kai rwtisa tous texnikous apo poia etaireia einai oi optikes.h apantisi htan safestati. ths VODAFONE. ayto egine edw kai 5 mhnes opote opou nanai 8a einai etoimes oi syndeseis dsl. :D
David

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peidis ( 6 Φεβ. 2004 , 20:17)

:D :D :D egw pou menw sthn katerinh mia mera eskaban sto steno mas kai pernousan kati gomaria kalwdia poy eixan optikes. den mporesa na antista8w kai rwtisa tous texnikous apo poia etaireia einai oi optikes.h apantisi htan safestati. ths VODAFONE. ayto egine edw kai 5 mhnes opote opou nanai 8a einai etoimes oi syndeseis dsl. :D

Φίλτατε την πάτησες....το adsl δεν δουλέυει σε οπτικές ίνες αλλά σε χαλκό! :o

Εάν χρησιμοποιείται Vodafone (CU, A la Carte, συμβόλαιο) πείτε μας την γνώμη σας για την εταιρία αυτή.Σας αρέσει? Δεν σας αρέσει? Τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει, τι σας αρέσει και τι όχι!!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Αρχίζω την συζήτηση λέγοντας τη γνώμη μου. Εμένα μου αρέσει η Vodafone σαν εταιρία αλλά αν ήταν λίγο πιο φτηνή θα ήταν καλύτερη...Αυτό είναι και το κύριο πρόβλημά μου....γι αυτό το σκέφτομαι να αλλάξω σε TIM!

Amanitou City

DSL θα δωθει μαλλον στα καταστηματα της Vodafone.

Οι οπτικες που βαζουν αφορουν το backbone Αθηνα Θεσαλονικη. 3G ερχεται, χρειαζεται χωρητικοτητα και σταθεροτητα. :cool:

Ας συζητήσουμε σε αυτό το thread για το τι απιθυμούμε οι συνδρομητές της εταιρίας από την εταιρία μας. Τι θα θέλαμε να έχει παραπάνω το δίκτυό της και τι να προσπαθήσει να καλυτερέψει....

http://www.myphone.gr/gallery/data/512/11991Vodafone_2.jpeg

Amanitou City

Γενικά είμαι ευχαριστημένος, το μόνο που με χαλάει είναι το CS αρκετες φορές δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με κάποιον "αντιπρόσωπο" :confused:
I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος StandArd (31 Ιαν. 2004 , 01:34)

Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Pantos h 56k pou prosferoun sta sumbolaia einai aisxos!! Kalitera na anabathmisoun tin 56k para na baloun dsl.

Διαφωνω φιλε μου!! Εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την 56k συνδεση της panafonet! Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι τον τελευταιο καιρο καμια φορα δυσκολευομαι να συνδεθω κατα τις βραδινες ωρες (κανω 5-6 φορες redial)! Μην ξεχνας οτι ειναι και δωρεαν...

Χμ..Ναι! Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Μονο κατι...μικρες παρατηρησεις! Οταν βαζεις καποιον σε αναμονη, δεν ειναι αναγκη να ακουει αυτο το σπαστικο και παραπλανητικο ηχο (βλεπε ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ). Θα μπορουσε να ηταν μια μουσικη υποκρουση...(βλεπε διαφημισεις Vodafone)

Και κατι ακομη! Οταν εχεις ενεργοποιημενη την ειδοποιηση κλησεων με την επιλογη να ενημερωνεται ο καλων οτι θα ειδοποιηθεις, ας το βαλουνε να μιλαει και αγγλικα! Οι δυσμοιροι οι ξενοι ΔΕΝ καταλαβαινουν τι λεει!!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned