Jump to content

mikem4600

Members
  • Δημοσιεύσεις

    522
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About mikem4600

  • Ημ. Γέννησης 01/04/1984

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Athens, Greece

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

mikem4600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. mikem4600

    4G LTE

    Επίσης πρέπει να στείλεις SMS για ενεργοποίηση, δεν αρκεί η ενεργοποίηση από το μενού.
  2. Αν θέλετε να παίξετε με την εφαρμογή μας, τότε η πλήρης έκδοση είναι ΔΩΡΕΑΝ για λίγο! Προλάβετε! Μην ξεχάσετε να γράψετε τις εντυπώσεις σας.
  3. Η full version τώρα μόνο 0,79€! Επίσης promo codes για την full version για τους δυο πρώτους που θα προλάβουν! HHX93WEF3MA7 3KF6X46P7EKX Ο κωδικός λήγει την Wed Apr 27 07:01:48 PDT 2011 και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο iTunes Store για την Ελλάδα. Απαιτείται λογαριασμός iTunes, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης αποδοχής της άδειας και των όρων χρήσης. Προκειμένου να ανοίξετε ένα λογαριασμό πρέπει να είστε ηλικίας άνω των 13 και να βρίσκεστε στην Ελλάδα. Απαιτείται συμβατό λογισμικό και υλικό, καθώς και πρόσβαση στο διαδίκτυο (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Δεν προορίζεται για μεταπώληση. Πλήρεις όροι ισχύουν. Ανατρέξτε στο http://www.apple.com/legal/itunes/ww/. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο http://www.apple.com/support/. Η εφαρμογή αυτή παρέχεται σε εσάς από Zaxpy Software Ltd.
  4. Βαρεθήκατε την Τρίλιζα; Το Tria είναι ένα εξίσου απλό αλλά πολύ πιο διασκεδαστικό παιχνίδι. Πάλι πρέπει να φτιάξετε τριάδες, αλλά χρησιμοποιώντας πιόνια που μπορείτε να μετακινήσετε. Κανόνες Το Tria παίζεται από δυο παίκτες και ο καθένας έχει τρία πιόνια. Οι παίκτες παίζουν στη σειρά τοποθετώντας (αρχικά) και μετακινώντας (στη συνέχεια) τα πιόνια τους σε 9 θέσεις στο ταμπλό. Αφού τοποθετηθούν όλα τα πιόνια, μπορούν να μετακινηθούν μόνο σε γειτονικές ελεύθερες θέσεις. Ο πρώτος παίκτης που κάνει τρίλιζα, δηλαδή ευθυγραμμίσει 3 πιόνια, κερδίζει. Αν οι παίκτες επαναλαμβάνουν τις ίδιες κινήσεις ξανά και ξανά, το παιχνίδι τελειώνει με ισοπαλία. Χαρακτηριστικά -Επιλέξτε ανάμεσα σε 5 παραλλαγές του παιχνιδιού: Achi, Tant Fant, Tapatan, Three Men's Morris και Yih -Παίξτε με 5 επίπεδα δυσκολίας -Αλλάξτε το επίπεδο δυσκολίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού -Παίξτε με 3 ή 4 πιόνια -Ξεκινήστε με πιόνια εκτός του ταμπλό, ή στην "αρχική σειρά" πάνω στο ταμπλό -Μετακινήστε τα πιόνια σε οποιαδήποτε ελεύθερη περιοχή ή μόνο σε γειτονικές περιοχές -Απενεργοποιήστε την κεντρική περιοχή κατά την τοποθέτηση των πιονιών -Επιλέξτε μεταξύ άσπρων και μαύρων πιονιών -Αλλάξτε χρώμα πιονιών ακόμα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού -Δοκιμάστε τις ικανότητές σας έναντι ενός ρεαλιστικού αντιπάλου Διαθέσιμο σε Ελληνικά, Αγγλικά και πολλές ακόμα γλώσσες. Κατεβάστε από το App Store: Πλήρης έκδοση (1.59€) και Lite έκδοση (δωρεάν). Το παιχνίδι το έφτιαξα με ένα φίλο μου στον ελεύθερο χρόνο μας. http://www.zaxpy.com/screenshots/zaxpy_tria_scrshot_play.png http://www.zaxpy.com/screenshots/zaxpy_tria_scrshot_win.png http://www.zaxpy.com/screenshots/zaxpy_tria_scrshot_variation.pnghttp://www.zaxpy.com/screenshots/zaxpy_tria_scrshot_info.png
  5. Για τα περί Windows 7 σε tablet, την έχει χάσει την μπάλα η Microsoft. Και τα Windows XP ήταν τόσα χρόνια σε tablet edition και κανείς δεν έδωσε σημασία. Νομίζω το κλειδί είναι ακριβώς ότι τα tables είναι περισσότερο consumer electronics πράγματα (όπως π.χ. μια τηλεόραση) και λιγότερο PCs. Για το της Samsung, έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά (εκτός ίσως από την μικρή σχετικά οθόνη - αλλά αυτό μπορεί να είναι και πλεονέκτημα) αλλά περιμένω να δω τιμή. Διότι αν έχει τιμή σοβαρού laptop τότε δεν λέει.
  6. Α οκ, τώρα κατάλαβα τι λες. Μία φορά μόνο μου έχει συμβεί αυτό και λύθηκε με το να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω.
  7. Εμένα στο Ν85 μου η τελευταία επιλογή στη λίστα των προφίλ (που εμφανίζεται πατώντας το κουμπί ΟΝ/OFF) μετά την "αφαίρεση κάρτας μνήμης" είναι το "ενεργ./απενεργ. εξοικονόμησης ενέργειας".
  8. Κι εγώ θα το ξεφορτωθώ μόλις γυρίσω από διακοπές... Το πήρα την πρώτη βδομάδα που κυκλοφόρησε και γενικά ήταν μία απογοήτευση. Μετά από ένα διάλειμμα με τα K750 (που ήταν άψογο) και K850 μάλλον θα ξαναγυρίσω στα Nokia S60 κινητά...
  9. Τις προάλλες έψαχνα για το πως να μπαίνω από το κινητό στο Internet μέσω του PC. Για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ αναφέρει τη διαδικασία.
  10. Αναβάθμισα κι εγώ στην R1CA037 με το davinci. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Κάτι προβλήματα που είχα με την Java, όπως το developer mode, λύθηκαν (κυρίως λόγω του "format", όχι της αναβάθμισης αυτής καθ' αυτής).
  11. @kotsianis7 Η αναβάθμιση που έκανες καθάρισε και το filesystem? Δηλαδή χάθηκαν τα περιεχόμενα του κινητού; Αν ναι, τα original παιχνίδια & εφαρμογές επανήλθαν ή όχι;
  12. Κι εγώ φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ελπίζω να λυθεί στην επόμενη αναβάθμιση, αλλιώς... σε service center... Στο esato λένε ότι H=HSDPA. Εμένα δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ με What's up, παρά μόνο 3G. Τι σύνδεση έχεις;
×
×
  • Create New...