Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest valeria
1 ΜΒ; Μήπως εννοείς το 1GB (=1024 ΜΒ); Εντάξει, δεν είναι δωρεάν. Πληρωμένο το έχεις :)

Nαι, μέχρι το 1GB πληρώνεις μόνο το πάγιο. Διακίνηση δεδομένων δεν εννοείται μόνο όταν κατεβάζουμε, αλλά κι όταν μπαίνουμε σε σελίδες.

Την χρήση την βλέπεις μέσα από το πρόγραμμα της Vodafone που θα έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Κρατάει αρχείο με τον όγκο των δεδομένων που διακινείται για 2 μήνες και το οποίο μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή, για να ξέρεις που βρίσκεσαι. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, είναι να κάνεις σύνδεση και αποσύνδεση μέσα από την εφαρμογή της Vodafone.

Λοιπόν από την εμπειρία μου θα σου πω ότι το 1 GB είναι αρκετό και για να βλέπεις σελίδες και για να κατεβάζεις (όχι βέβαια ταινίες και γενικότερα τεράστια σε όγκο αρχεία). Κάνω μεγάλη χρήση και το 1 GB το φέρνω ίσα ίσα μέσα στον μήνα.

Αν τώρα εσύ κάνεις λιγότερη χρήση και δεν ενδιαφέρεσαι να κατεβάζεις όπως λες, τότε δοκίμασε τα 150 ΜΒ.

Με κάποιες τροποποιήσεις μετά μπορείς να μειώσεις κάπως τον όγκο των δεδομένων που θα διακινούνται.

Bασικά το VMC 1 έχει πάγιο 5,95 και μιλάει για 1 Mb...Eκτός κι αν κάνουν λάθος στο site!:blink:Εμένα με ενδιαφέρει μια φορά στο τόσο να μπαίνω για κανά πεντάλεπτο να βρίσκω κάτι που θέλω,όχι καθημερινά,άλλωστε όπως είπα ήδη έχω κανονική σύνδεση adsl,αυτή την κάρτα θα την ήθελα μόνο για κάτι έκτακτο όσο είμαι έξω να κλείσω καμιά ταινία μέσω ιnternet,να δω με μια γρήγορη ματιά τα forums που παρακολουθώ,τέτοια πράγματα.Όχι για κανονική χρήση,αλλά για έκτακτη.Λέτε να με καλύψει αυτό το πακέτο;Η είναι υπερβολικά λίγο το 1Mb;

Μην ασχολήσαι με το 1 ΜΒ. Δεν αξίζει τον κόπο. Θα πληρώνεις 5-6€ το κάθε επιπλέον ΜΒ που θα καταναλώνεις.

Εκτός αυτού, θα πρέπει να αγοράσεις και την κάρτα, η οποία κοστίζει ουκ ολίγα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Guest valeria
Μην ασχολήσαι με το 1 ΜΒ. Δεν αξίζει τον κόπο. Θα πληρώνεις 5-6€ το κάθε επιπλέον ΜΒ που θα καταναλώνεις.

Εκτός αυτού, θα πρέπει να αγοράσεις και την κάρτα, η οποία κοστίζει ουκ ολίγα.

Ωχ σωστά, τώρα το είδα αυτό :( Οπότε πάμε για τα 60 ΜB άμα είναι,που λογικά με καλύπτουν σίγουρα για την λιγοστή χρήση που θέλω έτσι;:O Σας έπρηξα ολίγον:p Και το'λεγα εγώ να θυμηθώ να μειώσω το πάγιο του κινητού τώρα που έληγε ο χρόνος γιατί δεν χρησιμοποιώ και τις 4 ώρες του Vodafone 240,αλλά πέρασαν οι μέρες το ξέχασα και τελικά έμεινα για άλλο ένα χρόνο να πληρώνω χωρίς λόγο τόσο χρόνο ομιλίας.Τώρα αν βάλω και αυτά τα 35 ευρώ μέσα θα μου αρπάζει η Voda το μήνα ένα σωρό λεφτά :wacko:

ειδοποιηση εχεις φιλε μου...αλλα λογω του λογισμικου κανει block το μηνυμα σου! :p

πως γίνεται ρε παιδιά να έχω ειδοποίηση κλήσεων, στισ προωθήσεις να μην το δείχνει (όπως παλιά) και αυτοί που με καλούν να μην ακούν ότι θα ειδοποιηθώ (όπως παλιά??)??? και τι? στα ξαφνικά το έπιασε το κινητό να μπλοκάρει το μήνυμα...και στην τελική ένα SMS είναι, γιατί να έχω μόνο σε αυτή την υπηρεσία πρόβλημα και όχι γενικά με τα SMS??? Sorry αλλά αυτά περί κινητού μου ακούγονται κουλά....

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

συνεχίζω να τα λέω όπως και πριν...και να με παρακολουθούν δεν θα μάθυν τίποτα το σημαντικό και επίσης τόσο καιρό το κάνουν, τι θα αλλάξει τώρα???

Amanitou City

Ρε παιδιά εδώ και 5 μέρες γιατί έχουν εξαφανιστεί όλες οι διαφημίσεις της εταιρίας από την TV και γενικά τα ΜΜΕ? Τι έγινε, πέθανε η πεταλούδα?:lol: :p :lol:

Γιατί να δίνουν λεφτά τζάμπα σε τηλεοπτικά σποτ? Από το πρωί μέχρι το βράδυ για Vodafone και Vodafone ακούμε στα κανάλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

χα χα χα χα χα...είπε μάλλον να ζήσει περισσότερο από μια μέρα και δεν σύμφερε την Vodafone...

πλάκα πλάκα όμως οι διαφημίσεις κόπηκαν γιατί δέχεται πιέσεις λόγω της όλης ιστορίας...έτσι είπαν τουλάχιστον στον Τριανταφυλλόπουλο..

Γιατί να δίνουν λεφτά τζάμπα σε τηλεοπτικά σποτ? Από το πρωί μέχρι το βράδυ για Vodafone και Vodafone ακούμε στα κανάλια!

πράγματι...η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτό!!! θα γυρίσει δρημίτερη η εταιρία...θα το δεις!!!

Amanitou City

Ακουστε τι επαθα σημερα με την Vodafone!!!! Μαυρη η ωρα που αλλαξα δικτυο!

Εχω καρτοκινητο της εν λογω καταπληκτικης εταιριας εδω και 14 μηνες.

Απο την πρωτη στιγμη δεν ηθελα τηλεφωνητη και τον απενεργοποιησα την πρωτη μερα. Μετα απο 2-3 μερες εβαλα και την αναφορα κλησεων. Περασαν 14 μηνες λοιπον.

Ξαφνικα σημερα το πρωι εγιναν τα εξης καταπληκτικα, υποπτα, βρωμικα και σκοτεινα:

1ο: 7:30 το πρωι ερχεται sms και με ξυπναει απο το 121 οτι "εχω λεει νεο e-mail. Τωρα μπορειτε να ακουσετε ολα σας τα μηνυματα μονο με 0,1547Ε ανα κληση στο 121" !!!??? (δεν εχω παρει ποτε e-mail απο το κινητο ουτε εχω στειλει ποτε-εχουμε το pc για αυτα. Εντελως ασχετο.

2ο: 7:32 χτυπαει το κινητο μου... Το κοιταω και τι βλεπω??? Με καλει ο αριθμος μου!! Ναι με καλουσε το ιδιο το δικο μου το τηλεφωνο!! Το απανταω και απλα ακουγεται ενας ηχος μισου δευτερολεπτου κατι σαν διαστημικοι ηχοι και κλεινει η γραμμη!

3ο: Ηταν να χτυπησει ξυπνητηρι 7:45 και για πρωτη φορα στην ζωη του κινητου μου δεν χτυπησε ποτε!

4ο: Κατα τις 11 η ωρα ερχεται ΜΜS (ουτε ΜΜS ειχα ξαναδει ποτε) απο τον αριθμο 1000 με θεμα "welcome" (welcome to hell of twilight zone-vodafone???)

5o: Αφου γυρισα απο τη δουλεια λεω για να δω, τι λεει το πρωτο sms "να ακουσω τα μηνυματα μου"? Και ναι, εχει μπει ΚΑΙ τηλεφωνητης! Το γνωστο μηνυμα οταν ειναι κλειστο οτι ο συνδρομητης εχει το τηλεφ κλειστο εγινε "η κληση σας προωθειται"!!!

Ακουω σχολια....

Καθαριζουν ολοι μαζι τα περιεργα τους και τα εκαναν σαλατα? Διαβαζω και αλλα προβληματα απο τις 4 Φεβ εδω...

To 2o μου συμβαινει και μενα συχνα πυκνα. Οταν εχω κλειστο το κινητο και μου αφηνουν μυνημα στον τηλεφωνητη κατα λαθος, με παιρνει τηλ το νουμερο μου και λεει 'υπαρχουν νεα μυνηματα στον τηλεφωνητη του συνδρομητη' ή κατι τετοιο.

Οσο για το 4ο μην μασας ενα απλο mms ειναι :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

To 2o μου συμβαινει και μενα συχνα πυκνα. Οταν εχω κλειστο το κινητο και μου αφηνουν μυνημα στον τηλεφωνητη κατα λαθος, με παιρνει τηλ το νουμερο μου και λεει 'υπαρχουν νεα μυνηματα στον τηλεφωνητη του συνδρομητη' ή κατι τετοιο.

Οσο για το 4ο μην μασας ενα απλο mms ειναι :p :p :p

Αν ενεργοποιήσες 3G ενεργοποιήθηκε και ο τηλεφωνητής. Έτσι γίνετε... Πάει πακέτο η ενεργοποίηση...

Πάρε 1269 δωρεάν από το κινητό σου και επέλεξε να έχει μόνο Ειδοποίηση Κλήσεων ;)

Ωχ σωστά, τώρα το είδα αυτό :( Οπότε πάμε για τα 60 ΜB άμα είναι,που λογικά με καλύπτουν σίγουρα για την λιγοστή χρήση που θέλω έτσι;:O Σας έπρηξα ολίγον:p Και το'λεγα εγώ να θυμηθώ να μειώσω το πάγιο του κινητού τώρα που έληγε ο χρόνος γιατί δεν χρησιμοποιώ και τις 4 ώρες του Vodafone 240,αλλά πέρασαν οι μέρες το ξέχασα και τελικά έμεινα για άλλο ένα χρόνο να πληρώνω χωρίς λόγο τόσο χρόνο ομιλίας.Τώρα αν βάλω και αυτά τα 35 ευρώ μέσα θα μου αρπάζει η Voda το μήνα ένα σωρό λεφτά :wacko:

Δεν μας πρήζεις :)

Νομίζω κι εγώ, ότι τα 60ΜΒ θα σε καλύψουν για λίγη χρήση καθημερινά.

Όσο για το πάγιο που πληρώνεις στο τηλέφωνο, αν δεν έχεις πάρει επιδότηση μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα και να πας σε κάτι πιο φτηνό.

Αν τελικά πάρεις την κάρτα, πες το για να σου πω μερικούς τρόπους για να μειώνεις τα ΜΒ που καταναλώνεις :)

Χαζοι ειναι να διαφημιζονται αυτη την περιοδο που τα παντα την δυσφημουν; Δεν υπαρχει λογος να δινουν λεφτα αφου οι υποψηφιοι πελατες ειναι παγωμενοι. Να και ενα καλο με την ολη ιστορια με τις υποκλοπες: για λιγο καιρο μεχρι να ξεχαστει το ολο θεμα δεν θα μας πριζει η βοντα τα ματακια με τις διαφημισεις της!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Σαφώς για χαμηλότερη χρέωση θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τις εικόνες στον internet περιηγητή σου αυτό γίνεται εύκολα με τον firefox και όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε αναλυτικότερα . πάντως να ξέρεις Valeria ότι οτιδήποτε εικόνα η εικονίδιο βλέπεις χρεώνει παραπάνω από ένα κείμενο.

Μάλλον για κάποιο συμβόλαιο θα πας διότι η προπληρωμένη έκδοση της Vodafone mobile connect έχει αποσυρθεί από τέλος καλοκαιριού και εγώ την βρήκα πολύ πολύ δύσκολα

Σαφώς για χαμηλότερη χρέωση θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τις εικόνες στον internet περιηγητή σου αυτό γίνεται εύκολα με τον firefox και όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε αναλυτικότερα . πάντως να ξέρεις Valeria ότι οτιδήποτε εικόνα η εικονίδιο βλέπεις χρεώνει παραπάνω από ένα κείμενο.

Μάλλον για κάποιο συμβόλαιο θα πας διότι η προπληρωμένη έκδοση της Vodafone mobile connect έχει αποσυρθεί από τέλος καλοκαιριού και εγώ την βρήκα πολύ πολύ δύσκολα

Άντε μιας και το ξεκίνησες, να το συνεχίσω :)

Αν επισκέπτεσαι φόρουμς, βάζεις μέσα από τις ρυθμίσεις να εμφανίζεται ο ελάχιστος αριθμός απαντήσεων (π.χ. στο myphone 10 αντί για 20 που είναι το κανονικό).

Βάζεις επίσης να τρέχει το Ad Muncher, το οποίο με τις κατάλληλες ρυθμίσεις σε γλυτώνει από από αρκετά MB (εγώ γλυτώνω περίπου 100 ΜΒ τον μήνα και με την φόρτωση εικόνων να είναι ενεργοποιημένη).

Αν υπάρχουν κι άλλες ιδέες από άλλους, ας μας ενημερώσουν :)

εγω βονταφον δεν εχω και δεν την εχω και πολυ πολυ σε εκτιμηση.

αλλα και με τιμ που εχω μιλαω κανονικα και τα λεω ολα χυμα!

και με το νον στοπ που εχω μιλαω και 8 ωρες παραπανω.

Κακώς. Στην TIM ακόμα ψάχνουν το πρόγραμμα για τις υποκλοπές. Δεν το βρήκαν ακόμα. :ninja:

Όπως λένε οι Αμερικανοί, «βρίσε με, αλλά πες σωστά το όνομά μου» ;)

Ειναι γεγονος οτι μετα την δημοσιοποιηση του θεματος των υποκλοπων μεσω κινητης τηλεφωνιας οι πολιτες νιωθουν οτι υπαρχει τριτος στη γραμμή!

Προσέχετε τα λογια σας πλεον στο τηλεφωνο? Εμπιστευεστε το απόρρητο των τηλεπικοινωνιακων συνδιαλέξεων?

egw pantws den eimai oute prwthupourgos oute exw kapoio paraplisio axiwma..!:lol:

Emena tha parakolouthisoun?!?!?!?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

εγω λεω οτι ελεγα και παλια, αν και ποτε δεν μηλησα σε κινητο πανω απο 30' (και τοτε λαλακιες λεγαμε). Σοβαρα θεματα παντα απο κοντα, αλλα στην ηλικια μου δεν ειχα και ποτε... ;)

το ότι σε καλεί ο αριθμός σου δεν είναι παράξενο καθώς έτσι κάνει η εταιρία κάθε 20 λεπτά από τη στιγμή που θα έχει μήνυμα στον τηλεφωνητή.για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκε ο τηλεφωνητής και γι αυτό το λόγο έχεις και e-mail.

Amanitou City

Ακουστε τι επαθα σημερα με την Vodafone!!!! Αντε μην τους παρει και τους σηκωσει! Μαυρη η ωρα που αλλαξα δικτυο!

Εχω καρτοκινητο της εν λογω καταπληκτικης εταιριας εδω και 14 μηνες.

Απο την πρωτη στιγμη δεν ηθελα τηλεφωνητη και τον απενεργοποιησα την πρωτη μερα. Μετα απο 2-3 μερες εβαλα και την αναφορα κλησεων. Περασαν 14 μηνες λοιπον.

Ξαφνικα σημερα το πρωι εγιναν τα εξης καταπληκτικα, υποπτα, βρωμικα και σκοτεινα:

1ο: 7:30 το πρωι ερχεται sms και με ξυπναει απο το 121 οτι "εχω λεει νεο e-mail. Τωρα μπορειτε να ακουσετε ολα σας τα μηνυματα μονο με 0,1547Ε ανα κληση στο 121" !!!??? (δεν εχω παρει ποτε e-mail απο το κινητο ουτε εχω στειλει ποτε-εχουμε το pc για αυτα. Εντελως ασχετο.

2ο: 7:32 χτυπαει το κινητο μου... Το κοιταω και τι βλεπω??? Με καλει ο αριθμος μου!! Ναι με καλουσε το ιδιο το δικο μου το τηλεφωνο!! Το απανταω και απλα ακουγεται ενας ηχος μισου δευτερολεπτου κατι σαν διαστημικοι ηχοι και κλεινει η γραμμη!

3ο: Ηταν να χτυπησει ξυπνητηρι 7:45 και για πρωτη φορα στην ζωη του κινητου μου δεν χτυπησε ποτε!

4ο: Κατα τις 11 η ωρα ερχεται ΜΜS (ουτε ΜΜS ειχα ξαναδει ποτε) απο τον αριθμο 1000 με θεμα "welcome" (welcome to hell of twilight zone-vodafone???)

5o: Αφου γυρισα απο τη δουλεια λεω για να δω τι μ*****ς λεει το πρωτο sms "να ακουσω τα μηνυματα μου"? Και ναι, εχει μπει ΚΑΙ τηλεφωνητης! Το γνωστο μηνυμα οταν ειναι κλειστο οτι ο συνδρομητης εχει το τηλεφ κλειστο εγινε "η κληση σας προωθειται"!!!

Ακουω σχολια....

Εχω φρικαρει και ειμαι στο τσακ να βαλω δικηγορο να τους τραβηξει μια super αγωγη... Καθαριζουν ολοι μαζι τα περιεργα τους και τα εκαναν σαλατα?

Κούλαρε φίλε δεν είναι ανάγκη να είσαι τόσο επιθετικός..

Αυτο που δεν έχω καταλάβει την "ΞΕΦΤΙΛΑ" όπως λές που την είδες.

Αφού όπως κατάλαβες υπάρχει για όλα μια εξήγηση..

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Σε λίγες μέρες θα μου δώσουν επιδότηση οπότε και θα σας πω τα νεώτερα!

Να δούμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω βονταφον δεν εχω και δεν την εχω και πολυ πολυ σε εκτιμηση.

αλλα και με τιμ που εχω μιλαω κανονικα και τα λεω ολα χυμα!

και με το νον στοπ που εχω μιλαω και 8 ωρες παραπανω.

Τι σχέση έχει το Non stop με το θέμα;

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned