Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΝΤΑ παίρνουμε αντίγραφο απο αυτό που υπογράφουμε και μας δεσμεύει να πληρώσουμε... Φαντάσου να σε έχουν συνδέσει πχ σε λάθος πάγιο, θα το μάθεις με τον πρώτο λογαριασμό....

Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ένα αντίγραφο, πήγαινε και ζήτησέ το.....

Παλια η Βονταφον ηταν η μονη εταιρια που δεν σου εγραφε πανω στον λογαριασμο σε ποιο προγραμμα χρησης εισαι. Το εχει διορθωσει αυτο; Γιατι εαν δεν το εχει τοτε δεν προκειται να το μαθει ποτε ο φιλος μας...:(

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• Απαντήσεις 15,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παλια η Βονταφον ηταν η μονη εταιρια που δεν σου εγραφε πανω στον λογαριασμο σε ποιο προγραμμα χρησης εισαι. Το εχει διορθωσει αυτο; Γιατι εαν δεν το εχει τοτε δεν προκειται να το μαθει ποτε ο φιλος μας...:(

Ναι, το γράφει. Συγκεκριμένα εκεί που έχει τη χρέωση του παγίου γράφει π.χ. Πάγια τέλη VF120 parent.

Ένας τρόπος για να δει κανείς σε ποιο πρόγραμμα βρίσκεται, είναι να στείλει το δωρεάν μήνυμα στο 1284 για την ενημέρωση του δωρεάν χρόνου που του απομένει. Εκεί λέει το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκεται ο συνδρομητής ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Παντως νομιζω οτι απο τα ελληνικα δικτυα η vodafone ειναι η μοναδικη(τουλαχιστον προς το παρων),που προσφερει ταχυτητες μεγαλυτερες του UMTS,δηλ.WiFi,σωστα?Αν κανω λαθος,διορθωστε με...Α ρε vodafone,μπραβο...:)

Παντως νομιζω οτι απο τα ελληνικα δικτυα η vodafone ειναι η μοναδικη(τουλαχιστον προς το παρων),που προσφερει ταχυτητες μεγαλυτερες του UMTS,δηλ.WiFi,σωστα?Αν κανω λαθος,διορθωστε με...Α ρε vodafone,μπραβο...:)

Κάνεις λάθος.

Η Cosmote προσφέρει και αυτή WiFi με χρέωση στο λογαριασμό σου. Απλά ο φίλος μας μιλάει για δωρεάν WiFi και όχι χρεώσημο που είναι μέχρι τώρα.

Και να σου υπενθυμίσω ότι δεν έχει WiFi στις κεραίες του δικτύου της, αλλά σε επιλεγμένους χώρους όπως τα καταστήματα της, διάφορα ξενοδοχεία κτλ κτλ.

Το WiFi είναι προσβάσημο από συσκευές που το υποστηρίζουν, δηλαδή μερικά smartphones, PDAs, laptops κτλ κτλ από διάφορα hot spots τα οποία είναι συσκευές που δίνουν δίκτυο ασήρματα μέσω αυτής της τεχνολογίας.

Δηλαδη οσοι μενουν διπλα, πανω και απεναντι απο βοντασοπ ειναι και τυχεροι?

φισιολογικα θα συνδεονται ανετα και απο το σπιτι τους, μπορει καποιος να μας πει σιγουρα?

Όσοι θέλουν θα μπορούν να συνδέονται δωρεάν από τα Hotspots της Vodafone που βρίσκονται στα καταστήματα της αλυσίδας. (Θα τοποθετηθούν και καναπέδες).

υπάρχει πολύ κοντά κατάστημα vodafone εκεί που μένω στο Βόλο:) Αλλά με το laptop δεν έχω σήμα wifi.

Να ρωτήσω και κάτι: λογικά το δίκτυο θα είναι open και δε θα έχει κάποια είσοδο μορφής WEP κτλ. Πως θα γίνεται η πρόσβαση με κωδικούς;θα υπάρχει κάποια σελίδα που θα πατάς τον κωδικό σου όπως με τη forthnet; Είναι ώρα να κάνω επίσκεψη στο vodafone shop της γειτονιάς μου(που έχει και micro cell στην ταμπέλα- -26dbm;μπράβο...)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλαμάτα που είμαι πιάνω το wifi της Βονταφον στα 200μετρα αλλα μου λεει οτι πρεπει να ειμαι συνδρομητης για να μπω στο ιντερνετ (σχετικα σελιδα της βοντα). Που ειναι το δωρεαν;

Καλαμάτα που είμαι πιάνω το wifi της Βονταφον στα 200μετρα αλλα μου λεει οτι πρεπει να ειμαι συνδρομητης για να μπω στο ιντερνετ (σχετικα σελιδα της βοντα). Που ειναι το δωρεαν;

200m? καλά ενισχυτή βάλανε;;; τι κανάλι χρησιμοποιεί; γιατί αν χρησιμοποιούν το 11 τους έφαγα... θα δημιουργούν παρεμβολές στο σπίτι μου:p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα παλιότερα σύνδεση στην Vodafone την οποία έκοψα και την μετέτρεψα σε CU. Την περασμένη βδομάδα το ξαναέκανα συμβόλαιο (Vodafone), από κατάστημα του Γερμανού.

Την αρχική μου σύνδεση την είχα κάνει σε κατάστημα της Vodafone, και μουείχαν δώσει ένα πεντασέλιδο έγγραφο που είχε τίτλο "Αίτηση συνδρομής" και "Γενικοί όροι παροχής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών" και την εγγύηση συσκευής.

Αυτή την φορά στο κατάστημα του Γερμανού δεν μου δώσαν κανένα χαρτί, που να αποδεικνύει ότι έκανα το συμβόλαιο (Ο υπάλληλος φαινόταν καινούργιος και αγχωμένος. Μήπως το ξέχασε; Μήπως έπρεπε να περιμένουν την έγκριση από την Vodafone;).

Έπρεπε να μου δώσουν κάποιο έγγραφο πάλι; Να πάω να το ζητήσω τώρα; Από τον Γερμανό ή από την Vodafone;

Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.

:D :D Καλησπέρα,χρόνια πολλά.:D :D

Επειδή ουσιαστικά απάντηση δεν έχεις πάρει ακόμη σε αυτό που ρώτησες,άκου:

Γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με το κατάστημα Γερμανός και τον υπάλληλο που ήταν νέος και είναι λογικό να μην γνωρίζει πλήρως τις διαδικασίες του καταστήματος ενώ μπορείς άνετα να στείλεις ένα αίτημα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vdfne και εγγράφως να ζητάς ένα αντίγραφο συμβολαίου για τον αριθμό σου λόγω "απώλειας του πρωτότυπου".

Καλό θα ήταν στο αίτημα σου να έχεις φωτοτυπία της ταυτότητας σου και να αναφέρεις νούμερο κινητού και μητρώο συνδρομητή (αν δεν το γνωρίζεις στείλε ενα κενό μήνυμα στο 1289 να το μάθεις) και θα σου το στείλουν απευθείας χωρίς να μπείς στην διαδικασία να μιλήσεις καθόλου με το κατάστημα ή τον υπάλληλο ή τον διευθυντή του καταστήματος ή κάποιον υπάλληλο που το παίζει έξυπνός ...κτλ. Το νούμερο φαξ που θα το στείλεις δεν γνωρίζω πιο μπορεί να είναι αλλά κάλεσε το 13830 να σου δώσουν τον αριθμό.

Και πάλι καλές γιορτές.:)

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Δεν θυμαμαι, το 6 ή το 8 μαλλον. Θα ξαναστησω το usb-wireless και θα σου πω... ;-)

Τελικά η voda θα βγαλει αλλα οικογενειακα προγραμματα όπως οι υπόλοιποι ή οχι??? εχει κανεις καποια πληροφόρηση??? Τωρα τα 500 και 700 είανι αρκετα ακριβα για 2 νουμερα.....

δε νομιζω φετος να κανει καποια αλλαγη...μεχρι στιγμης η βονταφον παρουσιαζε 2ή3 τα προγραμματα της..οποτε καποια εταιρια πρεπει καπου να μειονεκτει.

Never Give Up:!:

Join friend!

Τελικά η voda θα βγαλει αλλα οικογενειακα προγραμματα όπως οι υπόλοιποι ή οχι??? εχει κανεις καποια πληροφόρηση??? Τωρα τα 500 και 700 είανι αρκετα ακριβα για 2 νουμερα.....

Τα μειονέκτήματα είναι πολλά.

Δεν έχεις δωρεάν ενδοοικογενειακές εκτός από την 6μηνη προσφορά

Δεν μπορεις να συνδυάσεις καρτοκινητά και σταθερό τηλέφωνο.

Δεν έχει ο καθένας το δικό του χρόνο για να μπορεί να τον ελέγξει...

Η Vodafone πλέον, χρεώνει την κλήση στον τηλεφωνητή (121) 0,15€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ανεξαρτήτως διάρκειας. Μόλις τώρα μου ήρθε το μήνυμα.:) :) :)

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα δωρεάν κλήσης στο 1269 για τοποθέτηση προσωπικού χαιρετισμού.

Επισης, η κληση στο 1269 ειναι δωρεαν. Καλωντας το, αλλαζετε τις ρυθμισεις του τηλεφωνητη, ηχητικο μηνυμα κτλ.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

σε ποιές χώρες παίζει το passport?Σε ισπανία παίζει τίποτα?Με ποιό δίκτυο?Έχω cu, χρεώνεσαι το 1Ε μόνο όταν παίρνεις τηλέφωνο + την κανονική χρέωση? Οταν σε παίρνουν τηλέφωνο τι χρεώνεσαι?

σε ποιές χώρες παίζει το passport?Σε ισπανία παίζει τίποτα?Με ποιό δίκτυο?Έχω cu, χρεώνεσαι το 1Ε μόνο όταν παίρνεις τηλέφωνο + την κανονική χρέωση? Οταν σε παίρνουν τηλέφωνο τι χρεώνεσαι?

Το Vodafone Passport παίζει σε συνεργαζόμενα με την Vodafone δίκτυα. Για την Ισπανία, συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε το εκεί δίκτυο της Vodafone (και εκεί Vodafone λέγεται...) για να έχεις τα πλεονεκτήματα του passport. Όταν καλείς θα χρεώνεσαι 1 Ευρώ την κλήση (εφάπαξ) και μετά χρέωση Ελλάδας (ανα sec) για όσο χρόνο μιλάς. Όταν σε καλέσουν, αν απαντήσεις, 1 Ευρώ θα χρεωθείς (εφάπαξ) και τίποτα άλλο, για όσο χρόνο και αν διαρκέσει η συνομιλία. Εννοείται οτι αυτός που σε καλέι χρεώνεται κανονικά κλήση προς κινητό Ελλάδος, ούτε διεθνή τέλη, ούτε τίποτα...

evripos, oχι ακριβως ετσι. Οταν καποιος λαβει εισερχομενη κληση, χρεωνεται 1 ευρω για την πρωτη ωρα και οχι εφαπαξ.

Εισερχόμενες κλήσεις

Οι εισερχόμενες κλήσεις κοστίζουν μόνο 1 €, εφόσον η διάρκεια της κλήσης δεν ξεπερνάει τη μία ώρα. Πλέον της μίας ώρας, ισχύουν οι χρεώσεις λήψης περιαγωγής βάση ισχύοντος τιμοκαταλόγου

• για τη συνολική διάρκεια της κλήσης για τους συνδρομητές με συμβόλαιο και τους εταιρικούς συνδρομητές
  • και την υπερβάλλουσα διάρκεια της κλήσης για χρήστες καρτοκινητής.

Σημείωση:Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν σε συγκεκριμένα, συνεργαζόμενα δίκτυα της Vodafone και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19% Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι δορυφορικές κλήσεις.

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001050303&vars=0000000000

eimai agglia kai to 1268 den doulevei gia na valw karta tis vodafone uk...so gia na valw karta opws kai ekana piga stin vodafone kai apo ekei piran to elliniko customer care kai apo ekei tous edwsa to kwdiko kai ekeinoi apo ekei tha epairnan tin vodafone uk gia na mou valloun tin karta! toso apla! LOOOOL!

xazomares diladi..pairnw to 1268 kai mou leei oti o arithmos pou kalesa einai lathos kai na ksanakalesw ksana! ta nevra mou! gkrrrrrr

Η αληθεια ειναι οτι το 1268 δε δουλευει ουτε σε εμενα οταν ειμαι στην Αγγλια. Ανεξαρτητα απο το εαν εχω υπολοιπο στην καρτα η οχι.

bezoss, με μπερδεψες λιγο με την περιγραφη σου!

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned