Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαλάρωσε..:) Αν είναι να έχεις boyfriend και στο δικό σου το μυαλό θα πρέπει να είσαι 24h/24ωρο βαμμένη, τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ..:)

Στο θέμα μας τώρα.Αυτή τη στιγμή, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό των κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν στα χέρια των Ελληνάρων είναι 3G.Σαφώς και αυτήν τη στιγμή η βίντεοcall είναι πολυτέλεια , αλλά όλες οι "εικονικές" ανάγκες κάπως έτσι ξεκινάνε.Του χρόνου τέτοια περίοδο τα μισά κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα θα είναι 3G.Και οι περισσότεροι θα τα πέρνουν για videocall και όχι για 3G modem και τέτοιες ιστορίες.Η ιστορία με τα mms έχει δείξει ότι μυαλό δεν βάζουν οι εταιρείες.Περιμένουμε και την κίνηση της Q-telecom από τις 31 Μαρτίου και μετά, αν και νομίζω ότι στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και με τις υπόλοιπες...

Νομίζω ότι έτσι θα γίνει και με το 3G..Θα πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν πακέτα με δωρεάν χρόνο ...βιντεοομιλίας(:)) με πάγιο μπας και σιγά σιγά συνηθήσουμε και από πολυτέλεια γίνει και αυτό απαραίτητο για την επικοινωνία μας.

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ.....

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Περιμένουμε και την κίνηση της Q-telecom από τις 31 Μαρτίου και μετά, αν και νομίζω ότι στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και με τις υπόλοιπες...

Νομίζω ότι έτσι θα γίνει και με το 3G..Θα πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν πακέτα με δωρεάν χρόνο ...βιντεοομιλίας(:)) με πάγιο μπας και σιγά σιγά συνηθήσουμε και από πολυτέλεια γίνει και αυτό απαραίτητο για την επικοινωνία μας.

Η Q δεν έχει άδεια για δίκτυο 3G και το βλέπω χλωμό να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες μέσω της Voda. Η Q έχει συγκεκριμένο market positioning και δεν νομίζω οτι την ενδιαφέρει να ανταγωνιστεί τις 3 μεγάλες σε τέτοιες υπηρεσίες.

Για τα πακέτα με δωρεάν χρόνο βιντεοκλήσεων που λες συμφωνώ και εγώ, θα είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσει ο κόσμος να τις χρησιμοποιεί σιγά σιγά, προφανώς θα παίξουν πακετάκια add-on όπως με τα make your plan που βάζεις πακέτα sms και mms.

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ,ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΙΔΙΟΣ!ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ VIDEO KΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ

ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ,ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!

Οταν δεν μας φτανουν τα μαρουλια που παιρνουμε πολυ καλα κανουμε και φωναζουμε.Γιατι και η βοντα (και η οποια βοντα) ξερει να τα αρπαζει σε τιμες "ευρωπαϊκες" αλλα περισσοτερα μαρουλια ουτε στους υπαλληλους της δινει.Ε πως να το κανουμε θα καταλαβουν καποια στιγμη οτι δε μπορουμε να εχουμε κοστος διαβιωσης ευρωπαϊκο και μισθους ελληνικους.Θελουν δε θελουν θα μειωσουν τις απαιτησεις τους η ας τα μαζευουν να φευγουν.Σαν τους μικροεμπορους που κλαιγονται για τους κινεζους που τους κλεινουν τα μαγαζια.Οταν δινουν μισθο στον υπαλληλο τους 500 ευρω το μηνα δε μπορουν να εχουν την απαιτηση να πουλανε ενα μπλουζακι 100 ευρω.Τελος.

Οταν δεν μας φτανουν τα μαρουλια που παιρνουμε πολυ καλα κανουμε και φωναζουμε.Γιατι και η βοντα (και η οποια βοντα) ξερει να τα αρπαζει σε τιμες "ευρωπαϊκες" αλλα περισσοτερα μαρουλια ουτε στους υπαλληλους της δινει.Ε πως να το κανουμε θα καταλαβουν καποια στιγμη οτι δε μπορουμε να εχουμε κοστος διαβιωσης ευρωπαϊκο και μισθους ελληνικους.Θελουν δε θελουν θα μειωσουν τις απαιτησεις τους η ας τα μαζευουν να φευγουν.Σαν τους μικροεμπορους που κλαιγονται για τους κινεζους που τους κλεινουν τα μαγαζια.Οταν δινουν μισθο στον υπαλληλο τους 500 ευρω το μηνα δε μπορουν να εχουν την απαιτηση να πουλανε ενα μπλουζακι 100 ευρω.Τελος.

ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ

ΠΧ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ VODA ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ

ΠΧ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ VODA ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Που το ειδες τελευταια αυτο με τα μπουζουκια βρε μονα-λιζα; Μονο Παρασκευη-Σαββατο καταφερνουν να γεμισουν 5-6 αντε 10 μαγαζια σε μια πολη 5 εκατομμυριων, πλεον.Και εχεις αναωρτηθει ποιοι ειναι αυτοι που τα γεμιζουν εστω και καθε σαββατοκυριακο; Σιγουρα οχι ο μεσος ελληνας σε μονιμη βαση.Οσο για τις χρεωσεις της (οποιας) Βοντα, μπορει να ειναι "πολυ καλυτερα" απο οτι εξω ομως οι μισθοι οπως ξαναειπα ειναι δυσαναλογα χαμηλοτεροι σε σχεση με εξω.Το να ειναι 10 η 30% ακομα (πραγμα που δε συμβαινει φυσικα αλλα λεμε) φθηνοτερη, δεν αντισταθμιζει το οτι ο βασικος μισθος ειναι στην Ελλαδα το 1/3 των ευρωπαϊκων.

Η Q δεν έχει άδεια για δίκτυο 3G και το βλέπω χλωμό να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες μέσω της Voda. Η Q έχει συγκεκριμένο market positioning και δεν νομίζω οτι την ενδιαφέρει να ανταγωνιστεί τις 3 μεγάλες σε τέτοιες υπηρεσίες.

Eννοούσα την τιμολογιακή πολιτική της Q μετά τις 31 Μαρτίου για τo gprs και τα mms. Ποιό 3G? Η Q? Dream on..

Αγαπητοι Φίλοι μετα απο προσπαθειες και ενοχλησεις η Vodafone απαντησε σε ερωτηση μου σχετικα με το ποτε θα εχουμε καλυψη 3G στο Νομο της Δραμας.Ιδου η απαντηση και αν σας καλυπτει τοτε θα πρεπει να αισθανομαστε ολοι ευτυχισμενοι .Αοριστια και τιποτε παραπανω.Την απαντηση αυτη τη θετω στην κριση σας.

<Αγαπητε κ.Μιχαηλιδη

σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι,

αυτή τη στιγμή καλύπτεται πληθυσμιακά ποσοστό μεγαλύτερο από 25%

(outdoor population coverage) ξεπερνώντας τις απαιτήσεις που είχαν τεθεί

στη Vodafone κατά την αδειοδότηση για παροχή υπηρεσιών 3G.

Οι περιοχές είναι κυρίως η Αθήνα, Θεσσαλονίκη η Πάτρα και το κέντρο Ηρακλείου Κρήτης.

Η ανάπτυξη του δικτύου είναι συνεχής και δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή. Τα μεγάλα αστικά κέντρα

συνεχίζουν να αποκτούν πυκνότερη κάλυψη ενώ συνεχώς προστίθενται νέα καθώς και τουριστικές περιοχές.

Σύμφωνα με τους όρους κάλυψης όλων των δικτύων κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον το 50% του πληθυσμού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006.

Παρακαλούμε μην διστάσετε αν έχετε κάποια

άλλη ερώτηση ή απορία.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Kyriacos Maragos

Customer Service Support Administrator

Customer Services>

Μετα την απαντηση αυτη ποιος μπορει να μου πει αν προμηθευτω συσκευη 3G ποτε θα την χρησιμοποιησω?

Ευχαριστω

Harry_65

Αν θέλεις μπορείς να πάρεις και τώρα συσκευή 3G και να την χρησιμοποιείς στο δίκτυο GSM (αλλά προφανώς δεν αξίζει να βιαστείς να την ακριβοπληρώσεις από τώρα αφού η περιοχή σου δεν έχει ακόμα κάλυψη).

Αν αναλογιστείς πόσα χρόνια χρειάστηκαν οι εταιρίες να φέρουν το δίκτυο GSM στη σημερινή κάλυψη, και αν σκεφτείς πόσο δύσκολο έχει γίνει και πόσο χρόνο χρειάζεται να βγούν άδειες για τις νέες κεραίες, νομίζω οτι είναι ουτοπικό να περιμένουμε πανελαδική κάλυψη στο 2005. Άρα μάλλον ειλικρινά σου απάντησαν και καθόλου αόριστα...

ΥΓ: γιατί άνοιξες νέο θέμα και δεν συνεχίζαμε στο υπάρχον??

Δημιουργησα νεο θεμα γιατι στα μεχρι τωρα δεν ειδα πουθενα επισημη απαντηση της Vodafone.Οσον αφορα δε την απαντηση τους επιμενω οτι ειναι αοριστη γιατι εγω τους ρωτησα ποτε χρονικα θα εχουμε καλυψη στην περιοχη της Δραμας.Αν τωρα απο την απαντηση τους βλεπετε πουθενα κατι τετοιο εγω δεν το βλεπω.Οπως επισης δεν βλεπω αν στο 50% της Πανελλαδικης καλυψης που ισχυριζονται οτι θα εχουν αν θα συμπεριλαμβανεται η Δραμα.Ουτε επισης καποιοι φιλοι αλλων Νομων μπορουν να βγαλουν συμπερασμα.Η δε αναφορα τους σε τουριστικες περιοχες δειχνει οτι τους ενδιαφερει πρωτιστως το <παραδακι> γιατι οσο ναναι καλοκαιρι ερχεται.Ποιους θα δωσουν σημασια ?Εμεις ουτε καν Δ΄ Εθνικη δεν ειμαστε.Εαν δε ερθεις στη Δραμα και δεις στα καταστηματα της Vodafone πως διαφημιζουν το 3G θα γελασεις.Τι μας καλουν να δοκιμασουμε?Κανε πρωτα την καλυψη και μετα βαλε τη διαφημιση σου στις περιοχες που δεν καλυπτονται.Sorry αν μακρυγορησα αλλα ειμαι αγανακτισμενος και δεν θελω να με περνουν για ΒΛΑΚΑ.
Harry_65

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου ότι αργά ή γρήγορα τα videocalls θα γίνουν μέρος της ζωής μας... Το θέμα είναι ότι αν η πολιτική των εταιρειών είναι "να βγάλουμε όσο πιο πολλά μπορούμε" τότε απλά θα αργήσει πολύ περισσότερο να καθιερωθεί η τεχνολογία αυτή (και άρα να αποσβέσουν και οι εταιρείες τις επενδύσεις που κάνανε για την ανάπτυξή της). Αντίθετα αν ακολουθήσουν μια πολιτική λογικών και ελκυστικών χρεώσεων τότε σιγά σιγά ο κόσμος θα εξοικειωθεί με τις βιντεοκλήσεις, που προσωπικά τη θεωρώ μαζί με το mobile TV τις μόνες υπηρεσίες που έχουν τη δυνατότητα προς το παρόν να στηρίξουν το 3G στην χώρα μας όπου ο κόσμος ποσώς ενδιαφέρεται για το internet, κι έτσι οι εταιρείες θα "ξεχρεώσουν" και πιο γρήγορα από τις επενδύσεις που κάνανε στα δίκτυα νέας γενιάς.

Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι τα δίκτυα τρίτης γενιάς δίνουν πολλαπλάσια χωρητικότητα για κλήσεις φωνής οπότε δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι πλέον οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμα πιο ελκυστικές τις τιμές των φωνητικών κλήσεων και έτσι να δώσουν περαιτέρω ώθηση σε αυτή την υπηρεσία που είναι ουσιαστικά και η βάση όλων των δικτύων κινητής!

Δηλαδή ας μην ξεχνάμε ότι εκτός των άλλων το 3G ήρθε και για να τονώσει και την "παραμελημένη" φωνή!

Από εκεί και πέρα τα videocalls μόνο και μόνο επειδή απαιτούν τη χρήση hands-free και να κοιτά ο χρήστης στην κάμερα, είναι εκ των πραγμάτων πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν σε απαιτητικές καθημερινές συνθήκες όπου γίνεται και η περισσότερη χρήση της κινητής (δηλαδή στο δρόμο, στο αυτοκίνητο ή στη δουλειά) και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται μόνο στον ελεύθερο χρόνο και για φιλικές επικοινωνίες-διασκέδαση... Το βαρύ φορτίο της επικοινωνίας θα συνεχίσει κατά την γνώμη μου να το σηκώνει η φωνητική τηλεφωνία!

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ Ή ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ & ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ.ΟΤΙ & ΑΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ...........

...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ & ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ.ΟΤΙ & ΑΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ...........

Στην Ελλάδα του 2005 ζεις... εποχή λιτότητας.

ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ... χαμηλοί μισθοί, ΠΟΛΛΑ έξοδα!!!!

ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ... και θα περπατήσει το 3G με υψηλές χρεώσεις?

Έχουμε πει χίλιες φορές στο myPhone... Καλύτερα να εισπράττεις λίγα από πολλούς, παρά πολλά από λίγους! :)

Σε έναν λογαριασμό που έπεσε στα χέρια μου έγραφε

ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ VF 240+ Parent΄

πάει να πει οτι έχει και child γραμμή ή όχι απαραίτητα ????

to 46% den mou leei tipota...

3/5 athinas

1/2 Thessalonikis

1/3 Volos

1/3 Hrakleio

kai epiases plythismiaka thn mish ellada.

plythismiaka den me endiaferei.... gewgrafika einai to zoumi!

+bobb -=azor=-

Φίλε ήταν μόλις είχε βγεί το vodafone live δηλαδή πρίν απο περίπου 2 χρόνια.

Όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο μετά απο τόσο καιρό να θυμάμαι το όνομα του τύπου.Πάντως είμαι σίγουρος οτι ήταν στο τμήμα internet,μάλιστα μου είχε κάνει κάποια εντύπωση οτι με συνδέσανε με το συγκεκριμένο τμήμα για κάτι που δεν έχει και τοση σχέση με internet. :confused:

Αν μου είχες πει ότι ήταν μόλις είχε βγει το vodafone live, δεν θα σε ρώταγα αν θυμάσαι όνομα ;) Για την ιστορία, την Δευτέρα με πήραν από την vodafone για το θέμα αυτό. Τα είπα και σε αυτόν που με πήρε τι έγινε με τον άλλο. Όταν έχεις κάνει κάποιο παράπονο για υπάλληλο παίρνουν αμέσως τηλέφωνο. Όταν λες για κάποιο πρόβλημα δεν παίρνουν αλλά μετά παίρνουν από το τμήμα διαχείρισης παραπόνων και ρωτάνε αν πιστεύω ότι η vodafone χειρίστηκε σωστά το θέμα κ.λ.π. Τι παράξενα πράγματα...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αν μου είχες πει ότι ήταν μόλις είχε βγει το vodafone live, δεν θα σε ρώταγα αν θυμάσαι όνομα ;) Για την ιστορία, την Δευτέρα με πήραν από την vodafone για το θέμα αυτό. Τα είπα και σε αυτόν που με πήρε τι έγινε με τον άλλο. Όταν έχεις κάνει κάποιο παράπονο για υπάλληλο παίρνουν αμέσως τηλέφωνο. Όταν λες για κάποιο πρόβλημα δεν παίρνουν αλλά μετά παίρνουν από το τμήμα διαχείρισης παραπόνων και ρωτάνε αν πιστεύω ότι η vodafone χειρίστηκε σωστά το θέμα κ.λ.π. Τι παράξενα πράγματα...

Ναι,τουλάχιστον το θέμα των παραπόνων το χειρίζονται πολύ σωστά.Θυμάμαι και με εμένα είχαν κάνει το ίδιο για άλλη υπόθεση, που αφορούσε ενα κατάστημα της voda.Την επόμενη μέρα με κάλεσαν απο το τμήμα παραπόνων και με ρώταγαν για το πρόβλημα μου κτλ.Καπάκι μετά απο μια ώρα με πήρε τηλέφωνο και ο προιστάμενος του καταστήματος για να με ρωτήσει σχετικά με το πρόβλημά μου!

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

to 46% den mou leei tipota...

3/5 athinas

1/2 Thessalonikis

1/3 Volos

1/3 Hrakleio

kai epiases plythismiaka thn mish ellada.

plythismiaka den me endiaferei.... gewgrafika einai to zoumi!

Γεωγραφικα είπαμε ότι καλύπτει όλες τις μεγάλες πόλεις της βορείου Ελλάδας η cosmote(Kαβάλα,Κατερίνη,Σέρρες...),Θεσσαλία καλύπτεται άπό αυτές που γνωρίζω!Άρα και άλλες πόλεις νότια Ελλάδα και Θράκη θα έχουν σήμα σε αντίθεση με vodafone και Τιm όπου η επέκταση είναι πιο αργή!

25%???

Οταν τους ρωτας κατι, σου απαντουν με τα τελευταια επισημα στοιχεια (βλεπε δελτιο τυπου) για θεματα ευαισθητα οπως η καλυψη. Το τελευταιο δελτιο που αναφερεται σε καλυψη 3g ειναι του Αυγουστου (!!!) που οντως αναφερει 25%. :lol:

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο περισσότερο; Αν θες μπορείς να μου στείλεις και προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!

Μήπως γνωρίζει κανένας πόσο στοιχίζει η πρόσβαση στο internet μέσω της 3g κάρτας που λανσάρει τώρα η vodafone? είναι με πάγιο, είναι με ογκοχρέωση?

Γεωγραφικα είπαμε ότι καλύπτει όλες τις μεγάλες πόλεις της βορείου Ελλάδας η cosmote(Kαβάλα,Κατερίνη,Σέρρες...),Θεσσαλία καλύπτεται άπό αυτές που γνωρίζω!Άρα και άλλες πόλεις νότια Ελλάδα και Θράκη θα έχουν σήμα σε αντίθεση με vodafone και Τιm όπου η επέκταση είναι πιο αργή!

Η κάλυψη που αναφέρεται είναι πάντα η πληθυσμιακή και όχι η γεωγραφική. Και για λόγους αδείας (όπου αναφέρεται πληθυσμιακή κάλυψη) αλλά με την κοινή λογική οι εταιρείες ενδιαφέρονται να καλύψουν τα γεωγραφικά μέρη όπου βρίσκεται η πλειοψηφία του πληθυσμού.

Αφου το εκανε η ΤΙΜ σε λιγο καιρο θα το κανει κια η Βονταφον... Αναμονη ρε παιδια....

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned