Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, sou_d said:

Προσφορά από Vodafone μέσω της taza

https://www.facebook.com/share/p/1By4YzZENs/

FB_IMG_1764425289315.jpg

Ωραιο, αλλά στο 1266 δεν δινει την επιλογή το cu να γίνει taza....

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ωραιο, αλλά στο 1266 δεν δινει την επιλογή το cu να γίνει taza....

Αφού new sim λέει πασάμ

7 minutes ago, sou_d said:

Αφού new sim λέει πασάμ

Επίσης λεει απο την εφαρμογή. Εαν επέτρεπε την αλλαγή από cu σε taza, θα μπορούσε κάποιος να τι ενεργοποιήσει απο την εφαρμογή. Δε νομιζω οτι η βονταφον έχει την άνεση να απαιτεί νεο νούμερο, ειδικά το δυσεύρετο taza. Εκτός βέβαια εαν κάνει την προσφορά με "μισή καρδιά"...

15 minutes ago, VIPdriver said:

Επίσης λεει απο την εφαρμογή. Εαν επέτρεπε την αλλαγή από cu σε taza, θα μπορούσε κάποιος να τι ενεργοποιήσει απο την εφαρμογή. Δε νομιζω οτι η βονταφον έχει την άνεση να απαιτεί νεο νούμερο, ειδικά το δυσεύρετο taza. Εκτός βέβαια εαν κάνει την προσφορά με "μισή καρδιά"...

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου 

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Δε νομιζω οτι η βονταφον έχει την άνεση να απαιτεί νεο νούμερο, ειδικά το δυσεύρετο taza. Εκτός βέβαια εαν κάνει την προσφορά με "μισή καρδιά"...

Για αυτό σχολίασα...

Και αυτό φαίνεται ενδιαφέρον 

Screenshot_2025-11-29-20-54-18-99_f64f6a1d63a0e10494ae056c530cc833.jpg

1 ώρα πριν, sou_d said:

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου 

Μάλλον για τη Frog παλι θα σου πει είναι καλύτερη η προσφορά..

Μια χαρά είναι η προσφορά της Vodafone, πήρε μπρος και η άλλη καρτοκινητή, ευτυχώς γιατί "πέθαινε" ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί όπως η Frog.

Εάν υπάρχουν λεπτομέρειες να επιβεβαιώσουμε πως δεν υπάρχει περιορισμός μετά από ένα ποσοστό χρήσης GB. Εάν δεν έχει είναι πολύ τίμια. 

10 minutes ago, elkons said:

Μάλλον για τη Frog παλι θα σου πει είναι καλύτερη η προσφορά..

Μια χαρά είναι η προσφορά της Vodafone, πήρε μπρος και η άλλη καρτοκινητή, ευτυχώς γιατί "πέθαινε" ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί όπως η Frog.

Εάν υπάρχουν λεπτομέρειες να επιβεβαιώσουμε πως δεν υπάρχει περιορισμός μετά από ένα ποσοστό χρήσης GB. Εάν δεν έχει είναι πολύ τίμια. 

Να περιμένουμε ουρές έξω από tazoκαταστήματα;

Για τις ελπίδες σου να μην υπάρχει κόφτης, σε όλα τα άλλα η βονταφοναρα έχει κόφτη και δεν θα έχει στο Taza, οκ... 

22 minutes ago, sou_d said:

Για αυτό σχολίασα...

Και αυτό φαίνεται ενδιαφέρον 

Screenshot_2025-11-29-20-54-18-99_f64f6a1d63a0e10494ae056c530cc833.jpg

Ενδιαφέρον, αλλά ψιλοάχρηστο. Ποιος αγοράζει σμαρτφον και αξεσουάρ από κατάστημα βόνταφον; Και ποιος έχει σναππι; 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Για τις ελπίδες σου να μην υπάρχει κόφτης, σε όλα τα άλλα η βονταφοναρα έχει κόφτη και δεν θα έχει στο Taza, οκ... 

Ενδιαφέρον, αλλά ψιλοάχρηστο. Ποιος αγοράζει σμαρτφον και αξεσουάρ από κατάστημα βόνταφον; Και ποιος έχει σναππι; 

Η snappi δίνει αρκετά πλεονεκτήματα και πλέον με την Vodafone , καθαρά ευρώ. Όπως και με την payzy λοιπόν, γιατί να μην έχει κάποιος;

13 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγώ έχω σναππι 

12 ώρες πριν, sou_d said:

Η snappi δίνει αρκετά πλεονεκτήματα και πλέον με την Vodafone , καθαρά ευρώ. Όπως και με την payzy λοιπόν, γιατί να μην έχει κάποιος;

Δε φτάνει που τα παίρνουν από τις εφαρμογές τους, έκαναν και τράπεζες να τα παίρνουν από εκεί. Δώρο έπρεπε να μας κάνουν το νούμερο με απεριόριστα με την εγγραφή. 

Για να παρεις μέρος σε διαγωνισμό βόνταφον στο ινστα για ένα σετ korres, ενώ μπορείς με ένα λαικ και ταγκ, ζητούν να συμπληρώσεις φόρμα με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο (μέσα από το προφιλ ινστα), ώστε στη βάση δεδομένων τους να έχουν συνδυασμό όνομα ινστα+τηλ+ονοματεπώνυμο. Εντάξει βονταφοναρα το τερματισες... 

36 minutes ago, VIPdriver said:

Για να παρεις μέρος σε διαγωνισμό βόνταφον στο ινστα για ένα σετ korres, ενώ μπορείς με ένα λαικ και ταγκ, ζητούν να συμπληρώσεις φόρμα με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο (μέσα από το προφιλ ινστα), ώστε στη βάση δεδομένων τους να έχουν συνδυασμό όνομα ινστα+τηλ+ονοματεπώνυμο. Εντάξει βονταφοναρα το τερματισες... 

Η φόρμα είναι στο vodafonecu.gr και δεν έχει καμία σχέση με το Instagram, οπότε και δεν κρατάει κανένα στοιχείο του Instagram σου.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό απλά πρέπει να έχεις εκδόσει κωδικό Around και να μπεις στην φόρμα εδώ: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-around-lucky-ones-submission

Δεν ξέρω αν το έχω μονο εγώ το πρόβλημα στην εφαρμογή My Vodafone.

Oταν θέλω να κάνω ανανέωση και μου έχει να διαλέξω ποσό απο το καρουσέλ με 13€ 14€ κλπ το πρώτο ποσό με τα €13 και το τελευταίο με τα €30 δεν μπορω να τα επιλέξω ,παραμένουν γκρίζα και το ποσό μέτα τον φόρο είναι απο το διπλανό του που ειναι πράσινο.Πχ για τα €30 λεει θα προστεθούν €18,18 στο υπόλοιπο  που αφορά την επιλογη με τα €20.

50 minutes ago, bill33 said:

Δεν ξέρω αν το έχω μονο εγώ το πρόβλημα στην εφαρμογή My Vodafone.

Oταν θέλω να κάνω ανανέωση και μου έχει να διαλέξω ποσό απο το καρουσέλ με 13€ 14€ κλπ το πρώτο ποσό με τα €13 και το τελευταίο με τα €30 δεν μπορω να τα επιλέξω ,παραμένουν γκρίζα και το ποσό μέτα τον φόρο είναι απο το διπλανό του που ειναι πράσινο.Πχ για τα €30 λεει θα προστεθούν €18,18 στο υπόλοιπο  που αφορά την επιλογη με τα €20.

Για κάνε το update. Εμένα σήμερα μου έβγαλε μέσα στην εφαρμογή για ενημέρωση και την έκανα και δεν έχω πρόβλημα,βέβαια ούτε και με την προηγούμενη έκδοση καθώς χρησιμοποιώ κυρίως το My CU app

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Για κάνε το update. Εμένα σήμερα μου έβγαλε μέσα στην εφαρμογή για ενημέρωση και την έκανα και δεν έχω πρόβλημα,βέβαια ούτε και με την προηγούμενη έκδοση καθώς χρησιμοποιώ κυρίως το My CU app

Δεν μου βγάζει update.H έκδοση που έχω ειναι 4.17.4.0-37062AL-REL .

Εσβησα και την cache αλλά δεν αλλάζει κάτι.

Tεσπα ,μικρό το κακό.Βάζω χρήματα απο την σελίδα αντί για την εφαρμογή.Όταν χρειαστεί να βάλω δηλαδή καθώς έχω ενεργοποιήσει το combo 13 months 

16 ώρες πριν, bill33 said:

Δεν μου βγάζει update.H έκδοση που έχω ειναι 4.17.4.0-37062AL-REL .

Εσβησα και την cache αλλά δεν αλλάζει κάτι.

Tεσπα ,μικρό το κακό.Βάζω χρήματα απο την σελίδα αντί για την εφαρμογή.Όταν χρειαστεί να βάλω δηλαδή καθώς έχω ενεργοποιήσει το combo 13 months 

Την ίδια έχουμε

On 29/11/2025 at 10:42 ΜΜ, VIPdriver said:

Γιατι να μην έχεις σναπι; Μια χαρά είναι το offer απο CU και έχει και cashback Οταν βάζεις κάρτα μέσω σναπι! Οπου σου δίνουν λεφτα να τα παιρνεις λέω εγώ... και σναπι έχω και ρεβολουτ έχω και οποιος μου δώσει €€€ θα κανω και απο τη δική του "τράπεζα". Off topic, αλλα αν θέλει καποιος 30€ απο revolut να μου πει να του στείλω inv.

55 minutes ago, Kelthroun said:

Γιατι να μην έχεις σναπι; Μια χαρά είναι το offer απο CU και έχει και cashback Οταν βάζεις κάρτα μέσω σναπι! Οπου σου δίνουν λεφτα να τα παιρνεις λέω εγώ... και σναπι έχω και ρεβολουτ έχω και οποιος μου δώσει €€€ θα κανω και απο τη δική του "τράπεζα". Off topic, αλλα αν θέλει καποιος 30€ απο revolut να μου πει να του στείλω inv.

Χωρίς αντίτιμο δεν δίνει κανείς λεφτά. 

Τώρα που το Netflix εξαγοράζει σχεδόν πλήρως την Warner Bros Discovery σε αυτή την ιστορική συμφωνία που συναψαν αξίας 72 δισεκατομμυρίων δολαρίων με εξαίρεση μερικά κανάλια όπως το CNN θα έχει πρόβλημα η Vodafone μίας και η συνδρομητική πλατφόρμα της Warner Bros Discovery η πολύ γνωστή HBO Max περνάει στα χέρια και στον έλεγχο του Netflix;;;;

https://www.iefimerida.gr/zoi/netflix-anakoinose-agora-warner-bros-mega-deal

https://www.capital.gr/diethni/3961332/netflix-istoriki-sumfonia-gia-tin-exagora-tis-warner-bros-enanti-72-dis-dolarion/

3 ώρες πριν, hercoulis said:

Χωρίς αντίτιμο δεν δίνει κανείς λεφτά. 

Το αντίτιμο είναι ότι γινόμαστε συνδρομητές 

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Τώρα που το Netflix εξαγοράζει σχεδόν πλήρως την Warner Bros Discovery σε αυτή την ιστορική συμφωνία που συναψαν αξίας 72 δισεκατομμυρίων δολαρίων με εξαίρεση μερικά κανάλια όπως το CNN θα έχει πρόβλημα η Vodafone μίας και η συνδρομητική πλατφόρμα της Warner Bros Discovery η πολύ γνωστή HBO Max περνάει στα χέρια και στον έλεγχο του Netflix;;;;

https://www.iefimerida.gr/zoi/netflix-anakoinose-agora-warner-bros-mega-deal

https://www.capital.gr/diethni/3961332/netflix-istoriki-sumfonia-gia-tin-exagora-tis-warner-bros-enanti-72-dis-dolarion/

Οι υπάρχουσες συμφωνίες συνεχίζουν. Για τις μελλοντικές... θα δούμε 🙂

Από Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025 η Ουκρανία και η Μολδαβία εντάσσονται στην ζώνη περιαγωγής 1 μαζί με τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης των εθνικών προγραμμάτων και των εθνικών χρεώσεων κατά την περιαγωγή και σε αυτές τις δύο χώρες

https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinwsi-tropopoiisewn-10-12-25

Καλησπέρα! 

Ποιο ρουτερ δίνει η Vodafone σε νέες συνδέσεις VDSL 100; 

Είναι WiFi 6; Εκπέμπει 2.4 και 5GHz κάτω από το ίδιο όνομα; Είναι δηλαδή dual band?