Nosferatu Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Το κακό με τη βόντα είναι ότι δεν δίνει προσφορές στους παλιούς συνδρομητές, έστω με κάποιο τίμημα, όπως η ΤΙΜ. Δεν μπορώ να αλλάζω νούμερο κάθε χρόνο οπότε τις χάνω! Για το α λα καρτ θα δούμε κάτι καλό; Το crazy weekends μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν ξέρω αν έρχεται στο μυαλό της voda gr !! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Εξειδικευμένη και ψιλοακριβή μου φάνηκε η καινούρια υπηρεσία? Τι λέτε? Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 ωραία υπηρεσία, αν και λίγο τσουχτερή, αλλά περισσότερο χρήσιμη σε επαγγελματίες... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Ρε παιδιά σε Vodafone Shops δεν υπάρχουν non live συσκευές μην κοροϊδευόμαστε..εχθές που ξαναπήγα η απάντηση ήταν ρητή: "Φέρνουμε μονο Vodafone live συσκευές πλέον" Υπάρχουν κι άλλες συσκευές, στάνταρ. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει. Πάρε για παράδειγμα την Nokia. Από τα 30 π.χ. μοντέλα που έχει, τα μισά τουλάχιστον δεν είναι Vf Live. Δεν είναι δυνατόν σε ένα κατάστημα να μην υπάρχουν άλλα μοντέλα Nokia. Ίσως να έπεσες σε "περίπτωση" πωλητή, ο οποίος για κάποιους λόγους (στοχοποίηση κ.λ.π.) να ήθελε να πουλήσει Vf Live συσκευή. Αλλά υπάρχουν και άλλα μοντέλα. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Εχω στειλει και στη vodafone μην ανησυχεις και γινεται το αντιθετο απο οτι λες,οποτε μαλλον εσυ δε το εχεις ψαξει καλα.Στο ενα e-mail εχουν στειλει απαντηση που ειναι σαν τα προτυπα μηνυματων που εχουν τα κινητα μας και στο 2ο δεν εχουν απαντησει ακομα.Μην ξεχνας αλλωστε οτι οτι και να στειλεις στη voda,θα το δει ουσιαστικα 1 ατομο,χωρις να ξερεις περαιτερω τι θα γινει και ουσιαστικα δεν μπορω να προφυλαξω εσενα ή οποιονδηποτε αλλο που θα παει σε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι για το οποιο ηδη εχω κανει καταγγελια.Να εισαι σιγουρος οτι το φορουμ αυτο το ξερουν και τους καιει πιο πολυ οταν εμφανιζεται εδω καποιο θεμα γιατι το βλεπουν εκατονταδες-χιλιαδες και διαδιδεται.Οποτε το τι ειναι πιο αποτελεσματικο,ειναι πιστευω αυτονοητο και παροτρυνσεις του τυπου..δεν προσφερουμε τιποτα θιγοντας εδω τα κακα κειμενα,συνηθως υποκρυπτουν αμεσο ή εμμεσο συμφερον.Για το θεμα του λογαριασμου για να ξερουμε τι λεμε,προειπα οτι οταν εκανα το συμβολαιο ρωτησα απο ποτε θα ισχυει ο δωρεαν χρονος και μου ειπαν με απολυτη σιγουρια στο καταστημα της στουρναρη οτι ειναι καθε μηνα απο 15 ως 14 και τωρα που ηρθε ο λογαριασμος και πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι ειναι απο 1-τελος του μηνος.Ποιος εχει μπερδευτει,δε το εχει ψαξει και ποιος παραπλανει ειναι παλι πιστευω αυτονοητο.Αν το ηξερα εξαρχης δεν θα υπηρχε προβλημα,αν και το λογικοτερο θα ηταν οι ημερομηνιες εκδοσης με τις ημερομηνιες του δωρεαν χρονου να ειναι συμφωνες.Μη ξεχναμε οτι υπαρχουν και μεγαλοι ανθρωποι συνδρομητες που δεν ειναι εξοικειωμενοι με μετρητες κλησεων κ.α και δε μπορουν ευκολα να μετρησουν το χρονο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Ώπα φίλε, πολλή διαφήμιση κάνεις και θα παρεξηγηθείς. :whistle: Εγώ τα 'λεγα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Εδώ και 7 περίπου χρόνια έχω κάνει διάφορα συμβόλαια στη Vodafone. Τουλάχιστον τα τελευταία 3, γιατί για τα προηγούμενα δεν θυμάμαι πια, ο δωρεάν χρόνος ίσχυε από την πρώτη του μήνα. Και όπου και να ρώτησα αυτό μου είπαν. Όπως επίσης ότι ο δωρεάν χρόνος είναι ολόκληρος και για τον πρώτο μήνα, ανεξάρτητα από το πότε έγινε η σύνδεση. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και να προκαλείται εκνευρισμός. Σε λογαριασμούς μου έχουν κάνει λάθος δύο φορές και όχι για ιδιαίτερα μικρά ποσά. Χρειάστηκαν αρκετά τηλεφωνήματα, αλλά τα χρήματα πιστώθηκαν. Λάθη γίνονται παντού, είναι φυσιολογικό και δε νομίζω ότι μπορεί να διαφωνήσεις κανείς σ'αυτό. Ούτε είναι κατακριτέο να υπάρχουν παράπονα και ανάλογα posts. Από εκεί και πέρα όμως, το να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, πρώτον δεν έχει νόημα και δεύτερον είναι εύκολα παρεξηγήσιμο. Ειδικά όταν εμφανίζονται συνεχώς οι ίδιοι που το μόνο που κάνουν είναι να τα χώνουν συνεχώς στη Vodafone. Έχετε κάποιο πρόβλημα με τη Vodafone; Κανείς δεν σας εμπόδισε να το γράψετε και αυτό και τα παράπονα σας. Όταν όμως περνάμε κάποια όρια, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το δίκιο μας. Τέλος, το topic πλέον έχει ξεφύγει από το αρχικό του θέμα, αν είχε μείνει ποτέ σ'αυτό δηλαδή, οπότε αν συνεχίσετε μ'αυτό τον τρόπο, θα κλειδωθεί. Αν έχετε να γράψετε κάτι που σας συνέβη, είχε σχέση με τη Vodafone και ήταν αστείο, μπορείτε να το γράψετε ελεύθερα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Αφού δεν υπάρχει τέτοια προσφορά, τουλάχιστον όχι ακόμα, το topic κλειδώνεται. Αν εμφανιστεί κάποια στιγμή το συζητάμε ξανά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Συνεχιζουμε στο θεμα μας. Πελατης: Ξαφνικα στο κινητο μου (V800) αρχισε να καιε η μπαταρια χωρις να κανω κατι. Και μου τελειωσε. Καταστημα: Ξερεται, καναμε αναβαθμιση στο δικτυο και παιρνουμε ενεργεια και απο τις μπαταριες σας. Πελατης:Καλα, και γιατι δεν ειδοποιητε πιο πριν για να το φορτισω; Καταστημα: Τι λετε κυριε μου; Οταν σας κοβει το ρευμα η ΔΕΗ σας ειδοποιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Συνεχιζουμε στο θεμα μας. Πελατης: Ξαφνικα στο κινητο μου (V800) αρχισε να καιε η μπαταρια χωρις να κανω κατι. Και μου τελειωσε. Καταστημα: Ξερεται, καναμε αναβαθμιση στο δικτυο και παιρνουμε ενεργεια και απο τις μπαταριες σας. Πελατης:Καλα, και γιατι δεν ειδοποιητε πιο πριν για να το φορτισω; Καταστημα: Τι λετε κυριε μου; Οταν σας κοβει το ρευμα η ΔΕΗ σας ειδοποιει?καλο φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 και από πότε θα ισχύουσουν αυτές οι νέες ρυθμίσεις? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Καλο αυτο με τους καρτοκινητους. Μεγαλη ταλαιπωρια το μπασε-βγαλε στοιχειων! Swsta kai htan enas logos pou bariomouna tin forhtothta,epeidh exw anwnymo kartokinhto TIM epitelous 8a mporw na metaferw ton ari8mo mou anwnyma,isws sto mellon na allaksw etairia,ean fysika h TIM den antapokrinete stis anagkes mou Elpizw h diadikasia etsi na ginei akomh pio syntomh kai mesa se mia mera na mporeis na metafereis ton ari8mo sou sto allo diktyo,epishs ean pesei kai ligo h timh tis forhtothtas de 8a htan asxhma,20 euro einai polla kai de me endiaferei ean 8a exw arxiko xrono omilias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Συμφωνώ και επαυξάνω...Γιατί στο κάτω κάτω δηλαδή που τους νοιάζει είναι να πουλάνε περισσότερα νουμέρα? Το θεωρώ παράλογο. Έχουν εξοδα αποσύνδεσης, έξοδα καινούργιας σύνδεσης και σου δίνουν και παραπάνω επιδότηση. Απο την άλλη αν παρατήνεις το συμβόλαιο σου δεν τους κοστίζει τίποτα. Ίσα ίσα θα σε έχουν για άλλον 1 χρονο πελάτη χωρίς να κάνουν τίποτα. Ετσι ακριβως παιδια.Ειναι απαραδεκτο να μην επιβραβευουν τους παλιους συνδρομητες και να τους εξαναγκαζουν να κοβουν την συνδεση τους για να κανουν καινουργια.Τι <<εξυπναδα>> ειναι αυτη..Προφανως νομιζουν οτι ολοι θα σκεφθουν..που να αλλαζω τωρα νουμερο,να το ξαναδινω σε γνωστους-φιλους..Δεν εχουν καταλαβει ομως οτι αυτο ειναι κατι που ξεπερνιεται ευκολα και μικρο κοστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serial_killer__ Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Loipon mia kai eimai xrhsths tis vodafone mobile connect card tha sas pw tin apopsi mou.Edw kai ena mhna exw parei tin perizhth tha elega aythn karta,den mou exei emfanisei provlimata otan eimai ektos kalipsis 3G kanw connect se gprs me taxitites 57,6 stathera oso shma kai an exw i syndesh einai poli statherh kai den ''laggarei'' pote,otan vriskomai sininthws sto kentro kanw connect me 3G sta 384 kai pali den exw provlima me to lag.Exw parei to plan 4 pou parexei 100 mb eite me gprs eite me 3G stin timh ton 75 peripou evro,h karta mou do8ike dwrean logo tou programatos pou dialeksa,ta xamhlotera programata plirwnoun kai tin karta h opoia an thimamai kala kostizti gyrw sta 430 eyro.To mono provlima pou exw me tin vodafone einai oti exei dwsei 1 static ip etsi exw provlima me kapoia diktia sto irc.Kai kati allo pou me dysarestise einai oti den mou edwsan tin keraia,ypoxrew8hka na tin parw extra sta 25 eyro.Aksizei na tin parei kaneis an den exei wirelless stin poli tou Παράθεση My HomePage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Συνεχιζουμε στο θεμα μας. Πελατης: Ξαφνικα στο κινητο μου (V800) αρχισε να καιε η μπαταρια χωρις να κανω κατι. Και μου τελειωσε. Καταστημα: Ξερεται, καναμε αναβαθμιση στο δικτυο και παιρνουμε ενεργεια και απο τις μπαταριες σας. Πελατης:Καλα, και γιατι δεν ειδοποιητε πιο πριν για να το φορτισω; Καταστημα: Τι λετε κυριε μου; Οταν σας κοβει το ρευμα η ΔΕΗ σας ειδοποιει? Καλό αν και μου φαίνεται περισσότερο για φτιαχτό ανέκδοτο παρά πραγματικότητα γιατι και των δύο οι ερωτήσεις/απαντήσεις ήταν κουφές. Καλή προσπάθεια πάντως, αλλά καλό είναι να λέμε πραγματικά ανέκδοτα... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapman Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Kai sto magazi tis N.Smirnis eidikotera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 oxi,den exei bgei file mou!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Δεν το έχει φέρει, αλλά μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε περισσότερα από ένα topics. Το άλλο topic που άνοιξες με ακριβώς το ίδιο θέμα, διαγράφτηκε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapas99 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Δεν το έχει φέρει, αλλά μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε περισσότερα από ένα topics. Το άλλο topic που άνοιξες με ακριβώς το ίδιο θέμα, διαγράφτηκε. Το 6680 έχει έρθει στα Vodafone Shops σε "περιορισμένη διαθεσιμότητα". Με λίγα λόγια πρέπει να ψάξεις λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapman Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Δεν το έχει φέρει, αλλά μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε περισσότερα από ένα topics. Το άλλο topic που άνοιξες με ακριβώς το ίδιο θέμα, διαγράφτηκε. Patisa gia na dimiourgithei alla epeidi eixa kanei kati lathos, to diortosa kai xanapatisa kai etsi ftiaxtike 2 fores. Signomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 εγω σημερα το πηρα απο vodafone..... εδω αλεξανδρουπολη κιολας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ.1)ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΜS,LIVE,ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΤΛ Η ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ?ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ VODAFONE ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.ΚΑΙ 2)ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ?ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΡΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ ΤΟ 3G.ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ''ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ''.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Και πάλι ρωτάω: τόσο χάλια billing έχουν; Δεν μπορούν να δώσουν την υπηρεσία και στα καρτοκινητά; Η ΤΙΜ πώς δίνει όλες τις υπηρεσίες και στα καρτοκινητά; Μπορεί άνετα να ζητήσει το πάγιο από τον χρόνο ομιλίας... Αλλά ακόμα δεν έχει δώσει internet over gprs στα καρτοκινητά... Λίγο off-topic αλλά μου τη δίνει να μην έχουν τις υπηρεσίες δεδομένων και τα καρτοκινητά !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Και πάλι ρωτάω: τόσο χάλια billing έχουν; Δεν μπορούν να δώσουν την υπηρεσία και στα καρτοκινητά; Η ΤΙΜ πώς δίνει όλες τις υπηρεσίες και στα καρτοκινητά; Μπορεί άνετα να ζητήσει το πάγιο από τον χρόνο ομιλίας... Αλλά ακόμα δεν έχει δώσει internet over gprs στα καρτοκινητά... Λίγο off-topic αλλά μου τη δίνει να μην έχουν τις υπηρεσίες δεδομένων και τα καρτοκινητά !!! Η απαντηση συντομα (εντυπωσιακη παντως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Διπλό δίλημμα. Έχω vodafon 60 και ένα Siemens C62.Το πρόγραμμα τελειώνει σε λίγο καιρό και μου αρέσουν τα 60 λεπτά και θέλω να παραμείνω σε τέτοιο πρόγραμμα.Ταυτόχρονα θέλω και το CX70 που κοστίζει κάνα 20ρικο με κάρτα σε αυτό το πρόγραμμα.Στην ίδια κατηγορία τιμής είδα κάποια θετικά σχόλια για το Έρικσον Κ500. Η βόνταφον μου λέει ότι για να κρατήσω το νούμερο πρέπει να το κάνω καρτοκινητό για ένα μήνα και μετά να το ξανακάνω συμβόλαιο. Από την άλλη σκέφτομαι ότι και η Cosmote ίδιες χρεώσεις έχει οπότε θα μπορούσα να πάω κι εκεί. Φυσικά το να μου κόψουν 2 ευρώ από το λογαριασμό και να μην έχω επιδότηση δε μου λέει και πολλά όπως καταλαβαίνετε. Το μόνο που με σπρώχνει προς Cosmoste είναι πιθανό πρόβλημα σήματος με τη Βοντα αν και παίζει να έφταιγε το κινητάκι.8 στα δέκα τηλέφωνα που με παίρνουνε ,πρώτα μου έρχονται ως μήνυμα ότι κάποιος με πήρε τηλέφωνο αλλά δεν ήταν εφικτή η σύνδεση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αν ξαναπροσπαθήσουνε μιλάμε κανονικά. Από την άλλη είναι και το κόστος μετατροπής σε κάρτα (ξέρετε πόσο είναι ?) ,το κόστος του μήνα χωρίς σύνδεση, και δεν ξέρω αν μετά ,κατά τη μετατροπή σε συμβόλαιο πάλι ,χάνω κάτι από την επιδότηση . ΜΗΠΩΣ μπορείτε να με βοηθήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts