Jump to content

Raziel Warior

Members
  • Δημοσιεύσεις

    174
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Raziel Warior

  1. Καλή χρονιά! Με υγεία και τύχη για όλους. Το κινητό φανταστικό!
  2. Raziel Warior

    OnePlus X

    Νομίζω πως το OnePlus 2 είναι active και φανταζόμουν πως και αυτό είναι DSA όχι DSS. Ισχυεί τελικά ότι δεν είναι active και δεν μπορεί να συνδεεται σε 2 δίκτυα ταυτόχρονα;
  3. Raziel Warior

    OnePlus X

    Καλησπέρα κι εγώ ενδιαφέρομαι για invite για το συγκεκριμένο κινητό αν υπάρχει διαθέσιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Καλή τύχη & πολλές όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες στον τυχερό!!!
  5. Τι λένε τελικά τα Black Battery Covers παιδιά; Είναι original τόσο από Omnishop ή από το ebay;
  6. Καλή τύχη σε όλους! Μακάρι να μπορούσαμε να το κερδισουμε όλοι... Φαίνεται καλό πάντως!
  7. Παιδία έχω μια ερώτηση. Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχω παρατηρήσει πως τα μηνύματα έχουν μόνο 70 χαρακτήρες. Λυπήθηκα πολύ γιατί χρησιμοποιώ π[ολύ τα μυνήματα.Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Αν ναι, υπάρχει τρόπος να επανέλθω σε κάποια παλιότερη έκδοση f/w? Και αν μέσα από το κινητό μπορώ να αλλάξω κάπως αυτή τη ρύθμιση?
  8. Παιδιά μου είπαν απο Vodafone shop οτι το W800i καταργήθηκε!!!!!! Επίσης οτι εμφανίζει προβλήματα και οτι δεν υποστηρίζει 2GB card αν δεν το κάνεις αναβάθμιση λογισμικού!!! Ελπίζω τίποτα από αυτά να μην αληθεύει!!!Τι λέτε?
  9. Παιδιά σε ένα Γερμανό μου είπαν ότι το W800i τραβάει βιντεάκι σε 640x480!!! Αληθεύει??? Νομίζω πως όχι αλλά αυτός επέμενε!Εγώ ήξερα πως τραβάει σε ανάλυση 176x144! Μια απλή διευκρίνιση για νο μου φύγει η απορία!!!
  10. Νομίζω πως τράβαε βίντεο σε ανάλυση 176x144 και όχι 352x288!!! Άλλα μάλλον θα είναι καταπληκτικής ποιότητας σωστά!!!
  11. Επειδη ο αδερφός μου έχει laptop σκεφτόμασταν και το 9106 που υποστηρίζει και wireless lan. Πρέπει να ε'ιναι αρκετά καλό απ'οτι είδα και θα ήθελα να να ρωτήσω κανέναν που το έχει για εντυπώσεις??? Επίσης το στήσιμο του wireless είναι εύκολο??? Και πως προστατεύεται το δίκτυο από άλλους H/Y που θα ήγθελαν να μπουν ασύρματα σε αύτό???
  12. Τελικά πήρε κανείς το U.S Robotics??? για modem/router ή όχι??? Φαίνεται καλό και πρέπει να είναι γρήγορο όμως το γεγονός ότι έιναι συμβατό μόνο με ADSL over PSTN με γεμίζει καχυποψία!!!Επίση έχουν βγεί 5 αναβαθμίσεις για το firmware του όμως καμία δεν αναφέρει ότι το κάνει συμβατό και για ADSL over ISDN!!!Περίεργο έτσι! Ο τρόπος που γίνεται η αναβάθμιση είναι σχετικά εύκολος πάντως. Καθώς επίσης και η τιμή του στην αγορά είναι πάρα πολυ καλή!!! Κάποια άλλη πρόταση δοκιμασμένη για Ελλάδα που να έχει παραπάνω από μια ethernet θύρες και να υπάρχει προς πώληση σε κάποιο ευρωπαικό ή Ελληνικό e-shop??? Επίσης τι λέτλε για το D-Link DSL-564Τ;;; Κάνει για χρήση με τα DSLams του πΟΤΕ;;; Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις;;;
  13. Και εγώ δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το μοντελακι Ε-720!!! Ναι είναι γεγονός πως δεν κάνει ζουμ στις φωτογραφίες και ευελπιστώ στην πρώτη αναβάθμιση του software μπας και στρώσει!!! Έχω πρόβλημα με ακουστικό και μικρόφωνο αλλά δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω!!! Στο service το βρήσκουν μια χαρά.
  14. Όχι δεν χρειάζεται να κάνις καμία έξτρα ρύθμιση. Αν έχεις Windows με Service pack 2 στο εικονίδιο του Bluetooth agent που εμφανίζται κάτω δεξιά κάθε φορά που το βάζεις σε usb θα πρέπει να κάνεις Δεξι κλικ --> Receive a file. Έτσι το bluetooth του υπολογιστή θα μπορεί να δεχθεί το αρχείο που θες να του στείλεις. Σε εμένα έτσι λειτουργεί.
  15. Peugeot 106 1.1 60Hp Ford Mondeo Ghia 1.8 125Hp My 2005
  16. Το ότι είναι πανέμορφο είναι γεγονός!!! Μεγάλη διαφορά και από το Ε-700!!! Όσοι το βλέπουν το θέλουν!!! Ελπίζω η νέα version του λογισμικού να διορθώσει τα μικρά-μεγάλα ατοπήματα της Samsung!!!
  17. Οι ήχοι αλλάζουν από μπιπ στο αθόρυβο και σε εμένα.Αλλα μόνον αυτό. Τον κατάλογο τον βγάζει ανάποδα και σε μένα,δηλαδή από κάτω προς τα πάνω.Με βγάζει συνήθως στο τελευταίο όνομα του γράμματος που πάτησα.Αυτό όμως γίνεται για συγκεκριμένα γράμματα. Όντως για να στέιλεις μήνυμα κάνεις 40 χρόνια!!!Σκέψου να βίαζεσαι κίολας!!! Ελπίζω το νέο λογισμικό να διορθώσει αρκετά πράγματα!!!
  18. Εχώ δίκιο ή νομίζω πως το Ε-730 τραβάει βιντεάκι σε 176x144 και όχι σε 352x288;;;
  19. Το mic από τα αριστερα είναι για να καταγράφει ήχο στα video!!! That's all!!! Υ.Γ. Για το bluetooth θα απαντήσω σε λίγο.Δεν νομίζω να είναι συγκεκριμένης μάρκας αυτό που έχω.
  20. Έται είναι το κινητό!!! Θα έχεις ή μόνο ήχο, ή μόνο δόνηση, ή ήχο και δόνηση μαζί(αλλά δεν δονείται και παίζει μουσική μαζί, πρώτα το ένα και μετά το άλλο)! Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 800mΑ. Από ακουστική πως πάει;;;
  21. Τα γράμματα είναι όπως σε Nokia δηλαδη ΑΒΓ, ΔΕΖ, κτλ!!! Τώρα στα πλήκτρα αυτό που δεν αλλάζει είναι η χροιά του ήχου!!! Δηλαδή μπιπ, τόνοι, αθόρυβο.Δεν μπορείς να το αλλάξεις είναι συνεχώς στο μπιπ. Ο ήχος δεν είναι δύνατος ή ενοχλητικός απλά εγώ προτιμούσα τους τόνους. Το Τ9 μου φαίνεται επαρκές!Όχι και το τέλειο, απλά επαρκές!!! Υ.Γ.:Ξέρει κανείς πως θα βρούμε αν έχει κυκλοφορήσει νέο software για τηνΕλλάδα;;
  22. Όχι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τους ήχους των πλήκτρων!!! Φαίνεται πως το λογισμικό για την Ελλάδα έγινε στο πόδι!!! Επιπλέον ξέρει κανείς γιατί στα μηνύματα δεν κρατάει το στύλ γραφής που έχεις επιλέξει και κάθε φορά κάνει του κεφαλιού του!!!(Τη μια φορά έχει Τ9 την άλλη δεν έχει)! Αρχίζει και με εκνευρίζει!!! Πρέπει να ακούσω και το κινητό κανενός άλλου!!!! Γ@μ@τ@!!!Που θα βρώ κάποιον να το έχει εδώ!!! Υ.Γ.: Έχει κανένας ιδέα από που και πως θα πληροφορηθούμε για τη νέα Firmware version?? αν και όποτε βγεί για τα τηλ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα??
  23. Για την μπαταρία δεν μπορώ να σου πω και πάρα πολλά! Ενδεικτικά από τις 21/6 που το πήρα στις 16:22 και μέχρι σήμερα (με μια μέρα στο service)το φόρτισα 4 φορές (η τελευτάια πριν απο λίγο)! Μέσα σε αυτές τις μέρες το περιεργάστηκα πολύ, τόσο εγώ όσο και οι κολλητοί μου!!!Του γέμισα τον κατάλογο,έπαιξα με τα menu αρκετά, έβγαλα φωτογραφίες, τράβηξα video, χρησιμοποίησα πολύ το Bluetooth είτε για υπολογιστή, είτε για δοκιμές με άλλα κινητά είτε για το ασύρματο Headset που έχω(της Nokia και είναι απόλυτα συμβατό!!!).Και συνολικά άκουσα 3 περίπου ώρες mp3!!! Τώρα για τα mp3 του φόρτωσα 20 τραγουδάκια περίπου 60Mb τα έκανα πρώτα κωδικοποίηση στα 96Kbps και νομίζω ότι παίζουν αρκετά προς πολύ καλά!!! Συγκριτικά:με SX1 καλύτερα με περισσότερο μπάσο με Nokia 7610 καμία σχέση (το παίζει το ηχείο του Ε720) με Κ700i νομίζω το Ε720 είναι ελαφρώς καύτερο με ποιο καθαρό ήχο. Εγώ είμαι ικανοποιήμενος συνολικά. :) Επίσης έχω την εντύπωση ότι το κινητό παίζει m4A που είναι το format του mp3 pro το οποίο στα 80Kbps έχει την απόδοση του mp3 στα 128Kbps και πιάνει λιγότερο χώρο στη μνήμη!!! Τώρα το δικό μου μοντέλο έχει: S/W version: F: REV 1.0g Firmware version: E720BDEE2 H/W version: Rev 1.0 Τελικά Συμπεράσματα: Είναι πολυ μουράτο το άτιμο! :D Γκομενοπαγίδα θα έλεγα! ;) Όσες το είδαν έλεγαν αχ τι μικρούλι που είνα να το δώ!!!Μια φίλη μου μάλιστα που το είδε μου πρότεινε να το ανταλλάξω με το V802 της. Υπεροχή και τελειότητα που λέει και η διαφήμιση :w00t: !
  24. Λοιπόν το πήρα το τηλέφωνο σήμερα!!! Ισχυρίστηκαν όταν τους πήρα τηλ για να ρωτήσω αν είναι έτοιμο ότι δεν είχε τίποτα και ήτανε εντάξει και ότι αυτή ήταν η ακουστική του τηλεφώνου. Μετά ρώτησα τη έκδοση λογισμικού φορούσε;Μου είπανε την F1.00g που είναι η πρώτη και μοναδική που υπάρχει για το κινητό στα ελληνικά. Ζήτησα να μου ξαναπεράσουν το λογισμικό και όταν πήγα και το πήρα το μεσημέρι πραγματοποίησα πάνω από δέκα κλήσεις σε φίλους μου και τους άκουγα όλους!!!!! :shifty: Αν και ο τεχνικός που μίλησα μου είπε ότι και πριν δεν είχε τίποτα!!! Τώρα όλα oK!!! Ξαναπέρασα και κατάλογο και όλα εντάξει!!! Επίσης η Samsung και η Siemens είναι μάλλον μαζί, μιας και εκεί που το πήγα κι εγώ για service ήταν service center και για Siemens.
  25. Βασικά δυνατότητα αντικατάστασης υπάρχει!Και στο Πλαίσιο τις πρώτες 7 μέρες είχα κάρτα αλλαγής σε περίπτωση προβληματικής συσκευής.Μέσα στο μαγαζί όμως ακούγονταν κανονικά και δύο υπάλληλοι που το άκουσαν αποφάνθηκαν πως αυτή είναι η ένταση του ακουστικού!!!Δεν μπορούσα να κάνω και πολλά και πήρα τον π$@$ο!!! Ελπίζω μόνο να στρώσει το τηλεφωνάκι από αύριο!!!
×
×
  • Create New...