Jump to content

[S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;  

117 members have voted

1. 1. Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;

• Έχω S9 (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8)
      10
    • Έχω S9+ (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8+)
      27
    • Έχω S9 (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8)
      15
    • 'Εχω S9+ (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8+)
      65

Recommended Posts

Και αν βρεθώ κάτω από ήλιο να ανεβάζω?

Σε όλες τις συσκευές πάντα το έχω στο αυτόματο,

με βολεύει σε όλες τις συνθήκες.

Εκτός τώρα με το s9 plus στο πλήρες σκοτάδι μου φαίνεται αρκετά φωτεινό.

Έτσι κάποιες φορές το χαμηλώνω λίγο και μετά με ένα ον οφ το επαναφέρω.

Η πράγματι είναι ποιο φωτεινό στο αυτόματο σε σκοτάδι, η τα μάτια μου άρχισαν να ενοχλούνται..

Ο αισθητήρας αυτός δηλαδή τόσο ενέργεια ξοδεύει?

Δεν θα θυσιαζα δηλαδή ένα πράγμα που με βολεύει για 5% μπαταρία.

Εγω δεν σου λεω τι βολευει αλλα τι συμβαινει .Λες επισης οτι δεν θα θυσιαζες κατι για 5% .Ε 5 το ενα 5 το αλλο και παει λεγοντας...Την φωτεινοτητα ετσι οπως το δουλευω εγω κανω 2 κινησεις ολο το 24ωρο τη μερα στη μεση το βραδυ πιο κατω στη μεση της μεσης και δεν εχω προβλημα ουτε στερουμε κατι .:rolleyes:Κανε οτι νομιζεις . Η κανε κατι αλλο ξεκινα τερμα σβηστο και αστο μεχρι εκει που σε ικανοποιει.Σιγα τον κοπο μετα απο μερες το εχεις συνηθισει .

Edited by s_wind

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω δεν σου λεω τι βολευει αλλα τι συμβαινει .Λες επισης οτι δεν θα θυσιαζες κατι για 5% .Ε 5 το ενα 5 το αλλο και παει λεγοντας...Την φωτεινοτητα ετσι οπως το δουλευω εγω κανω 2 κινησεις ολο το 24ωρο τη μερα στη μεση το βραδυ πιο κατω στη μεση της μεσης και δεν εχω προβλημα ουτε στερουμε κατι .:rolleyes:Κανε οτι νομιζεις . Η κανε κατι αλλο ξεκινα τερμα σβηστο και αστο μεχρι εκει που σε ικανοποιει.Σιγα τον κοπο μετα απο μερες το εχεις συνηθισει .

Μα αν αρχίσουμε κόψε από εδώ κόψε από εκεί τι καταλάβαμε στην τελική?

Το θέμα είναι να κάνουμε την δουλειά μας και το κέφι μας όπως μας βολεύει εμάς όχι όπως βολεύει την συσκευή.

Μια δοκιμή θα την κάνω αν είναι για 2-3 κινήσεις και άνετο στα μάτια αποτέλεσμα δεν με ενοχλεί.

kountouraN

Γιατι αναγκαζεσαι να εχεις ενεργο τον σενσορα της αυτοματης φωτεινοτητας στο αυτοματο ? Εχεις μεγαλυτερη καταναλωση ετσι.Ασε την μπαρα στην μεση και το βραδυ πιο χαμηλα.

δηλαδη μεσα σε μια μερα 2 θεσεις ειναι ολη η κλιμακωση της φωτεινοτητας?

αν ηταν ετσι δε θα υπηρχαν αισθητηρες και ΑΙ κλπ.

Ρε παιδια, παιρνετε κινητα των 1000 ευρω και κανετα σαν μετα αστεια πραγματα. Αστο αυτοματο και τελος. Το πολυ πολυ αν δεις οτι δουλευει το αυτοματο πολυ ψηλα γενικως χαμηλωνε το καθε φορα λιγο, μεχρι να μαθει που θες καθως το ΑΙ εκπαιδευεται και βλεπει οτι θες να δουλευεις λιγο πιο χαμηλα.

Ομως προσωπικα δεν εχω δει ποτε να δουλευει στην ιδια φωτεινοτητα ενα κινητο τη μερα και ιδια το βραδυ. Αλλαζει εκατονταδες θεσεις, αν εισαι μεσα, εξω, αν ειναι πρωι, μεσημερι, απογευμα, αν εχεις φωτισμο, αν δεν εχει ο χωρος που εισαι, αν εχει πολυ φως, λιγο φως. Ειναι δυνατον να το εχεις σε στανταρ θεση ολη μερα?

Αυτοματο και ο,τι γινει. αν παλι δε βγαζεις καν τη μερα με το κινητο, εκπεδευεσε το αυτοματο τον πρωτο καιρο να παιζει χαμηλα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γιατι ειναι αυτες οι εφαρμογες αξιοπιστες;

Εμενα υπολογιζε το capacity στο 91% στο S6 και η συσκευη εβγαζε μετα βιας δυο ωρες οθονη

Εδώ και μέρες χρησιμοποιω αργή φόρτιση και η εφαρμογή accubattery τείνει προς το 3400 mAh,ενω ξεκίνησε απο το 3250 περιπου.Δεν θεωρώ ότι ειναι 100% αξιόπιστη αλλα οι ενδεικτικές τιμές που δίνει εχουν αρκετή συνέχεια με τους χρόνους standby...

Σίγουρα δεν "κολλάω" στην εφαρμογή και η ερώτηση ήταν απο περιέργεια!

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά σταμάτα να χρησιμοποιείς τέτοιες εφαρμογές.

Απάντησα πιο πάνω...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Καθοτι κ λιγο άσχετος, την αργη φορτιστή πως τη βαζετε;;; σκεφτομαι να τη χρησιμοποιω το βράδυ που το αφηνω να φορτίζει

Διόρθωση.. Το έψαξα κ λιγο μεσω ίντερνετ κ βρηκα πως γίνεται...

Edited by akaliptos_haris

Ρε παιδιά με αυτά που διαβάζω εδώ στην αρχή φοβήθηκα, εγώ έχω να πω ότι είμαι στην πέμπτη φόρτιση και έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του!!!! 9+ ωρες sot της τρείς ημερες μέρες και την μια 8+ ωρες sot επειδή πήγα για τρέξιμο με GPS να καταγράφει την διαδρομή και μουσική. Η χρήση μόνιμα Wi-Fi ελάχιστω 4g πολύ κακο σήμα εδώ που μένω πολύ browsing πολύ YouTube λίγο ελαφρύ gaming ελάχιστες κλήσης όλοι οι συγχρονισμοι ανοιχτοί αρκετά mail αρκετές ειδοποιήσεις κλπ και ένα κάρο εφαρμογές να τρέχουν....Aod κλειστώ μιας για έναν άνθρωπο που φορά ρολόι συνέχεια όπως εγώ είναι τελείως περιττό....Με το s6 μου 3:30sot με την ίδια χρήση και συγχρονισμους κλειστούς....

Μέχρι στιγμής φορτίζω μόνο με τον αργό ασύρματο φορτιστή του s6. Και δεν ανοίγω- κατεβάζω όποια βλακεία πετάγεται όπως Bixby και άλλα.

Edited by LeGendGR

Λογικό είναι να έχεις εντυπωσιαστεί αφού έκανες μετάβαση από s6 (ένα τηλέφωνο με μετριότατες επιδόσεις όσον αφορά την μπαταρία) ... απόλαυσε την νέα σου κινητάρα ✌

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ τα περισσότερα παιδιά ήλθαν από s7 edge, s8 & s8 plus τηλέφωνα με εξαιρετική απόδοση στον τομέα της μπαταρίας

Konakis.

με την χρηση που το κανω εγω το s9+ μου βγαζει περιπου 20 % λιγωτερο απο το mate 10 που ηταν βραχος.

(συνηθης χρηση λιγα τηλεφωνα λιγο ιντερνετ πολυ standby)

με την χρηση που το κανω εγω το s9+ μου βγαζει περιπου 20 % λιγωτερο απο το mate 10 που ηταν βραχος.

Ακριβώς. Αυτή είναι και η διαφορά τους στην μπαταρία 20%. Μέρα βγάζει άνετα με ένα υπόλοιπο γύρω στο 20 με 30%.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

• 2 weeks later...
Καλησπέρα.εγω είμαι στη Τρίτη φόρτιση. Πάνω από 18 ώρες δε μου βγάζει. Βέβαια έχω 40% χρήση οθόνης κάποιες φορές.θα δείξει αργότερα.τωρα είναι 90% και η χρήση του είναι 1 ώρα.

Αυτή είναι και διάφορα αν κατεβάσεις την ανάλυση θα είσαι καλύτερα

Καλησπέρα παιδια,

με την δικη μου χρήση (50% 4g - 50% wifi), location services on (battery saving), bluetooth always on, την οθόνη σε WQHD+, AOD on, αυτόματη φωτεινότητα η οποια ειναι συχνά στο φουλ επειδη μενω σε μερος με ατελειωτο ηλιο και λόγω δουλειας ειμαι συχνά εκτός, μου βγάζει μαξ 2μιση-3 ώρες sot, και χρειάζεται απαραίτητα φορτιση μεσα στην μέρα για να βγάλει την μέρα.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

48% με 3 ώρες sot είναι άσχημα δηλαδή; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

48% με 3 ώρες sot είναι άσχημα δηλαδή; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο;

Εμένα μου φαίνεται λιγότερο από το s8+ που είχα.ημουν γύρω στο 55% .Τώρα τη να σου πω είμαι ακόμα στη 4 φόρτιση .

Χθεσινή χρήση. Τη στιγμή του screenshoot μόλις είχε μπει στο ρεύμα για φόρτιση.

Τέρμα ανάλυση, 4G Dual SIM Active (με τη μία κάρτα sim να κάνει εναλλαγές σε H+ & E λόγω αδύναμου σήματος), AOD OFF, GPS OFF, 4G Data 3~ ώρες (με συνδεδεμένο HTTP Injector που τρώει μπαταρία λόγω cpu wakelock), 2 ώρες μουσικής από τα Stereo ηχεία (που και αυτά ρουφάνε την μπαταρία).

7ef6258585a7542b7c707864c66f65af.jpg

Edited by Mitsos_The_Great

Χθεσινή χρήση. Τη στιγμή του screenshoot μόλις είχε μπει στο ρεύμα για φόρτιση.

Τέρμα ανάλυση, 4G Dual SIM Active (με τη μία κάρτα sim να κάνει εναλλαγές σε H+ & E λόγω αδύναμου σήματος), AOD OFF, GPS OFF, 4G Data 3~ ώρες (με συνδεδεμένο HTTP Injector που τρώει μπαταρία λόγω cpu wakelock), 2 ώρες μουσικής από τα Stereo ηχεία (που και αυτά ρουφάνε την μπαταρία).

7ef6258585a7542b7c707864c66f65af.jpg

Η δικιά μου χρήση μέσα σε 4 ώρες. cc8d2a20ca7452c7779d5943970d731d.jpg

Με 3 ώρες sot από 100% είμαι στο 48% μαύρα χάλια.μεσα σε 3 ώρες.

Not bad... Οκ το 8+ από όλους τους γνωστούς μου που έκαναν μετάβαση σε s9 plus, έχει λίγο καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας όμως και το τρίωρο sot δεν το λες και άσχημο, εγώ μέχρι 50 % βγάζω με αυτόματη φωτεινότητα λίγο 4g, περισσότερο Wi-Fi και κάνα 2ωρο κλήσεων περίπου 3μιση ώρες πάνω κάτω...

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως η Oreo έχει βελτιώσει στα μέγιστα το s8 plus.

Konakis.

Περάσανε παρα πολλά update από το s8+ Μέχρι να στρώσει.κατι τετοιο βλέπω και με το s9+ .Πάντος στο θέμα lag που είχε κάποιες φορές το s8+ το s9 το μηδενίσει εντελώς.

Not bad... Οκ το 8+ από όλους τους γνωστούς μου που έκαναν μετάβαση σε s9 plus, έχει λίγο καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας όμως και το τρίωρο sot δεν το λες και άσχημο, εγώ μέχρι 50 % βγάζω με αυτόματη φωτεινότητα λίγο 4g, περισσότερο Wi-Fi και κάνα 2ωρο κλήσεων περίπου 3μιση ώρες πάνω κάτω...

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως η Oreo έχει βελτιώσει στα μέγιστα το s8 plus.

Edited by tampaman

Εμένα μου φαίνεται λιγότερο από το s8+ που είχα.ημουν γύρω στο 55% .Τώρα τη να σου πω είμαι ακόμα στη 4 φόρτιση .

Στη 12η δείχνει την αξία του. Περίμενε άλλες 8.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περάσανε παρα πολλά update από το s8+ Μέχρι να στρώσει.καριβτετοιο βλέπω και με το s9+ .Πάντος στο θέμα lag που είχε κάποιες φορές το s8+ το s9 το μηδενίσει εντελώς.

Το s8 plus είχε άριστη μπαταρία και με την αρχική έκδοση, μετά έπεσε λίγο..απλά η 8 έχει ανεβάσει όλες τις συσκευές γιατί είναι βελτιωμένη γενικά. Δε νομίζω ότι θα δώσουν κάτι παραπάνω στο s9 μελλοντικά καθώς η λογική απόδοση εκεί είναι περίπου

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πολύ καλή χρόνοι αλλά φαίνεται πως η χρήση σας είναι πολύ απλή. Εγώ με τα πάντα ανοιχτά εννοείται και aod 2κ ανάλυση και σχεδόν συνέχεια στο δρόμο λόγο δουλειάς με ότι συνεπάγεται αυτό στο σήμα από 9 το πρωί μέχρι 1 το βράδυ (από 100% μέχρι 20+%) δεν έχω δει ποτέ πάνω από 4 ώρες sot. Βέβαια δεν έχω και παράπονο από τη συσκευή.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Πολύ καλή χρόνοι αλλά φαίνεται πως η χρήση σας είναι πολύ απλή. Εγώ με τα πάντα ανοιχτά εννοείται και aod 2κ ανάλυση και σχεδόν συνέχεια στο δρόμο λόγο δουλειάς με ότι συνεπάγεται αυτό στο σήμα από 9 το πρωί μέχρι 1 το βράδυ (από 100% μέχρι 20+%) δεν έχω δει ποτέ πάνω από 4 ώρες sot. Βέβαια δεν έχω και παράπονο από τη συσκευή.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Αναμενόμενοι αυτοί οι χρόνοι Λάζαρε, κι εγώ όταν είμαι όλη μέρα έξω με 4G/4G+ και τα πάντα ανοιχτά 4ωρο δε βλέπω με τίποτα.

129026.png?1640591734

Αναμενόμενοι αυτοί οι χρόνοι Λάζαρε, κι εγώ όταν είμαι όλη μέρα έξω με 4G/4G+ και τα πάντα ανοιχτά 4ωρο δε βλέπω με τίποτα.
Εννοείται Βασίλη, γιαυτό και έγραψα ότι δεν έχω κανένα παράπονο από τη συσκευή και γενικά αλλά και στο θέμα μπαταρίας τα πάει πάρα πολύ καλά.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

• 1 month later...
Ρε παιδιά να ρωτήσω φορτίζετε με ταχεία φόρτιση ή κανονική?
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία