SpeedRacer Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Κάνω κάθε ενημέρωση στην ώρα της. Εχω πολύ σταθερό τρόπο χρήσης του κινητού. Οπότε παρατηρώ πολύ αναλυτικά τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει καμία αισθητή μεταβολή στην κατανάλωση. Αυτά (οι αλλαγές στην κατανάλωση) συμβαίνουν μόνο στις 1-2 πρώτες ενημερώσεις ή μετά από μεγάλη αναβάιμιση (πχ αλλαγή από android 8 σε 9). Έχουν περάσει οι εποχές που υπήρχε αυτή η κατάσταση. Όταν το update είναι γύρο στα 60 mg τότε έχει διόρθωση ασφαλείας μόνο, όταν τα ξεπερνάει έχει κάτι άλλο μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Κανω καθε ενημερωση στην ωρα της.... Περνω όλες τις ενημερωσεις πιο νωρις γιατι μενω στην γερμανια κ τις παίρνουμε πριν τα ελληνικα... Κανω συγκεκριμενη χρηση καθε μερα εδω κ χρονια... Εχω 20 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ προγραμματα εδω κ χρονια.. Μπορω να σου πω τι προγραμμα θα ανοιξω αυριο κ τι ωρα θα το κανω.... Εδω κ 9 μηνες, ειμαι απο 6.30 εως 7.30 ωρες οθονης ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ μου χρηση... Εεε λοιπόν, μετά το αυγουστιατικο patch εβγαζα βαρια 4.30 ... Για ενα μηνα... Εβγαζα βαρια 4.30 ωρες.... Τωρα μαντεψε... Ειμαι στο 52% κ εχω ΗΔΗ 4 ωρες οθονη... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ..... Το ιδιο συνέβη κ με το patch Μαρτιου.... Με το που ηρθε, ολοι γκρινιαζαν για την μπαταρια... Το δοκιμασα... Κ εχασα 1.30 ωρα οθόνης κ εγω... Το επόμενο patch το ελυσε το θεμα.... Σαν κολλημενος κ ψείρας λοιπον, σου λεω οτι κ τα απλα απλα patch, κανουν την διαφορά, γιατι φτιάχνουν τα Services κτλ που τρέχουν από πίσω κ προκαλουν battery drain. Έχω μεγάλη διαφορά και γω, περίπου 30% λιγότερη μπαταρία και μου επιβεβαιώνεις ότι δεν είναι ιδέα μου. Άντε να έρθει του Σεπτέμβρη κι από δω και πέρα θα περιμένω τις κριτικές πρώτα :p Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Εγώ παίρνω τωρα την ενημέρωση. Πάντως για βελτίωση της κάμερας και για την ασφάλεια της συσκευής μιλάει. Για να δούμε αν αλλάξει κάτι στην μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 (edited) Δεν εχει βελτιωση καμερας του Σεπτεμβριου του Αυγουστου ειχε . Μηπως ειναι στο Plus μοντελο ? Edited September 18, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Ναι s9 plus. Έχει και άλλη να περιμένω δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Δεν εχει βελτιωση καμερας του Σεπτεμβριου του Αυγουστου ειχε . Μηπως ειναι στο Plus μοντελο ? Βελτιωση καμερας στου Αυγούστου. Στα plus μονο για ασφαλεία ελεγε στου Σεπτεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 24 Σεπτεμβρίου και η vodafone ακόμη στην ενημέρωση Αυγούστου μας έχει. Αν δεν ήταν αυτό με τη μπαταρία δε θα είχα θέμα, αλλά... Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 24 Σεπτεμβρίου και η vodafone ακόμη στην ενημέρωση Αυγούστου μας έχει. Αν δεν ήταν αυτό με τη μπαταρία δε θα είχα θέμα, αλλά... Πες τα, συμπάσχω... κάθε μέρα κοιτάω Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ένα Wi-Fi συγκεκριμένο μόλις μπω που το δείχνει συνέχεια θαυμαστικό. Ξέρουμε κάτι; είναι ελεύθερο στη δουλειά μου.. Τα άλλα κινητά μπαίνουν κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ένα Wi-Fi συγκεκριμένο μόλις μπω που το δείχνει συνέχεια θαυμαστικό. Ξέρουμε κάτι; είναι ελεύθερο στη δουλειά μου.. Τα άλλα κινητά μπαίνουν κανονικά...Μετα την τελευταία ενημέρωση και εμενα μου βγαζει θαυμαστικό μερικές φορές. Κλεινω το wifi και καπακι το ανοίγω και στρωνει Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Μετα την τελευταία ενημέρωση και εμενα μου βγαζει θαυμαστικό μερικές φορές. Κλεινω το wifi και καπακι το ανοίγω και στρωνει Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε στρώνει εμένα.. Και εκεί που έχω το κινητό δεν έχει σήμα καθόλου και μου ειχε λύσει τα χέρια το WiFi call κλπ κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Και εμενα ένα network fail Η κάτι τέτοιο πετάει κατά στιγμές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Μήπως εχετε βαλει καποιο DNS... Πχ adguard? Η καποιο αλλο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μήπως εχετε βαλει καποιο DNS... Πχ adguard? Η καποιο αλλο ?? Ναι εγώ είχα.. Το έβαλα off... Θα το ξαναδώ όταν πάω δουλειά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7908771#post7908771 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Πες τα, συμπάσχω... κάθε μέρα κοιτάω Καλό μήνα και καλή μας υπομονή... :lol: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspa Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μόλις έγινε διαθέσιμη για κινητά Vodafone. Άντε και καλό μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μόλις έκανα reset network settings, έβγαλα το adguard.. Τίποτα.. Θαυμαστικό το WiFi ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά το βρήκα.. Δεν θέλει καθόλου DNS.. Είχα βάλει της Google.. Έβγαλα και αυτό και δούλεψε κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Μπoρω στο s9 plus να εμφανιζω μονιμα τα δικτυα πανω αριστερα στην οθόνη?υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?γνωρίζετε? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Όχι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Όχι δεν γίνεται. Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 καλημέρα υπάρχει καμιά σουιτα να διαχειριζομαστε το κινητο απο το laptop και να συγχρονιζει στοιχεία? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Μια σκέψη.. Το κινητό στις 20 Αυγούστου έκλεισε το χρόνο, είναι στην "πένα". Αν αφαιρέσω το whitestone dome glass που έβαλα από την μέρα που το πήρα και με όλα άθικτα στο κουτί του θα μπορούσα να το πουλήσω και αν ναι πόσο περίπου για να πάρω κάτι καλύτερο? Μου έβαλε ιδέες ο S_wind μάλλον.. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Μια σκέψη.. Το κινητό στις 20 Αυγούστου έκλεισε το χρόνο, είναι στην "πένα". Αν αφαιρέσω το whitestone dome glass που έβαλα από την μέρα που το πήρα και με όλα άθικτα στο κουτί του θα μπορούσα να το πουλήσω και αν ναι πόσο περίπου για να πάρω κάτι καλύτερο? Μου έβαλε ιδέες ο S_wind μάλλον.. Sent from my SM-G965F using Tapatalk 240 με το ανώτερο 300 πρέπει να πιάνει τώρα. ήμουν έτοιμος να το πουλήσω αλλά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να περιμένω να δω του 2020 τα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλησπερα...στην παρεα...μολις βγηκε η ενημερωση του οκτωβριου...στα γερμανικα...οποιος την εχει κατεβασει...ας μας ενημερωσει ποσο ειναι και αν προσφερει τιποτα η εαν μπορει να ανεβασει εικονα την ωρα που την κατεβαζει...αν ειναι ευκολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts