Jump to content

mitspa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitspa

  1. mitspa

    OnePlus 7 Pro

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά . Μού ήρθε σήμερα και μένα η αναβάθμιση και είμαι σε δίλημμα με τόσα που διαβάζω. Αξίζει να την περάσω ή να περιμένω;
  2. Μόλις έγινε διαθέσιμη για κινητά Vodafone. Άντε και καλό μήνα.
  3. Να κάνω μια ερώτηση μετά από το hard reset ξαναστήνουμε το τηλέφωνο από την αρχή (μια μια τις εφαρμογές) ή το απο το cloud buckup (όπως ήταν στημένο πρiν το reset)?
  4. Ευχαριστώ το έκανα και έστρωσε.
  5. Καλησπέρα κατι πατησα και οταν ανοίξω τις επαφες ή τα μηνύματά η οθόνη γυρναει πλάγια . Η περιστροφή οθόνης είναι απενεργοποιημενη αλλα παλι τιποτα. Καμια ιδεα? Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα κατι πατησα και οταν ανοίξω τις επαφες ή τα μηνύματά η οθόνη γυρναει πλάγια. Την αυτόματη περιστροφή την εχω απενεργοποιησει αλλα παλι τιποτα. Καμια ιδεα? Ευχαριστώ.
  7. Δεν νομιζω να φταίει το δίκτυο γιατι στο σπιτι που ειχα τις χαμενες κλησεις, οτι κινητό και να ειχα πριν το s7 ( s3,note3) δεν ειχα ποτε παρόμοια πρόβλημα. Εκτος και αν αλλαξε κατι στο δίκτυο (cosmote).
  8. Πάντως ειναι απαράδεκτο για ενα τετοιο τηλέφωνο να χρειάζεται να κανεις ολη αυτη την μανουρα για να μην χανεις κλήσεις.
  9. Έχει παρατηρήσει κανεις μετά το τελευταίο update χαμένες κλήσεις σε 4G? Εμένα μου ήρθε μήνυμα δύο φορές μετά από δύο ώρες ενώ είχα σήμα κανονικά.
  10. Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση γυρω στα 214Mb , το κινητό φοράει την Γερμανικη έκδοση , να την κανω ή θα τρεχουμε να βρούμε πως θα ξαναγυρισω πισω?
  11. Μήπως φταίει ο φορτιστής? Δοκιμασε τον σε αλλο τηλέφωνο.
  12. Ναι χρησιμοποιώ bluetooth HS 3000 για ομιλία καθημερινα. Οπότε μαλλον θα περιμενω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  13. Δηλαδή μπαταρία και bluetooth που με ενδιαφέρουν δεν θα εχω πρόβλημα?
  14. Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε η lollipop αλλά με τόσα που διαβάζω δεν την εχω βάλει ακομα, τι λετε να το τολμησω ή να περιμένω? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...