nikler Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Μαμά launcher. Έχω ταξινομήσει όλες τις εφαρμογές σε φακέλους. Από widget μόνο ημερολόγιο και Google news. Τίποτα βαρύ. Μου το έκανε και στο note 8 όπως είπα. Μάλλον θα το στήσω από την αρχή. (αν και δεν το έκανα επαναφορά την 1η φορά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Μαμά launcher. Έχω ταξινομήσει όλες τις εφαρμογές σε φακέλους. Από widget μόνο ημερολόγιο και Google news. Τίποτα βαρύ. Μου το έκανε και στο note 8 όπως είπα. Μάλλον θα το στήσω από την αρχή. (αν και δεν το έκανα επαναφορά την 1η φορά ) Kαποιος ειχε αναφερει παλιοτερα οτι αν βαζεις τις εφαρμογες μεσα σε φακελους, δημιουργειται ενα lag αλλα στο animation ανοιγματος του φακελου, οχι στο home button... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Στο άνοιγμα φακέλου δεν παρατηρώ κάτι.Ανεπαίσθητο είναι βέβαια αλλά υπάρχει (στην επιστροφή αρχικής οθόνης). Ίσως να φταίνε οι φάκελοι αλλά τα έχω ταξινομήσει έτσι όπως με βολεύει οπότε δεν θα τους καταργήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Παιδιά ο καθένας το lag το εκλαμβάνει διαφορετικά και φυσικά εξαρτάται από ποιά συσκευή προέρχεσαι. Έχω ξέρω ότι στον launcher υπάρχει μια ανεπαίσθητη καθυστέρηση από τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί ως τη στιγμή που θα αποκριθεί το κινητό. Οι πιο πολλοί ούτε που θα το παρατηρήσουν ειδικά αν έρχονται στο s9 από κάποιο πιο παλιό και αργό κινητό, αν όμως έχεις χρησιμοποιήσει πχ το OnePlus που έχει όντως πιο ελαφρύ skin και πιο άμεση απόκριση, θα καταλάβεις κάποιο ελάχιστο lag, όχι τόσο στο άνοιγμα εφαρμογών άλλα στη πλοήγηση στον launcher. Αν σ εκνευρίζει μια λύση είναι να μειώσεις την διάρκεια των animation μέσω του μενού προγραμματιστών, η να πειραματιστείς με άλλους launchers. Εμένα δε με απασχολεί αυτό το όντως ελαφρύ lag γιατί με καλύπτει απόλυτα το κινητό στις υπόλοιπες λειτουργίες και απόδοση του Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 συμφωνώ απόλυτα.Δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο.Απλώς το είχα απορία αν συμβαίνει και σε άλλους.Πάντως είναι σαν ένα στιγμιαίο πάγωμα της οθόνης διάρκειας μικρότερης του δευτερολέπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Μου ήρθε αναβάθμιση Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Και σε μενα...κατεβαζω τωρα και κανω εγκατασταση...ελπιζω να μην μειώσουν μπαταρια ή αποδοση ελεω έλευσης note 9 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Κάποιος που να έχει και δυνατότητα WiFi/Volte call (λογικά χρειάζεται COSMOTE) και το smart call στις κλήσεις (ενημέρωση για spam calls κλπ.) να μοιραστεί την έκδοση/χώρα της rom του; Λέω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών οπότε να το στήσω και σε καλή βάση. Ευχαριστώ. Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Κάποιος που να έχει και δυνατότητα WiFi/Volte call (λογικά χρειάζεται COSMOTE) και το smart call στις κλήσεις (ενημέρωση για spam calls κλπ.) να μοιραστεί την έκδοση/χώρα της rom του; Λέω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών οπότε να το στήσω και σε καλή βάση. Ευχαριστώ. Tapatalked using my galaxy S9 CSC CODE: EUR CSC / BASEBAND VERSION: BRG8 PDA VERSION: BRGA Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 CSC CODE: EUR CSC / BASEBAND VERSION: BRG8 PDA VERSION: BRGAΕχω τα ίδια αλλά δεν βλέπω smart call.. Που βρίσκεται η ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Γειά σας.Κατέβασα σήμερα το τελευταίο patch ασφαλείας ( 1η Αυγούστου ) και μετά την εγκατάσταση διαπιστώνω πρόβλημα στο ξεκλείδωμα της συσκευής.Έχω ορίσει τρόπο ξεκλειδώματος PIN και δαχτυλικό αποτύπωμα και ενώ μέχρι τώρα, εκτός από την πρώτη φορά κατά το boot της συσκευής που έβαζα το PIN, πάντα την ξεκλείδωνα με το αποτύπωμα τώρα άν και βάζω το δάχτυλο η συσκευή δεν ξεκλειδώνει και ζητάει το PIN οπότε και ξεκλειδώνει.Διέγραψα το παλιό αποτύπωμα και δημιούργησα καινούργιο αλλά και πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα.Επίσης ενώ έχω ορίσει η συσκευή να κλειδώνει μετά από ένα λεπτό από το σβήσιμο της οθόνης τώρα κλειδώνει αμέσως.Θα ήθελα να ξέρω άν κάποιος που έχει κατεβάσει το τελευταίο patch αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα και άν υπάρχει κάποια λύση.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εχω τα ίδια αλλά δεν βλέπω smart call.. Που βρίσκεται η ρύθμιση; Ουτε εγω την εχω εντοπισει... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Γειά σας.Κατέβασα σήμερα το τελευταίο patch ασφαλείας ( 1η Αυγούστου ) και μετά την εγκατάσταση διαπιστώνω πρόβλημα στο ξεκλείδωμα της συσκευής.Έχω ορίσει τρόπο ξεκλειδώματος PIN και δαχτυλικό αποτύπωμα και ενώ μέχρι τώρα, εκτός από την πρώτη φορά κατά το boot της συσκευής που έβαζα το PIN, πάντα την ξεκλείδωνα με το αποτύπωμα τώρα άν και βάζω το δάχτυλο η συσκευή δεν ξεκλειδώνει και ζητάει το PIN οπότε και ξεκλειδώνει.Διέγραψα το παλιό αποτύπωμα και δημιούργησα καινούργιο αλλά και πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα.Επίσης ενώ έχω ορίσει η συσκευή να κλειδώνει μετά από ένα λεπτό από το σβήσιμο της οθόνης τώρα κλειδώνει αμέσως.Θα ήθελα να ξέρω άν κάποιος που έχει κατεβάσει το τελευταίο patch αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα και άν υπάρχει κάποια λύση.:confused:Εγω που εκανα την ενημερωση δεν εχω καποιο τέτοιο πρπβλημα... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Κάποιος που να έχει και δυνατότητα WiFi/Volte call (λογικά χρειάζεται COSMOTE) και το smart call στις κλήσεις (ενημέρωση για spam calls κλπ.) να μοιραστεί την έκδοση/χώρα της rom του; Λέω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών οπότε να το στήσω και σε καλή βάση. Ευχαριστώ. Tapatalked using my galaxy S9 Πολωνικό firmware βάλε. Το τέσταρα πριν αρκετές μέρες και είχε smart call στο phone app, αλλά δεν τσέκαρα για volte (******* μου το ξέρω) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Γειά σας.Κατέβασα σήμερα το τελευταίο patch ασφαλείας ( 1η Αυγούστου ) και μετά την εγκατάσταση διαπιστώνω πρόβλημα στο ξεκλείδωμα της συσκευής.Έχω ορίσει τρόπο ξεκλειδώματος PIN και δαχτυλικό αποτύπωμα και ενώ μέχρι τώρα, εκτός από την πρώτη φορά κατά το boot της συσκευής που έβαζα το PIN, πάντα την ξεκλείδωνα με το αποτύπωμα τώρα άν και βάζω το δάχτυλο η συσκευή δεν ξεκλειδώνει και ζητάει το PIN οπότε και ξεκλειδώνει.Διέγραψα το παλιό αποτύπωμα και δημιούργησα καινούργιο αλλά και πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα.Επίσης ενώ έχω ορίσει η συσκευή να κλειδώνει μετά από ένα λεπτό από το σβήσιμο της οθόνης τώρα κλειδώνει αμέσως.Θα ήθελα να ξέρω άν κάποιος που έχει κατεβάσει το τελευταίο patch αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα και άν υπάρχει κάποια λύση.:confused: !!! Αγνοήστε τα παραπάνω.Βρέθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Λογικα η ιταλικη rom εχει και τα 2. Σε note 8 που την ειχα τα ειχε και τα 2 (wifi calling + smart call). Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Λογικα η ιταλικη rom εχει και τα 2. Σε note 8 που την ειχα τα ειχε και τα 2 (wifi calling + smart call).Θυμάσαι αν το region ήταν ITV; Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με ισπανική που κατεβαίνει και αν δεν.. θα προχωρήσω με ιταλική, θέλει και αρκετές ώρες το sammobile.. Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Θυμάσαι αν το region ήταν ITV; Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με ισπανική που κατεβαίνει και αν δεν.. θα προχωρήσω με ιταλική, θέλει και αρκετές ώρες το sammobile.. Tapatalked using my galaxy S9 Ναι νομιζω ITV ηταν! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Κι άλλο update και την χαμηλή ένταση στις ειδοποιήσεις δεν βλέπω να την διορθώνουν :mad: Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 !!! Αγνοήστε τα παραπάνω.Βρέθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ.:)Τι ητα τελικα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εχω τα ίδια αλλά δεν βλέπω smart call.. Που βρίσκεται η ρύθμιση; Στις ρυθμίσεις των κλήσεων, κάτω κάτω κάτω υπάρχει η επιλογή εμπλουτισμένη κλήση. Νομίζω αυτό ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Τι ητα τελικα; Είχα δώσει δικαίωμα διαχειριστή σε εφαρμογή για να κλειδώνει την συσκευή.Όλα καλά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Στις ρυθμίσεις των κλήσεων, κάτω κάτω κάτω υπάρχει η επιλογή εμπλουτισμένη κλήση. Νομίζω αυτό ψάχνειςΤί κάνει αυτό παίδες; SM-G965F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Βρηκα τη λυση στο προβλημα που με ταλαιπωρούσε απο την αρχη που πηρα το κινητο: το smart lock λειτουργούσε όποτε του καπνιζε. Το είχα ρυθμισει να ξεκλειδωνει τη συσκευή βαση τοποθεσιας οταν βρίσκομαι στο σπιτι. Μου ειχε σπασει τα νευρα. Η λυση για οσους εχουν το ιδιο προβλημα ειναι η εξης:goodlock της samsung μεσω routines. Ρυθμιστε στο routines οταν πιανει σημα το κινητο απο το wifi σας να ξεκλειδωνει η συσκευή. Εδω και μια βδομαδα που το εστησα δεν εχω ξεκλειδωσει τη συσκευή ούτε μια φορα: το τηλέφωνο ξεκλειδωθηκε απο το smart lock μου γραφει στην οθονη κλειδωματος. Τωρα πως σχετίζεται το smart lock με gps με το routines και το wifi δεν ξερω και δεν με νοιάζει.Λειτουργει υποδειγματικα . Ελπιζω το tip να βοηθήσει οσους έχουν παρομοιο προβλημα διότι εγω οσο και αν ψαχτηκα στο web λυση δεν βρηκα παρολο που ειναι γνωστο το προβλημα στα ξενα φορουμ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Θυμάσαι αν το region ήταν ITV; Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με ισπανική που κατεβαίνει και αν δεν.. θα προχωρήσω με ιταλική, θέλει και αρκετές ώρες το sammobile.. Tapatalked using my galaxy S9 Αν σου δουλέψει με την Ιταλική, ρίξε μια φωνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts