vrwmiaris Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καλημέρα, έδωσα τα 3 ευρώ στον ταχυδρόμο και θα με το φέρει αύριο είπε.από τη μια καλύτερα να μην τρέχω μέχρι εκεί Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Να ρωτήσω απλό δέμα από Αγγλία με το βασιλικό ταχυδρομείο ,στην Ελλάδα τα ΕΛΤΑ το φέρνουν η ACS .,Η αγορά πρώτη φορά από ebay μου έδωσε ένα tracking number επειδή είναι απλό δεν εμφανίζεται πουθενά ξεκινα με FF και τελειώνει σε GB . Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καλημέρα, έδωσα τα 3 ευρώ στον ταχυδρόμο και θα με το φέρει αύριο είπε.από τη μια καλύτερα να μην τρέχω μέχρι εκεί :X :worry:Τόση εμπιστοσύνη του έχεις; με την παραλαβή του πακέτου πληρώνουμε πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 :X :worry:Τόση εμπιστοσύνη του έχεις; με την παραλαβή του πακέτου πληρώνουμε πάντα. Θα τον πιάσω το αυτάκι άμα κάνει τίποτα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 :X :worry:Τόση εμπιστοσύνη του έχεις; με την παραλαβή του πακέτου πληρώνουμε πάντα. Σε κάποιες περιπτώσεις, ο ίδιος ταχυδρόμος εξυπηρετεί μια περιοχή για χρόνια και ο κόσμος τον εμπιστεύεται. Για αυτό τον λόγο παλιότερα έστελνα τις παραγγελίες μου στη διεύθυνση των γονιών μου. Παλιός γνωστός ο ταχυδρόμος και ήμουν σίγουρος οτι δεν θα χαθεί το πακέτο ούτε θα το παρατήσει στο πεζοδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Να ρωτήσω απλό δέμα από Αγγλία με το βασιλικό ταχυδρομείο ,στην Ελλάδα τα ΕΛΤΑ το φέρνουν η ACS .,Η αγορά πρώτη φορά από ebay μου έδωσε ένα tracking number επειδή είναι απλό δεν εμφανίζεται πουθενά ξεκινα με FF και τελειώνει σε GB . Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Αν είναι συστημένο τότε θα έρθει με GLS που στην ελλάδα συνεργάζεται με την ACS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Καλημέρα, πλήρωσα το 3 ευρώ αλλά το δέμα μου δεν ανοίχτηκε καθόλου.δεν έπρεπε να το έχουν ανοίξει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Τα €3 είναι για να διαβάσουν την ετικέτα. Αν το ανοίξουν, η ταρίφα πάει ατα €12 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αν είναι συστημένο τότε θα έρθει με GLS που στην ελλάδα συνεργάζεται με την ACS. Ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά είναι απλό δέμα , οπότε ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Και στην Αθήνα το ίδιο. Την προηγούμενη εβδομάδα, δέμα αξίας 13€ κολλημένο στο Κέντρο Διαλογής Αττικής για 3 μέρες. Τελικά το παρέλαβα χωρίς πρόβλημα. Τώρα έχει κολλήσει και άλλο δέμα, αξίας 8€, που έφτασε λίγες μέρες αργότερα από το προηγούμενο... Σήμερα 3η μέρα που δεν έχει κουνηθεί. Κάτι δεν πάει καλά εκεί στα Κ.Δ.... Φανταστείτε να ήμασταν και κοντά σε τίποτα γιορτές... Και σε μένα τα ίδια φίλε τρεις μέρες Κ.Δ Αττικής σε παραγγελία που ήρθε την προηγούμενη .. Τώρα έχω στείλει επιστροφή ένα κινητό Κίνα και είναι τρεις μέρες στο φορτώθηκε σε μεταφορικό μέσο στο κ.Δ Αττικής.. Περιμένουν να γεμίσει το φορτηγό για αεροδρόμιο? Έλλειψη προσωπικού μου μυρίζει και στενοτητες οικονομικές και περικοπές sent from my hongmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdart Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό αυτό; 2017-02-01 08:20 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2017-02-01 08:20 HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED 2017-01-31 06:47 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE ... Πάει ένας μήνας τελωνείο, είναι ένα πληκτρολόγιο για κινέζικο tablet από aliexpress... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Φυσιολογικοτατο. Εισαγωγή στο τελωνειο μπορει να διαρκεσει πανω απο μηνα. Ελπιζω να μη το χρεώσουν οτι ειναι λαπτοπ :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Πόσες μέρες κάνει να φύγει από τελωνείο , για ένα κινητό καθώς σταμάτησε εκεί , από τις 21/02 . Με ΕΛΤΑ. Πρέπει να κάνω εγώ κάποια ενέργεια καθώς γράφει στο tracking απαιτείται τελωνειακή δήλωση. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Απλά περιμένεις μέχρι να βγει από το τελωνείο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Περιμενω ενα δεμα στο ΚΔΤ θεσσαλονικης που δεν κουνηθηκε σε μια εβδομαδα απο εφτασε εκει. Τι κανουν αυτοι εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μάλλον το ετοιμάζουν για ΥΕΔ..Έτσι και εγώ και σήμερα μπήκε..θα κάτσει και ένα μήνα εκει Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Παιδιά καλήμερα και καλό μήνα. Εμένα δέμα έκλεισε σήμερα το πρωί από Κ.Δ. Αεροδρομίου στις 08:35, και μετά από 15 λεπτά έγραψε Ακύρωση Κλεισίματος από Κ.Δ.Αεροδρομίου... Τι στο καλό;; Ξέρει κανείς γιατί;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά μπήκε Τελωνείο....Καλό Μήνα!!!!! Edited March 1, 2017 by longus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Υπομονή μέχρι να δεις το επόμενο βήμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά κινητό από banggood διαλέγω air parcel register ή ΕΜΣ express mail service με extra 17$? H EMS επίφοβη για τελωνείο ή στέλνει τριγωνικά? Ευχαριστώ Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 :worry: - μου εχουν στειλει απο Ολλανδια δεματακι με νουμερο RS*********NL, στο site των ΕλΤα το δειχνει ακομη στην Ολλανδια ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-02-2017 11:42 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ενω σε αλλα tracking site το δειχνει στο αεροδρομιο Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε: RS*********NL 26.02.2017 11:42 Send item abroad (Export) - Netherlands 03.03.2017 11:45 Update item information - Greece 04.03.2017 00:10 Import (Item arrived at country of destination) Athens Amu Greece γιατι αυτο το κενο πληροφορησης 7 ημερων? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 :worry: - μου εχουν στειλει απο Ολλανδια δεματακι με νουμερο RS*********NL, στο site των ΕλΤα το δειχνει ακομη στην Ολλανδια ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ26-02-201711:42ΟΛΛΑΝΔΙΑ ενω σε αλλα tracking site το δειχνει στο αεροδρομιο Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε: RS*********NL 26.02.2017 11:42 Send item abroad (Export) - Netherlands 03.03.2017 11:45 Update item information - Greece 04.03.2017 00:10 Import (Item arrived at country of destination) Athens Amu Greece γιατι αυτο το κενο πληροφορησης 7 ημερων? Μια χαρά τα δείχνει. Το ολλανδικό ταχυδρομείο αναφέρει ότι σήμερα έφτασε Ελλάδα, το ελληνικό ότι ταξιδεύει από Ολλανδία. Σε 1-2 μέρες θα φανεί και στο ελληνικό Όταν σκαναριστει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά κινητό από banggood διαλέγω air parcel register ή ΕΜΣ express mail service με extra 17$? H EMS επίφοβη για τελωνείο ή στέλνει τριγωνικά? Ευχαριστώ Το 1ο είναι συστημένο με το ταχυδρομείο και το 2ο η courier τω εθνικών ταχυδρομείων. Επομένως, από ταχυδρομείο θα περάσουν και οι δύο λύσεις και οι πιθανότητες είναι ίδιες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Το 1ο είναι συστημένο με το ταχυδρομείο και το 2ο η courier τω εθνικών ταχυδρομείων. Επομένως, από ταχυδρομείο θα περάσουν και οι δύο λύσεις και οι πιθανότητες είναι ίδιες. Κανένα site με τριγωνική αποστολή για αγορά Xiaomi έχουμε υπόψην? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Κανένα site με τριγωνική αποστολή για αγορά Xiaomi έχουμε υπόψην? Προσωπικά, δεν εμπιστεύομαι ατού του είδους τις αποστολές κινητών και, επιπλέον, δεν μπορώ να συζητήσω μεθόδους αποφυγής πληρωμής εξόδων εκτελωνισμού αφού απαγορεύεται από τους Όρους του forum. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Πάντως εμένα από 21_02 κολλημένο στο τελωνείο και δεν λέει να κουνηθεί. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts