leo06 Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 36 minutes ago, nikanta said: Εμενα και στα Ελτα το δειχνει οτι εχει κατι με τελωνειο. Πριν φτάσει Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianis378 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 μας δουλεύουν; https://www.facebook.com/100063526045694/posts/245204940940372/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) παλικαρια δειτε το νεο αυτο με τα ρομποτακια στο κεντρο διαλογης αττικης που φυσικα παει να πει και απωλεια προσωπικου. https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/36791-elta-rompot-analamvanoun-tin-diadikasia-dialogis-ton-antikeimenon 1 minute ago, olympiakos said: δεν ειχα δει οτι το ποστ το προηγουμενο ηταν η ιδια ειδηση..... Edited September 2, 2021 by olympiakos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 (edited) Ωραία, αφού είδατε για τα ρομπότ κλπ, δείτε τώρα και την κατάσταση στο ΚΔ Βόλου, όπου τα μικροδέματα όταν φτάσουν, παραμένουν για εβδομάδες ολόκληρες χωρίς να κινηθούν, στο τηλέφωνο δεν απαντούν ποτέ, δεν κάνουν διανομή μικροδεμάτων σχεδόν ποτέ, γενικώς δεν, δεν, δεν...... Edited September 3, 2021 by notisjim 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 (edited) Εγώ που αγοράζω από joom στο καλάθι μου βγάζει ΦΠΑ 24% , έρχεται με acs πρώτα πηγαίνει Ολλανδία και μετά Ελλάδα ,μέχρι τώρα δεν έχω πληρώσει πάλι το ΦΠΑ όπως συμβαίνει στα δέματα που έρχονται με ΕΛΤΑ ,αριθμό IOSS στα δέματα μέχρι τώρα δεν τον γράφει πουθενά σε όσα μου έχουν έρθει Edited September 3, 2021 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAYER Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 (edited) Το πακέτο έκανε 3 ημέρες να φτάσει από Αμερική, Ελλάδα. (7 ημέρες συνολικά από την ημέρα που ταχυδρομήθηκε). Επειδή το βιαζόμουν επέλεξα Priority αποστολή με USPS. Και όντος έφτασε γρήγορα (δεν έχω παράπονο). Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να το παραλάβω. 😂 (υπολογίζω και μερικές εβδομάδες παραμονή στην μονάδα διανομής την περιοχής μου, λόγω έλλειψης προσωπικού. Διανομές πλέον γίνονται 1-2 φορές τον μήνα) Πέρα από την πλάκα, υπάρχει κατανόηση να κάνει 1-2 εβδομάδες το πακέτο να εκτελωνιστεί (αναλόγως με τον φόρτο εργασίας). Αλλά 48 ημέρες για να ανοιχτεί ο σάκος? Edit: Ξέχασα να επισημάνω ότι το ΦΠΑ προπληρώθηκε οπότε (θεωρητικά) θα αποφύγω (ή έπρεπε να αποφύγω) επιπρόσθετες καθυστερήσεις (+ είναι πιθανών να μου ζητηθεί να ξαναπληρώσω ΦΠΑ κατά την παραλαβή, οπότε ίσως χρειαστεί να το στείλω πίσω μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα για αναδασμολόγηση) 😛 Edited September 8, 2021 by SLAYER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis91 Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά ξέρεις κάνεις τι συμβαίνει με το ΕΛΤΑ Μ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης ? Υπάρχουν κολλημένα δέματα εκεί, πάνω από εβδομάδα. Στα τηλέφωνα κλασσικά δεν απαντάει κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAYER Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 1 hour ago, anastasis91 said: Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά ξέρεις κάνεις τι συμβαίνει με το ΕΛΤΑ Μ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης ? Υπάρχουν κολλημένα δέματα εκεί, πάνω από εβδομάδα. Στα τηλέφωνα κλασσικά δεν απαντάει κάνεις. https://www.news247.gr/koinonia/thessaloniki-thetikoi-21-ergazomenoi-se-kentro-dianomis-elta.9338770.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis91 Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 18 minutes ago, SLAYER said: https://www.news247.gr/koinonia/thessaloniki-thetikoi-21-ergazomenoi-se-kentro-dianomis-elta.9338770.html Κατάλαβα.... Θέλει να κάνουμε κι άλλη υπομονή άρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Έκανε 7 μερες απο την ημέρα αγορας να ερθεί να περασει τελωνείο και θα κάνει κανα μήνα να παραδωθεί απο τα ελτα…τραγικοί ρεSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Ωραία, αφού είδατε για τα ρομπότ κλπ, δείτε τώρα και την κατάσταση στο ΚΔ Βόλου, όπου τα μικροδέματα όταν φτάσουν, παραμένουν για εβδομάδες ολόκληρες χωρίς να κινηθούν, στο τηλέφωνο δεν απαντούν ποτέ, δεν κάνουν διανομή μικροδεμάτων σχεδόν ποτέ, γενικώς δεν, δεν, δεν...... Τα ξαναγράφω, συμφωνώντας με τον zerokill παραπάνω. Η έκφραση "final delivery" που υπάρχει στο tracking του Aliexpress κυρίως, επ' ουδενί σημαίνει παράδοση σε εσένα. Απλά λέει οτι βρίσκεται σε κάποιο hub των ΕΛΤΑ. Μπορεί να μείνει εκεί και εβδομάδες, εδώ στο Βόλο υπάρχουν αναφορές οτι μένει στη διαλογή μέχρι και 1 μήνα. Εν τω μεταξύ, αρνούνται να σου το παραδώσουν αν πας στο γκισέ, δεν σηκώνουν τηλέφωνο ΠΟΤΈ, και ενώ έχει παρέλθει το χρονικό όριο για παράδοση, οι κινέζοι αρνούνται να κάνουν refund, επικαλούμενοι το "final delivery" . 'Αντε να τους εξηγήσεις τώρα και να πιστέψουν οτι στα ΕΛΤΑ, για να πάει το δεματάκι σου από τον 3ο όροφα στο ισόγειο κάνει περισσότερο απ' όσο Κίνα - Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Και πολύ καλά κάνουν οι κινέζοι και δεν αποζημιώνουν την ανικανότητα των ΕΛΤΑ Βόλου. Από τα ΕΛΤΑ οφείλει κανείς να απαιτήσει αποζημίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 (edited) Εδώ υπάρχει κάτι σημαντικό, που πρέπει να το γνωρίζουμε. Οι Κινέζοι είναι εν γνώσει της ανικανότητας των ΕΛΤΑ, αφού βλέπουν από το δικό τους tracking system (Cainao) πολλαπλές καθυστερήσεις μέσα στην Ελλάδα στην παράδοση μικροδεμάτων. Το μέγιστο κέρδος όμως που επιζητούν, τους οδηγεί στα ΕΛΤΑ λόγω μειωμένης τιμής μεταφορικών, εν γνώσει τους επαναλαμβάνω. Οι σωστοί πωλητές, (όχι πάντως το Ali), τα στέλνουν με "δικές" τους εταιρείες (πχ BG με CometHellas) και κατόπιν σου τα φέρνει στην πόρτα σου η Speedex, με max. 18 ημέρες συνολικά. Και μην φανταστείτε οτι η χρέωση για αυτό είναι μεγάλη, ελάχιστα €, μπορεί και 1-5€, ανάλογα με τον όγκο και βάρος. Άλλωστε τώρα τελευταία και το Ali χρεώνει -πολλά- για μεταφορά, το free shipping πέθανε. Όσον αφορά τέλος την αποζημίωση από ΕΛΤΑ, υπενθυμίζω οτι ζούμε στο Ελλάντα. Εδώ δεν απάντησαν ακόμη σε καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ για το χάλι τους. Το παίζουν "κάνω 'οτι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" μέχρι να κλείσουν βεβαίως και να βγούνε οι συνδικα-ληστές τους στους δρόμους για "τον δίκαιο αγώνα του φραππέ". Edited September 14, 2021 by notisjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis91 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 On 13/9/2021 at 12:10 ΜΜ, notisjim said: Εδώ υπάρχει κάτι σημαντικό, που πρέπει να το γνωρίζουμε. Οι Κινέζοι είναι εν γνώσει της ανικανότητας των ΕΛΤΑ, αφού βλέπουν από το δικό τους tracking system (Cainao) πολλαπλές καθυστερήσεις μέσα στην Ελλάδα στην παράδοση μικροδεμάτων. Το μέγιστο κέρδος όμως που επιζητούν, τους οδηγεί στα ΕΛΤΑ λόγω μειωμένης τιμής μεταφορικών, εν γνώσει τους επαναλαμβάνω. Οι σωστοί πωλητές, (όχι πάντως το Ali), τα στέλνουν με "δικές" τους εταιρείες (πχ BG με CometHellas) και κατόπιν σου τα φέρνει στην πόρτα σου η Speedex, με max. 18 ημέρες συνολικά. Και μην φανταστείτε οτι η χρέωση για αυτό είναι μεγάλη, ελάχιστα €, μπορεί και 1-5€, ανάλογα με τον όγκο και βάρος. Άλλωστε τώρα τελευταία και το Ali χρεώνει -πολλά- για μεταφορά, το free shipping πέθανε. Όσον αφορά τέλος την αποζημίωση από ΕΛΤΑ, υπενθυμίζω οτι ζούμε στο Ελλάντα. Εδώ δεν απάντησαν ακόμη σε καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ για το χάλι τους. Το παίζουν "κάνω 'οτι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" μέχρι να κλείσουν βεβαίως και να βγούνε οι συνδικα-ληστές τους στους δρόμους για "τον δίκαιο αγώνα του φραππέ". Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς παιδιά, γιατί μικροδέματα μη συστημένα με China Post, Yanwen, Cainiao Economy, κτλ από AliExpress, τρώνε δασμούς και ΦΠΑ στο ελληνικό τελωνείο, ενώ η παραγγελία τους έχει γίνει μετά τις 01/07, και ο ΦΠΑ έχει πληρωθεί κανονικά στον αλιμπαμπα ? Σήμερα συγκεκριμένα πήγα να παραλάβω ένα τέτοιο μικροδέμα που παρήγγειλα 10/07 από Αλί, κόστισε 0,9€ με ΦΠΑ στον αλιμπαμπα κανονικά, και στο ΕΛΤΑ μου ζητούσαν φόρο 3,5€. Φυσικά και δεν το παρέλαβα, και θα το γυρίσουν πίσω, θα το κάψουν, κτλ (ας το κάνουν ότι θέλουν...!). Παίζουν και σε άλλους πολλά τέτοια αντίστοιχα περιστατικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 2 ώρες πριν, anastasis91 said: Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς παιδιά, γιατί μικροδέματα μη συστημένα με China Post, Yanwen, Cainiao Economy, κτλ από AliExpress, τρώνε δασμούς και ΦΠΑ στο ελληνικό τελωνείο, ενώ η παραγγελία τους έχει γίνει μετά τις 01/07, και ο ΦΠΑ έχει πληρωθεί κανονικά στον αλιμπαμπα ? Σήμερα συγκεκριμένα πήγα να παραλάβω ένα τέτοιο μικροδέμα που παρήγγειλα 10/07 από Αλί, κόστισε 0,9€ με ΦΠΑ στον αλιμπαμπα κανονικά, και στο ΕΛΤΑ μου ζητούσαν φόρο 3,5€. Φυσικά και δεν το παρέλαβα, και θα το γυρίσουν πίσω, θα το κάψουν, κτλ (ας το κάνουν ότι θέλουν...!). Παίζουν και σε άλλους πολλά τέτοια αντίστοιχα περιστατικά? Από ότι έχω καταλάβει. Αφού το δέμα δεν έχει Tracking Number είναι αδύνατον να αποδειχτεί ότι πληρώθηκε ο Φ.Π.Α. Δεν υπαρχει τρόπος να ταυτοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis91 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 56 minutes ago, Vasileios said: Από ότι έχω καταλάβει. Αφού το δέμα δεν έχει Tracking Number είναι αδύνατον να αποδειχτεί ότι πληρώθηκε ο Φ.Π.Α. Δεν υπαρχει τρόπος να ταυτοποιηθεί. Με κάποιο αυτοκόλλητο, κάτι τέτοιο? Όπως και να έχει δεν λέει να πληρώνουμε 2 φορές τους φόρους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 (edited) Πήρα σήμερα ένα δέμα από Ali, είχε 2,5 εκτελωνιστικά, 0,5 ΦΠΑ ( το οποίο είχα πληρώσει στο Ali) και 2 ευρώ τέλος αποθήκευσης (0,20€ / ημέρα όπως είπαν). Σύνολο 5€ για κάτι που έκανε 4€. Το δέμα το πήρε ο πατέρας μου επόμενος τα πλήρωσε. Η πλάκα είναι ότι έχω Ταχυδρομική Θυρίδα μέσα στο ταχυδρόμείο και η ειδοποίηση πήγε εκεί, κανονικά θα πρέπει να με ενημερώνουν με email όταν υπάρχει κάτι στη θυρίδα αλλά ποτέ δεν το έχουν κάνει. Δηλαδή με την λογική τους θα πρέπει να πηγαίνω να ελέγχω την θυρίδα κάθε μέρα μην τυχόν έχει έρθει κάτι και πληρώσω τέλος αποθήκευσης. Η απορία μου είναι από πότε έχουν τέλος αποθήκευσης τα δέματά που έρχονται και μάλιστα από την πρώτη μέρα; Και σπίτι να ερχόταν η ειδοποίηση θα πρέπει να πας αμέσως για να γλυτώσεις το τέλος αποθήκευσης ; Πάντος ως τώρα δεν είχα πληρώσει ποτέ και μπορεί να είχα συστημένο από το εξωτερικό που περίμενε πάνω από εβδομάδα. Έστειλα μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας των ΕΛΤΑ αλλά δεν ελπίζω σε κάτι. Edited September 15, 2021 by tpelek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 (edited) Αγαπητέ tpelek Καμιά σοβαρή εταιρεία courier δεν χρεώνει τέλη αποθήκευσης για μικροδέματα εξωτερικού. Μόνο οι διακινητές (ξέρεις τι εννοώ) χρεώνουν στον "πελάτη" τέτοιο καπέλο. Η νοοτροπία των ελτα όμως, είναι εξ ολοκλήρου τύπου μαφίας, οπότε μην περιμένεις τίποτα καλύτερο σαν απάντηση (μάλλον μην περιμένεις καν απάντηση). Edited September 16, 2021 by notisjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Κάτι πάει λάθος με τα ΕΛΤΑ. Έκανα παραγγελία (Order time: 14:12 Aug. 23 2021) στην αναζήτηση μου το βγάζει, τι άλλο από, 13/9/2021, 04:53 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ σήμερα το δεματάκι το βρήκα κάτω στην πολυκατοικία μου. Άλλη παραγγελία που έχω από: Order time: 07:36 Jul. 21 2021 είναι κολλημένη στο....που αλλού 9/8/2021, 04:53 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Και οι δύο είναι μέσο Ουγγαρίας του τύπου UAxxxxxxxxxHU. Δεν βγάζω άκρη τι πάει στραβά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianis378 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 5 ώρες πριν, toni3 said: Κάτι πάει λάθος με τα ΕΛΤΑ. Έκανα παραγγελία (Order time: 14:12 Aug. 23 2021) στην αναζήτηση μου το βγάζει, τι άλλο από, 13/9/2021, 04:53 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ σήμερα το δεματάκι το βρήκα κάτω στην πολυκατοικία μου. Άλλη παραγγελία που έχω από: Order time: 07:36 Jul. 21 2021 είναι κολλημένη στο....που αλλού 9/8/2021, 04:53 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Και οι δύο είναι μέσο Ουγγαρίας του τύπου UAxxxxxxxxxHU. Δεν βγάζω άκρη τι πάει στραβά... είναι untracked, παλιότερα δεν τα καταχωρουσαν καν στο σύστημα των ΕΛΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 4 minutes ago, Gianis378 said: είναι untracked, παλιότερα δεν τα καταχωρουσαν καν στο σύστημα των ΕΛΤΑ Δηλαδή τώρα και αυτά με το γράμμα U στην αρχή του tracking number είναι ανιγνεύσιμα από το tracking των ΕΛΤΑ. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 hour ago, Gianis378 said: είναι untracked, παλιότερα δεν τα καταχωρουσαν καν στο σύστημα των ΕΛΤΑ Όχι, είναι ανιχνεύσιμο, εκτός αν άλλαξε κάτι τις τελευταίες 15ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dethro81 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Παιδιά καλησπέρα.Περιμενω δύο δέματα από Αγγλία τα οποία έγιναν την ίδια μέρα με διαφορά μερικών ωρών.Το ένα έφτασε σήμερα και είναι στο Γ.Ε.Τ.Α Αθήνας .Το άλλο έχει έρθει από χθες στο αεροδρόμιο και μου γράφει ότι είναι στον Αερολιμενα -εκφορτωση από μεταφορικό μέσο.Εχει μείνει εκεί από χθες το πρωί χωρίς καμία ενημέρωση.Ξερει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 13 ώρες πριν, dethro81 said: Παιδιά καλησπέρα.Περιμενω δύο δέματα από Αγγλία τα οποία έγιναν την ίδια μέρα με διαφορά μερικών ωρών.Το ένα έφτασε σήμερα και είναι στο Γ.Ε.Τ.Α Αθήνας .Το άλλο έχει έρθει από χθες στο αεροδρόμιο και μου γράφει ότι είναι στον Αερολιμενα -εκφορτωση από μεταφορικό μέσο.Εχει μείνει εκεί από χθες το πρωί χωρίς καμία ενημέρωση.Ξερει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Υπομονή. Άλλα δέματα κάνουν βδομάδες να σκαναριστούν και να περάσουν τελωνείο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dethro81 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Κατάλαβα απλά μου κάνει εντύπωση ότι το ένα έφυγε κατευθείαν και το άλλο κόλλησε εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts