nininikos Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Με correos απλό ταχυδρομείο γράφει το κατάστημα, κάτι αρώματα για ηλεκτρονικο τσιγάρο παραγγείλα.Τα προιοντα ηλεκτρονικου τσιγαρου απαγορευονται. Κατασχονται και καταστρεφονται απ οτι ξερω. Μαλλον δεν θα σου ερθει τιποτα ποτε. Αν προλαβαινεις ακυρωσε την παραγγελια. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Καλημέρα, μου έχουν στείλει ένα μικροδεμα από Γερμανία (Σέρρες) και έχει κολλήσει από 23/6 στη Θεσσαλονίκη. 23/6/20 08:50 - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΔ) Είναι φυσιολογικό; 3 μέρες τι κάνει Θεσσαλονίκη;; Κάνα τηλέφωνο να πάρω ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamataf Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Τα προιοντα ηλεκτρονικου τσιγαρου απαγορευονται. Κατασχονται και καταστρεφονται απ οτι ξερω. Μαλλον δεν θα σου ερθει τιποτα ποτε. Αν προλαβαινεις ακυρωσε την παραγγελια. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Αν δεν κάνω λάθος αν δεν περιέχουν νικοτίνη και μόνο από χώρες της ΕΕ επιτρέπονται. Θα το ξανακοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dia_ Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Καλησπέρα, μου στάλθηκε βαλίτσα(20 κιλά) από τα Γαλλία στις 25/5 και το tracking δείχνει πως 05/06 αναχώρησε από Γαλλία.Από τότε δεν έχω κάποια ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ μόνο πως έρχεται οδικός μεσώ Γερμανίας. Το δέμα στάλθηκε από γαλλικό ταχυδρομείο( la poste) και θα το παραλάβω από ΕΛΤΑ. Έχω άγχος μην χαθεί η βαλίτσα...είναι λογική αυτή η καθυστέρηση και τι πιθανότητες υπάρχουν να χαθεί το δέμα από την στιγμή πoυ υπάρχει tracking number; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Ασχημα τα πράγματα.Εμένα έχει σταλεί δύο φορές δέμα από Φινλανδία,και ήρθε με GLS και στη συνέχεια με την ACS, σε περίπου 10 μέρες.Τώρα με ειδοποίησαν από ACS,ότι παραλαμβάνω τη Δευτέρα δέμα που έφυγε από τη Φινλανδία στις 16/06. Είναι γεγονός όμως ότι από τη Γερμανία καθυστερούν μερικές φορές. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ele_ns Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Εμενα μου ηρθε απλο 4μηνες μετα, δεμα απο ebay που ειχα παραγγειλει 29 Δεκεμβριου. Δεν ειχε την παγκοσμια κριση τοτε και μου γυρισε ο κινεζος την αξια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Τα δέματα από Αμερική μπαίνουν Ελλάδα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Τα δέματα από Αμερική μπαίνουν Ελλάδα? Άμα καταφέρουν να φτάσουν λόγω της έλλειψης πτήσεων για Ευρώπη, μπαίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Ψάχνοντας να βρω που είναι ενα δέμα που περίμενα απο το banggood (μέσω Ολλανδίας και Priority Direct Mail) βρήκα απο το σαιτ των ΕΛΤΑ οτι το δέμα το έχω παραλάβει πήγα σήμερα λοιπόν στο ΚΔ και μου είπαν ότι τα δέματα με ΤΝ που αρχίζουν απο LT δεν χρειάζονται υπογραφή κατα την παραλαβή και τα αφήνουν όπως τα ασυνόδευτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "χάσω" ένα δέμα άξιας 60€ και να μην μπορώ να διεκδικήσω απο πουθενά τα χρήματα μου. Το θέμα είναι αν ισχύει αυτό που μου είπαν απο το ΚΔ ή απλά έκαναν πατάτα και προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου έχει κανένας καποια ανάλογη περίπτωση ή καμία ιδέα που μπορώ να το ψάξω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Σημερα ξεκουνηθηκε ενα δεμα που ηταν σε αναμονη παρουσιασης στο τελωνειο απο 02/06 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamataf Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Σημερα ξεκουνηθηκε ενα δεμα που ηταν σε αναμονη παρουσιασης στο τελωνειο απο 02/06 !!! Από ποια χώρα είχε σταλθεί το δέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Από ποια χώρα είχε σταλθεί το δέμα? Απο Κινα 15/05 με EMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Με correos απλό ταχυδρομείο γράφει το κατάστημα, κάτι αρώματα για ηλεκτρονικο τσιγάρο παραγγείλα. Ομοίως με Correos από 28-5 δεν έχει φανεί ακόμα εδώ στο τράκινγκ... :mad: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamataf Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ομοίως με Correos από 28-5 δεν έχει φανεί ακόμα εδώ στο τράκινγκ... :mad: Το σου γράφει το τρακινγκ? Έχει αναχωρήσει από Ισπανία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Το σου γράφει το τρακινγκ? Έχει αναχωρήσει από Ισπανία? Μόλις τσέκαρα μέσω ΕΛΤΑ (στο parcel app δεν μου έβγαζε update) και μπήκε 1η του μήνα Ελλάδα. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ψάχνοντας να βρω που είναι ενα δέμα που περίμενα απο το banggood (μέσω Ολλανδίας και Priority Direct Mail) βρήκα απο το σαιτ των ΕΛΤΑ οτι το δέμα το έχω παραλάβει πήγα σήμερα λοιπόν στο ΚΔ και μου είπαν ότι τα δέματα με ΤΝ που αρχίζουν απο LT δεν χρειάζονται υπογραφή κατα την παραλαβή και τα αφήνουν όπως τα ασυνόδευτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "χάσω" ένα δέμα άξιας 60€ και να μην μπορώ να διεκδικήσω απο πουθενά τα χρήματα μου. Το θέμα είναι αν ισχύει αυτό που μου είπαν απο το ΚΔ ή απλά έκαναν πατάτα και προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου έχει κανένας καποια ανάλογη περίπτωση ή καμία ιδέα που μπορώ να το ψάξω ??? Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος μόνο τα πακέτα χωρίς tracking number δεν χρειάζονται υπογραφή. Όσες φορές έχω παραλάβει από pdm bangood θέλει υπογραφή. Άρα μάλλον λάθος των ΕΛΤΑ είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 μόνο τα συστημένα χρειάζονται υπογραφη .Τα απλά tracking δεν χρειάζονται. τώρα και τα ΕΛΤΑ δίνουν tracking με 0,10 ευρώ τα οποία δεν θέλουν υπογραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 δεν μιλάμε για ελτα αλλά για NLpost και το δέμα έχει καταγραφεί σε κάθε κίνηση του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 (edited) δεν μιλάμε για ελτα αλλά για NLpost και το δέμα έχει καταγραφεί σε κάθε κίνηση του Τι μορφής ήταν το barcode; Από τι γράμματα ξεκινούσε και τελείωνε; Έτσι όπως βλέπω την πορεία του, το αντικείμενο διαχειρίζεται σαν συστημένο! Άρα δεν έπρεπε να παραδοθεί χωρίς υπογραφή. Θα πρέπει να ρωτήσεις ποιος το παρέλαβε! Είναι λάθος τους αν το άφησαν σαν απλό. Edited July 4, 2020 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marietta01 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Γεια σας περιμένω και εγώ ένα δεμα από Taiwan το οποίο ερχεται από της 29 Απριλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Ρε παιδια ειχα παραγγειλει κατι led λαμπες μικρες! Μου στελνουν το πρωτο πακετο το οποιο δεν εφτασε ποτε λογω κορονοιου! Μου στελνουν δευτερο πακετο στις 23/05/2020!! Περνω στα ΕΛΤΑ και μου λένε αφου δεν. Ηρθε μεχρι τωρα να μην το περιμένω! Ειναι λογικο! Αυτο ειναι το tracking! RB927745002SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Ρε παιδια ειχα παραγγειλει κατι led λαμπες μικρες! Μου στελνουν το πρωτο πακετο το οποιο δεν εφτασε ποτε λογω κορονοιου! Μου στελνουν δευτερο πακετο στις 23/05/2020!! Περνω στα ΕΛΤΑ και μου λένε αφου δεν. Ηρθε μεχρι τωρα να μην το περιμένω! Ειναι λογικο! Αυτο ειναι το tracking! RB927745002SGΤι σημαίνει ότι πακέτο δεν έφτασε λόγω του ιού; Εκτός από κάποιες χώρες που δεν είχαν ανοιχτά αεροδρόμια, οι περισσότερες έστελναν τα πακέτα, απλά με καθυστέρηση. Οπότε πρώτα ξεκαθάρισε από πού παράγγειλες για να βγάλει νόημα το ποστ σου. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Απο Aliexpress! Αυτα μου ελεγε ο πωλητης! Υπάρχει περίπτωση να ερθει?? Η να μην περιμένω τζαμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Ρε παιδια ειχα παραγγειλει κατι led λαμπες μικρες! Μου στελνουν το πρωτο πακετο το οποιο δεν εφτασε ποτε λογω κορονοιου! Μου στελνουν δευτερο πακετο στις 23/05/2020!! Περνω στα ΕΛΤΑ και μου λένε αφου δεν. Ηρθε μεχρι τωρα να μην το περιμένω! Ειναι λογικο! Αυτο ειναι το tracking! RB927745002SG Αυτό που ξέρω είναι ότι λόγω του ιού, το Σιγκαπουριανό ταχυδρομείο είχε ανακοινώσει στην περίοδο εκείνη ότι διακόπτει τις παραλαβές και αποστολές ταχυδρομικού υλικού προς τις χώρες της ΕΕ. Δεν θυμάμαι, όμως, αν η ανακοίνωση ήταν πριν την 23/5/2020. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Απο Aliexpress! Αυτα μου ελεγε ο πωλητης! Υπάρχει περίπτωση να ερθει?? Η να μην περιμένω τζαμπα! Έχει υποθει πολλές φορές πως πακέτα από Ali express μπορεί να πάρουν ακόμη και πάνω από 5 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts