gerstavros2 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα, τον Σεπτέμβριο μου έστειλαν από Καναδά ένα πακέτο μικρό (cd) το οποίο έφτασε 2 Οκτώβρη. Δεν μου ήρθε ΠΟΤΕ ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για να πάω να το παραλάβω ενώ ήταν και συστημένο παρακαλώ. Το παρακολουθούσα εγώ και στις 3 του μήνα πήγα μόνος μου από το ταχυδρομείο και το παρέλαβα. Δεν πλήρωσα τίποτα extra, καθώς ο seller φρόντισε και το έστειλε σαν δώρο. To θέμα είναι ότι περιμένω άλλο ένα πακέτο από Ιαπωνία (βιβλίο) το οποίο ΔΕΝ είναι συστημένο. Για τα πακέτα εκτός ΕΕ, πλέον δεν αφήνουν ειδοποιητήρια τα ΕΛΤΑ; Έχω μπερδευτεί. :help::help::help: Δεν περνάει κάθε μέρα ταχυδρόμος για να σου αφήσει ειδοποίηση. Αν δεν το παρακολουθούσες και δεν πήγαινες να το πάρεις, κάποια από τις επόμενες ημέρες θα σου ερχόταν η ειδοποίηση. Εκτός αν για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν υπάρχει ταχυδρόμος στην περιοχή σου τη συγκεκριμένη περίοδο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ή αν υπάρχει δουλευταράς ταχυδρόμος στην περιοχή σου ή κανας έξυπνος που πετάει όλα τα χαρτάκια απ'το γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας. Εμένα πάντως και τα δύο μου χουν συμβεί κι όχι μια-δύο φορές, το πρώτο που γινόταν παλιά λύθηκε όταν άλλαξε ο ταχυδρόμος αλλά το 2ο όχι ακόμα γιατί δε ξέρω ποιος το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabville Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) καλησπερα σας νεος και εγω εδω περιμενω απο τις 14/09/2017 ''ετσι λεει το postnl οτι εχει φτασει στην ελλαδαρα'' να παραλαβω ενα δεμα συνολικης αξιας 14.45 ευρω και τα ελτα που τους τηλεφωνησα και τους εδωσα τον αριθμο... λενε οτι ειναι ακομα ολλανδια :lost: εγω λεω: φεξε μου μαϊ να φας τριφυλλι http://prntscr.com/gtkh9u Edited October 5, 2017 by Gabville Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καλησπερα σας νεος και εγω εδω περιμενω απο τις 14/09/2017 ''ετσι λεει το postnl οτι εχει φτασει στην ελλαδαρα'' να παραλαβω ενα δεμα συνολικης αξιας 14.45 ευρω και τα ελτα που τους τηλεφωνησα και τους εδωσα τον αριθμο... λενε οτι ειναι ακομα ολλανδια :lost: εγω λεω: φεξε μου μαϊ να φας τριφυλλι http://prntscr.com/gtkh9u και τι περιμενες να σου πουν οτι ειναι ελλαδα αλα εμεις παίζουμε μπιριμπα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabville Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 ετσι να παρετε μια γευση χαχαχα lol PostNL Detail page of shipments Date Status of Shipment Country of Destination 14-09-2017 08:16 The item has arrived in the country of destination GREECE 05-09-2017 07:42 The item is on transport to the country of destination 04-09-2017 07:55 The item is processed at the PostNL sorting center 04-09-2017 07:55 The item is at the PostNL sorting center 30-08-2017 02:15 The item is pre-advised Shipment details: RS931447549NL The item has arrived in the country of destination ΕΛΤΑ Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Αναζήτηση Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/9/2017, 07:55:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 ετσι να παρετε μια γευση χαχαχα lol PostNL Detail page of shipments DateStatus of ShipmentCountry of Destination 14-09-2017 08:16The item has arrived in the country of destinationGREECE 05-09-2017 07:42The item is on transport to the country of destination 04-09-2017 07:55The item is processed at the PostNL sorting center 04-09-2017 07:55The item is at the PostNL sorting center 30-08-2017 02:15The item is pre-advised Shipment details: RS931447549NL The item has arrived in the country of destination ΕΛΤΑ Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Αναζήτηση Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση 4/9/2017, 07:55:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥΚαι σε εμένα το ίδιο είναι... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 την γνώμη σας για το παρακάτω tracking. P000016568882 Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) Απολύτως τίποτα . Δεν είναι συστημένο και δεν θα υπογράψεις για την παραλαβή. Μπορεις να το παρακολουθείς ατο https://www.aftership.com/couriers/singapore-speedpost Εχω παραλάβει δύο φορές μικροπράγματα με παρόμειο tracking. Edited October 5, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 δηλαδή να το περιμένω, θα έρθει κάποια στιγμή Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα μικροαντικείμενο από ΗΠΑ στις 22/08 μέσω ebay. το tracking της usps έχει κολλήσει στο miami από τις 01/09. πως μπορώ να βρω που έχει πάει μετά; στα ΕΛΤΑ δεν είναι έγκυρο το υπάρχων tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Πέρα από το γεγονός ότι εκείνες τις μέρες πέρασε ο τυφώνας Ίρμα από το Miami και είναι φυσικό να υπάρχει μια καθυστέρηση στην αποστολή, τα δέματα από την Αμερική δεν μπορείς να τα παρακολουθήσεις στη διαδρομή τους στην ΕΕ μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα, να ανοιχτεί ο σάκος και να σκαναριστούν τα δέματα και να προχωρήσουν είτε για τον παραλήπτη είτε για το τελωνείο, με τις γνωστές καθυστερήσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα μικροαντικείμενο από ΗΠΑ στις 22/08 μέσω ebay. το tracking της usps έχει κολλήσει στο miami από τις 01/09. πως μπορώ να βρω που έχει πάει μετά; στα ΕΛΤΑ δεν είναι έγκυρο το υπάρχων tracking number. Το ταχυδρομείο των ΗΠΑ δεν συνεργάζεται με το IPS, επομένως το tracking τους υποστηρίζεται μονο εντός ΗΠΑ. Εκτός ΗΠΑ κυκλοφορεί ως απλό, χωρίς παρακολούθηση. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 ωραία... άρα; έχουν περάσει 7 βδομάδες πάω για claim ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχει κανεις γνωση τι ειναι το : Shipping method: BERAMHQ του gearbest? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχει κανεις γνωση τι ειναι το : Shipping method: BERAMHQ του gearbest? Belgium Post Unregistered.Παρελαβα πληκτρολόγιο με αυτην την μεθοδο σε 17 μερες χωρις παρατράγουδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Belgium Post Unregistered.Παρελαβα πληκτρολόγιο με αυτην την μεθοδο σε 17 μερες χωρις παρατράγουδα ευχαριστω φιλος!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Επειδή το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις έχει παραγίνει, έστειλα μήνυμα στα ΕΛΤΑ ρωτώντας τους ποιό θεωρούν ως εύλογο χρόνο παράδοσης αντικειμένου από χώρα εκτός ΕΕ, από τη στιγμή άφιξης στην Ελλάδα. Προς τιμήν τους, μου απάντησαν άμεσα ότι ο χρόνος κυμαίνεται μεταξύ 30-40 ημερών, χωρίς να διευκρινίζουν εάν πρόκειται για ημερολογιακές ή εργάσιμες. Ακολούθησε επώνυμη καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, με συνημμένη την απάντηση των ΕΛΤΑ καθώς και συγκεκριμένο tracking code από SG Post (παραγγελία από Aliexpress). Το συγκεκριμένο πακέτο έχει φτάσει Ελλάδα στις 31/8. Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία ερώτηση για όποιον ξέρει: Η τελευταία παραγγελία που έκανα είναι από Gearbest και επέλεξα registered Belgium Post. Ο κωδικός που μου έδωσαν έχει στην αρχή τα γράμματα LVS και ακολουθούν μόνο αριθμοί. Από τη στιγμή που έφυγε από Βέλγιο, δεν έχω κάποιο update. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα tracking codes του Belgium post; Έχω μια υποψία ότι ενδέχεται να αλλάζουν το tracking code όταν φτάσει Βέλγιο και πριν το στείλουν στην τελική χώρα προορισμού... Edited October 8, 2017 by sixoremenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. Γνωρίζεις ποια είναι τα δικαιώματά μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Επειδή το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις έχει παραγίνει, έστειλα μήνυμα στα ΕΛΤΑ ρωτώντας τους ποιό θεωρούν ως εύλογο χρόνο παράδοσης αντικειμένου από χώρα εκτός ΕΕ, από τη στιγμή άφιξης στην Ελλάδα. Προς τιμήν τους, μου απάντησαν άμεσα ότι ο χρόνος κυμαίνεται μεταξύ 30-40 ημερών, χωρίς να διευκρινίζουν εάν πρόκειται για ημερολογιακές ή εργάσιμες. Ακολούθησε επώνυμη καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, με συνημμένη την απάντηση των ΕΛΤΑ καθώς και συγκεκριμένο tracking code από SG Post (παραγγελία από Aliexpress). Το συγκεκριμένο πακέτο έχει φτάσει Ελλάδα στις 31/8. Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία ερώτηση για όποιον ξέρει: Η τελευταία παραγγελία που έκανα είναι από Gearbest και επέλεξα registered Belgium Post. Ο κωδικός που μου έδωσαν έχει στην αρχή τα γράμματα LVS και ακολουθούν μόνο αριθμοί. Από τη στιγμή που έφυγε από Βέλγιο, δεν έχω κάποιο update. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα tracking codes του Belgium post; Έχω μια υποψία ότι ενδέχεται να αλλάζουν το tracking code όταν φτάσει Βέλγιο και πριν το στείλουν στην τελική χώρα προορισμού... Εχω την εντυπωση ότι το πακετο αυτο του Βελγικού ταχυδρομείου δεν ανιχνευεται στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Το ΤΝ του βελγικού ταχυδρομείου σταματάει όταν φτάσει ελλαδα ,και συνεχίζει την πορεία ως απλό ,αλλά το καλό ο φίλος μου με βελγικό ταχυδρομείο unregistered από την άφιξη σε Ελλάδα παρέλαβε σε 2-4 εργάσιμες ημέρες , ενώ εγώ με Ολλανδικο ταχυδρομείο unregistered με άφιξη ελλαδα 27 και 29 Σεπτεμβρίου ακόμα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Επειδή το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις έχει παραγίνει, έστειλα μήνυμα στα ΕΛΤΑ ρωτώντας τους ποιό θεωρούν ως εύλογο χρόνο παράδοσης αντικειμένου από χώρα εκτός ΕΕ, από τη στιγμή άφιξης στην Ελλάδα. Προς τιμήν τους, μου απάντησαν άμεσα ότι ο χρόνος κυμαίνεται μεταξύ 30-40 ημερών, χωρίς να διευκρινίζουν εάν πρόκειται για ημερολογιακές ή εργάσιμες. Ακολούθησε επώνυμη καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, με συνημμένη την απάντηση των ΕΛΤΑ καθώς και συγκεκριμένο tracking code από SG Post (παραγγελία από Aliexpress). Το συγκεκριμένο πακέτο έχει φτάσει Ελλάδα στις 31/8. Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία ερώτηση για όποιον ξέρει: Η τελευταία παραγγελία που έκανα είναι από Gearbest και επέλεξα registered Belgium Post. Ο κωδικός που μου έδωσαν έχει στην αρχή τα γράμματα LVS και ακολουθούν μόνο αριθμοί. Από τη στιγμή που έφυγε από Βέλγιο, δεν έχω κάποιο update. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα tracking codes του Belgium post; Έχω μια υποψία ότι ενδέχεται να αλλάζουν το tracking code όταν φτάσει Βέλγιο και πριν το στείλουν στην τελική χώρα προορισμού... Σαν φορολογουμενος πολιτης εχεις δικαιωματα πολυ σωστα οπως λες αλλα εσυ με την υποτιμολογηση που δεχεσαι και ζητας να σου γινονται στα προιοντα που αγοραζεις ΚΛΕΒΕΙΣ το κρατος. Δικαια πραγματα. Edited October 9, 2017 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Κανω παραγγελιες απο το ebay, πολλα χρονια. Κυριως Κινα, αλλα και αρκετες αλλες χωρες. Ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα, που τοσες πολλες παραγγελιες δεν τις εχω λαβει. Και μιλω για μικρης αξιας (&ογκου) παραγγελιες. Δεν μου εχει ξανατυχει. Δηλαδη για να καταλαβετε την ταξη μεγεθους, 4 απο τις 10 παραγγελιες δεν ηρθαν ποτε. Παραγγελιες Αυγουστου. Χασουρα 40% και βαλε... Tracking δεν υπαρχει φυσικα για τοσο μικρες αξιες. Και ουτε και τιθεται θεμα τελωνειου πιστευω, για δεματακια της πλακας.... Αρα; Να τυχε να επεσα σε γκαντεμο-sellers? Χιλιαδες συναλλαγες ομως ο καθενας τους... Εγω επειδη δεν μπορω να πληρωνω και να μην παραλαμβανω αυτο για το οποιο πληρωσα, ζητω refund, και τα περνω, είτε απευθειας απο τους sellers ειτε απο ebay. Ομως, ειμαι προβληματισμενος. Οκ, ειμαι διασφαλισμενος με ebay+paypal, αλλα ομως να περιμενω και 1,5 μηνα και μετα απλα να παιρνω τα χρηματα πισω, δουλεια δεν γινεται ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Το ιδιο και σε μενα συμβαίνει Περιμενω παραγγελιες απο μεσα ιουλιου και μεσα Αυγούστου Αλλες που σταλθηκαν λιγπ αργότερα, εφτασαν πριν λίγες ημερες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ετσι ειναι Παραγγελιες απο Ebay 5-08-17 Ηρθε 9-08-17 Δεν ηρθε ακομη (7 Οκτωβρίου ανοιγω case) 10-08-17 Ηρθε 12-08-17 Ηρθε 21-08-17 ηρθε 24-08-17 Ηρθε 2 - 09 -17 Ηρθε Απο Bangood 9-08-17 Ηρθε 1-09-17 Ηρθε Το δεματακι αξιας 1$ που ειχα ανοιξει case ηρθε σημερα, τον ξαναπληρωσα μέσο paypal.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Κανω παραγγελιες απο το ebay, πολλα χρονια. Κυριως Κινα, αλλα και αρκετες αλλες χωρες. Ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα, που τοσες πολλες παραγγελιες δεν τις εχω λαβει. Και μιλω για μικρης αξιας (&ογκου) παραγγελιες. Δεν μου εχει ξανατυχει. Δηλαδη για να καταλαβετε την ταξη μεγεθους, 4 απο τις 10 παραγγελιες δεν ηρθαν ποτε. Παραγγελιες Αυγουστου. Χασουρα 40% και βαλε... Tracking δεν υπαρχει φυσικα για τοσο μικρες αξιες. Και ουτε και τιθεται θεμα τελωνειου πιστευω, για δεματακια της πλακας.... Αρα; Να τυχε να επεσα σε γκαντεμο-sellers? Χιλιαδες συναλλαγες ομως ο καθενας τους... Εγω επειδη δεν μπορω να πληρωνω και να μην παραλαμβανω αυτο για το οποιο πληρωσα, ζητω refund, και τα περνω, είτε απευθειας απο τους sellers ειτε απο ebay. Ομως, ειμαι προβληματισμενος. Οκ, ειμαι διασφαλισμενος με ebay+paypal, αλλα ομως να περιμενω και 1,5 μηνα και μετα απλα να παιρνω τα χρηματα πισω, δουλεια δεν γινεται ετσι... γι αυτο εγω αυτα τα μικρα τα παραγγελνω δυο-δυο (απο διαφορετικους πωλητες), ετσι ωστε αν δεν ερθει το ενα να ζητησω refund και να μου μεινει το αλλο, αν ερθουν και τα δυο ας ερθουν, θα παει στην ακρη το δευτερο, καβατζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts