adversus Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Πάντως πιο καθυστέρηση πεθαίνεις τα ελτα αυτές τις ημέρες, 7 ημέρες να έρθει το δέμα από κίνα και είμαι στις 4 ημέρες που ενώ έφτασε δεν έχει προχωρήσει στο Κ.Κ της περιοχής μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Πάντως πιο καθυστέρηση πεθαίνεις τα ελτα αυτές τις ημέρες, 7 ημέρες να έρθει το δέμα από κίνα και είμαι στις 4 ημέρες που ενώ έφτασε δεν έχει προχωρήσει στο Κ.Κ της περιοχής μου. Εμένα έφτασε σε 2 μέρες και μένω και μακεδονία. Ίσως ήσουν λίγο άτυχος... Καλή παραλαβή!! Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εμένα έφτασε σε 2 μέρες και μένω και μακεδονία. Ίσως ήσουν λίγο άτυχος... Καλή παραλαβή!! Τι λίγο, γκαντέμη με λες, το ίδιο έγινε με όλα τα δέματα την τελευταία εβδομάδα :lol: Να σαι καλά κι εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Πάντως πιο καθυστέρηση πεθαίνεις τα ελτα αυτές τις ημέρες, 7 ημέρες να έρθει το δέμα από κίνα και είμαι στις 4 ημέρες που ενώ έφτασε δεν έχει προχωρήσει στο Κ.Κ της περιοχής μου. Έτσι πρέπει για να μην μας καλομαθαίνουν... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Έτσι πρέπει για να μην μας καλομαθαίνουν... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ε ναι είναι κι αυτό, καλά κάνουν τα παιδιά :lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Έχει αναφερθεί επανειλημμένως ότι, στις αγορές από το εξωτερικό με κάρτες σημαντικό ρόλο παίζει και η κατηγοριοποίηση κάθε πωλητή από τους οργανισμούς (Visa/MasterCard) που εκδίδουν τις κάρτες. Εάν, λοιπόν, ένας πωλητής έχει καταγραφεί ότι πουλάει είδη, που θεωρούνται απαγορευμένα με τα CC, δεν θα μπορέσει να περάσει η κάρτα σου, εάν θέλεις να αγοράσεις είδος που το έχει και είναι στα επιτρεπόμενα. καλησπέρα, στα ιδια πραγματα ακριβως αλλες καρτες δοκιμασμενες αγοραζαν και αλλες οχι, ιδιο αντικειμενο στο ebay (καρτα μνημης υπολογιστων) πηγα να παρω εγω και δεν μπορουσα και ο αλλος με εθνικη visa αγορασε! σε αντιστοιχα θεματα για καρτες και τραπεζες απο περσι γινοταν ο χαμος! αλλες περνουσαν αλλες οχι, αναλογα την ωρα, αναλογα την τραπεζα, αναλογα το μαγαζι, πωλητη, ebay. Το μονο σταθερο ηταν οτι δεν αγοραζες απο aliexpress παρα μονο με κατι αλλες προπληρωμενες ξενες καρτες. Τωρα αν αλλαξε κατι απο Αυγουστο δεν το ξερω, μεχρι Ιουλιο ειχαμε κανει δοκιμες. Στην επομενη αγορα θα δοκιμασω με ebay και το 1ο paypal να δουμε. Παντως στο banggood Ιουλιο δεν μπορουσα να αγορασω με το paypal μου, ενω με την ιδια καρτα eurobank visa πιστωτικη περασε κανονικα οπως γινεται απο περσι τον Αυγουστο οταν ξεκινησαν τα C.C! οποτε αυτο που λες δεν ειναι γενικος κανονας. Και το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Μονο οταν εκανα 2ο λογαριασμο με αλλα στοιχεια και στελνω εκει απο τον 1ο με τον γνωστο τροπο να εχω δλδ balance στον 2ο, αγοραζω με paypal αλλα με χρηση του 2ου και του balance μονο. Οποτε δεν με καιει παρα πολυ κιολας η προμηθεια μεταφορας ειναι 3,5 ευρω, περισσοτερο με ειχε χαλασει οτι δεν μπορουσα να αγοραζω απο το aliexpress με την χρηση της καρτας μου και δεν θελω να πλεξω με ξενες προπληρωμενες εικονικες κτλ. Edited September 12, 2016 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι off topic συζητήσεις. Για τα ΕΛΤΑ συζητάμε εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι off topic συζητήσεις. Για τα ΕΛΤΑ συζητάμε εδώ. σορρυ εχεις δικιο εγω φταιω, μπορεις αν ειναι ευκολο να μου πεις που συζηταμε για το παραπανω και αν ειναι ακομα ευκολο να μεταφερθουν εκει τα offtopic αυτα? ευχαριστω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Έτσι πρέπει για να μην μας καλομαθαίνουν... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τον τελευταιο μηνα παντος 5 δεματα με singapore post μου ηρθαν και τα πεντε μεσα σε 12-15 μερες. Μιλαμε για πολυ καλους χρονους... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τον τελευταιο μηνα παντος 5 δεματα με singapore post μου ηρθαν και τα πεντε μεσα σε 12-15 μερες. Μιλαμε για πολυ καλους χρονους... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6ο δέμα σήμερα που έφτασε και κάνει 3 ημέρες να έρθει απ΄το κ.δ αεροδρομίου στο κέντρο διαλογής αττικής και άλλες 1-2 ημέρες για το κ.κ της περιοχής μου. Σύνολο 4-5 ημέρες από το ελ. βενιζέλος στην καλλιθέα, ενώ από σιγκαπούρη εως στην ελλάδα έχουν κάνει 4-6 ημέρες. Δηλαδή αν έμενα και στην επαρχία θα έπρεπε να φοβάμαι πιο πολύ το πότε θα φύγει απ'το αεροδρόμιο παρά το πότε θα το στείλει ο κινέζος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Κοιταξε να δεις, και εμενα περιπου 4-6μερες κανει αφου εμφανιστει στο αεροδρομιο για να φτασει Τριπολη (χωρις τα σ/κ βεβαια), οσο χρονο θελει δηλαδη απο Κινα-Ελλαδα..... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εκανα μια αγορα και το πρωι ο πωλητης μου εστειλε το tracking number.Μπιανονοντας στο σαιτ της ups και βαζοντας τον αριθμο μου βγανει αυτο το μηνυμα "UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later" Αυτο σημαινει οτι δεν εχει σκαναριστει το δεμα ακομα ή δεν το εχει παραλαβει η ups ακομα;Υποτιθεται οτι πρεπει να το παραλαβω αυριο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εκανα μια αγορα και το πρωι ο πωλητης μου εστειλε το tracking number.Μπιανονοντας στο σαιτ της ups και βαζοντας τον αριθμο μου βγανει αυτο το μηνυμα "UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later" Αυτο σημαινει οτι δεν εχει σκαναριστει το δεμα ακομα ή δεν το εχει παραλαβει η ups ακομα;Υποτιθεται οτι πρεπει να το παραλαβω αυριο. Μπορεί και τα 2. Και στις 2 περιπτώσεις δεν έχει σκαναριστεί το πακέτο. Σου έστειλε το τρακινγκ το πρωί... Ακόμα και ο πρωθυπουργός της χώρας να ήσουν δεν θα σου ερχόταν σε μία μέρα :p Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εκανα μια αγορα και το πρωι ο πωλητης μου εστειλε το tracking number.Μπιανονοντας στο σαιτ της ups και βαζοντας τον αριθμο μου βγανει αυτο το μηνυμα "UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later" Αυτο σημαινει οτι δεν εχει σκαναριστει το δεμα ακομα ή δεν το εχει παραλαβει η ups ακομα;Υποτιθεται οτι πρεπει να το παραλαβω αυριο. Σου εστειλε το tracking number σημερα το πρωι και θελεις να το παραλαβεις μεχρι αυριο?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σου εστειλε το tracking number σημερα το πρωι και θελεις να το παραλαβεις μεχρι αυριο?!?!?! Μπορει να το αγνοεις,αλλα υπαρχει και το one day delivery.Απο την Ευρωπη ερχεται οχι απο την Αλασκα! Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μπορει να το αγνοεις,αλλα υπαρχει και το one day delivery.Απο την Ευρωπη ερχεται οχι απο την Αλασκα! Χαχαχα! Από ποιες χώρες και με τι κόστος σου ήρθε μέσα σε 1 ημέρα στην Ελλάδα;; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 μονο απο ελλαδα σε ελλαδα γινεται σε μια εργάσιμη! σπανια βεβαια. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Προφανως ξερετε καλυτερα απο εμενα που εκανα την παραγγελια. Ευχαριστω ολουςγια την πολυτιμη βοηθεια σας ΥΓ Πληροφοριακα το tracking της ups εντοπιζει πια το δεμα ΥΓ2 Για να μη μεινουν με την απορια οι "ξερολες" ,το δεμα ερχεται απο αμαζον της Αγγλιας Edited September 19, 2016 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 καλησπερα παντως και η dhl εχει υπηρεσια παραδοσης σε μια μερα τεταρτη εγινε παραγγελια στην αγγλια και πεμπτη ειχα το δεμα θεσσαλονικη εχουν πληρες δικο τους στολο , οδικο και αεροπορικο σχεδον 9€ μεταφορικα αλλα ηταν και 5kg δεμα http://s22.postimg.org/a8b8ny7yp/dhl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μπορει να το αγνοεις,αλλα υπαρχει και το one day delivery.Απο την Ευρωπη ερχεται οχι απο την Αλασκα! Συγνώμη...Διάβασα UPS και φαντάστηκα Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Συγνώμη...Διάβασα UPS και φαντάστηκα Αμερική. USPS είναι η αμερική. Γενικά εντός ευρώπης όλες οι κούριερ παραδίδουν την επόμενη εργάσιμη ημέρα. DHL, UPS, TNT, Fedex Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπερα παιδια εχω παραγγειλει προσφατα ενα xiaomi mi band2 και επειδη εχω πολυ μυαλο το παρηγγειλε unregistered.Εχω ακουσει διαφορα με τα unregistered δεματα και εχω χασει τον υπνο μου γιατι πιστευω οτι το προιον δεν θα ερθει ποτε στα χερια μου.Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια και γενικα ειναι πολλες οι πιθανοτητες να μην το παραλαβω ποτε το πακετα και να κλαψω τα χρηματα μου?Επισης σε περιπτωση τετοια υπαρχει καποια ακρη η ειμαι στο ελεος του θεου.Ευχαριστω για τον χρονο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπερα παιδια εχω παραγγειλει προσφατα ενα xiaomi mi band2 και επειδη εχω πολυ μυαλο το παρηγγειλε unregistered.Εχω ακουσει διαφορα με τα unregistered δεματα και εχω χασει τον υπνο μου γιατι πιστευω οτι το προιον δεν θα ερθει ποτε στα χερια μου.Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια και γενικα ειναι πολλες οι πιθανοτητες να μην το παραλαβω ποτε το πακετα και να κλαψω τα χρηματα μου?Επισης σε περιπτωση τετοια υπαρχει καποια ακρη η ειμαι στο ελεος του θεου.Ευχαριστω για τον χρονο σας!! ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ο Κινέζος να στείλει το κινητό unregistered!!!Θα παρεις tracking κανονικα.Απο που το αγορασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ο Κινέζος να στείλει το κινητό unregistered!!!Θα παρεις tracking κανονικα.Απο που το αγορασες; και εγω που ειχα παρει απο geekbuying δεν ειχα tracking απο οσο θυμαμαι γιατι πανε και χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν ειναι κινητο ειναι ενα smartband και το παρειγγειλα απο gearbest αλλα tracking εχω κανικα απλα λεει flat rate shipping το οποιο ουσιαστικα ειναι unregistered Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts