Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τον νοέμβριο άλλαξαν νομίζω,οπως και να χει θα περιμένω και οτι γίνει :)

Κατα 99.9% δε θα εχεις προβλημα........... τουλαχιστον οσο αφορα τον ταχυδρομικο κωδικα ;)

Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με ένα δέμα που περιμένω από το εξωτερικό,στάλθηκε με τον παλιό Ταχυδρομικό Κώδικα της πόλης μου (δεν είχα ενημερωθεί έγκαιρα για την αλλαγή τ.κ.) Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα και θα βρουν τη διεύθυνση. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, το πακέτο θα φύγει κατευθείαν πίσω, απ' όπου ήρθε... :p

παραγγελια απο κινα 7 δεκεμβριου ακομα να ερθει...
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο, αλλά οι Κινέζοι στέλνουν με διάφορες μεταφορικες, είτε Ευρωπαϊκές, είτε Ασιατικές... Για παράδειγμα, εγώ περιμένω ένα δέμα με PostNL (Ολλανδική), ένα με PostNord (Σουηδική) και δύο με SG Post (Σιγκαπούρης). Όταν έρθει στην Ελλάδα το κάθε δέμα, τα ΕΛΤΑ το φέρνουν στο πιο κοντινό υποκατάστημα στην περιοχή σου και σου στέλνουν ειδοποιητηριο να πας να παραλάβεις. Είναι απλό ταχυδρομείο και όχι κούριερ και συνήθως δεν έρχονται αμέσως ήή δεν στα φέρνουν σπίτι. Συνήθως τα καταστήματα δίνουν και Tracking number, ώστε να τσεκάρεις το που βρίσκεται το δέμα σου. Σε φθηνές παραγγελίες δε δίνουν, εκτός κι αν το πληρώσεις έξτρα...

με εδωσε Tracking με αυτο το νουμερο 70168647189 και σαιτ http://www.17postservice.com που γραφει οτι δεμα ηρθε ακομη 5.01. αλλα στο ταχυδρομειο λενε οτι δεν εχει ερθει τιποτα. αρχισα και νομιζω οτι ειναι φεικ.

με εδωσε Tracking με αυτο το νουμερο 70168647189 και σαιτ http://www.17postservice.com που γραφει οτι δεμα ηρθε ακομη 5.01. αλλα στο ταχυδρομειο λενε οτι δεν εχει ερθει τιποτα. αρχισα και νομιζω οτι ειναι φεικ.

Εφτασε ελλαδα θες να πεις.Ε

Τωρα θα ειναι σαν απλο δεμα στην ελλαδα και να το περιμενεις σε 10-20 μερες

Εφτασε ελλαδα θες να πεις.Ε

Τωρα θα ειναι σαν απλο δεμα στην ελλαδα και να το περιμενεις σε 10-20 μερες

οχι, εκει γραφει οτι εφτασε στο ταχυδρομειο της περιοχης.

γεια σας παιδια...εχω κανει μια παραγγελια απο ολλανδια24 Δεκεμβριου ....μπαινω στην αναζητησει στα ελτα και μου δειχνει οτι 31 εφτασε στο αεροδρομιο της ολλανδιας για προορισμο ελλαδα....γινεται να κολλησει απο τοτε εως σημερα στο αεροδρομιο???πηρα στα κεντρικα στην αθηνα και μου ειπαν το ιδιο πραμα οτι βρισκεται στο αεροδρομιο ακομα...μπορω να το αναζητησω αλλου???:(:(

Ναι γινεται να εχει κολλησει τοσες μερες. 15 μέρες έκανε εμένα να εμφανιστεί Ελλάδα αφού είχε φτάσει Ολλανδία.

The day is my enemy, the night my friend

παραγγελια απο κινα 7 δεκεμβριου ακομα να ερθει...

υπομονη και τυχη απο εδω και περα:rolleyes: 2 παραγγελιες απο κινα απο τις 14 νοεμβριου και ακομα περιμενω:rolleyes:

myphone_2.png

Emails απο καταστηματα των Ελτα, δεν εχει στο elta.gr

Να υποθεσω δεν υπαρχουν πουθενα, σωστα;

Ετσι ειναι. Παμε μπροστα, μενοντας στην εποχη του ΦΑΞ (για να ειμαστε και στο κλιμα της εποχης).

Emails απο καταστηματα των Ελτα, δεν εχει στο elta.gr

Να υποθεσω δεν υπαρχουν πουθενα, σωστα;

Ετσι ειναι. Παμε μπροστα, μενοντας στην εποχη του ΦΑΞ (για να ειμαστε και στο κλιμα της εποχης).

Υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας και email. Επίσης και για τα ελτα courier.

γεια σας παιδια...εχω κανει μια παραγγελια απο ολλανδια24 Δεκεμβριου ....μπαινω στην αναζητησει στα ελτα και μου δειχνει οτι 31 εφτασε στο αεροδρομιο της ολλανδιας για προορισμο ελλαδα....γινεται να κολλησει απο τοτε εως σημερα στο αεροδρομιο???πηρα στα κεντρικα στην αθηνα και μου ειπαν το ιδιο πραμα οτι βρισκεται στο αεροδρομιο ακομα...μπορω να το αναζητησω αλλου???:(:(

Είσαι άτυχος... Εμένα το δέμα μου έφυγε με PostNL πιο μετά από το δικό σου και χθες παρέλαβα. Στην Ολλανδία έκατσε μόνο 3 μέρες, απλά άργησε το σύστημα των ΕΛΤΑ να το ενημερώσει. Τώρα γράφω από αυτό που παρέλαβα κιόλας (κινητό). :p

Edited by MitsosDaBest13

μολις χθες μου δειχνει τωρα αυτο...--ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ14-01-2016----για να δουμε ποτε θα παραλαβω....

Αύριο.....

Ήρθε χαρτάκι να παραλαβω κάτι απ το ταχυδρομείο.

ΟΜΩΣ δε μπορώ να πάω πρωινά και δε βρίσκω κάποιον να παει να το παραλάβει.

Πως θα το πάραλαβω οεο?

Ήρθε χαρτάκι να παραλαβω κάτι απ το ταχυδρομείο.

ΟΜΩΣ δε μπορώ να πάω πρωινά και δε βρίσκω κάποιον να παει να το παραλάβει.

Πως θα το πάραλαβω οεο?

Απόγευμα δεν είναι ανοιχτά στην περιοχή σου;

Αν ηταν θα πηγαινα.

Δεν είναι.

7:30 ανοίγουν. Αν προλαβαίνεις πετάξου τότε στα γρήγορα.

Φεύγω 7:00 γυριζω 18:00+

Και ξαναρωταω: εγώ που δε μπορω να παραλαβω, ούτε κανένας δικός μου, πως το παίρνω τελικά?

Και ξαναρωταω: εγώ που δε μπορω να παραλαβω, ούτε κανένας δικός μου, πως το παίρνω τελικά?

Κάνε εξουσιοδότηση σε 3ο πρόσωπο νομίζω τα ΚΕΠ κάποια ημέρα της εβδομάδας είναι ανοιχτά και μετά τις 18:00

Το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι καθημερινά 8:00 – 20:00 και Σάββατο 8:00 – 14:00.

Την Κυριακή και τις Αργίες τα ΚΕΠ είναι κλειστά.

Άνετα είσαι, την μία ημέρα κάνεις εξουσιοδότηση, την επόμενη παραλαμβάνεις.

Edited by Romanos

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παιδιά περιμένω δέμα απο Ξάνθη και μενω Μεταμόρφωση... Λογικά αύριο θα είναι Αθήνα. Αλλα οπως παντα θα ερθει χαρτακι και θα λεει παραδοση την επομενη εργάσιμη, δηλαδη Δευτερα. Παιζει να πάω μόνος μου στο Κεντρο Διανομής να το παραλαβω ή απο κάπου αλλου;;
Life Is Good

γυρίζεις το χαρτάκι από πίσω και διαβάζεις .

Είναι σαφέστατο , Δεν χρειάζεται ΚΕΠ , βάζεις μία υπογραφή και δίνεις την ταυτότητα σου ή το διαβατήριο σου ή το δίπλωμα οδήγησης κ.τ.λ.

γυρίζεις το χαρτάκι από πίσω και διαβάζεις .

Είναι σαφέστατο , Δεν χρειάζεται ΚΕΠ , βάζεις μία υπογραφή και δίνεις την ταυτότητα σου ή το διαβατήριο σου ή το δίπλωμα οδήγησης κ.τ.λ.

(Βασιλη εννοει μαλλον οτι δεν μπορει να παει εντος του ωραριου του ταχυδρομειου ..)

Φιλαρακι αν δεν κανεις καμια εξουσιοδοτηση σε καποιον να παρει το πακετο δεν ερχεται σε σενα απο μονο του.. θα παραμεινει κατι βδομαδες εκει και θα γυρισει πισω λογικα σε αυτον που το εστειλε.

Το χαρτάκι ειδοποίησης έχει από πίσω τις οδηγίες.

α) Υπογράφεις

β) δίνεις την ταυτότητα σου σε όποιον θές.

γ) Παει αυτός με τις δύο ταυτότητες δική του και δική σου ( ή διπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο) και το παίρνει.

Απλό είναι. ΚΕΠ δεν χρειάζεται. Τώρα αν δεν μπορει ούτε αυτός ούτε κάποιος δικός του , μπορει την επόμενη φορά να δίνει την διεύθυνση εργασίας για παραλαβή δέματος,

(Βασιλη εννοει μαλλον οτι δεν μπορει να παει εντος του ωραριου του ταχυδρομειου ..).

Αυτό ακριβως. Δε μπορώ να πάω, ουτε κάποιος αλλος.

Περί ταυτότητας, κλπ το γνωρίζω ηδη.

Έχω παει πολλές φορες να παραλαβω και αρκετές φορες άλλοι παρέλαβαν για εμένα!

Απ οτι κατάλαβα δε θα το πάρω ποτε ατα χέρια μου. :(

Αυτό ακριβως. Δε μπορώ να πάω, ουτε κάποιος αλλος.

Περί ταυτότητας, κλπ το γνωρίζω ηδη.

Έχω παει πολλές φορες να παραλαβω και αρκετές φορες άλλοι παρέλαβαν για εμένα!

Απ οτι κατάλαβα δε θα το πάρω ποτε ατα χέρια μου. :(

Πάρε τηλ στα ΕΛΤΑ, και ζήτα να στο φέρει ο ταχυδρόμος κάποια μέρα που μπορεί, εκεί που δουλεύεις, δίνοντας ταυτότητες κλπ εκεί. Δε θα σαι ο πρώτος που το κάνει