Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως έχουν αναφέρει πολλοί, αντικείμενα μικρής αξίας ταχυδρομούνται χωρίς tracking.

Αγόρασα ένα καλώδιο για Iphone 5 για φόρτιση με 0,70 ευρώ ( 1 δολάριο Αυστραλίας ) .

Ειναι αυτονόητο ότι δεν μπορώ να ζητάω και tracking number δηλαδή να μου αποσταλεί συστημένο.

Έλεος ποιά.

Όπως έχουν αναφέρει πολλοί, αντικείμενα μικρής αξίας ταχυδρομούνται χωρίς tracking.

Αγόρασα ένα καλώδιο για Iphone 5 για φόρτιση με 0,70 ευρώ ( 1 δολάριο Αυστραλίας ) .

Ειναι αυτονόητο ότι δεν μπορώ να ζητάω και tracking number δηλαδή να μου αποσταλεί συστημένο.

Έλεος ποιά.

Είπε κάποιος κάτι για το γιατί δεν δίνουν δωρεάν tracking στα μικρής αξίας;

Αν πήγαινε στο '' Εαν δεν θέλει να πάρει ρίσκο ας βάλει αναγκαστικό το tracking όπως κάνουν μερικοί. '' που είπα, σαφώς και εννοώ με χρέωση.

Σήμερα παρέλαβα δέμα που περίμενα από GearBest που στάλθηκε στις 19 Νοεμβρίου με Swedish Post.

Ενημερώνω για τους συμπάσχοντες.

το δεμα ηταν με tracking η χωρις? απο 14 νοεμβριου περιμενω 2 δεματα απο διαφορετικα site DX και Banggood χωρις tracking και δεν εχω παραλαβει ακομα!

myphone_2.png

το δεμα ηταν με tracking η χωρις? απο 14 νοεμβριου περιμενω 2 δεματα απο διαφορετικα site DX και Banggood χωρις tracking και δεν εχω παραλαβει ακομα!

Θα τα παραλάβεις μην ανησυχείς.

Σημερα παρελαβα δέμα από Banggood που είχε σταλεί 3 Νοεμβρίου.

Εγω παρελαβα δυο δεματα απο ebay την τριτη που ειχαν σταλει προς τέλος νοεμβριου.

Επισης ενα δεμα απο gearbest που ειχε γινει παραγγελια 23 δεκεμβρη και εχω αλλο ενα που μαλλον θα το παρω αυριο απο geekbying που το παρηγγειλα στης 21 Δεκεμβρίου.

Χρειαζεται παντα λίγη υπομονή.

Εγω παρελαβα δυο δεματα απο ebay την τριτη που ειχαν σταλει προς τέλος νοεμβριου.

Επισης ενα δεμα απο gearbest που ειχε γινει παραγγελια 23 δεκεμβρη και εχω αλλο ενα που μαλλον θα το παρω αυριο απο geekbying που το παρηγγειλα στης 21 Δεκεμβρίου.

Χρειαζεται παντα λίγη υπομονή.

αμα κρινω απο τις ημερομηνιες σου δε χρειαστηκες και πολυ υπομονη!!! :D

myphone_2.png

Χα χα σωστος απλα αναφερομουνα γενικα γιατο κ εμενα κατα καιρους εχουν αργησει πραγματα αλλα οσο εχω πληρωσει με paypal ολα καλα.

Μπήκα και εγώ να γράψω και για το δικό μου δέμα που έχει κολλήσει από της 19/12 από vickmall με Singapore post και βλέπω δεν είμαι ο μόνος...

Με tracking ήταν αλλά δε παίζει κανένα ρόλο νομίζω, μιας και ούτως ή άλλως η τελευταία ενημέρωση ήταν το πότε έφυγε για Ελλάδα (από Σουηδία λογικά).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Μπήκα και εγώ να γράψω και για το δικό μου δέμα που έχει κολλήσει από της 19/12 από vickmall με Singapore post και βλέπω δεν είμαι ο μόνος...

19/12 κ εγω, σημερα εκανε την εμφανιση του..... ισως και το δικο σου φανει αμεσα.

With great power, comes great responsibility...

Ούτε η δίκη μου μην ανησυχείς

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

19/12 κ εγω, σημερα εκανε την εμφανιση του..... ισως και το δικο σου φανει αμεσα.

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τώρα μπήκα και όντως έχει πάρει τον δρόμο του για το ταχυδρομείο της περιοχής.

καλημερα ξερει κανεις ποια εταρεια παραδιδει τα προιοντα μεσω του ebay global shipping programm καθως εχω ενα tracking number που ξεκιναει απο UPAAB αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη

καλημερα ξερει κανεις ποια εταρεια παραδιδει τα προιοντα μεσω του ebay global shipping programm καθως εχω ενα tracking number που ξεκιναει απο UPAAB αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη

Εμένα μου είχε έρθει με speedex.

Αλλά άκρη με το tracking number εγώ δεν έβγαλα.

Τι κάνουν ρε παιδιά αυτά τα ΕΛΤΑ; Το Tracking number μου γράφει ότι το δέμα έχει φύγει από Ολλανδία την Τετάρτη που μας πέρασε... Κοντεύουν 4 μέρες και ακόμα δεν έχει δείξει ότι ήρθε Ελλάδα!! Οι γιορτές έχουν περάσει εδώ και 1 εβδομάδα, οπότε λογικά θα έχουν επανέλθει σε κανονικό ρυθμό... Ανυπομονώ τόσες μέρες να παραλάβω και αυτοί τίποτα... :mad:

Καλησπέρα παιδιά. Τα πακέτα που στέλνουν οι κινέζοι με τις τοπικές μεταφορικές σαν τις yunexpress.com, 17postservice.com και shwise.cn πως έρχονται με τα ΕΛ.ΤΑ ή με κάποιο κούριερ;

Καλησπέρα παιδιά. Τα πακέτα που στέλνουν οι κινέζοι με τις τοπικές μεταφορικές σαν τις yunexpress.com, 17postservice.com και shwise.cn πως έρχονται με τα ΕΛ.ΤΑ ή με κάποιο κούριερ;

Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο, αλλά οι Κινέζοι στέλνουν με διάφορες μεταφορικες, είτε Ευρωπαϊκές, είτε Ασιατικές... Για παράδειγμα, εγώ περιμένω ένα δέμα με PostNL (Ολλανδική), ένα με PostNord (Σουηδική) και δύο με SG Post (Σιγκαπούρης). Όταν έρθει στην Ελλάδα το κάθε δέμα, τα ΕΛΤΑ το φέρνουν στο πιο κοντινό υποκατάστημα στην περιοχή σου και σου στέλνουν ειδοποιητηριο να πας να παραλάβεις. Είναι απλό ταχυδρομείο και όχι κούριερ και συνήθως δεν έρχονται αμέσως ήή δεν στα φέρνουν σπίτι. Συνήθως τα καταστήματα δίνουν και Tracking number, ώστε να τσεκάρεις το που βρίσκεται το δέμα σου. Σε φθηνές παραγγελίες δε δίνουν, εκτός κι αν το πληρώσεις έξτρα...

μια χαρα ειστε....εγω περιμενω δεμα απο θεσσαλονικη για χανια με ελτα απο 31/12 και ακομη στο κεντρο διαλογης της θεσσαλονικης ειναι

μια χαρα ειστε....εγω περιμενω δεμα απο θεσσαλονικη για χανια με ελτα απο 31/12 και ακομη στο κεντρο διαλογης της θεσσαλονικης ειναι

:lol:

Χαλλλαρά, πίνει το καφεδάκι του ενώ στη συνέχεια θα πάει και για τσιπουράκι :lol::lol:

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με ένα δέμα που περιμένω από το εξωτερικό,στάλθηκε με τον παλιό Ταχυδρομικό Κώδικα της πόλης μου (δεν είχα ενημερωθεί έγκαιρα για την αλλαγή τ.κ.) Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ Edited by GiwrgosPt

Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με ένα δέμα που περιμένω από το εξωτερικό,στάλθηκε με τον παλιό Ταχυδρομικό Κώδικα της πόλης μου (δεν είχα ενημερωθεί έγκαιρα για την αλλαγή τ.κ.) Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ

Εχει πολυ καιρο που αλλαξαν οι ταχυδρομικοι κωδικοι;

Δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι, δε πιστευω να εχει και νοημα να ενημερωσεις στο ταχυδρομειο!

Απλα αν ειναι λιγος καιρος που εγινε η αλλαγη λογικα δε θα υπαρχει προβλημα, ετσι κ' αλλιως οταν γινονται οι αλλαγες αυτες για πολυ καιρο ακομη τα γραμματα ερχονται με κωδικο οτι να 'ναι. Οι ταξινομοι και οι ταχυδρομοι το γνωριζουν αυτο και λειτουργουν οπως πρεπει, δηλαδη ανα δρομους και ονοματα παραληπτων αντιστοιχως! Αν δηλαδη ειναι σωστη η διευθυνση και το ονομα σου στο δεμα, δε θα "κολλησει" ο ταχυδρομος στον ταχ. κωδικο, γιατι ενδεχομενως θα σε ξερει!