alexpapad Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 παραιτουμαι,δόξα τη νόκια εγώ δεν έχω πρόβλημα:p Πραγματικα ειμαι πολυ γκαντεμης!! Σε μενα βρηκε να κατσει το προβλημα?? :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Πραγματικα ειμαι πολυ γκαντεμης!! Σε μενα βρηκε να κατσει το προβλημα?? :( είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει φρέσκια εγκατασταση της belle? χωρις επαναφορα backup,με φορμάτ όλων των μνημων κλπ? και κατεβάζεις το opera απ το επίσημο site? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει φρέσκια εγκατασταση της belle? χωρις επαναφορα backup,με φορμάτ όλων των μνημων κλπ? και κατεβάζεις το opera απ το επίσημο site? Ξαναλεω..ειχα ΑΝΝΑ και κανω φορματ σε ΟΛΕΣ τις μνημες!! περναω official αλλα πολυ κολλημα...Περναω lagoskon,παλι κολλημα το opera που ναι το κατεβασα μεσω κανονικου site :) Ειμαι να σκασω!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα τηλ. Ο αδερφός μου έχει ένα Ε51. Αυτό είχε μια ρύθμιση να σε ρωτάει όταν του έλεγες να μπει στο ιντερνετ. Εμένα με ενδιαφέρει να με ρωτάει μόνο όταν πρέπει να κάνει χρήση data και να μπαίνει αυτόματα όταν βρίσκει wifi. Το ερώτημα είναι πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τις νέες εκδόσεις; Μπορώ να του πω να μπαίνει αυτόματα από wifi και να με ρωτάει μόνο όταν είναι να κάνει χρήση data; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα τηλ. Ο αδερφός μου έχει ένα Ε51. Αυτό είχε μια ρύθμιση να σε ρωτάει όταν του έλεγες να μπει στο ιντερνετ. Εμένα με ενδιαφέρει να με ρωτάει μόνο όταν πρέπει να κάνει χρήση data και να μπαίνει αυτόματα όταν βρίσκει wifi. Το ερώτημα είναι πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τις νέες εκδόσεις; Μπορώ να του πω να μπαίνει αυτόματα από wifi και να με ρωτάει μόνο όταν είναι να κάνει χρήση data; ακριβώς έτσι ήταν στην αννα.πλέον στην belle υπάρχει επιλογή ν ανοιγοκλείνεις την χρήση data όποτε θέλεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) Ξαναλεω..ειχα ΑΝΝΑ και κανω φορματ σε ΟΛΕΣ τις μνημες!! περναω official αλλα πολυ κολλημα...Περναω lagoskon,παλι κολλημα το opera που ναι το κατεβασα μεσω κανονικου site :) Ειμαι να σκασω!! Πακέτο δεδομένων έχεις? Μπορείς να δοκιμάσεις αν εκεί υπάρχει το ίδιο κόλλημα? Πάντως μιας και έχεις και 2ο N8 μήπως μπορείς να τραβήξεις και κάνα video για να δούμε πχ. όταν μπαίνει σε site πχ στο myphone τί κάνει? Edited March 11, 2012 by mpapad 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Ναι, κάνε το παραπάνω και κάνε το ίδιο με τον μαμίσιο για να δούμε αν είναι θέμα οπερα ή σύνδεσης. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 γεια σας παιδια καποιες ερωτησης το f-secure πως το βγαζω απο το κινητο;παταω πανω του και κανω διαγραφη αλλα μου λεει συνεχεια: η καταργηση της εγκαταστασης απετυχε.τι πρεπει να κανω;υπαρχει καποια εφαρμογη που να μειωνει την καταναλωση ενεργειας;και ποιο ειναι.Υπαρχει καποια εφαρμογη,που να μου λεει με ακριβεια ποση μπαταρια εχω;δεν με πειραζει και με πληρωμη να ειναι.απλα δεν μπωρο να τα βρω.αν θελετε βοηθηστε παιδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) γεια σας παιδια καποιες ερωτησης το f-secure πως το βγαζω απο το κινητο;παταω πανω του και κανω διαγραφη αλλα μου λεει συνεχεια: η καταργηση της εγκαταστασης απετυχε.τι πρεπει να κανω;υπαρχει καποια εφαρμογη που να μειωνει την καταναλωση ενεργειας;και ποιο ειναι.Υπαρχει καποια εφαρμογη,που να μου λεει με ακριβεια ποση μπαταρια εχω;δεν με πειραζει και με πληρωμη να ειναι.απλα δεν μπωρο να τα βρω.αν θελετε βοηθηστε παιδια. 1)battery monitor 3 2)battery info Edited March 11, 2012 by impreza_sti 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) Καλησπέρα! :) Για τον καιρό, καλύτερη εφαρμογή είναι αυτή της Foreca ή της Nokia, από Beta Labs; Επίσης, αυτή η εφαρμογή της Nokia, λειτουργεί και χωρίς το Maps Suite 2.0; Edited March 11, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Πακέτο δεδομένων έχεις? Μπορείς να δοκιμάσεις αν εκεί υπάρχει το ίδιο κόλλημα? Πάντως μιας και έχεις και 2ο N8 μήπως μπορείς να τραβήξεις και κάνα video για να δούμε πχ. όταν μπαίνει σε site πχ στο myphone τί κάνει? αυτο για αρχη και εχει και συνεχεια πιο δραματικη για να καταλαβετε ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα....απο βδομαδα ομως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 το photo widget του 808 πλεον διαθεσιμο και για εμας ;) θα το βρειτε στο καθημερινο photo widget? δηλαδη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 photo widget? δηλαδη? Δες μια εικονα απο Ν8 Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 αυτο για αρχη και εχει και συνεχεια πιο δραματικη για να καταλαβετε ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα....απο βδομαδα ομως Αν την πρώτη φορά που έβαλες τη URL δεν το διέκοπτες, πόση ώρα θα έκανε? Σε άλλο wifi πέρα από το δικό σου κάνει τα ίδια? Επίσης το είχες σε εξοικονόμηση ενέργειας έτσι? Και ξαναρωτάω... πακέτο δεδομένων κινητής έχεις? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπέρα! :) Για τον καιρό, καλύτερη εφαρμογή είναι αυτή της Foreca ή της Nokia, από Beta Labs; Επίσης, αυτή η εφαρμογή της Nokia, λειτουργεί και χωρίς το Maps Suite 2.0; Το spb weather θα έλεγα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Το spb weather θα έλεγα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Καλησπέρα! :) Σ' ευχαριστώ για απάντησή σου! Μια ερώτηση σχετικά με το Spb weather.. Για να λειτουργήσει, πρέπει να κατεβάσω και το Spb shell; Edit: 10€ για το Spb weather;;; :blink: Edited March 12, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Αξιοπρεπές το SPB WEATHER(τσέκαρε ******** αν δεν το βρεις στείλε pm)με αρκετές λεπτομέρειες αλλά έχω την εντύπωση πως οι προβλέψεις που λαμβάνει (από κάποια βάση δεδομένων) δεν είναι και οι καλύτερες.Κάποιες μέρες δεν έπεσε καθόλου μέσα, βροχή έλεγε, είχε ήλιο, ήλιο έλεγε έριχνε χιόνι.. Η εφαρμογή Καιρός που εγκαθίσταται από την Σουίτα με τους χάρτες μου φάνηκε καλύτερη στις προβλέψεις της.(μπορείς να βρεις την σουίτα και το προσφατο weather widget στο betalabs.nokia.com) Edited August 14, 2013 by impreza_sti Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Αξιοπρεπές το SPB WEATHER(τσέκαρε ********* αν δεν το βρεις στείλε pm)με αρκετές λεπτομέρειες αλλά έχω την εντύπωση πως οι προβλέψεις που λαμβάνει (από κάποια βάση δεδομένων) δεν είναι και οι καλύτερες.Κάποιες μέρες δεν έπεσε καθόλου μέσα, βροχή έλεγε, είχε ήλιο, ήλιο έλεγε έριχνε χιόνι.. Η εφαρμογή Καιρός που εγκαθίσταται από την Σουίτα με τους χάρτες μου φάνηκε καλύτερη στις προβλέψεις της.(μπορείς να βρεις την σουίτα και το προσφατο weather widget στο betalabs.nokia.com) το foreca που ναι και δωρεάν είναι καλύτερο κατα τη γνώμη μου σαν εφαρμογη Edited August 14, 2013 by impreza_sti Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Αν την πρώτη φορά που έβαλες τη URL δεν το διέκοπτες, πόση ώρα θα έκανε? Σε άλλο wifi πέρα από το δικό σου κάνει τα ίδια? Επίσης το είχες σε εξοικονόμηση ενέργειας έτσι? Και ξαναρωτάω... πακέτο δεδομένων κινητής έχεις? αυτο που ειδες φιλε ηταν η γρηγορη περιπτωση που ειμαι διπλα στο ρουτερ με 100% σημα...φαντασου τι γλεντι γινεται οταν το σημα ειναι 50 και 60% σε αλλα ρουτερ...αν το αφηνα την πρωτη φορα που λες θα περιμεναμε μεχρι τωρα να φορτωσει και αυτο ηταν στην περιπτωση που δεν κολλουσε πολυ....πακετο δεδομενων δεν εχω...τωρα γραφω απο το κινητο και παλι κολλαει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 αυτο που ειδες φιλε ηταν η γρηγορη περιπτωση που ειμαι διπλα στο ρουτερ με 100% σημα...φαντασου τι γλεντι γινεται οταν το σημα ειναι 50 και 60% σε αλλα ρουτερ...αν το αφηνα την πρωτη φορα που λες θα περιμεναμε μεχρι τωρα να φορτωσει και αυτο ηταν στην περιπτωση που δεν κολλουσε πολυ....πακετο δεδομενων δεν εχω...τωρα γραφω απο το κινητο και παλι κολλαει Τέτοιες καθυστερήσεις πάντως έχω και εγώ, αλλά συνήθως το παρατηρώ όταν πάω σε καφετέριες. Στο δικό μου router (linksys) δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Από πακέτο δεδομένων πάντως ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο θέμα αλλά εκεί χρησιμοποιώ στο 99% των περιπτώσεων, τον opera mini. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Τέτοιες καθυστερήσεις πάντως έχω και εγώ, αλλά συνήθως το παρατηρώ όταν πάω σε καφετέριες. Στο δικό μου router (linksys) δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Από πακέτο δεδομένων πάντως ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο θέμα αλλά εκεί χρησιμοποιώ στο 99% των περιπτώσεων, τον opera mini. Το θεμα ομως ειναι οτι στην ΑΝΝΑ πηγαιναν ολα ρολοι ....αυτο με κανει και εκνευριζομαι αλλιως θα ελεγα φυσιολογικο ειναι οποτε κλαιν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Το θεμα ομως ειναι οτι στην ΑΝΝΑ πηγαιναν ολα ρολοι ....αυτο με κανει και εκνευριζομαι αλλιως θα ελεγα φυσιολογικο ειναι οποτε κλαιν Καλησπέρα! :) Πες τα!! Γιατί νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό! Edited March 13, 2012 by impreza_sti Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Έψαξα τα πάντα σχετικά με εφαρμογή ποδοσφαίρου για widget αλλά τελικά δεν βρήκα κάτι καλό.. Το μόνο που μου άρεσε, ήταν το widget με τις μεταδόσεις (rss) στην Belle. Οι μεταδόσεις που βγάζει, μπορώ να τις επεξεργαστώ από τον Ιστό του κινητού ώστε να επιλέξω ποιες να δείχνει ; και επίσης υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή με μεταδόσεις και widget ; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εφαρμογη ποδοσφαιρου τι εννοεις? Live score? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εφαρμογη ποδοσφαιρου τι εννοεις? Live score? Ναι , με widget όμως Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts