pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 εβαλα το σλιπον σκριν και δε μου κανει. εννοεις δεν σαρεσει η δεν σου το δειχνει? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 δε μου αρεσει φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παιδια καλημερα... καποια εφαρμογουλα για το n8 που ενεργοποιεί το landskape σε portraid(και το αντιθετο) χωρις να μπαινεις στο μενου ρυθμισεις κτλ(με ενα κλικ αν γινεται) υπαρχει.....? κατι πηρε το αυτι μου αλλα δεν βρισκω κατι..... αν κατάλαβα καλά , μπορεί να σου κάνει το "Accel Switch" google.... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδιά θέλω να καθαρίσω το κινητό μου και να ξαναπεράσω την PR 1.2 στο Ν8 μου...μπορώ απλά να κάνω reinstall μέσω Ovi Store ή πρέπει να κάνω Hard Reset? Σημείωση: Δεν θέλω να μείνει τίποτα μέσα,θα τα κρατήσω backup. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Οχι σε μέρικα σημεία τα έχει αγγλίκά αλλά τα τραγούδια τα έχει κουτάκια.Μπορούμε να το φτιάξουμε? Εγκατέστησε το FontZoomer, άλλαξε τη γραμματοσειρά σε nokia pure font που ήδη εμπεριέχεται στο πρόγραμμα, κάνε μια επανεκκίνηση και θα εμφανίζει κανονικά τους χαρακτήρες 1 Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Εγκατέστησε το FontZoomer, άλλαξε τη γραμματοσειρά σε nokia pure font που ήδη εμπεριέχεται στο πρόγραμμα, κάνε μια επανεκκίνηση και θα εμφανίζει κανονικά τους χαρακτήρες καλημερα.εγκατεστησα το FontZoomer,μεγενθυνα λιγο την γραμματοσειρα,αλλα το ovi μου το βγαζει τωρα με γραμματα αλαμπουρνεζικα!!θελει κατι αλλο; Κανενας;:( Edited June 12, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 απο οτι λεει ο φιλος, δεν θελει μεγεθυνση, αλλαγη γραμματοσειρας θελει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 και σε μένα αλαμπουρνέζικα το ovi :mad: 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παίδες έχει βάλει κανένας το skype; Το έβαλα εγω, πήρα και ένα φίλο στο skype του laptop του και μου κάνει μόνο κλήση και όχι βιντεοκλήση...Κάνω κάτι λάθος ή δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση το skype στο Ν8; Αν ξέρει κάποιος ρε παίδες ας μου πει.. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δεν κάνεις κάτι λάθος.Δεν υποστηρίζεται από το skype η βιντεοκλήση για το symbian. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παίδες έχει βάλει κανένας το skype; Το έβαλα εγω, πήρα και ένα φίλο στο skype του laptop του και μου κάνει μόνο κλήση και όχι βιντεοκλήση...Κάνω κάτι λάθος ή δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση το skype στο Ν8; Αν ξέρει κάποιος ρε παίδες ας μου πει.. Ευχαριστώ... Videocall νομίζω μόνο στο iOS υποστηρίζει.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση...Τι είναι το iOS ;Έχετε ακούσει αν αναμένεται στα symbian να λειτουργήσει η βιντεοκλήση με skype; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση...Τι είναι το iOS ;Έχετε ακούσει αν αναμένεται στα symbian να λειτουργήσει η βιντεοκλήση με skype; iOS το λειτουργικό που υπάρχει στις συσκευές της Apple (iPhone κτλ) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 κανείς καμιά βοήθεια με το θέμα fontzoom και pure font που είπαμε πιο πάνω ? 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω κατι για τον οπερα 11 που ισως εχει σχολιαστει αλλα δε θυμαμαι αν υπαρχει λυση: γιατι βγαζει τοσο μικρες εικονες?πχ στο facebook αν μπω οι φωτογραφιες ειναι πολυ μικρες.επισης ο οπερα μινι που θεωρητικα ειναι πιο απλος εχει ρυθμιση για την ποιοτητα που θα τις ανοιγει ενω αυτος τιποτα.κ γενικα δεν εχει πολλες επιλογες.μηπως υπαρχει κατι που δεν εχω δει?πως διορθωνεται αυτο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 υποτιθεται οτι ο μινι ειναι για να σωσεις το πακετο... οποτε ρυθμιζεις αν τις θελεις κανονικες η χαμηλη ποιοτητα κτλ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 σε portrait το swype δουλεύει; Το ειδα σε ενα βιντεο πως γινεται, αλλα εγω δεν καταφερα να το κανω. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν κάνεις κάτι λάθος.Δεν υποστηρίζεται από το skype η βιντεοκλήση για το symbian. Δοκιμασε το fring!!! :-) 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 υποτιθεται οτι ο μινι ειναι για να σωσεις το πακετο... οποτε ρυθμιζεις αν τις θελεις κανονικες η χαμηλη ποιοτητα κτλ τοτε γιατι ο κανονικος opera τις ανοιγει μινιατουρες?το αντιθετο θα επρεπε να συμβαινει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 τοτε γιατι ο κανονικος opera τις ανοιγει μινιατουρες?το αντιθετο θα επρεπε να συμβαινει.. δεν τον πολυ λειτουργω... ακομα και απο wifi με τον μινι μπαινω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το κινητο μου ( sony ericsson vivaz ) και το προβλημα ειναι οτι εχει χαλασει το βυσμα usb που φορτιζει και κατα συνεπεια και δεν μπορω να το συνδεσω με το pc για να κανω αναβαθμισεις,χωρις να το εχω κακομεταχειριστει, για την φορτιση εχω λυσει το προβλημα με ενα gadget που φορτιζει την μπαταρια μονη της. Η ερωτηση μου ειναι οτι αν μπορω να κανω αναβαθμιση χωρις καλωδιο με καποιον τροπο. Ευχαριστω εκ των προτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 αυτο με το ovi store εχει καταντησει αηδια ρε παιδια, εδω και ποσο καιρο δε μπορω να μπω, απο την ωρα που εβαλα το nokia bubbles, στην ενημερωση μου βγαζει το ovi store καταστημα για update και μου λεει η εγκατασταση ειναι αδυνατη, ξερει κανεις τιποτα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 opera browser vs minibrowser Τι προτεινετε?? υγ: γενικα και περα απο αυτους τους 2 ποιον θεωρειτε καλυτερο?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλησπερα σε ολους :) θελω την βοηθεια σας!ειχα το swype κ λειτουργουσε κανονικοτατα μεχρι που εκανα μια αναβαθμιση απο το ovi store κ κολλησε..απεγκατεστησα την εφαρμογη, την εβαλα ξανα κ παλι τιποτα...λετε να φταιει καποια αλλη εφαρμογη? δεν εχω ιδιαιτερα πολλες, πιο πολυ παιχνιδια απο οβι κατεβασα τελευταια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 opera browser vs minibrowser Τι προτεινετε?? υγ: γενικα και περα απο αυτους τους 2 ποιον θεωρειτε καλυτερο?? Εφόσον και οι 2 είναι δωρεάν, τα χρησιμοποιείς και τα 2 και στο τέλος αφήνεις ότι σε βολεύει καλύτερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts