BURNIN_AMBITION Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) ευχαριστω παρα πολυ νεκταρια. αρα δηλαδη παιζει εγαρμογες για σιμπιαν 5 να δουλευουν? αν ναι, εχω να δοκιμασω παρα πολλες Edited July 30, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Θελω παιδια να απεγκαταστησω το pixelpipe αλλα μου δηλωνει αδυναμια διαγραφης αρχειου! πως θα το βγαλω; Ειναι στην c μνημη. Edited June 5, 2011 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) προφανως επειδη εχω παραεισαγωγης φοβαμαι τα φορματ κτλ κτλ. μπορω να κατεβασω απο καπου το οβι στορ και να το ξαναπερασω? να κανω δηλαδη απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση ή θα φαω πακετο? ευχαριστω επισης καθως ρυθμιζα τα ιμειλ μου με το μαμα προγραμμα της νοκια, μου γεννησε την εξης απορια. δε μπορει να κανει αυτοματα συγχρονισμο σε ολα τα ιμειλ μου? πρεπει να μπαινω καθε φορα σε εναν λογαριασμο?και μετα να κανω συγχρονισμο? το ιμειλ της βιβοντι που εχω εν τω μεταξυ δε το συγχρονιζε...παιζει μηπως καμια καλυτερη εφαρμογη για ιμειλ? Edited July 30, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 τωρα μπαινει και μενα... παντως για email εγω χρησιμοποιω mobile documents, πολυ καλο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) ξερετε καποιο τορεντ μανατζερ για το σιμπιν 3? και καποιο καλο γκουγκλ σερτς εντζιν? ειναι τα μονα που δε βρηκα και θα ηθελα. (οπως και καποιο καλο λεξικο, δε βρισκω με τιποτα. στα παλια σιμπιαν υπηρχαν απειρα. πχ καποιο λεξικο που να διαβαζει pdp βιβλιοθηκες? και τελος επειδη το ειδα στο αιφον ενος φιλου, μηπως υπαρχει καποια στιστοιχη εφαρμογη για μας σαν το athens book? ευχαριστω εντιτ. αν δε σας δουλευει το οβι καντε αυτο καλησπερα. κανε εγκατασταση αυτο στην c. μετα επανεκκινηση και πες μου αν σου δουλευει τωρα :) εμενα ετσι δουλεψε Edited July 30, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 για τορρεντ φυσικα το symtorrent :) http://depositfiles.com/files/iseeuaon3 (το προγραμμα ετσι κι αλλιως free ειναι, δεν νομιζω να πειραζει το λινκ) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) φιλε μου αυτο το ειχα στο ν82. στο ν8 δε με αφηνει... θα ξαναδοκιμασω βεβαια απ οτο λινκ σου...ελπιζω να δουλεψει δουλεψε. εισαι θεος. σε ευχαριστω πολυ αλλη μια τελευταια απορια εχω το winrar αλλα ειναι σε jar. πειραζει ? μηπως ειναι καλυτερα να το βρω σε μορφη sis?ευχαριστω ρε παιδια θα τρελαθω παλι. εκλεισε το ρουτερ, εκανε ρισταρτ) και απο τοτε δε με βαζει ιντερνετ. το βλεπει, συνδεεται, αλλα βλεπω οτι λεει ανενεργο. δε μπαινει καν. σφαλμα διακομιστη βγαζει. βεβαια απο το πισι μπαινω κανονικα ιντερνετ. μα τι γινεται? πλιζ μια μικρη βοηθεια Edited June 6, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παιδιά μπορείτε να μου πείτε μια εφαρμογή που αλλάζουμε που αλλάζουμε το δίκτυο από την αρχική οθόνη? gsm to 3g Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παιδιά μπορείτε να μου πείτε μια εφαρμογή που αλλάζουμε που αλλάζουμε το δίκτυο από την αρχική οθόνη? gsm to 3g καλησπερα. quickNet :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 αλλη μια τελευταια απορια εχω το winrar αλλα ειναι σε jar. πειραζει ? μηπως ειναι καλυτερα να το βρω σε μορφη sis?ευχαριστω ρε παιδια θα τρελαθω παλι. εκλεισε το ρουτερ, εκανε ρισταρτ) και απο τοτε δε με βαζει ιντερνετ. το βλεπει, συνδεεται, αλλα βλεπω οτι λεει ανενεργο. δε μπαινει καν. σφαλμα διακομιστη βγαζει. βεβαια απο το πισι μπαινω κανονικα ιντερνετ. μα τι γινεται? πλιζ μια μικρη βοηθεια Δεν πειράζει που είναι σε java, πέρασε το. Διέγραψε το σημείο πρόσβασης από το κινητό σου και δοκίμασε να συνδεθείς από την αρχή. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 ευχαριστω για την πληροφορια για το winrar.οσον αφορα το ιντερνετ εχω δοκιμασει τα παντα. εννοειται πως εχω διαγραψει ολα τα σημεια προσβασης. απειρες φορες. αλλα τιποτα. παω να τρελαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εχει περάσει κανείς την εφαμογή TTPod Extreme 2011 v4.31 S60v5 S^3 ?Μοθ βγάζει τα γράμματα κουτάκια και τα τραγούδια...:( 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλημερα ειχα ρωτησει και παλιοτερα μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι που ξεκλειδωνει τα thomson; για τα android υπαρχει για αυτο ρωταω.Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλημερα ειχα ρωτησει και παλιοτερα μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι που ξεκλειδωνει τα thomson; για τα android υπαρχει για αυτο ρωταω.Ευχαριστω καλημερα. οχι για symbian δεν υπαρχει κατι τετοιο :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδια να ρωτησω.. Αν περασω την τελευταια εκδοση των nokia bubbles αυτοματως θα περαστουν και νεες qt?και πως μπορω να βρω ποια εκδοση των qt εχω τώρα? 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εχει περάσει κανείς την εφαμογή TTPod Extreme 2011 v4.31 S60v5 S^3 ?Μοθ βγάζει τα γράμματα κουτάκια και τα τραγούδια...:( και σε μενα το ιδιο κανει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εχει περάσει κανείς την εφαμογή TTPod Extreme 2011 v4.31 S60v5 S^3 ?Μοθ βγάζει τα γράμματα κουτάκια και τα τραγούδια...:( και σε μενα το ιδιο κανει Σας τα βγάζει κουτάκια γιατί η εφαρμογή είναι κινέζικη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Οχι σε μέρικα σημεία τα έχει αγγλίκά αλλά τα τραγούδια τα έχει κουτάκια.Μπορούμε να το φτιάξουμε? 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Οχι σε μέρικα σημεία τα έχει αγγλίκά αλλά τα τραγούδια τα έχει κουτάκια.Μπορούμε να το φτιάξουμε? Τα ονόματα των τραγουδιών είναι στα ελληνικά? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καποιο προγραμμα ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και να μπορει καθως μιλας να κλειδωσει με ενα σλαιντ το κινητο ετσι ωστε να μη πατησεις τιποτα καταλαθος υπαρχει?οπως επισης γενικοτερα να κλειδωνεις με σλαιντ (αλλα χωρις να εμφανιζει εντελως σπαστικα στην ενεργη οθονη το σημαδι για σλαιντ πανω στι2 3 τελιτσες εναλλαγης των ενεργων οθονων? επισης καποιο προγραμμα που να εμφανιζει στο σκρινσειβερ αναπαντητες κτλ? γιατι δεν εμφανιζονται δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 υπάρχει κάποιο πρόγραμμά που να μπορείς να δεις ελληνικά κανάλια στο κινητό μέσω ιnternet για κινητα με symbian; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 για αναπάντητες κλπ βαλε είτε σαν προφύλαξη το αναπαραγωγή μουσικής είτε το πολύ ωραίο πρόγραμμα sleeping screen για κανάλια το μόνο που ξέρω είναι το spbtv άλλα έχει μόνο βουλή,mad,sporttv, ert world Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παιδια καλημερα... καποια εφαρμογουλα για το n8 που ενεργοποιεί το landskape σε portraid(και το αντιθετο) χωρις να μπαινεις στο μενου ρυθμισεις κτλ(με ενα κλικ αν γινεται) υπαρχει.....? κατι πηρε το αυτι μου αλλα δεν βρισκω κατι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 καποιο προγραμμα ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και να μπορει καθως μιλας να κλειδωσει με ενα σλαιντ το κινητο ετσι ωστε να μη πατησεις τιποτα καταλαθος υπαρχει?οπως επισης γενικοτερα να κλειδωνεις με σλαιντ (αλλα χωρις να εμφανιζει εντελως σπαστικα στην ενεργη οθονη το σημαδι για σλαιντ πανω στι2 3 τελιτσες εναλλαγης των ενεργων οθονων? επισης καποιο προγραμμα που να εμφανιζει στο σκρινσειβερ αναπαντητες κτλ? γιατι δεν εμφανιζονται δυστυχως... καλημερα. το κινητο κλειδωνει απο μονο του μολις το φερεις κοντα στο προσωπο σου. εαν για καποιο λογο εσενα δεν σου κλειδωνει,μπορεις απλα κατα την κληση, να το κλειδωσεις με το πλαινο πληκτο :) για το δευτερο δοκιμασε το nokia sleeping screen ή το nokia bubbles 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) neκταρια σε ευχαριστω. εβαλα το σλιπον σκριν και δε μου κανει. θα δοκιμασω και το μπαμπλς. αντε να δουμε. κατι τελευταιο. προγραμμα που να διαβαζει αρχεια pdp για λεξικα υπαρχει? to e-readerδιαβαζει pdb αλλα μονο αν ειναι απλα βιβλια οχι λεξικα. παλια δουλευε το msdict αλλα στο σιμπιαν 3 τσου... μετα απο πολυ ψαξιμο το βρηκα και παιζει pdb.λεγεται isilo δοκιμαστε το και πειτε. διατηθεται στα γνωστα μαγαζακια Edited June 11, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts