coquitlam Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Re paidia den kserw ti lete, alla epeidi pleon zw UK (spoudazw ekei gia 1i xronia fetos), nomizw pws i Ellada mas einai sunarpastiki! To katalabaineis akoma kai ston aera! Yparxei diafora na pas se mia xwra gia diakopes apo to na zeis! Otan ta pragmata ta vlepeis apo mesa einai diaforetika! Greece Rocks!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και το σημαντικότερο είναι "εσύ" τι θες να πάρεις και να δώσεις σε μια χώρα και όχι τι σου δίνει. Πάντως είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι λάθος να κρίνουμε μια χώρα μόνο από 5 ή 10 μέρες διακοπών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 σκεφτομαι να παω Ντουμπαι.. ξερεις κανεις τι ακριβως παιζει με τιμες κτλ εκει; εχω ακουσει τρελα πραγματα αλλα... για καμερα,φωτογραφικες και τετοια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soultil Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 τελικά έκλεισε για βρυξέλλες αυτό που είχα αναφέρει πριν από λίγες ημέρες εδώ σίγουρα στενοχωρήθηκα που δε θα πάω στην τετραήμερη στη σαντορίνη, αλλά οι βρυξέλλες θα είναι κάτι μοναδικό, ελπίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 τελικά έκλεισε για βρυξέλλες αυτό που είχα αναφέρει πριν από λίγες ημέρες εδώ σίγουρα στενοχωρήθηκα που δε θα πάω στην τετραήμερη στη σαντορίνη, αλλά οι βρυξέλλες θα είναι κάτι μοναδικό, ελπίζω... Δεν θα απογοητεθείς! :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 τελικά έκλεισε για βρυξέλλες αυτό που είχα αναφέρει πριν από λίγες ημέρες εδώ σίγουρα στενοχωρήθηκα που δε θα πάω στην τετραήμερη στη σαντορίνη, αλλά οι βρυξέλλες θα είναι κάτι μοναδικό, ελπίζω... εκανες την καλυτερη επιλογη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 τελικά έκλεισε για βρυξέλλες αυτό που είχα αναφέρει πριν από λίγες ημέρες εδώ σίγουρα στενοχωρήθηκα που δε θα πάω στην τετραήμερη στη σαντορίνη, αλλά οι βρυξέλλες θα είναι κάτι μοναδικό, ελπίζω... Να περασεις τελεια!!!:) :happy: :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
effie0 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Καλημέρες και καλή εβδομάδα σε όλους! Διαβάζοντας μερικές απο τις σελίδες του topic είδα οτι αρκετοί έχουν ταξιδέψει οδικώς στην Ευρώπη. Σχεδιάζω κι εγώ ένα παρόμοιο ταξίδι και προσπαθώ να συγκεντρώσω ορισμένες πληροφορίες απο διάφορα sites αλλά μέχρι στιγμής δυστυχώς... τζίφος! :confused: Η γενική ιδέα είναι Αθήνα-Ουγγαρία μέσω Ιταλίας/Αυστρίας. Μήπως κάποιος έχει κάνει τη διαδρομή ή ξέρει κάτι; Οτιδήποτε!!! Ούτε πόσο χρόνο θα χρειαστούμε δε μπορώ να υπολογίσω... Παράθεση ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ......... :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Δες το http://www.viamichelin.com για τη διαδρομη και το http://www.tripadvisor.co.uk για διαφορες πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
effie0 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Αμεσότατη απάντηση και πολύ χρήσιμα στοιχεία! Ευχαριστώ πολύ - χρωστάω λουκάνικα!!! :happy: Παράθεση ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ......... :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Μηπως καποιος εχει παει στο bamberg ειναι λιγο πιο πανω απο Νυρεμβεργη,και επειδη σχεδιαζω ενα ταξιδι το καλοκαιρι στην Γερμανια εχω ακουσει οτι ειναι μια Μεσαιωνικη πολη που διατηρηται αριστα και επειδη σκοπευω να διανυκτερευσω και μια νυχτα εκει αν καποιος ξερει κατι θα μου ηταν πολυ χρησιμη η οποιαδηποτε πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Αμεσότατη απάντηση και πολύ χρήσιμα στοιχεία! Ευχαριστώ πολύ - χρωστάω λουκάνικα!!! :happy: Mε πρασο, παρακαλω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 μου έχει μείνει αξέχαστο το ταξίδι που είχα κάνει στο Bali πριν 3 χρόνια,όπως επίσης και πριν έναν χρόνο που πήγα στο Dubai... Είναι ταξίδια αξέχαστα για μένα,α,ξέχασα και οι 17 μέρες που έμεινα στην νότια Κορέα,φοβεροί οι ασιάτες-τισσες!:cool: Θα 'ηθελα να πάω προς Κίνα-Ιαπωνία μεριά ξανά,αλλά και να επισκεφθώ ιδιαίτερα μέρη όπως τα αρχαία χτίσματα των Ίνκας-Μάγια, στα νησιά του Πάσχα, κτλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Καλημέρες και καλή εβδομάδα σε όλους! Διαβάζοντας μερικές απο τις σελίδες του topic είδα οτι αρκετοί έχουν ταξιδέψει οδικώς στην Ευρώπη. Σχεδιάζω κι εγώ ένα παρόμοιο ταξίδι και προσπαθώ να συγκεντρώσω ορισμένες πληροφορίες απο διάφορα sites αλλά μέχρι στιγμής δυστυχώς... τζίφος! :confused: Η γενική ιδέα είναι Αθήνα-Ουγγαρία μέσω Ιταλίας/Αυστρίας. Μήπως κάποιος έχει κάνει τη διαδρομή ή ξέρει κάτι; Οτιδήποτε!!! Ούτε πόσο χρόνο θα χρειαστούμε δε μπορώ να υπολογίσω... Μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαδρομή για να πάτε μέσω Ιταλίας.Μόνο 20 ώρες θέλει το καράβι. Μέσω Γιουγκοσλαβίας είσαι εκεί σε 18 πιστέυω. (Αθήνα-Θεσ/νίκη 5 ώρες, Θεσ/νίκη-Βελιγράδι 8 ώρες και άλλες 5 για Βουδαπέστη) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαδρομή για να πάτε μέσω Ιταλίας.Μόνο 20 ώρες θέλει το καράβι. Μέσω Γιουγκοσλαβίας είσαι εκεί σε 18 πιστέυω. (Αθήνα-Θεσ/νίκη 5 ώρες, Θεσ/νίκη-Βελιγράδι 8 ώρες και άλλες 5 για Βουδαπέστη) Δεν είναι όμως κάπως επικίνδυνο να ταξιδέψει κάποιος μέσω Γιουγκοσλαβίας; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Καθόλου επικίνδυνο...δεν είμαστε στο 1995 Τα διόδια είναι γυρώ στα 25-30 ευρώ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 μου έχει μείνει αξέχαστο το ταξίδι που είχα κάνει στο Bali πριν 3 χρόνια,όπως επίσης και πριν έναν χρόνο που πήγα στο Dubai... Είναι ταξίδια αξέχαστα για μένα,α,ξέχασα και οι 17 μέρες που έμεινα στην νότια Κορέα,φοβεροί οι ασιάτες-τισσες!:cool: Θα 'ηθελα να πάω προς Κίνα-Ιαπωνία μεριά ξανά,αλλά και να επισκεφθώ ιδιαίτερα μέρη όπως τα αρχαία χτίσματα των Ίνκας-Μάγια, στα νησιά του Πάσχα, κτλπ.... Σε ολα αυτα τα μερη που θες να πας εχω παει οπως επισης και στο Μπαλι Η ΚΙνα με εξεπληξε γιατι αλλιως την φανταζομουν και αλλιως την ειδα ,ειναι η υπερδυναμη του μελοντος αλλα πηγα Πεκινο Σαγκαη και Ξιαν η καθε πολη ηταν σαν να εισαι σε αλλον κοσμο Η Σαγκαη θυμιζει ευρωπαικη μεγαλουπολη Το Πεκινο ενας χαμος απο αυτοκινητα ποδηλατα πεζους,και στο Ξιαν ο περηφημος πηλινος στρατος .Η Μαγια ειναι στο Μεξικο με τις Περηφημες Πυραμιδες κατι σαν της Αιγυπτου ,αλλα το καλυτερο ταξιδι μου ηταν στο Περου στο Ματσου Πιτσου πολη των ΙΝΚΑΣ και στο κουσκο υψομετρο 3000 μετρα περιπου που πραγματικα εμεις οι Δυτικοι δεν μπορουμε να αναπνευσουμε σωστα λογω ελειψης οξυγονου σε αυτο το υψομετρο Καθε χρονο κανω και ενα μεγαλο ταξιδι (περα απο τα κοντινα στην Ευρωπη)και αν φανταστεις οτι ταξιδευω 20 χρονια περιπου εχω παει στα πιο απιθανα μερη του κοσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
effie0 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαδρομή για να πάτε μέσω Ιταλίας.Μόνο 20 ώρες θέλει το καράβι. Μέσω Γιουγκοσλαβίας είσαι εκεί σε 18 πιστέυω. (Αθήνα-Θεσ/νίκη 5 ώρες, Θεσ/νίκη-Βελιγράδι 8 ώρες και άλλες 5 για Βουδαπέστη) Ο χρόνος δεν μας απασχολεί και τόσο Finn, έχουμε υπολογίσει όλο το ταξίδι να μας πάρει γύρω στις 2 εβδομάδες. Έτσι κι αλλιώς, θα επιστρέψουμε οπωσδήποτε μέσω Γιουγκοσλαβίας γιατί έχουμε σταμπάρει κάποια μέρη που θέλουμε να πάμε. Σίγουρα δε θεωρώ τη διαδρομή επικίνδυνη, με προβληματίζει μόνο λίγο το θέμα της συνεννόησης σε περίπτωση που χρειαστεί να διανυκτερεύσουμε... Και με πράσσο και με καρότα και με ό,τι θέλεις Pro - εκεί θα κολλήσουμε τώρα? :D Centaurus & np91 ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ!!!!! :up: :respect: :up: Παράθεση ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ......... :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εξωτερικό έχω πάει μόνο σε Παρίσι και Λονδίνο και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Τα συνιστω ανεπιφύλακτα, ιδίως το Παρίσι!! Ανοίγει το μάτι σου (και το μυαλό ) βρε παιδί μου με όλα αυτά που βλέπεις!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Γενικά όπου και να πας στο εξωτερικό ανοίγει το μάτι και το μυαλό σου. Όχι επειδή η Ελλάδα είναι τόσο χάλια, αλλά επειδή αυτός είναι ο σκοπός των ταξιδιών. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 effie0 τουλάχιστον ή στο πήγαινε ή στο έλα να πάτε μέσω Ιταλίας μόνο και μόνο για να απολαύσετε την μοναδική Βενετία.Αυτή η πόλη είναι λες και είναι βγαλμένη από παραμύθι :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 καλησπερααα το καλοκαιράκι θα πάω για 3 εβδομάδες Λονδίνο και σκεφτόμουν να περάσω μια μέρα στο thorpe park (http://www.thorpepark.com).Εχει πάει κανείς?Αξίζει?Εχετε να προτίνετε κάποιο παρόμοιο παρκ (με πολλά rollercoasters ) που να αξίζει? thnx in advance! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδια τον Αυγουστο θελω να ταξιδεψω καπου εκτος Ευρωπης μιας και εχω γυρισει αρκετες χωρες Σκεφτομαι Τυνησια , ή Κινα ή Πουκετ Σχετικα για μηνα Αυγουστο που ειναι καλα ?? Εκει που θα παω θελω να κανω αποτοξινωση απο τα συνηθισμενα της καθημερινοτητας Σαν πρωτος στοχος νομιζω οτι ερχεται η Τυνησια Γεια πειτε μου εσεις που εχετε παει σε αυτα τα μερη φιλικα και ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 τι προτεινετε για 4-5 μερουλες αρχες Ιουνη? εξωτερικο κυριως για να ηρεμησουν και λιγο τα νευρα μου... Παρισι που εχω παει και αγαπω η καπου αλλου να μην εχω παει και να παθω πλακα ? και να μη θελω και πολλα πολλα λεφτακια (εισητηρια, διαμονες κτλ) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδια τπτ για shopping στη Ρώμη παρακαλώ... Που αξίζει να πάω? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 τι προτεινετε για 4-5 μερουλες αρχες Ιουνη? εξωτερικο κυριως για να ηρεμησουν και λιγο τα νευρα μου... Παρισι που εχω παει και αγαπω η καπου αλλου να μην εχω παει και να παθω πλακα ? και να μη θελω και πολλα πολλα λεφτακια (εισητηρια, διαμονες κτλ) Ανάλογα τι ψάχνεις! Αν θες πολιτισμό, τέχνες, καλαισθησία, θα πας στη Βιέννη π.χ. Αν θες μεγάλη πόλη με ό,τι αυτό συνεπάγεται (πολλές επιλογές,νυχτερινή ζωή κπ), θα πας Λονδίνο-Βερολίνο π.χ. Αν θες τη γνώμη μου, θα πας Αμστερνταμ με την προυπόθεση ότι θα με πάρεις μαζί :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts