Jump to content

niobi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by niobi

  1. :blink::stupid:μια απλη αναδρομη στο φορουμ/θρεντ μπορει να σου απαντησει:stupid::blink:
  2. καλησπερα και απο εμενα:) ναι αν θα ειμαι με καποιον στα 26 μου θα θελω να ξερω που παει γιατι δεν εχω περιθωρια να περιμενω να χωρισουμε στα 30 και να μεινω να ξεκιναω απο την αρχη με καποιον και να με παρουνε τα χρονια.. καλως η κακως θελω να γινω μαμα:) ολα ομως χαλαρα και οπου μας βγαλει εξαλλου ευκολα κρινεις,ρισκαρωντας ξεχωριζεις και δυσκολα κρατς μια σχεση.. αλλα οπως και να εχει ζηστε το στο φουλ:)
  3. καλημέρα:) χμμμ νομιζω πως η χωρα η η πολη δε μετράνε τόσο πολυ αρκεί να είναι κοντα σε θάλασα(αν οχι διπλα στο κυμα)το σπιτακι μου μικρο λιτο και απερριτο και λιακαδα πολυ και ολα να λαμπουνε:)
  4. η αληθεια ειναι πως ειτε στων αθηνων ειτε στης σαλονικης ειναι εξυπηρετικοι:)λ τωρα μηπως δεν τους μιλησαμε εμεις ευγενικα και ετσι μς εγραψαν?:rolleyes: λεω εγω τωρα:D παντα κοιτανε και σε ενημερωνουνε οποτε και εμεις λιγακι υπομονη:)
  5. γεια σου Βασιλη:) εδω ειμαι βρε τρεχω με σχολες κλπ κλπ και ταξιδια κλασσικα σαν την Θεσσαλονικη λλεμε δεν εχει πουθενα!:)
  6. καλημερα:) εγω πάλι είμαι λάτρης της ΙΚΕΑ και έτσι επικοινωνώ με την αποθήκη κάθε όποτε είναι να πάω να αγοράσω κάτι. Επιλέγω μέρες με λίγότερη σχετικά ''κίνηση'' και ειδικά τα πρωινά για να έχω την άνεσή μου και όσο για ποιότητα και φαγητό δεν παραπονιέμαι... μη ξεχνάμε πως ότι πληρώνεις πέρνεις... πάντως μεταξύ μας προτιμώ αυτό το στύλ επίπλωσης απο το βαρύ και σκούρο εληνικο:)
  7. χαμογελοθεραπεια και αδιαφορια? νευρα? ευχαριστω δε θα παρω:)
  8. μα καλλα παμε καλλα? εννοειται και θεσσαλλονικη...ειναι η μονη πολη που γραφεται με δυο ''σ'' και προφερεται με δυο''λ'' και δεν ειναι τυχαιο οι ανθρωποι του βορρα(σορρυ για εσας τους αλλους)ειναι πιο λλαρτζ τυποι,αγαντα που λλεμε,εξω καρδια,λαδαδικα,φοιτητες,πανεπιστημιουπολλη τρελλη,ΑΘΩΝΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ και γενικα ολλα τα λλεφτα σε μιλαω και να με παρεις κιμα να σε κανω κεφτεδες!!! τεραστιο σουβλλακι,μπουγατσα με τυρι,παοκ,λλευκο πυργο,γυναικες,παρεες αληθινες,ξενυχτια,ομορφη πολλη και απιστευτα καστρα και γενικα σαν την θεσσαλλονικη δεν εχει πουθενα λλεμεεεεεε:)
  9. αχάριστη και αλήτισσα και πολύ το γουστάρω!!:)
  10. κανε απαντηση μωρε να βγαλεις την ακτινογραφια και το κανεις μετα μωρε:)
  11. καλα υπέθεσες:) δεν ειναι πολυ μεγαλο...τωρα ετοιμαζομαι για ενα ομως οταν λεω να καταρριφθει ο μυθος του πονου εννοω πως εινα χαζο καποιος(γνωμη μου) να κρινει βαση αυτου και μονο. αν το θελεις θα το κανεις εξαλου αγαθα κοποις κτωνται:)
  12. την καλησπέρα μου:) αυτός ο μύθος πως ένα ταττού ή ένα πίρσινγκ πονάει πρέπει επιτέλους να ξεπεραστεί...:) οκ ρε πιαδιά μια αίσθηση την έχεις ααλλά εκ των πραγμάτων και σε ένα τσίμπημα κουνουπιού αντιδράτε-ε,δεν ειναι και τίποτα σπουδαίιο! εξάλλου αν το θες πας και το κανεις αν το λιβανιζεις μενεις με τα λογια..:)
  13. και κυκλοφορεί και ενα τραγουδι για την ψυχανάλυση:)
  14. Εγώ όλα μου τα πίρσινγκ εκει τα έχω κανει...θα συμφωνήσω με τα παιδιά:p
  15. ειναι χαζομαρα να κοιτας γενικα τι κανουνε οι αλλοι και ν ακους τι λενε...οτι κανεις καλο ειναι να το κανεις για σενα κια μονο καθ ολη την διαρκεια των σπουδων μου εδω φοραω σκουλαρικι στο φρυδι και εχω ταττου εδω και αρκετα χρονια κατι που με εμαθαν να υποστηριζω οι γονεις μου οκ θα μου πειτε ''η οικογενεια σου δεν ειναι οτι πιο ordinary'' αλλα θα σας απαντησω: ''Ευτυχως που δεν ειναι συνηθισμενη οικογενεια!ordinary sucks'' Feel Free an stand for it:)
  16. χμμμμμ γενικα δεν ξερω τι να πω γι αυτα ολα και τιισχυει γενικα.. ειδικα εχω να πω οτι ο ερωτας περναει και μετα ειναι το ΄΄ανωτερο΄΄ ειτε φιλια ειτε αγαπη που ειναι και πιο σπανια.. δεν ειναι κακο κανενα απο τα δυο προσωπικα ειχα μια σχεση που την διελυσε ο χρονος και τωρα εχουμε ακομα καλυτερη επαφη...χωρια,ο καθε ενας με αλλο ταιρι. ειναι ομως απο τα πιο σημαντικα κομματια της ζωης μου κκαι μετραιε η αποψη του ακομα και σιγουρα θελω να ειναι καλα και μονο εινια ευλογια το να μπορεις να εκτιμησεις τι εχασες:)
  17. τοτε βασιλη ευχομαι να μη σου τυχει :)
  18. το συγκεκριμενο τμημα ειναι παραρτημα του Μον Πελιέ στην Γαλλία και σε ολη την Βρετανια υπαρχουνε 2 ιδια ακομα τμηματα οποτε αν δε σας αρεσει απλα να πατε εκι να σπουδασετε.μηπως ειστε κολλημενοι(να μου συγχωρεθει η εκφραση)με τηην αθηνα που χανεται την μαγεια?:)
  19. πολυ σωστος και δυστυχως δλδ μιας και ο ρομαντισμος εχει πια ''πεθανει'' :)
  20. και αν ο αλλος(αυτος που απατα)εκανε ενα λαθος(στο οποιο λαθος μπορουμε ολοι να πεσουμε)εκει γιατι να μην υπαρχει κατανοηση?(οταν πραγματικα μετανιωνει για οτι εγινε+ταπεινα εχει ζητησει συγχωρεση?)εκει τι κανουμε? λεμε ΄΄αντε γεια΄΄ η δινουμε μια ευκαιρια? ειναι απολυτο το ''με κερατωσε αρα τον διωχνω'' εξαρταται παντα/...:)
  21. ναι να το κανεις για να καθαριζει η περιοχη απο υπολειματα :)
  22. αν την αγαπας ναι να την παντρευτεις τα απροοπτα ειναι και τα πιο ομορφα το ''προγραμμα'' δεν πετυχαινει ποτε αν οχι και θελει να το κρατησει να της συμπαρασταθεις :)
  23. μακρια απο οξυζενε θαλασσα απατειται ναι καλο το σχεδιο δε νομιζω πως υπαρχουνε gay τατουαζ αλλα gay μυαλα:)
×
×
  • Create New...