Jump to content

nelly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.348
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nelly

  1. Δεν πάω λέμε :) Εξάλλου lonely is "A man without love - Engelbert Humperdinck" :love:
  2. Aυτό ξαναπέστο :p Mια χαρά είναι και η 4η, μ'αρέσει. Barney θεός :D Βαρέθηκα Ted-Stella, με το καλό να χωρίσουν τα παιδιά.
  3. You're Gonna Love Tomorrow Tέλειο ξεκίνημα, loved every minute of it :D
  4. :lol: Να δεις ποιος επισκέφθηκε το profile σου πάντως γίνεται στο hi5, μπορείς να γραφτείς σε αυτό αν σε βολεύει και θέλεις αυτή τη λειτουργία.
  5. Επειδή μπορεί να έχει τύχει σε κάποιον να θέλει να βοηθήσει ένα ζώο και να μην ξέρει πού να απευθυνθεί γιατί ξέρει σε ποια χώρα ζει (προσωπική εμπειρία), για τραυματισμένα/χαμένα άγρια ζώα η πιο σωστή λύση είναι επικοινωνία με κάποιο κέντρο περίθαλψης π.χ. ΑΝΙΜΑ. Το συγκεκριμένο παραλαμβάνει ζώα από όλη την Ελλάδα, τους παρέχει ιατρική βοήθεια όπου αυτό είναι δυνατό και στη συνέχεια τα απελευθερώνει. Στο site υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας και άλλα όπως οδηγίες για νεοσσούς που μπορεί να βρούμε http://www.wild-anima.gr/content/view/364/122/lang,el/.
  6. Awww μη μου λες τέτοια :( (Ε όχι, και εδώ θέλεις να γίνουμε νούμερα; :p)
  7. Xourxoulitsos σταμάτα τα off-topic, thanx :lol:
  8. Πες της τι νιώθεις, εκείνη θα σου πει ότι σε βλέπει σα φίλο και θα τελειώσει η ιστορία :p Εγώ είμαι υπέρ του να λέει κάποιος τι νιώθει, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.
  9. Εγώ πρόλαβα :D Γιατί το έσβησες βρε;
  10. [ Το να αναφέρει κάποιος ότι το πούλησε ή ότι δεν είναι ικανοποιημένος είναι εντάξει αλλά για τις αγγελίες σας παρακαλούμε όχι εδώ. Υπάρχει για αυτό το λόγο ειδικό forum Buy and Sell (Mobiles) . Τέτοια μηνύματα στο forum της Samsung αφαιρούνται/τροποποιούνται. ]
  11. Αυτή η ταινία είναι η απoθέωση του σινεμά με φαγητό, αλκοόλ και αναπαυτικό κάθισμα -διαφήμιση δεν κάνω χωρίς χρήματα :p Καθε φορά που έβγαινε ο Johnny Depp στην οθόνη, για έναν παράξενο λόγο φωτιζόταν και παρακολουθούσα με προσοχή :D Για dvd με τέτοια διάρκεια δεν θα το άντεχα συνεχόμενο αλλά είπαμε, το σινεμά την έκανε άψογη. 8/10 για το Depp και -10 σε αυτούς που ήταν στην αίθουσα και γελούσαν σε κάθε ατάκα του. Είπαμε, όχι και έτσι. Επίσης ευχαριστώ σε όποιον έγραψε ότι έχει και σκηνή στο τέλος, ήταν πολλοί οι τίτλοι αλλά αφού υπήρχε η σκηνή, να τη δούμε!
  12. Ευχαρίστως να τα βάζαμε όλα αλλά δεν χωράνε! Ηδη έχω αντικαταστήσει όπως ζητήθηκε, κάποια που είχαν 0 ψήφους με κάποια άλλα. Αν λοιπόν δεν υπάρχει στη δημοσκόπηση το τραγούδι που θέλετε, μπορείτε να το γράφετε σε μήνυμα. Και γενικά μην τρελαίνεστε, η δημοσκόπηση δεν είναι για επιστημονικό αποτέλεσμα αλλά για χαβαλέ :)
  13. Ανάλογα τι ψάχνεις! Αν θες πολιτισμό, τέχνες, καλαισθησία, θα πας στη Βιέννη π.χ. Αν θες μεγάλη πόλη με ό,τι αυτό συνεπάγεται (πολλές επιλογές,νυχτερινή ζωή κπ), θα πας Λονδίνο-Βερολίνο π.χ. Αν θες τη γνώμη μου, θα πας Αμστερνταμ με την προυπόθεση ότι θα με πάρεις μαζί :p
  14. Εναλλακτικά, περίμενε άλλη μια εβδομάδα που τελειώνει η θεική σειρά - 20/5 τελευταίο επεισόδιο: What Would We Do Without You? (2) - και θα τα έχεις όλα δωράκι παλιά μου αγάπη :D
  15. nelly

    Eurovision 2007

    Και μένα από το λίγο που τα άκουσα όλα στα σύντομα video που έπαιξαν, αυτό μου άρεσε πιο πολύ! Βασικά όλα ψιλοχάλια είναι τα τραγούδια αλλά για Eurovision καλά είναι :D Για την Κύπρο προσωπικά δεν με εξέπληξε γιατί μου φάνηκε λίγο τρομακτική η Ευριδίκη! Σε συνδιασμό με την τρομακτική προφορά, voila :p Οχι ότι τα υπόλοιπα ήταν καλύτερα ξαναλέω αλλά περί ορέξεως των ψηφιζόντων..! Περαστικά στο άμοιρο σκυλάκι.
  16. Πάντως από ό,τι είπε ο Καπουτζίδης, το τέλος θα έχει και μια γεύση από «Σαββατογεννημένες». Δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει γιατί το είπε όταν άκουσε ότι ήταν απίστευτος ο ρόλος του εκεί, αλλά για μένα είναι λόγος να δω τη σειρά την οποία έχω σταματήσει να βλέπω εδώ και καιρό!
  17. [ Συνενώθηκε το θέμα του porcupine με το ήδη υπάρχον ίδιο ]
  18. [ Χαίρομαι που θίχτηκε το θέμα για τα υποθετικά/ασήμαντα/μελλοντικά spoilers - προσωπικά με ενοχλούν και δεν βρίσκω κανένα νόημα να γράφονται στο forum μας. Φυσικά δεν μπορώ να πιάσω το χέρι κανενός ή να του υπαγορεύω για το τι θα γράφει. Από τη στιγμή όμως που αποτελούν ενόχληση για αρκετά από τα άτομα που διαβάζουν αυτό το θέμα, θα ήταν καλό να υπάρχει μέτρο και να αναφέρονται στο θέμα τα προσωπικά σχόλια των μελών για τη σειρά και κάποια νέα που κρίνονται σημαντικά και αποτελούν πραγματικά ενημέρωση. Αυτό για να λήξει το θέμα που άνοιξε πιο πάνω - Παρακαλώ να ακολουθηθεί η συμβουλή και να μην συνεχιστεί περαιτέρω το θέμα - Τα μηνύματα αυτά θα αφαιρεθούν σύντομα. ]
  19. Πραγματικά άσχημο αλλά ό,τι γίνεται είναι για καλό. Καλύτερα να σταματήσει τώρα παρά να κουράσει ίσως. Θα έχω και την ευκαιρία να βλέπω όλες τις season ξανά και ξανά τώρα. Lorelai πάντως δε θα βγει άλλη :happy:
  20. Alexander the Great from Macedonia Τι θα ακούσουμε πάλι για την Μακεδονία... Παρεπιπτόντως τα παιδικά χρόνια του Αλέξανδρου κάθε άλλα παρά βαρετά ήταν! Με δάσκαλο τον Αριστοτέλη, άψογη ελληνική εκπαίδευση, πρότυπα τους ομηρικούς ήρωες και θεική καταγωγή (Ηρακλής,Αχιλλέας) ενώ στα 20 βασιλιάς των Μακεδόνων και στη συνέχεια όλων των Ελλήνων. Εγώ ανταλλάζω πάντως μαζί του δάσκαλο :p Τώρα τι θα δείξουν από την ιστορία δεν γνωρίζω αλλά έτσι και αλλιώς δεν ασχολούμαι με τα δημιουργήματα του κάθε σεναριογράφου :)
  21. Και να πάνε στο σχολείο με το ταξί (όπως πήγαινε μια συμμαθήτριά μου) και να διαβάζουν καθημερινά 5-6 ώρες. Αν γράφουν προειδοποιημένο διαγώνισμα, λίγο παραπάνω. Σε κανένα κενό ή αν έχουν τελειώσει με τα μαθήματά τους, να πάνε για κανέναν καφέ να τα πούνε λίγο. --Αν ήταν ρεαλιστική η σειρά και απεικόνιζε την ζωή μαθητών θα ήταν άκρως βαρετή και δεν θα την έβλεπε κανείς, απλά :) Εχω μείνει πίσω στα επεισόδια -συγχώρεσέ με Lerris- αλλά θα τα δω όλα μαζεμένα :D
  22. ep.717: Gilmore Girls Only, aired 06/03/2007 και επόμενο ep.718: Hay Bale Maze 10/04/2007. Μέχρι ένα σημείο της 7ης έχω δει και εγώ λόγω έλλειψης χρόνου και ήταν μια χαρά. Αναμένουμε για τις τελικές αποφάσεις των συντελεστών λοιπόν!
  23. Και εγώ το ίδιο ακριβώς. Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνουν με το σενάριο για να το κρατήσουν, θα συνεχίσω να το βλέπω αλλά με ποιον θα μιλάει η Lorelai να λέει τα απίστευτά της; :(
  24. "Show may go on with or without Alexis Bledel". Από ό,τι διάβασα, η Alexis θέλει να αποχωρήσει και γενικά δεν το βλέπω καλά το πράγμα. Το παρακάτω το πήρα από το tv.com και έχει πιθανά σενάρια.
  25. Ποια είναι η ομορφότερη κοπέλα σε ξένη σειρά; λέγεται το θέμα και οποιαδήποτε άσχετα μηνύματα αφαιρούνται (π.χ. διαγωνισμός για το ποια είναι πιο άσχημη άβαφτη). Οπως επίσης και ανόητα σχόλια περί των επιλογών της δημοσκόπησης καθώς αυτές έχουν γίνει από γραφόμενα των συμμετεχόντων στο θέμα, μέχρι 10 που είναι το ανώτερο.
×
×
  • Create New...