WPerty Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Στις ρυθμισεις του κινητου σου πηγαινε Για να του γράφει "Δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις", προφανώς και κοίταξε στις ρυθμίσεις του κινητού του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Για να του γράφει "Δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις", προφανώς και κοίταξε στις ρυθμίσεις του κινητού του... Χαχαχαχα εχεις απολυτο δικιο τωρα το προσεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Στις ρυθμισεις του κινητου σου πηγαινε Εκει πηγαινω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Εκει πηγαινω.... Και δεν σου το βγαζει στην ενημερωση συστηματος? Απ οτι βλεπω τη δινει τμηματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Έκανε μια αναβάθμιση ασφαλείας αλλά ακόμα την 9.1 δεν την έχουμε δει στο κινητό μας οπότε θα περιμένουμε. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 (edited) Επιτέλους μου την έβγαλε την αναβάθμιση σε redmi 5 rosy. https://pasteboard.co/IoyMbHn.png Edited July 18, 2019 by LuCuMaS Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Μετα την τελευταία αναβάθμιση κάθε 30λεπτά περίπου, ανάβει η οθόνη και μετά σβήνει. Σαν να έρχεται ειδοποίηση ένα πράμα.Μπορει κάνεις να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 εσπασε το τζαμακι στο τηλεφωνο του μικρου κατα τα αλλα δουλευει καλα! υπαρχει καπου καποιος με καλο κοστος να κανουμε αντικατασταση? ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Μετα την τελευταία αναβάθμιση κάθε 30λεπτά περίπου, ανάβει η οθόνη και μετά σβήνει. Σαν να έρχεται ειδοποίηση ένα πράμα.Μπορει κάνεις να βοηθήσει; Το εκανε και σε εμένα 2-3 φορες και σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλησπέρα, στο κινητό της συζηγου έχει βγει στην οθόνη μια κιτρινίλα στην άκρη και έχω την εντύπωση πως γίνεται και πιο έντονη με τον καιρό. Υπάρχει εγγύηση; υπάρχει σέρβις για να το στείλω; Το έχει το κινητό έναν χρόνο. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλησπέρα, στο κινητό της συζηγου έχει βγει στην οθόνη μια κιτρινίλα στην άκρη και έχω την εντύπωση πως γίνεται και πιο έντονη με τον καιρό. Υπάρχει εγγύηση; υπάρχει σέρβις για να το στείλω; Το έχει το κινητό έναν χρόνο. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα απευθυνθείτε στο κατάστημα από όπου το αγοράσατε. Ανάλογα με την περίπτωση θα έχει ένα ή δύο έτη εγγύηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Θα απευθυνθείτε στο κατάστημα από όπου το αγοράσατε. Ανάλογα με την περίπτωση θα έχει ένα ή δύο έτη εγγύηση.Από σκρουτζ ήταν.... Πφφ ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα παρατήρησα ότι όταν πατάω πλέον απενεργοποίηση, το τηλ κάνει επανεκκίνηση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πώς μπορώ να σβήσω το τηλέφωνο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Κράτα πατημένο το power button για 10-15 δευτερόλεπτα και δες αν σβήνει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Κράτα πατημένο το power button για 10-15 δευτερόλεπτα και δες αν σβήνει τελείως. Το κάνω αλλά αντί να σβήσει κάνει επίσης επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Εχω whats up στο κινητό αλλά ακόμα δεν έχει καμία αναβάθμιση στην 9.0 μήπως γνωρίζουμε γιατί υπάρχει τόση πολύ καθυστέρηση για το λειτουργικό? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Θα την πάρουμε την 9 τελικά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Θα την πάρουμε την 9 τελικά; Το κινητό βγήκε με Nougat, πήρε την Oreo, πήρε όμως και το Miui 10. Για την Xiaomi είναι δύο μεγάλες αναβαθμίσεις. Διαβάζω ότι σκοπεύει να δώσει την 9... Προσωπικά πιστεύω ότι δε θα δώσει. Μακάρι να πέσω έξω διότι εάν την πάρει θα γίνει ακόμα καλύτερο. Έχει περιθώρια βελτίωσης. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Κι εγώ αυτό διάβασα ότι θα την πάρει και μου έκανε μεγάλη εντύπωση, πολύ θετική εννοείται εντύπωση. Για να δούμε... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου ένα Redmi 5 plus το οποίο μετά από το τελευταίο update, λειτουργεί για λίγες μέρες και μετά κολλάει απίστευτα (ή πέφτει σε boot loop). To έχει συναντήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnster Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Καλησπέρα σε redmi 5 plus δεν με αφήνει να προσθέσω δεύτερο λογαριασμό gmail. Όταν κάνω προσθήκη λογαριασμού μου βγάζει λάθος τον κωδικό. Έχει συμβεί και σε άλλον? Ξέρουμε καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Η Project Zero ομάδα της Google αποτελείται από κορυφαίους ερευνητές ασφαλείας οι οποίοι ψάχνουν ευπάθειες και αδυναμίες σε εφαρμογές και συσκευές με σκοπό να μας κρατούν λίγο πιο ασφαλείς. Η ομάδα δημοσιεύει τα ευρήματά της στο κοινό για χάρη διαφάνειας, πολλοί θα περίμεναν όμως πως θα ήταν ίσως πιο επιεικείς απέναντι στους συναδέλφους τους στην Google. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και η ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα την ανακάλυψη ενός zero-day exploit στο Android, τηρώντας την ουδετερότητά τους. Η ευπάθεια επηρεάζει αρκετές δημοφιλείς Android συσκευές όπως: Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9 Huawei P20 Xiaomi Redmi 5A Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi A1 Oppo A3 Moto Z3 Pixel 2 LG τηλέφωνα με Android Oreo Το παράξενο με τη συγκεκριμένη ευπάθεια είναι πως το bug είχε διορθωθεί το Δεκέμβριο του 2017, αλλά για κάποιο λόγο το fix δε συμπεριλήφθηκε σε νεότερες εκδόσεις του Android. Έτσι, το Android 8 και οι μεταγενέστερες ήταν ανοιχτά για το exploit. Το θετικό είναι πως δεν ήταν ευπάθεια την οποία μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος απομακρυσμένα (RCE) και χωρίς την αλληλεπίδραση του χρήστη. Πηγή: https://unboxholics.com/news/tech/68564-zero-day-efpatheia-vrethike-sto-android-apotin-google Την κάτσαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Όποιος Δεν Χρησιμοποιεί τον chrome δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Firefox για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, επίσης patchαρουν τις ευπάθειες ρε παιδιά μην ψαρώνετε όλοι κατευθείαν. Θα βγει το νέο update του chrome θα επιδιορθωθεί η ευπάθεια, και τελείωσε. Στην τελική αγοράστε ένα iPhone να πούμε χαχαχαχαχχαχχαχα Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Όποιος Δεν Χρησιμοποιεί τον chrome δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Firefox για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, επίσης patchαρουν τις ευπάθειες ρε παιδιά μην ψαρώνετε όλοι κατευθείαν. Θα βγει το νέο update του chrome θα επιδιορθωθεί η ευπάθεια, και τελείωσε. Στην τελική αγοράστε ένα iPhone να πούμε χαχαχαχαχχαχχαχα Έχουμε και από αυτό.. αλλά και αυτό ευπάθειες έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Στειλε τις ευπάθεις του Firefox. Ή μήπως μιλάς για το iPhone? Edited October 13, 2019 by LuCuMaS Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts