Jump to content

LuCuMaS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

LuCuMaS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η ROM η 11ρα για μένα είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Xiaomi.. Όμως, πρέπει να σας πω 2 πράγματα. Εγώ εχω απενεργοποιήσει (disable) 7-8 Google Apps που δεν τα χρειάζομαι [ Google, Google Play Music, Google Play Movies, GBoard, Google Drive, Google Duo, Maps, Google Photos ] με το Redmi System Manager από το PlayStore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system και έχω αντικαταστάτριες εφαρμογές. Το GBoard πχ αντικαταστάθηκε με σούπερ ελαφρύ πληκτρολόγιο Simple Keyboard Το Google Maps με το Offline Maps κοτκ Όλα τα social media apps αντικαταστάθηκαν με το Maki. και τα ξήλωσα ολα απο το κινητό. Μπήκε επάνω Nova Launcher αγορασμένη, Με τα εξής Settings: 1. Animation και scrolling speed στην ρύθμιση Faster than Light. 2. App Animation το έβαλα στο Blink. 3. Swipe Down για App Search 4. Swipe Up για App drawer 5. Round System Icons 150% 5x5 adaptive Μετά αφού έκανα αυτές τις ρυθμίσεις ενεργοποιήσα τα Developer Options και πήγα στο Drawing Section και έκανα τις εξής αλλαγές: Window animation scale: Off Transition animation scale: .5x (τελεία5x) Animator Duration Scale: Off Τώρα τι να λέμε, θα πει κάποιος, ρε φίλε μας δουλεύεις, εσύ το χεις πειράξει από παντού το κινητό, ναι εντάξει αλλά πλέον ΠΑΕΙ πιο ΣΦΑΙΡΑ...!!! κάντε το και θα με θυμηθείτε, Α, ξέχασα το καλύτερο ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΣ XIAOMI τα Apps ή το account καθόλου τα μισώ αυτά τα cloud sync ή το Browser της δεν τα χω ανοίξει καν και μάλιστα τα εχω μπλοκάρει με Firewall και οποιαδήποτε εφαρμογή πριν συνδεθεί στο ιντερνετ με ζητάει την άδεια και επιλέγω εγώ αν θέλω να την αφήσω ή όχι. Θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο. Όχι να συνδέεται αυτό όποτε του καπνίσει. Ελπίζω κάποιους από σας να σας βοήθησα έστω λίγο. Πάμεεεε μωρή Xiaomiiii !!!!
  2. ΑΦΟΥ ΜΠΕΙ ΠΑΝΩ Η 11ρα ROM Κάντε Backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΡΤΑ MICRO SD ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ FACTORY DATA R E S E T στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (για να σβήσουν όλα και να γίνει όλο το Setup από την αρχή και να δεχτεί "έτσι όπως πρέπει" την Rom 11) ΑΦΟΥ αναβαθμίσετε το τηλέφωνο δίχως να σβηστουν τα δεδομενα ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ πως όταν απλά έρχεται και "ΚΑΘΕΤΑΙ" η Rom πάνω στην παλιά Rom θα έχετε οπωσδήποτε προβληματάκια διότι δεν γίνεται να προβλέψουν όλες τις περιπτώσεις αναβάθμισης... πχ. Όπως στους υπολογιστές. Το καλύτερο είναι φορμάτ και σβήσιμο.όλα και μετά πέρασμα τα windows. Όποιος είχε αναβαθμίσει απο Vista σε 7 χωρίς να χάσει εφαρμογές και δεδομένα ή απο windows 8 σε windows 8.1 για παράδειγμα είχε πολλά προβλήματα και είναι απολύτως λογικό. Όταν φτιάχνεται μία Rom την βάζουν σε ένα "άδειο" τηλέφωνο για να την κάνουν τεστ. Ο τομέας της αναβάθμισης είναι ψιλο συμβιβασμός για μια Rom... Άρα εμείς με.το Reset είναι σαν να κάνουμε Format στην ουσία το τηλέφωνο και μετα CLEAN INSTALL την 11ρα ROM απλά γίνεται αυτόματα.
  3. Καλη Επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε παιδιά!!!
  4. Καλή επιτυχία σε όλα τα αλάνια! Και καλές γιορτές!
  5. Ναι εντάξει, και γω δουλευω στην Xiaomi σαν product manager, άσε μας ρε φίλε που εντελώς τυχαία τα χεις και τα δύο, πάνε αλλού να πουλησεις τρέλα, και στην τελική δεν μας νοιάζει η απόψη σου ασχετούμπας είσαι κλασικός " τα ξέρω όλα" τυπας είσαι και εκτός αυτού είσαι έξτρα άσχετος. Τελος συζητησεως.
  6. Το msa (δηλαδή τις διαφημίσεις) για να το μπλοκάρεις απλά κάνεις revoke access. Δεν βάζεις πρόσθετο πρόγραμμα. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιος σου είπε ότι το Miui είναι βαρύ??? Αδελφέ πριν μιλησεις την επόμενη φορά κανε καμια ερευνα.
  7. Φίλος, το MIUI για ποιον λόγο ειναι αρνητικό??? Επειδή έχει cloud sync? Βαζεις ένα firewall τα μπλοκάρεις ολα, και το msa που ειναι οι διαφημίσεις και ότι άλλο θες το κάνεις και Disable άμα θες. Το κουμπιουτεράκι είναι τέλειο, το Gallery είνσι τέλειο, τα μενού και οι λειτουργίες είναι όλα τέλεια, ΔΕΝ ΖΩ χωρίς το Mi Sound Enhancer είναι θείλα, τα themes, τέλεια, to performance θεικό, εγώ προσωπικά έκανα disable όλα αυτά που θα δεις στο screenshot με αυτό το app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης όσο πιο πολλά ppi μην νομίζεις ότι ντε και καλά ειναι πιο sharp και καθαρή η εικόνα, ίσα ίσα το Redmi 5 Rosy 3/32 που θέλει να πάρει το παλικάρι έχει 282 ppi και άμα βάλεις δίπλα δίπλα με το Plus τις οθόνες τα 282 ppi φαίνονται πιο καθαρά... διότι τα pixel δεν ειναι μινιατούρες και δεν στριμώχνονται. Αυτό το κατάλαβε η Apple και εβγαλε το iPhone Xr με 326ppi και κράζανε ολοι αλλά μετά όποιοι το αγοράζανε βλέπανε ότι είναι οθονάρα.
  8. Πάρτο το Redmi 5 με κλειστά μάτια: 1) είναι notchless (αυτά τα νοτσ...) 2)η οθόνη είναι οθονάρα ακόμα και με αυτήν την ανάλυση ειναι πιο crisp sharp και γενικά τα πιξελ ΔΕΝ φαίνονται καθόλου παίζει τα πάντα ολα σε φοβερά χρώματα και contrast, Άψογη φωτεινότητα ντάλα ήλιο τα βλέπεις όλα. 3) δώσε ΒΑΣΗ: είναι σπάνιο που έχει ομοιόμορφη κατασκευή, πάνω και κάτω αυτό σημαίνει φιλαράκι όχι μόνο ομορφιά, αλλά καλύτερη πιο στιβαρή κατασκευή. Ο νοών νοείτω. 4) μόλις το αναβαθμίσεις το MIUI 11 θα κάνει το κινητό σου να είναι λες και έχεις Flagship. PS: Σιγά με αυτό το android One αυτά τα AI που έχει μόνο spywarιές είναι και τίποτα άλλο. 5) έχει μπροστινό flash ;-) 6) led για να αναβοσβήνει για αναπαντητες ή αδιάβαστα μηνύματα 7) Η μπαταρία του μην σε απασχολεί. 8) Το μέγεθος είναι ΒΟΛΙΚΟ. δεν ειναι καμιά παντόφλα αλλά ούτε και μικρό. 9) Ο Snapdragon που έχει δεν κολλαει πουθενά είναι απίστευτος επεξεργαστής. Έχω 600 εφαρμογες δεν καταλαβαινει τίποτα. Και η Ραμ 3Gb ειναι υπεραρκετή. 10) Για κάποιον λόγο το redmi 5 βγήκε πολύ ισσοροπημένο και ζυγισμένο απο κάθε άποψη κινητό, το touch responce είναι άψογο..... ο fingerprint σενσορας ειναι αστραπή, γενικά φοράει μια πιο ελαφριά έκδοση MIUI 11 από την κανονική και το κινητό πετάει. Τώρα εφοσον θα το παρεις απο τον γερμανο, θα εχεις την εγγυηση του οτι κι αν παθει. Οποτε μην μασας αδελφέ προχώρα και αστους να λένε. Στειλε μου pm να σου πω τι θα κανεις μετά να το κάνεις ακόμη πιο γαμάτο. Να λες δεν το πιστευω.
  9. Σήμερα ήλθε η 11ρα MIUI Version σε Redmi 5 rosy και είναι όλα τα λεφτά ΕΚΤΟΣ από την ******* το Mi Docs, που θέλει σύνδεση στο ιντερνετ για να ανοίξει ενα έγγραφο, {ΕΛΕΟΣ} Για office βάλτε το Mobile Office της Microsoft 16.12 που είναι όλα τα λεφτά. Επίσης καλό είναι να κάνετε Update και μετά Backup όλα τα δεδομένα σας και Reset όλα σβήσιμο για να για να "πάρει" καλά την 11ρα. Διότι έχω δει ότι έτσι πάντοτε είναι καλύτερα για να αποφεύγει κάποιος τυχόν μικροθεματάκια τα οποίο προκύπτουν μετά το Update. 1.Κάνουμε backup τα πάντα όλα. 2. Κάνουμε το update στην 11ρα MIUI 3. Ξεκινάμε το αρχικό setup 4. Συνδεόμαστε σε υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο ιντερνετ για να αναβαθμιστούν όλα. 5.Κάνουμε επανεκκίνηση. 6. Enjoy MIUI 11.
  10. Αδελφέ, όποιο background app ΔΕΝ ΘΕΣ να κλείσει οταν το χρησιμοποιείς, παρατεταμένη πίεση στην καρτέλα του app στο recent apps και λοκάρεις πατώντας την κλειδαριά. Done.
  11. Οταν αναβαθμίζεται η Miui καλό είναι να κάνεις στα καπάκια και μια εργοστασιακή επαναφορά. Γιατί για κάποιο λόγο όταν το κάνεις αυτό έχεις καλύτερη απόδοση ενώ όταν κάνει update επειδή κρατάει τις ρυθμισεις τα apps κτλπ δεν δίνει το 100% για κάποιο λόγο. Εγώ μόλις φόρεσε την 10.3.2 σε redmi 5 rosy έκανα επαναφορά ολική σβήστηκαν όλα και μετά όμως πήγαινε σφεντόνα. Miui και είναι ότι καλύτερο φίλε. Απενεργοποιούμε: Disabled gapps Disabled animations ( Dev.options) Disabled Xiaomi apps Disabled gboard (google keyboard) Κάνουμε εγκατάσταση: Nova Launcher με One UI Pixel Icon pack. Simple Keyboard Bromite Browser για enhanced Privacy...!!! Offline Maps FileManager+ Skype Lite Maki (για ολα τα social accounts) Και πάει σφεντόνα!!!
  12. Και τι παραπάνω προσφέρει privacy wise η Pixel Experience? Μπορείς να εξηγήσεις? Αναλυτικά όμως όχι γενικότητες. Δηλαδή ας πούμε κάποιος έχεις την Miui 10.3.2 και έχει ξηλώσει με ADB όλα τα περιτά, δίχως root , δέχεται κανονικά updates κτλπ. Για ποιον λόγο να βάλει custom rom???
  13. Ευτυχώς υπάρχει το ADB και ξηλώνουμε το Bloatware και τα gapps από τις εργοστασιακές rom δίχως root και να χάσουμε εγγύηση και updates και ευτυχώς το firewall αφήνει μόνο τα 2-3 apps που χρησιμοποιώ συχνά να συνδεθούν και να μην ρουφιανέουν τα υπόλοιπα daemons sync και updaters..... που πάνε να συνδεθούν κάθε 3 λεπτά στην κίνα και στην california. Αυτό λέγεται. ΕΛΕΓΧΟΣ και όχι να με κάνουν ότι θελουν οι εταιριες. Καποιοι κλαιν μαινερς τους κανουν οι εταιριες οτι θελουν και δεν τους πειραζει. Δεν μας νοιαζει αυτο. Ο καθε ας κανει οτι θελει. Θες να στον ακουμπησουν οι κινεζοι? Κατσε αγορι μου μπορει να σε αρεσει κιολας. Κλαιν μαιν.
  14. Κλασικά μπήκες XDA και φόρεσες την PORTED ROM απο GSI? LineageOs 17. Λένε ότι έχει κάποια πολύ καλά Privacy tweaks η Lineage αλλά δεν την έχω ψάξει. Εγώ φοράω το παρακάτω Firewall:https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3504117&d=1444656303 Είναι το μόνο που δουλεύει αδιάκοπα( αν το κλείδώσεις και βάλεις No Restrictions στο Battery Saver). και έχει πολύ καλό GUI. Όλα τα άλλα που δοκίμασα όλο κάτι δεν μου άρεσε. Βέβαια είναι παλιά version έχει σταματήσει να αναπτύσεται αλλά είναι πολύ καλό.
  15. Μεχρι να αδειάσουν οι λογαριασμοί τους είναι, πρώτα χαμογελάνε και λένε δεν με νοιάζει και μετά κλαίνε, διότι έχουν άγνοια των κινδύνων, άστους, είναι η νέα γενιά των ανθρώπων που δεν ξέρουν τι σημαίνει χάκερ. Κάποια στιγμή θα το μάθουν.
×
×
  • Create New...