paixtis21 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 ρε παιδια στην οθονη κλειδωματος δεν εμφανιζεται καμια ειδοποιηση. τι γινεται? Στις πληροφορίες της κάθε εφαρμογής, πήγαινε στις ειδοποιήσεις και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Αν και πάλι δεν τις βγάζει και, γενικότερα αν έχετε θέμα με τις ειδοποιήσεις, σ εμένα λύθηκαν όλα όταν απενεργοποίησα την βελτιστοποίηση του miui από το μενού "επιλογές προγραμματιστών". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Στις πληροφορίες της κάθε εφαρμογής, πήγαινε στις ειδοποιήσεις και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Αν και πάλι δεν τις βγάζει και, γενικότερα αν έχετε θέμα με τις ειδοποιήσεις, σ εμένα λύθηκαν όλα όταν απενεργοποίησα την βελτιστοποίηση του miui από το μενού "επιλογές προγραμματιστών".Στο δικό μου δεν βρίσκω πουθενά το "επιλογές προγραμματιστών". Μήπως επειδή δεν είναι ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Στο δικό μου δεν βρίσκω πουθενά το "επιλογές προγραμματιστών". Μήπως επειδή δεν είναι ρουτ? Πάτα 3-4 φορές την έκδοση MIUI μέσα από το 'σχετικά με το τηλέφωνο". Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Πάτα 3-4 φορές την έκδοση MIUI μέσα από το 'σχετικά με το τηλέφωνο".Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 σ ευχαριστω πολυ paiktis21 για την απαντηση. μηπως γνωριζεις γιατι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης απο τα ακουστικα οταν τα εχω κουμπωμενα? Σ ευχαριστω και παλι Αεκαρα (?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paixtis21 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 σ ευχαριστω πολυ paiktis21 για την απαντηση. μηπως γνωριζεις γιατι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης απο τα ακουστικα οταν τα εχω κουμπωμενα? Σ ευχαριστω και παλι Αεκαρα (?). Να είμαι ειλικρινής, φοράω τα ακουστικά σπάνια και συνήθως τα κουμπώνω αφού απαντήσω οπότε δεν το έχω παρατηρήσει. Θα το ελέγξω όμως κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 εχω παραγειλει απο internet 2 πλαστικα τζαμακια για το redmi 5 και κανενα δεν καλυπτει ολη την επιφανεια του κινητου. Τα πλαινα και το κατω κανουν σκαλοπατι. Σε ενα sony που εχω, ειχα βαλει τζαμι , απο μαγαζι αγορασμενο , και καλυπτε ολο το κινητο. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Full screen temper glass πρέπει να λέει Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 εγω αγορασα κατι τετοιο και ειμαι ευχαριστημενος. εφαρμοζει απολυτα. https://www.ebay.com/p/for-XIAOMI-REDMI-5-Plus-5-99-inch-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector/24013954297 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 εγω αγορασα κατι τετοιο και ειμαι ευχαριστημενος. εφαρμοζει απολυτα. https://www.ebay.com/p/for-XIAOMI-REDMI-5-Plus-5-99-inch-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector/24013954297 Πολύ καλόοοοοοοο ,,,,, το παραγγέλνω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) εγω αγορασα κατι τετοιο και ειμαι ευχαριστημενος. εφαρμοζει απολυτα. https://www.ebay.com/p/for-XIAOMI-REDMI-5-Plus-5-99-inch-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector/24013954297 Πολύ καλόοοοοοοο ,,,,, το παραγγέλνω !Μπορείς να μου στείλεις το καινουργιο link γιατί αυτό δε δουλεύει; Βγάζει "this page does not exist" Edited October 27, 2018 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Μπες στο ebay και γραψε: redmi 5 plus full tempered glass. θα σου βγαλει παρα πολλα. εγω αγορασα 2 με 3 ευρω. Ειναι αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 https://m.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=redmi+5+plus+full+tempered+glass.+&rt=nc&LH_BIN=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos71 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Η επιλογή να συνδεόμαστε μόνο σε 2.4 η μόνο σε 5ghz στο WiFi την αφαίρεσαν η την άλλαξαν θέση στο μενού στο miui 10; Γιατί δεν μπορώ να την βρω. Πριν βρισκόταν στο advanced settings στο WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Γεια σας. Σε λίγες μέρες γίνομαι κάτοχος του redmi 5 plus. Αν του βάλω nova launcher θα μπορώ να έχω app drawer εφαρμογών κανονικά? Θα δουλεύουν κανονικά τα πάντα η πρέπει να έχω την αρχική οθόνη την δική του(του τηλεφώνου) για να δουλεύουν όλα σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Γεια σας. Σε λίγες μέρες γίνομαι κάτοχος του redmi 5 plus. Αν του βάλω nova launcher θα μπορώ να έχω app drawer εφαρμογών κανονικά? Θα δουλεύουν κανονικά τα πάντα η πρέπει να έχω την αρχική οθόνη την δική του(του τηλεφώνου) για να δουλεύουν όλα σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι θα μπορείς. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Σε σχέση με την αρχική οθόνη του τηλεφώνου, ποιο καταναλώνει λιγότερη μπαταρία, η εργοστασιακή εκκίνηση, η ο nova launcher? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 ιδικά για την μπαταρία δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ... Εγώ στην κυριολεξία ξεχνάω να το φορτίζω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Σε σχέση με την αρχική οθόνη του τηλεφώνου, ποιο καταναλώνει λιγότερη μπαταρία, η εργοστασιακή εκκίνηση, η ο nova launcher? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λογικά καίει περισσότερο ο Nova. Όπως αναφέρθηκε όμως, δεν έχεις ανάγκη διότι από αυτονομία είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Σου προτείνω τον Poco Launcher. Είναι από την Xiaomi και έχει πιο φιλικές καταβολές από κάθε άλλο Launcher. Έχει δεχθεί ήδη το πρώτο update και ρολλάρει πολύ καλά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Λογικά καίει περισσότερο ο Nova. Όπως αναφέρθηκε όμως, δεν έχεις ανάγκη διότι από αυτονομία είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Σου προτείνω τον Poco Launcher. Είναι από την Xiaomi και έχει πιο φιλικές καταβολές από κάθε άλλο Launcher. Έχει δεχθεί ήδη το πρώτο update και ρολλάρει πολύ καλά. Από κατανάλωση μπαταρίας στ σχέση με τον εργοστασιακό launcher τι λέει ο poco launcher? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Από κατανάλωση μπαταρίας στ σχέση με τον εργοστασιακό launcher τι λέει ο poco launcher? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν υπάρχει διαφορά. Βάλτον άφοβα. Εγώ αυτόν έχω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση εχει βαλει κανένας το iGO PRIMO 2.4 με τα Skin Doupas η του ARINE... Γιατί εγώ μεν το τρέχω άλλα δεν μπορώ να τα δω μέσα στα σκιν..... Αν κάποιος το τρέχει θα μπορούσε να μου δωση της αναλύσεις οθόνης ώστε να της βάλω μέσα στο info.ini των skin για να τα δω.. Κάθε βοήθεια σε αυτο θα ήμουν ευγνώμον.... Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σε όλους να ρωτήσω ισχύει αυτο που δείχνει και λέει στην φωτό για το Xiaomi Redmi 5 Plus η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα φίλε μου. Στο δικό μου τηλέφωνο πάντως δεν είναι έτσι το slot. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις είτε δύο κάρτες SIM, είτε μία κάρτα SIM και μία SD. Όχι ταυτόχρονα δύο SIM και μία SD. Τώρα εάν αυτό είναι κάποιο προϊόν που πωλείται ξεχωριστά, δεν το γνωρίζω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα. Έχει κάποιος να προτείνει τζαμάκι για το redmi 5, το απλό, που να μην αφήνει κενό περιμετρικά; Ευχαριστώ. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts