mormer Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχω περάσει την Lineage 15.1.... Πως μπορώ να κάνω screenshoot?? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχω περάσει την Lineage 15.1.... Πως μπορώ να κάνω screenshoot?? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γραψε κ εντυπωσεις, :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ειχα παραγγείλει στο Πλαισιο με το χαμό που είχε γινει την περασμένη εβδομάδα ενα PLUS (64GB) μάυρο στα 175 ευρώ (235 το έχει τώρα) αλλα τότε μου είχαν απαντήσει πως υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας.Σήμερα μου ήρθε άλλο μήνυμα που λέει πως η παραγγελια έχει συσκευαστεί και μάλλον αύριο είναι προς παράδοση . Ελα όμως που τα λεφτά φαγώθηκαν το ΣΚ και ούτως η άλλως είχα αποφασίσει πως θα πάω για το ΝΟΤΕ 5 όταν πέσει λίγο ακόμα. Για να μην την ακυρώσω την παραγγελία μήπως ενδιαφέρεται κανείς? Ας στείλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 γραψε κ εντυπωσεις, :)Ενθουσιασμένος!!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Και καμια πληροφορία πως περνά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Και καμια πληροφορία πως περνά...Υπάρχουν στο you tube βίντεο που θα σε βοηθήσουν πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Mου ηρθε αυτη η αναβαθμιση 9.5.12.0 θα την περασω το βραδυ δεν εχω κ πολυ μπαταρια, fix byg ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχω περάσει την Lineage 15.1.... Πως μπορώ να κάνω screenshoot?? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν παίρνει screenshot με volume - και power ; Αλλιώς δες αν έχει advance settings στην οθόνη απενεργοποίησης , εγώ πάντως και σε ΑΕΧ που είχα και με aosip που είμαι τώρα παίρνει με τον τρόπο που περιεγραψα Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_Kostas Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Κανείς scroll down με 3 δάχτυλα, πολύ ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Κανείς να προτείνει κανένα θέμα "ελαφρύ" για την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Δεν παίρνει screenshot με volume - και power ; Αλλιώς δες αν έχει advance settings στην οθόνη απενεργοποίησης , εγώ πάντως και σε ΑΕΧ που είχα και με aosip που είμαι τώρα παίρνει με τον τρόπο που περιεγραψα Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Είπαμε να δοκιμάσουμε μια Oreo πριν τη miui 10 Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Καλησπέρα, νέος κάτοχος Redmi 5 plus (3/32) και η ερώτηση αφορά το λεντάκι πάνω δεξιά. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης έχει σταθερό άσπρο χρώμα, σε όλα τα στάδια της φόρτισης. Αυτή είναι η κανονική του λειτουργία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_Kostas Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ναι, γιατί σε προβληματίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Νόμιζα ότι ανάλογα με τη λειτουργία αλλάζει χρώμα. Δεν με προβληματίζει, απλά αναρωτήθηκα. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή επιλογή αγοράζοντας το συγκεκριμένο τηλέφωνο! Πρώτη συσκευή xiaomi και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Όλα ωραία και καλά, κάθε τρεις και λίγο όμως μου βγάζει μια ειδοποίηση να ανοίξω την κάρτα sd στον εξερευνητή. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι το κάνει και σε άλλους και είναι bug που αναμένεται να διορθωθεί. Τι λέτε γι αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Σε εμένα ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει ως το 100% και φτάνει πλέον μέχρι 97 εκανα όλα τα fix που γνώριζα αλλά τίποτα , νόμιζα ότι έγινε επειδή η αλήθεια είναι ότι το έχω ταράξει στο φλασαρισμα ,αλλά με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο είδα ότι το ίδιο προβλήμα το αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοχοι χωρίς να το έχουν πειράξει ποτέ Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καινούργιο update Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 την έκανα και εγώ, δεν βλέπω ουσιαστικές αλλαγές. δεν την έχω ψάξει πολύ όμως ως τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Στο widget καιρού σας κάνει αυτόματα update? Γιατί εμένα κανει μόνο χειροκίνητα σε plus.Θελει να επιλέξουμε κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Στο widget καιρού σας κάνει αυτόματα update? Γιατί εμένα κανει μόνο χειροκίνητα σε plus.Θελει να επιλέξουμε κάποια ρύθμιση? Και σε εμένα δεν κάνει, αλλά δεν μπορεί, κάποια ρύθμιση θα υπάρχει. Αυτό που έγραψα πριν με το notification για την κάρτα μνήμης το κάνει και σε σένα φίλε μου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisk Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Το widget καιρού ούτε σε εμένα κάνει αυτόματα update. Κάποιο bug θα είναι. Αυτό με την κάρτα μνήμης εμένα δεν μου το κάνει. Επίσης έχω προσέξει ότι με την τελευταία αναβάθμιση έχω περισσότερη μνήμη Ram ελεύθερη από πριν. Τώρα έχω 2.2-2.3 gb ελεύθερη. Ένα ενοχλητικό που μου κάνει εμένα είναι ότι εάν μου στείλουνε 2 μηνύματα συνεχόμενα στο whatsapp το ένα μετά το άλλο ούτε ήχο κάνει ούτε το led ανάβει. Για δοκιμάστε λίγο εάν έχει κανείς το whatsapp να δείτε και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) μετα το τελευταιο update 9.6.2.0 παρατηρησα οτι στην εφαρμογη viber (διπλοτυπη) δεν συγχρονιζει τις επαφες του κινητου ενω με την προηγουμενη εκδοση συγχρονιζε κανονικα, το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Edited June 23, 2018 by kakopaidi Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Τι σημαίνει "διπλότυπες εφαρμογές;" Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Τι σημαίνει "διπλότυπες εφαρμογές;" οταν εχεις 2 καρρτες sim στο κινητο Μπορεις να ορισεις εφαρμογες να λειτουργουν ταυτοχρονα η καθε μια με διαφορετικη sim οπως το viber η με διαφορετικους λογαριασμους Edited June 23, 2018 by kakopaidi Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts