THANKIN Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Νομίζω και στην μπαταρία είναι λίγο καλύτερα. Τέτοια ώρα άλλη μέρα ήμουν κάτω από 10% τώρα στο 16 με 5 ώρες οθονη και 1,5 ώρα ομιλία Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 195.33€ Xiaomi Mi Note 3 4G Phablet International Version - BLACK 286450501 6GB RAM 128GB ROM 16.0MP Front Camera Fingerprint Sensor https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009601631974.html?wid=1349303&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=GB_special_181213_1544700182_m16&eo=TCE11AUUAR9IGJDJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. December 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εδώ και 2 μέρες που έχω κάνει την αναβάθμιση μπορώ να πω ότι όλα είναι good. Ωραίο γραφικό περιβάλλον, μου φάνηκε πιο "snappy" γενικά η περιήγηση, σίγουρα η μπαταρία ένα κλικ καλύτερη. Φωτογραφική δε κάθησα να συγκρίνω, αλλά νομίζω ότι είναι στα ίδια. Δε μετάνοιωσα πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εμένα με την αναβάθμιση δεν παίζουν οι ήχοι που είχα βάλει διαφορετικούς σε κάποιες επαφές email μηνύματα Viber κλπ που είχα βάλει από το zedge παίζει μόνο τους ήχους συστήματος, καμμία ιδέα για να μπορώ να έχω τους ήχους όπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 απο θεμα stability kai battery management ποια rom είναι καλύτερη ; china stable , xiaomi eu stable, ή global? Τι λέτε μεχρι στιγμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Ναι η μπαταρία είναι ένα 10% καλύτερη ως τώρα με την αναβάθμιση. Πρώτα με βαρειά χρήση 12 το βράδυ έπεφτα κάτω από το 10% και πήγαινα άμεσα σε φορτιστη. Τώρα με ιδία χρήση είμαι πάνω από 15% την ίδια ώρα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Τελικά με το face unlock υπάρχει περίπτωση να υποστηριχθεί ή τέλος ; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Τελικά με το face unlock υπάρχει περίπτωση να υποστηριχθεί ή τέλος ; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα ντέ! Και το διαφήμιζε σαν στάνταρ στην αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Στην επίσημη κινέζικη έκδοση υποστηρίζεται κανονικά, εγώ ελπίζω με την global developer που έχω τώρα κάποια στιγμή να το περάσουν ως αναβάθμιση εβδομαδιαία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Την πέρασα και εγώ ή μάλλον καλύτερα την πέρασε μόνο του χωρίς να ρωτήσει. Παρατήρησα και εγώ καλύτερη μπαταρία, χειρότερο wifi σήμα αλλά είδα επιπλέον πως όταν μιλάς και σε πάρει κάποιος του δείχνει πως το έχεις κλειστό και σου έρχεται μήνυμα χαμένης κλήσης. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FallenRider Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εγώ έχω περάσει την Stable china εδώ κι ένα μήνα σχεδόν Άλλο κινητό. Έχει face unlock όχι τόσο ασφαλές όμως καλύτερη κάμερα και μπαταρία και Android 8 με security patch Νοεμβρίου Αν δεν έχεις θέμα που δεν έχει τα ελληνικά την περνάς και σωζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εγώ έχω περάσει την Stable china εδώ κι ένα μήνα σχεδόν Άλλο κινητό. Έχει face unlock όχι τόσο ασφαλές όμως καλύτερη κάμερα και μπαταρία και Android 8 με security patch Νοεμβρίου Αν δεν έχεις θέμα που δεν έχει τα ελληνικά την περνάς και σωζεσαι Με ποιον τρόπο την πέρασες; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Εγώ έχω περάσει την Stable china εδώ κι ένα μήνα σχεδόν Άλλο κινητό. Έχει face unlock όχι τόσο ασφαλές όμως καλύτερη κάμερα και μπαταρία και Android 8 με security patch Νοεμβρίου Αν δεν έχεις θέμα που δεν έχει τα ελληνικά την περνάς και σωζεσαι 1. Η Stable China έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο για μηνύματα κλπ? Έχει επιπλέον κινέζικες εφαρμογές που δεν αφαιρούνται; 2. Που μπορώ να την κατεβάσω και πως την περνάω; Υπάρχουν κάπου οδηγίες; 3. Αν μετά θέλω να ξαναγυρίσω σε Global Stable γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Παιδιά οι ειδοποιήσεις σας δουλεύουν κανονικά; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Ναι εμένα δουλεύουν κανονικά αν εννοείς email Messenger Facebook μηνύματα, και να τα εμφανίζει στην μπάρα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. December 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 κανονικά οι ειδοποιήσεις, άψογα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Να ρωτήσω επειδή θα τρελαθώ. Πήρα το Mi Note 3 για καλύτερη συσκευή και είδα ότι το κινητό της κοπέλας μου (Mi A1) πήρε Android Pie ενώ ακόμα το δικό μας τρέχει Android 7. Αξίζει να περάσω άλλη rom; Περισσότερο από θέμα ασφάλειας εννοώ γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές τραπεζών για πληρωμές. Είναι ασφαλές ή να παραμείνω στην Global Stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. December 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 δε συγκρίνεται το α1 με το mi note 3. Το ότι έχει πάρει πιο νέα έκδοση rom δε σημαίνει κάτι. Εγώ για τον ίδιο λόγο έχω global stable και είναι σούπερ. Μη τρελλαίνεστε με την τελευταία έκδοση rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Άρα μένουμε όπως είμαστε με απείραχτο κινητό όπως ήρθε από την Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Άρα μένουμε όπως είμαστε με απείραχτο κινητό όπως ήρθε από την Κίνα. Η περνάς πανεύκολα την Global Developer που τρέχει Android 8 και μέχρι τώρα που την έχω περάσει εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 δε συγκρίνεται το α1 με το mi note 3. Το ότι έχει πάρει πιο νέα έκδοση rom δε σημαίνει κάτι. Εγώ για τον ίδιο λόγο έχω global stable και είναι σούπερ. Μη τρελλαίνεστε με την τελευταία έκδοση rom... Σωστότατος!!!! :clap: Έχουμε κινητάρα, και σιγά τα λάχανα για τον ανεπαίσθητα αργότερο επεξεργαστή σε σύγκριση με ΜΙ8 . Έχουν πολλά αισθητήρα πίεσης;; Η XIAOMI το ψιλουποστηρίζει στην Ευρώπη γιατί με τα χαρακτηριστικά του κάνει ζημιά σε πολλά άλλα . Θέματα marleting/ Άσε το λειτουργικό που ήταν μια χαρά και τώρα ακόμη καλλίτερο με μαμά MIUI 10. Η περνάς πανεύκολα την Global Developer που τρέχει Android 8 και μέχρι τώρα που την έχω περάσει εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έτσι μόνο από μαμά να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Πήρα το τηλέφωνο σχεδόν ένα μήνα μετά που κυκλοφόρησε στην Κίνα, από Κίνα εννοείται. Φαν του Dev λειτουργικού (λόγω του ότι είχα ήδη το Mi Max 1 με Dev) είχα την εντύπωση πως σύντομα θα έδιναν και Dev έκδοση στο Mi Note 3, εγελάσθην πικρά όταν έμαθα πως η Xiaomi δεν σκόπευε να υποστηρίξει το Mi Note 3 για το λόγο ότι προορίζονταν μόνο για την Κινέζικη αγορά, έφαγα τρελή ήτα και στην αρχή ήμουν έτοιμος να το δώσω όσο όσο, έλα όμως που αυτό το τηλέφωνο το αγάπησα από την πρώτη στιγμή για όλα του, οπότε το κράτησα και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή. Τελικά μετά σχεδόν ένα χρόνο η xiaomi εδέησε να το υποστηρίξει αφού έφαγε τρελό κράξιμο παντού στο διαδίκτυο και πήραμε επιτέλους GLOBAL ROM DEVELOPER.... Συμπέρασμα, δεν αλλάζει αυτό το τηλέφωνο για αρκετά χρόνια ακόμη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Η περνάς πανεύκολα την Global Developer που τρέχει Android 8 και μέχρι τώρα που την έχω περάσει εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορείς να μου δώσεις λίγο τα φώτα σου πως γίνεται; Πρέπει να περιμένω μέρες για unlock bootloader; Και κάτι ακόμα. Μετά μπορώ να περάσω gcam; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Μπορείς να μου δώσεις λίγο τα φώτα σου πως γίνεται; Πρέπει να περιμένω μέρες για unlock bootloader; Και κάτι ακόμα. Μετά μπορώ να περάσω gcam; ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΞΕΚΛΕΊΔΩΜΑ Ο BOOTLOADER, είναι επίσημος ο τρόπος που την περνάς την ROM. Κατεβάζεις πρώτα αυτή εδώ τη rom http://xiaomi%20mi%20note%203%20%7C%20global%20developer%208.11.1%20%7C%20miui10%20%7C%20recovery%20%7C%20download/ Είναι η τελευταία Rom με Android 7.... Την κατεβάζεις από το κινητό σου και την αποθηκεύεις όπου θέλεις μέσα στο εσωτερικό χώρο. Μετά πήγαινε ρυθμίσεις/ Σχετικά με το τηλέφωνο/ Ενημέρωση συστήματος/ πάνω δεξιά έχει τρεις τελίτσες/ Επιλογή πακέτου ενημέρωσης...Ψάχνεις να βρεις την Rom που την έχεις αποθηκεύσει και την επιλέγεις... ξεκινάει η εγκατάσταση... ΥΠΌΨΙΝ Νο1 να έχεις κρατήσει Back up ότι χρειάζεσαι από το τηλέφωνο γιατί κάνει Hard reset και σβήνει τα πάντα.... ΥΠΌΨΙΝ Νο2 να έχεις διαγράψει τον λογαριασμό σου MIUI από το τηλέφωνο σου για να μην έχεις προβλήματα κατά την ρύθμιση του στην αρχή. Τελειώνει σε λίγα λεπτά, μετά ψάχνεις με τον ίδιο τρόπο αλλά αυτόματα (Έλεγχος για ενημερώσεις) να βρει το καινούριο Update που είναι και η αλλαγή σε Android 8......Από κει και πέρα και μόλις τελειώσεις θα έχεις κάθε Παρασκευή αναβαθμίσεις.... Edited December 24, 2018 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΞΕΚΛΕΊΔΩΜΑ Ο BOOTLOADER, είναι επίσημος ο τρόπος που την περνάς την ROM. Κατεβάζεις πρώτα αυτή εδώ τη rom http://xiaomi%20mi%20note%203%20%7C%20global%20developer%208.11.1%20%7C%20miui10%20%7C%20recovery%20%7C%20download/ Είναι η τελευταία Rom με Android 7.... Την κατεβάζεις από το κινητό σου και την αποθηκεύεις όπου θέλεις μέσα στο εσωτερικό χώρο. Μετά πήγαινε ρυθμίσεις/ Σχετικά με το τηλέφωνο/ Ενημέρωση συστήματος/ πάνω δεξιά έχει τρεις τελίτσες/ Επιλογή πακέτου ενημέρωσης...Ψάχνεις να βρεις την Rom που την έχεις αποθηκεύσει και την επιλέγεις... ξεκινάει η εγκατάσταση... ΥΠΌΨΙΝ Νο1 να έχεις κρατήσει Back up ότι χρειάζεσαι από το τηλέφωνο γιατί κάνει Hard reset και σβήνει τα πάντα.... ΥΠΌΨΙΝ Νο2 να έχεις διαγράψει τον λογαριασμό σου MIUI από το τηλέφωνο σου για να μην έχεις προβλήματα κατά την ρύθμιση του στην αρχή. Τελειώνει σε λίγα λεπτά, μετά ψάχνεις με τον ίδιο τρόπο αλλά αυτόματα (Έλεγχος για ενημερώσεις) να βρει το καινούριο Update που είναι και η αλλαγή σε Android 8......Από κει και πέρα και μόλις τελειώσεις θα έχεις κάθε Παρασκευή αναβαθμίσεις.... Το link που μου έδωσες δεν το ανοίγει. Βρήκα πιο πίσω ένα άλλο link http://www.bigota..... το κατέβασα αλλά μου γράφει ότι δεν υποστηρίζει το recovery που έχω. Ίσως επειδή έχω περασμένη την 10αρα Stable. Απλά πάνω στις τρεις τελιτσες μου έβγαζε μια επιλογή λήψη ενημέρωσης και το πάτησα και κάτι κατεβάζει τώρα. Με Global Stable 10 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts