CaptainNickGR Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ακόμη δν είναι δυνατή η αποστολή SMS μέσω VoWiFi/VoLTE? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ακόμη δν είναι δυνατή η αποστολή SMS μέσω VoWiFi/VoLTE? Sent from my iPhone using TapatalkΑκόμη. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ακόμη δν είναι δυνατή η αποστολή SMS μέσω VoWiFi/VoLTE? Sent from my iPhone using Tapatalk Εδω ενημερωση την εφαρμογη δεν κανουν, την αποστολη sms που λογικα ειναι πιο μανικι θελεις να φτιαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει WiFi calling το Nokia 9 pureview και πως το ενεργοποιούμε; Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Κανένα Nokia δεν έχει ενεργοποιηθεί με Vodafone VoLTE/VoWifi. Mε Cosmote παίζουν out-of-the-box. Το καλό με τα Nokia είναι ότι έχουν ένα firmware, οπότε από όποιον πάροχο να το πάρεις, παίζει το ίδιο καλά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Έχει ενεργοποιήσει κανείς volte/vowifi σε mi8; Πως ενεργοποιούνται; Γράφοντας στον dialer *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* αντίστοιχα θέλουμε να λέει carrier check disabled για να δουλέψει; Στα settings->sim-cards->vodafone μπορώ να δω τις επιλογές για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση vowifi ,volte Έχω στείλει sms wifi στο 1339, για volte πρεπει να στείλουμε κάποιο επιπλέον sms; Στο μενού των miui *#*#4636#*#* τα volte provisioned και wifi calling provisioned είναι απενεργοποιημένα και δεν μπορώ να τα ενεργοποιήσω. Σε άλλα xiaomi που δουλεύουν ποιες είναι οι επιλογές στις αντίστοιχες ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μέχρι στιγμής τα έχεις όλα σωστά. Δημιούργησε και ένα APN στο οποίο τα πεδία Ονομα, APN και τύπος APN είναι "IMS" (χωρίς τα "). Αποθήκευσε το αλλά μην το ορίσεις προεπιλεγμένο και κάνε μια επανεκκίνηση. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου παίξει μόνο το VoLTE, το οποίο δεν βγάζει σήμα αλλά το βλέπεις κάνοντας μια κλήση με δεδομένα ανοιχτά, το 4G θα πρέπει να παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Iσχύει ότι σε vodafone μόνο το voLTE έπαιξε. Στην αρχή έβγαζε και εικονίδιο voLTE όταν κατεβάζεις την μπάρα πάνω, αλλά δεν μου το βγάζει πλέον. Στο ιστορικό των κλήσεων όμως γράφει οτι η κλήση ήταν voLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εδώ με Huawei P Smart 2019 και Android 10 πρέπει να ενεργοποιήθηκε και το VoLTE (μέχρι τώρα είχα μόνο WiFi Calling) διότι παραμένει σε 4G όταν κάνω κλήση. Έχω 2 απορίες: - Αν τα δεδομένα είναι κλειστά τι δίκτυο χρησιμοποιεί για την κλήση? - Ξέρω ότι έχουν επιλέξει να μην φαίνεται το εικονίδιο. Αν ξέρει κάποιος κάποιο τρικ για να το ενεργοποιήσω θα μου άρεσε. Θα δοκιμάσω έτσι για πλάκα το SystemUI tuner σε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Δεν σου τρώει δεδομένα. Απλά χρησιμοποιεί το 4G δίκτυο για την κλήση, κάτι που παλαιότερα δεν γινόταν. Δεν έχει καμία σχέση με τα δεδομένα σου δηλαδή, και δεν απαιτεί καν να είναι ανοιχτά. Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνος σου το σηματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Δεν σου τρώει δεδομένα. Απλά χρησιμοποιεί το 4G δίκτυο για την κλήση, κάτι που παλαιότερα δεν γινόταν. Δεν έχει καμία σχέση με τα δεδομένα σου δηλαδή, και δεν απαιτεί καν να είναι ανοιχτά. Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνος σου το σηματάκι. Α ναι το ξέρω ότι δεν τρώει από τα "MB" του προγράμματος. Εσύ λες ότι ακόμη και με data κλειστά (οπότε δεν φαίνεται το 4G σηματάκι) χρησιμοποιεί 4G για τις κλήσεις, δηλαδή κατά βάθος είναι συνδεδεμένο σε 4G και όχι σε GSM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Μέχρι τώρα το κινητό σου κρατούσε σε ετοιμότητα 4g και 3g/2g. Τώρα θα κρατάει μόνο το 4g, χωρίς να σημαίνει ότι κάνει χρήση δεδομένων για να χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Μέχρι τώρα το κινητό σου κρατούσε σε ετοιμότητα 4g και 3g/2g. Τώρα θα κρατάει μόνο το 4g, χωρίς να σημαίνει ότι κάνει χρήση δεδομένων για να χρεώνεσαι.Χρήση δεδομένων κάνει κανονικά αλλά δεν τα χρεώνει. Πως θα γινόταν αλλιώς? Με τηλεπάθεια σύνδεση δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Χαχαχαχ λάθος μου :p Η κίνηση δεν χρεώνεται ήθελα να πω! Μια ελάχιστη κίνηση στην αναμονή σίγουρα θα υπάρχει για να είναι σε ετοιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Α ναι το ξέρω ότι δεν τρώει από τα "MB" του προγράμματος. Εσύ λες ότι ακόμη και με data κλειστά (οπότε δεν φαίνεται το 4G σηματάκι) χρησιμοποιεί 4G για τις κλήσεις, δηλαδή κατά βάθος είναι συνδεδεμένο σε 4G και όχι σε GSM?Ακριβώς αυτό. Σηματάκι δεν βλέπεις, αλλά είναι σε 4G δίκτυο. Μπορείς να το διαπιστώσεις αν πας στις ρυθμίσεις, πληροφορίες συσκευής και κατάσταση κάρτας sim. Αν δεν είχαν σκεφτεί αυτήν την αηδία που σου κόβουν την ένδειξη, και με κλειστά δεδομένα θα έβλεπες να γράφει volte. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Όντως το κοίταξα και λέει 4G+! Όμως δεν θα είναι και σε κατώτερο δίκτυο για τα SMS? Απ'όσο ξέρω δεν έχουν υλοποιήσει το SMS κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Όντως το κοίταξα και λέει 4G+! Όμως δεν θα είναι και σε κατώτερο δίκτυο για τα SMS? Απ'όσο ξέρω δεν έχουν υλοποιήσει το SMS κομμάτι. Όταν σου έρχεται (ή στέλνεις) SMS πέφτει για λίγο σε 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Σήμερα με το update Φεβρουαρίου στο Samsung A6 επανήλθε το εικονίδιο του VoLTE. Άρα προφανώς είχαν κάνει πατάτα στο προηγούμενο patch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 S9+ δεν υπάρχει εικονίδιο VoLTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Δηλαδή εν τέλει σκοπεύουν να φαίνεται το εικονίδιο ή απλά θα καταλήξει να είναι device-specific το αν φαίνεται η όχι (το πιο πιθανό)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Εγώ όταν πέφτω για ύπνο, βάζω το κινητό σε flight mode και έχω το Wi-Fi ανοιχτό. Μερικές φορές όμως, όταν ξυπνάω το πρωί, το σήμα του Wi-Fi Calling είναι εξαφανισμένο και όταν κάνω δοκιμές να με καλέσω, δείχνει ότι το κινητό είναι κλειστό... Ενώ παραμένει κανονικά συνδεδεμένο στο Wi-Fi, απλά δεν λειτουργεί το Calling. Έχει τύχει και σε άλλους με Vodafone ή μόνο στη δική μου συσκευή γίνεται (Mi 9 Lite); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Η συσκευή σου είναι επίσημα συμβατή; Δεν την βλέπω στη λίστα που έχουν στο site. Αν δουλεύει κατά τύχη, δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα λειτουργεί σωστά όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Τώρα και μερικές μέρες με volte αδύνατον να μιλήσω ξέρουμε αν παίζει κάποιο πρόβλημα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Η συσκευή σου είναι επίσημα συμβατή; Δεν την βλέπω στη λίστα που έχουν στο site. Αν δουλεύει κατά τύχη, δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα λειτουργεί σωστά όπως πρέπει. Όχι, δεν είναι επίσημα συμβατή. Απλά ρωτάω αν το έχει δει κι άλλος αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Και στο S9+ της γυναίκας μου που είναι επίσημα συμβατή πάρα πολλές φορές χάνεται το WiFi call από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Στο S10e, το οποίο το έχω δουλέψει πάρα πολύ χρόνο με flight mode και wifi calling, δεν χάνεται ποτέ. Στο Mi A3, δουλεύει μόνο το volte, και αυτό με κουσούρια (δεν έχει αναγνώριση). Πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως σε μη επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές παίζει τρελή ασυμβατότητα, και δεν θα μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts