georgemv Δημ. April 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Τα καινούργια Nokia είναι πλέον στο ίδιο επίπεδο με τα iPhone στο carrier configuration. Βάζεις την καρτούλα και παίζουν όλα, ούτε φλασάρισμα ούτε τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μίλησα μαζί τους και μου είπαν, αφού με σύνδεσαν με άλλο τμήμα από την εξυπηρέτηση, ότι voWifi και voLTE θα ενεργοποιηθούν την ίδια ημέρα... Την ημέρα δεν την ξέρουν ακομα, μου είπαν όμως ότι γίνονται δοκιμές και είναι όλα έτοιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nspeed Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Κανενα νεο βρε παιδια τιποτα ακομα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Τίποτα μάλλον, πολύ ησυχία εδώ και μια εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μπορεί να έχουν freeze λόγω Πάσχα. Who knows. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Vodafone: Η υπηρεσία wifi calling είναι σε δοκιμή από τις εσωτερικές μας ομάδες και απαιτείται λίγος χρόνος ακόμα για να ολοκληρωθούν κάποιες τελευταίες ενέργειες που αφορούν το τεστ των λειτουργιών της υπηρεσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλά αυτό το ακούμε τώρα και 15 μέρες ,νομίζω έχει πολύ δρόμο ακόμα . Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rible Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μίλησα και εγώ χθες μαζί τους, η υπηρεσία αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέχρι το τέλος Μαΐου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μίλησα και εγώ χθες μαζί τους, η υπηρεσία αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέχρι το τέλος Μαΐου. Και που σαι ακόμα. Εταιρεία με τέτοιες συνεχείς καθυστερήσεις στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών εγώ δεν έχω ξαναδεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Και που σαι ακόμα. Εταιρεία με τέτοιες συνεχείς καθυστερήσεις στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών εγώ δεν έχω ξαναδεί. Καλά για να λέμε την αλήθεια όμως, η Vodafone θα φέρει την εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας αυτής καθώς θα το παρέχει για όλους και όχι για 5-10 συσκευές όπως άλλοι... Οπότε ίσως τελικά να αξίζει η αναμονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλά για να λέμε την αλήθεια όμως, η Vodafone θα φέρει την εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας αυτής καθώς θα το παρέχει για όλους και όχι για 5-10 συσκευές όπως άλλοι... Οπότε ίσως τελικά να αξίζει η αναμονή.. Δίκιο έχεις δεν αντιλέγω αλλά είμαστε όλη την ώρα "και άιντε, και άιντε, και άιντε, και άιντε, και άιντε,.. " Θα είναι σωτήρια η λύση για περιοχές με ασθενές σήμα παρόχου γιαυτό και επιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Καλά για να λέμε την αλήθεια όμως, η Vodafone θα φέρει την εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας αυτής καθώς θα το παρέχει για όλους και όχι για 5-10 συσκευές όπως άλλοι... Οπότε ίσως τελικά να αξίζει η αναμονή.. μέσω application θα έχει για όλους το οποίο είναι για ανάγκη και δεν νομίζω ότι έχει κανείς την διάθεση να παίρνει τηλέφωνα μέσω application. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 (edited) Ξεκίνησε σε Χρήστες με Iphone & Huwaei P20/30 με συμβόλαιο πιλοτικά σε ιδιώτες oi υπολοιποι σταδιακά θα γινουν role out! Edited April 15, 2019 by poseidon2004 updated Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ναι έχουν προστεθεί και οι όροι: https://www.vodafone.gr/files/1490656327593-wifi-calling-terms--conditions-Conditions.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ναι έχουν προστεθεί και οι όροι: https://www.vodafone.gr/files/1490656327593-wifi-calling-terms--conditions-Conditions.pdf Οι όροι υπήρχαν από πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Από πού προκύπτει αυτό? Δεν βλέπω κάτι στο iphone σε επαγγελματικό συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Οι όροι υπήρχαν από πριν Α συγνώμη δεν το είχα προσέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therealaris Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ενεργοποιήθηκε παίδες .... Όχι όμως volte mono WiFi call Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Σε cu είναι ακόμα κλειστό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ενεργοποιήθηκε παίδες .... Όχι όμως volte mono WiFi call Καλησπέρα παίδες Παρακολουθώ την συζήτηση απο την αρχή, επειδή έχω και γω πρόβλημα με το σήμα στην δουλειά Δεν ξέρω όμως την διαφορά απο το Volte και το WiFi call ποια η διαφορά δηλαδή αν έχει το ένα η και τα δύο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ενεργοποιήθηκε παίδες .... Όχι όμως volte mono WiFi call Πρέπει να καλέσουμε Vodafone για να το ενεργοποιήσουν ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therealaris Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ναι πρέπει να καλέσετε στην εξυπηρέτηση μου ήρθε μνμ από την Vodafone ότι ενεργοποιήθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To volte είναι όταν κανείς κλήσεις μέσω 4G . Το WiFi calling είναι να κανείς κλείσει μέσω WiFi . Αν δεν έχει το volte και κανείς κλήσεις μέσω WiFi και απομακρυνθείς τερματίζεται η κλήση, ενώ αν υπήρχε και το volte δεν. Θα τερματιζόταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ με iPhone XS με ενεργοποίησαν Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Στις οδηγιες στο site δεν αναφερει πουθενα απολυτως οτι πρεπει να παρεις τηλ στη Vodafone για ενεργοποιηση παρα μονο μεσα απο το μενου του κινητου. Στο iphone που εχω δεν ενεργοποιειται παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Προσωπικά έκανα live chat από την εφαρμογή Vodafone και από εκεί μου το ενεργοποίησαν ,μετά έκανα μια επανεκκίνηση στην συσκευή και δούλεψε . Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts