MitsosDaBest13 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Έχεις δοκιμάσει κάποιο Voip? Θεωρητικά αυτό είναι με πανάκριβη τιμή. Αν δοκιμάσεις μας λες διαφορές. Όχι, με την εφαρμογή της Vodafone παίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 andoid 10 δεν δουλευει η εφαρμογη.το ξερουν απο αρχες νοεμβρη και δεν εχουν κανει τιποτα. σε λιγο θα βγει το 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Και εδώ οι συσκευές που υποστηρίζουν VoLTE https://www.vodafone.gr/files/1490671557520-pou-ypostirizoun-tin-technologia-volte-Syskeues_pou_yposthrizoun_thn_texnologia_VoLTE.pdf Αναμένουμε οι υπόλοιποι. Το αστείο είναι πως υποστηρίζουν το P20 lite αλλά όχι το Pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Σήμερα η συσκευή μου πήρε Android 10 οπότε η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Την απεγκατεστησα μέχρι νεωτέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Σήμερα η συσκευή μου πήρε Android 10 οπότε η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Την απεγκατεστησα μέχρι νεωτέρας. Μου ειπαν πως συντομα θα υπαρξει ενημερωση της εφαρμογης για android 10. Τωρα, ποσο συντομα το θεωρουν αυτοι (οταν μου ειπαν το ιδιο και τον Σεπτ) δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 (edited) σε pocophone γιατι δε παιζει το wificalling ? Edited January 7, 2020 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Το περίεργο θα ήταν αν έπαιζε απο την στιγμή που δεν ειναι επισημα στις υποστηριζόμενες συσκευες και εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει ειτε έπειτα απο επικοινωνια μαζι τους ειτε μεσω της εφαρμογής πχ cu app και αφου εχεις κανει αυτα εβαλες και την εφαρμογή vodafone wifi calling και δεν παίζει.. δεν παίζει.. Και εμενα πχ δεν παιζει ουτε με την εφαρμογη στο le max 2 (android 9) ενω στο xperia xz1 παιζει με την εφαρμογη τους σε android 9. Τελος αν αναβαθμισες ηδη σε miui 11/android 10 η απαντηση στο απο πανω ποστ απο το δικο σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Τα sms ποτέ έχουν σκοπό να τα φτιάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Το περίεργο θα ήταν αν έπαιζε απο την στιγμή που δεν ειναι επισημα στις υποστηριζόμενες συσκευες και εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει ειτε έπειτα απο επικοινωνια μαζι τους ειτε μεσω της εφαρμογής πχ cu app και αφου εχεις κανει αυτα εβαλες και την εφαρμογή vodafone wifi calling και δεν παίζει.. δεν παίζει.. Και εμενα πχ δεν παιζει ουτε με την εφαρμογη στο le max 2 (android 9) ενω στο xperia xz1 παιζει με την εφαρμογη τους σε android 9. Τελος αν αναβαθμισες ηδη σε miui 11/android 10 η απαντηση στο απο πανω ποστ απο το δικο σου.Και στη cosmote δεν ειναι στις υποστηριζομενες συσκευες αλλα παιζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Ναι και μένα στην cosmote παιζει το volte ακομη και στο le max 2. Η cosmote είναι άλλη κλάση έτσι και αλλιως αλλά και η vodafone έχει αρετές γιαυτό προσωπικά το έχω διπλό ταμπλό :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alsthom Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα. Από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ: Το vodafone wifi calling στο ενεργοποιεί πρώτα η vodafone. Πρέπει να τους στείλεις sms και στο φτιάχνουν, σωστά? Σε συσκευές που είναι συμβατές όλα είναι μέλι-γάλα Στις υπόλοιπες πρέπει απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή vodafone wifi calling, σωστά? Πάω όμως ρε παιδιά να την κατεβάσω και μου λεει ότι "Αυτό το αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο στην εταιρία κινητης τηλεφωνίας σας" Είναι που έχω Android10 με miui11 ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα. Από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ: Το vodafone wifi calling στο ενεργοποιεί πρώτα η vodafone. Πρέπει να τους στείλεις sms και στο φτιάχνουν, σωστά? Σε συσκευές που είναι συμβατές όλα είναι μέλι-γάλα Στις υπόλοιπες πρέπει απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή vodafone wifi calling, σωστά? Πάω όμως ρε παιδιά να την κατεβάσω και μου λεει ότι "Αυτό το αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο στην εταιρία κινητης τηλεφωνίας σας" Είναι που έχω Android10 με miui11 ?:confused: Σαν εφαρμογη, δεν ειναι συμβαση ακομα για android 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους, έχω το samsung A40 εστειλα το email στην vodafone για wifi calling έκανε επανεκκίνηση τι κινητό αλλά η ρύθμιση δεν υπάρχει. Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Απλά να περιμένεις να σου έρθει πρώτα μήνυμα ότι ενεργοποιηθηκε Μήνυμα στέλνεις στο 1339 με την λέξη WIFI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Αυτό έκανα αλλά δεν υπάρχει η ρύθμιση, τηλέφωνο, πάνω δεξιά 3τελίτσες, αλλά δεν έχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Μήνυμα επιβεβαίωσης σου ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > λογισμικό > δες τι γράφει στο έκδοση λογισμικού παρόχου. Αν λέει EUR, τότε παίζει Volte/vowifi. Αν λέει COS δεν παίζει επειδή είναι η έκδοση της cosmote, πρέπει να περάσεις την ελληνική (eur) ή την Vodafone (vgr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Και πως θα γίνει αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Τελικά όσο αφορά την καθυστέρηση των sms, είδα οτι σε δικό της τηλέφωνο (Smart v10), φεύγουν αμέσως. Άρα δε ξέρω κατά πόσο φταίει η Vodafone αποκλειστικά και όχι η Samsung σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Και πως θα γίνει αυτό??? Τι έκδοση εχεις; Για τον φίλο που λέει για το smart v10, έχει ενεργό το volte η συσκευή; Και εμένα με το Α70 όταν έχω ενεργό το volte αργούν, μόλις το κλείσω φεύγουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Για τον φίλο που λέει για το smart v10, έχει ενεργό το volte η συσκευή; Και εμένα με το Α70 όταν έχω ενεργό το volte αργούν, μόλις το κλείσω φεύγουν κανονικά. Ναι, για αυτό μου κάνει εντύπωση και το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ακομη μονο για κλησεις ειναι ο IMS τους.. οταν αλλαξει θα το μαθουμε.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Στο Xiaomi Mi 9 Lite, παίζει κανονικά το Wi-Fi Calling (χωρίς την εφαρμογή!) και το VoLTE με Vodafone, έστω κι αν δεν υποστηρίζεται επίσημα... Απλά το ενεργοποίησα με το SMS στο 1319. WiFi Calling VoLTE (φαίνεται πάνω δεξιά, όπου ήρθε η κλήση και παρέμεινε σε 4G). Δυστυχώς το αναδυόμενο παράθυρο έκρυψε τα περισσότερα στοιχεία της VF... Είχε συνδεθεί με την κεραία στα 800 MHz (B20) που βρίσκεται κοντά στο ΚΤΕΛ Σπάρτης. (αυτό πιο κάτω που λέει WIND είναι η SIM 2, αγνοήστε το) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Τελικά όσο αφορά την καθυστέρηση των sms, είδα οτι σε δικό της τηλέφωνο (Smart v10), φεύγουν αμέσως. Άρα δε ξέρω κατά πόσο φταίει η Vodafone αποκλειστικά και όχι η Samsung σε αυτό. Ούτε με iPhone και Huawei βλεπω καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ούτε με iPhone και Huawei βλεπω καθυστερηση. ενδεχεται η apple και η huawei να τα εχουν ρυθμισει να μην ελεγχουν σε καθε μνμ που στελνεις αν μπορει να το στειλει μεσω volte ή 3G/2G και να τα στελνει με τον τροπο που εγινε εφικτη η αποστολη την τελευταια φορα.. ή απλα με οτι ρυθμισεις περνει οταν συνδεεται.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts