Jump to content

alsthom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alsthom

  1. Καλησπέρα. Από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ: Το vodafone wifi calling στο ενεργοποιεί πρώτα η vodafone. Πρέπει να τους στείλεις sms και στο φτιάχνουν, σωστά? Σε συσκευές που είναι συμβατές όλα είναι μέλι-γάλα Στις υπόλοιπες πρέπει απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή vodafone wifi calling, σωστά? Πάω όμως ρε παιδιά να την κατεβάσω και μου λεει ότι "Αυτό το αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο στην εταιρία κινητης τηλεφωνίας σας" Είναι που έχω Android10 με miui11 ?:confused:
  2. Καλησπέρα. Ζαχαρώνω το Mi4 αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τις διάφορες εκδόσεις του. Ποιο να προτιμήσω? Το mi4i, το mi4c, το mi4s ή μήπως το mi4 σκέτο:p? Μου αρέσει που βγαίνουν χρωματιστά , είναι ...τούμπανα και είναι 5'' (δεν θέλω μεγαλύτερο). Από κει και πέρα δεν με νοιάζει ο αποθηκευτικός χώρος....εννοείται ότι θα ήθελα 64gb αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος. Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω?
  3. Χρόνια Πολλά με την ευκαιρία! Καλή τύχη.
  4. Βάκα βάκα! Το ντούτζι θα παραγείλουμε μεις!!!!:lol:
  5. Καλορίζικα παιδιά...Είμαστε όλοι stand-by:p
  6. Είθε να κερδίσει ο τυχερότερος! Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!
  7. alsthom

    Oppo R819

    Παιδιά αν το παραγγείλω από το oppo style europe δεν έχω θέματα με τελωνεία και τέτοια, έτσι δεν είναι?
  8. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους μας!
  9. Πω πωω, απίστευτο ξενέρωμα ε? Κρίμα ρε φίλε. Τι μπορεί να έγινε? Δεν είναι και τόσο ωραίο για την εταιρεία αυτό πάντως. Δε δείχνει επαγγελματισμό. Ποια η γνώμη σας συμφορουμίστες?
  10. alsthom

    Oppo R819

    Τελικά μάλλον η διαφορά ώρας Κίνας-Ευρώπης μας έκανε τη ζημιά? Δε βλέπω να ισχύει η προσφορά πια...:(
  11. alsthom

    Oppo R819

    @jokey5 και @cca σας ευχαριστώ πολύ!:happy:
  12. alsthom

    Oppo R819

    Καλημέρα. Έχω μπριζωθεί με την προσφορά των 199 και ήθελα να σας ρωτήσω: το κινητό αυτό παίρνει micro-sim? Αν ναι, τι θα πρέπει να κάνω? Να ζητήσω από τη vodafone να μου στείλει μια micro?:O Είδα ότι υπάρχουν κάτι κόφτες για αυτή τη δουλειά. Να πάρω έναν απ' αυτούς?
  13. Καλή επιτυχία σε όλους. Είθε να κερδίσει ο πιο τυχερός.:D
  14. Δυστυχώς. Το ξανακάνει.:( Στο μεταξύ δε μπορεί να το δει ούτε το kies (ψάχνεται με τις ώρες) ούτε το νέο pc studio. Με το μόνο που μπορεί να συνδεθεί είναι το NPS αλλά δυστυχώς εκεί αναφέρει ότι δεν υποστηρίζεται η αναβάθμιση λογισμικού για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Καμμιά ιδέα? Με ποιό πρόγραμμα θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση στο κινητό? Θέλω να τσεκάρω αν λύνεται το πρόβλημα πριν το πάω για επισκευή.
  15. Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα -αν και μια στιγμή πάγωσα γιατί δεν ξεκινούσε μετά από αυτό- μιλάω για τη φάση που ξαναβάζεις μέσα τις sim και το ανοίγεις. Αλλά τις ξαναέβγαλα και άνοιξε κανονικά. Το έκλεισα, ξαναμανά έβαλα μέσα τις κάρτες και άνοιξε. Θα δείξει τώρα αν έγινε καλά ή όχι. Και πάλι ευχαριστώ.
  16. Καλησπέρα. Πρόσφατα αγορασμένο C6112 παρουσιάζει πολλές ξαφνικές επανεκκινήσεις. Στην sim1 έχει vodafone και στην sim2 έχει cosmote (whatsup). Εκεί που μιλάω ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση :wacko: Παρατηρώ ότι εκείνη την ώρα εξαφανίζεται το σήμα και μετά κάνει την επανεκκίνηση.... Λέω θα θέλει καμμιά αναβάθμιση αλλά είναι αδύνατο να την κάνω με το kies ή με nps. Τι μου προτείνετε να κάνω?
×
×
  • Create New...