TakeOverNet Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Να πω και εγώ τι γνώμη μου. Εγώ θα ήθελα να φαίνεται η ένδειξη VoLTE και να μην φαίνεται η ειδοποίηση στη μπάρα κάθε φορά που ενεργοποιείται το VoWIFI. Ο λόγος για το πρώτο είναι ο έλεγχος. Θέλω οποιαδήποτε υπηρεσία, τέτοιας σημασίας εννοώ, είναι σε λειτουργία να τη γνωρίζω. Όσον αφορά το δεύτερο, είναι σπάσιμο νεύρων, απορώ ποιος το σκέφτηκε. Και μάλιστα συνεχίζουν και το διατηρούν, δηλαδή το θεωρούν και άξιο ύπαρξης. Ακριβώς.... Και +1 για την ειδοποίηση στο VoWiFi. Sent from my SM-G970F Από VoWiFi δεν βγαινουν κλήσεις εκτακτης αναγκης, επομενως πρεπει να υπαρχει συνεχως. Ακόμα και στο iPhone αλλάζει ο φορέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Από VoWiFi δεν βγαινουν κλήσεις εκτακτης αναγκης, επομενως πρεπει να υπαρχει συνεχως. Ακόμα και στο iPhone αλλάζει ο φορέας. Μα με ειδοποιεί όταν το ενεργοποιώ..Πρέπει μονίμως; Η Cosmote έχει κλήσεις έκτακτης ανάγκης μέσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Μια απορία, ενώ έχω ενεργοποιήσει κανονικά την υπηρεσία, όταν έχω εισερχόμενη κλήση χτυπάει κανονικά αλλά δεν ανάβει η οθόνη, γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Να Και η διαφήμιση! Vodafone Giga WiFi Calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Να Και η διαφήμιση! Vodafone Giga WiFi Calling Πολύ ωραία όπως πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) Άκυρο, όλα μαι χαρά. Edited November 23, 2019 by savdown Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ποια η διαφορά του giga WiFi calling με το απλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ποια η διαφορά του giga WiFi calling με το απλό; Λόγω Giga network. Και στην Ιταλία έτσι το λένε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ποια η διαφορά του giga WiFi calling με το απλό; Καμια απλα θεμα διαφημισης το λεει ετσι. Αφου δεν χρειαζεται να εισαι σε WiFi της Vodafone ωστε να δουλεψει το WiFi Call αλλα απλα να εισαι σε WiFi. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Λόγω Giga network. Και στην Ιταλία έτσι το λένε.. Πω είδα το 26,90 όλα απεριόριστα στην Vofafone italy και μου έρχεται να πάω να τους αρχίσω τα χαστούκια τους δικούς μας εδώ που τους φταίνε οι δήθεν φόροι. :lol: Μας τον πιάνουν κανονικά ..... σε αυτήν την τιμή και ας έβαζαν το 12% του φόρου κινητής θα έβγαινε ένα 30αρι καθαρό. Αλλά είπαμε θα βγουν οι φωστήρες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .... https://www.vodafone.it/eshop/tariffe-e-prodotti/tariffe/tariffe-per-smartphone.html Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Και το fair use policy απο την Ιταλική Vodafone μια και εχει σχεση με το wifi call. Use is considered personal when it meets at least three of the following parameters: a) daily trafficoutgoing developed for SIM card not exceeding 160 minutes; b) outgoing monthly traffic developedfor SIM card not exceeding 1250 minutes; c) daily outgoing traffic to the Vodafone network notgreater than 80% of the total outgoing daily traffic; d) ratio of daily traffictotal outgoing and total daily incoming traffic not exceeding 4).For plans, options and / or promotions that include unlimited traffic including voice and sms to everyonewithout thresholds of minutes and / or sms, purely presumptive and without this involving anyin the application of the precautions foreseen for overcoming them, the use is considered automaticlawful and correct, and therefore personal if both the following parameters are respected:- the total outgoing daily voice or SMS traffic to other operators must not exceed 60%total outgoing voice or SMS traffic;- the ratio between the outgoing daily voice or SMS traffic to other operators and the voice or text message trafficentering from other operators must not exceed 3 (three).For plans, options and / or promotions that provide unlimited included data traffic to viewonly audiovisual content or other content that based on the conditions of the offer not activatedwill contribute to the consumption of the Giga, in a purely presumptive way and without this involving anyautomatism in the application of the precautions foreseen for their overcoming, the use is considered lawfuland correct, and therefore personal if the following parameter is respected:- daily data traffic to view audiovisual content or other content based on itof the conditions of the activated offer will not contribute to the consumption of the Giga, must not exceedfor three consecutive days 90% of the total data traffic carried out on each day.For plans, options and / or promotions for smartphones that include unlimited data traffic included,purely presumptive but not exhaustive and without this involving any automatismin applying the measures envisaged for overcoming them, the use of the service is not consideredlawful and correct if, in the presence of abnormal monthly traffic volumes and at least higher than doubleof the average consumption of customers with homogeneous or similar offers, one or more of the are not respectedfollowing parameters:- monthly data traffic developed in hot spot mode or using terminals other than smartphones(eg tablets, flash drives or PCs) the daily data traffic exceeds 80% of the total data trafficto view audiovisual content or use peer-to-peer applications exceeds for three daysconsecutive 90% of the total data traffic carried out on each day;- data traffic carried out in hotspot mode must not exceed 50% for three consecutive daystotal data traffic carried out on each day;- upload data traffic must not exceed 50% data traffic for three consecutive daystotal carried out on each day Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Σε μένα δεν δουλεύει σωστά , μια έτσι μια γιουβέτσι, η αντίστοιχη της cosmote τα σπάει πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Παιδια οταν δουλευουμε καλουμε μεσω wifi calling μετραει στο cu 3λεπτη ελαχιστη χρεωση , η βασει δευτερολεπτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Η κλήση wifi μετράει κανονικά σαν να βγάζεις κλήση από δίκτυο κινητής. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στη χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Η κλήση wifi μετράει κανονικά σαν να βγάζεις κλήση από δίκτυο κινητής. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στη χρέωση. Ευχαριστω για ενημερωση. Στη δουλεια δεν πιανουμε 2 3 4g και βαζουμε wifi calling λογω ελειψης σηματος για ομιλια. Οποτε θα τους πω να κανουν λογικη χρηση διοτι τους χρεωνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ οταν παιρνουν απο τα προσωπικα τους. Καλα ντατα νετ κλπ εχουμε μεσω wifi τοπικο δικτυο. Τους εσωσες απο υπερχρεωσεις ειδικα περαν του airtime του πακετου τους...που μετραει τρελλα και χρυσα λεπτα στις υπερβασεις. Edited November 24, 2019 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Μετράει κανονικά σαν να μην είχες WiFi call.. Το WiFi call ουσιαστικά απλά δρομολογεί την κλήση μέσω WiFi για καλύτερη ποιότητα κλήσης αλλά η χρέωση συνεχίζει όπως ήταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Εδώ με Huawei P Smart 2019: - Wifi Calling μια χαρά. Έχω κάνει long press και έχω κρύψει την ειδοποίηση οπότε έχω μόνο το εικονίδιο με το ακουστικό (ώραία λοιπον) - VoLTE δεν έχω ούτε ως επιλογή στα settings ούτε πρακτικά καθώς η κλήση πέφτει σε 3g για να γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Σε εταιρική γραμμή διαπίστωσα ότι δεν παίζει σωστά η ειδοποίηση κλήσεων. Αν σε καλέσει κάποιος και είναι κλειστό η εκτός δικτύου τότε θα του πει ότι είναι κατειλημμένο και προτρέπει να πατήσεις 1 για sms ή 2 για τηλεφωνητή. Πήρα και μου είπαν ότι διερευνάται το θέμα. Έχει λυθεί στα καρτοκινητά αλλά στις εταιρικές υφίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλημέρα. Είχα ενεργοποιήσει την υπηρεσία σε galaxy s7 το καλοκαίρι και μιλούσα κανονικά μέσω της εφαρμογής. Χθες πήρα το galaxy s10, και προσπαθώντας να δουλέψω το wifi calling χωρίς εφαρμογή πλέον, δε βλέπω πουθενά τις σχετικές ρυθμίσεις που το ενεργοποιούν! Μίλησα με το support, δε ξέρουν κάτι. Και ρωτάω το εξής: υπάρχει περίπτωση, επειδή αγόρασα τη συσκευή απο Γερμανό και έχει μέσα το firmware της cosmote, να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα λόγω αυτού; Πρέπει να περάσω το firmware της Vodafone; Αν ναι, που μπορώ να το βρώ; :cry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Συνεχίζεται η καθυστέρηση στα sms. Παίρνει περίπου 2 λεπτά για να φύγει το sms. Τι θα κάνουμε την πρωτοχρονιά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Συνεχίζεται η καθυστέρηση στα sms. Παίρνει περίπου 2 λεπτά για να φύγει το sms. Τι θα κάνουμε την πρωτοχρονιά;;;; Θα περιμένουμε μέχρι η Vodafone θα υποστηρίξει τα SMS over VoLTE. Μέχρι τότε, θα κλείνεις το volte για να στείλεις sms. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 ξερει κανεις σε poco f1 αν δουλευει η υπηρεσια ? την εχω ενεργοποιησει απο τη vodafone αλλα στο κιν δε δουλευει πρεπει να ενεργοποιησω και το volte στη συσκευη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Εγώ πήγα να κάνω στο Leeco Le Pro 3 ενεργοποίηση του WiFi Calling μέσω του My Vodafone και λίγες ώρες μετά μου ήρθε μήνυμα αποτυχίας... Έχω κατεβάσει και την εφαρμογή για το WiFi Calling. :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλημέρα. Είχα ενεργοποιήσει την υπηρεσία σε galaxy s7 το καλοκαίρι και μιλούσα κανονικά μέσω της εφαρμογής. Χθες πήρα το galaxy s10, και προσπαθώντας να δουλέψω το wifi calling χωρίς εφαρμογή πλέον, δε βλέπω πουθενά τις σχετικές ρυθμίσεις που το ενεργοποιούν! Μίλησα με το support, δε ξέρουν κάτι. Και ρωτάω το εξής: υπάρχει περίπτωση, επειδή αγόρασα τη συσκευή απο Γερμανό και έχει μέσα το firmware της cosmote, να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα λόγω αυτού; Πρέπει να περάσω το firmware της Vodafone; Αν ναι, που μπορώ να το βρώ; :cry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων. βαλε μεσω ODIN το firmware της voda Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 (edited) ξερει κανεις σε poco f1 αν δουλευει η υπηρεσια ? την εχω ενεργοποιησει απο τη vodafone αλλα στο κιν δε δουλευει πρεπει να ενεργοποιησω και το volte στη συσκευη ? σε poco μονο με την εφαρμογή της vodafone χωρις volte αν θέλεις volte ακολούθησε τον οδηγό https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263 αν ακολουθήσεις τον οδηγό διάλεξε προφίλ vodafone DE για να λειτουργήσει ο οδηγός θέλει root (ξεκλείδωτο bootloader) απο την εμπειρία μου με xiaomi δεν θα βγάλει firmware update για vodafone Edited December 1, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts