FoT1s Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Mετά απο επικοινωνία με το chat του cu σε πεντε λεπτα με κάλεσε εκπρόσωπος του τεχνικου τμήματος και μου έκανε την ενεργοποιηση του wifi calling μεσω της εφαρμογής στο xperia xz1. Το θετικό ειναι ότι η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και καλεις κανονικα απο τον dialer του κινητου. Volte δεν υποστηρίζει ακομη το κινητό μου και μάλλον θα.. δειξει.. Μπράβο τους πάντως για την μεχρι τωρα υλοποιηση. Θα δοκιμασω την σιμ και σε κινέζικο κινητό που δεν υποστηρίζει εγγενως η cosmote να δω τι θα παιχτει με το vowifi Κατεβασες την εφαρμογη της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Σε note 9 με φοιτητικό cu πάντως φαίνεται να δουλεύει το volte. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Το hd δεν είναι ένδειξη ότι δουλεύει το VoLTE. Στο βγάζει και σε 3G δίκτυο, ίσως και σε 2G. Ο μόνος τρόπος να δεις αν λειτουργεί είναι να κλείσεις το WiFi, πράγμα που θα σου εμφανίσει την ένδειξη των δεδομένων. Αν είναι 4G ή 4G+ και παραμένει έτσι όταν μιλάς, τότε λειτουργεί το VoLTE. Αν είχε μια ένδειξη VoLTE, όπως συνηθίζεται στους περισσότερους παρόχους, θα ήξερες ανά πάσα στιγμή αν λειτουργεί ή όχι. Αλλά βλέπεις οι κύριοι της Vodafone διατείνονται πως δεν ενδιαφέρει τον πελάτη αυτό, και τον μπερδεύει. Οπότε πορεύεσαι με ότι σου δίνουν και δεν μιλάς γιατί στην λένε αν δεν συμφωνείς... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Κατεβασες την εφαρμογη της vodafone? Ναι μου ειπε και ο εκπροσωπος να την κατεβασω και αφου το ενεργοποίησε απο μεριας του, μου ζήτησε να κανω reboot στο κινητό και αν εχω 2ο τηλ να με καλέσει οσο μπουτάρει το xz1 για να δουμε αν ειναι ολα οκ και με κάλεσε στο αλλο κινητο μου και περιμενε μεχρι να πω οτι δουλευει η υπηρεσια Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ναι μου ειπε και ο εκπροσωπος να την κατεβασω και αφου το ενεργοποίησε απο μεριας του, μου ζήτησε να κανω reboot στο κινητό και αν εχω 2ο τηλ να με καλέσει οσο μπουτάρει το xz1 για να δουμε αν ειναι ολα οκ και με κάλεσε στο αλλο κινητο μου και περιμενε μεχρι να πω οτι δουλευει η υπηρεσια Ε, ναι. Εμεις με android 10....ακομα περιμενουμε...δεν ειναι συμβατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Το hd δεν είναι ένδειξη ότι δουλεύει το VoLTE. Στο βγάζει και σε 3G δίκτυο, ίσως και σε 2G. Ο μόνος τρόπος να δεις αν λειτουργεί είναι να κλείσεις το WiFi, πράγμα που θα σου εμφανίσει την ένδειξη των δεδομένων. Αν είναι 4G ή 4G+ και παραμένει έτσι όταν μιλάς, τότε λειτουργεί το VoLTE. Αν είχε μια ένδειξη VoLTE, όπως συνηθίζεται στους περισσότερους παρόχους, θα ήξερες ανά πάσα στιγμή αν λειτουργεί ή όχι. Αλλά βλέπεις οι κύριοι της Vodafone διατείνονται πως δεν ενδιαφέρει τον πελάτη αυτό, και τον μπερδεύει. Οπότε πορεύεσαι με ότι σου δίνουν και δεν μιλάς γιατί στην λένε αν δεν συμφωνείς... Sent from my SM-G970FΌταν έχω ενεργοποιημένο το volte τότε μου το εμφανίζει. Αν το απενεργοποίησω δεν μου το βγάζει. Μόλις το δοκίμασα. Επιπλέον με ενεργοποιημένο το volte μένει σε 4g. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ναι, αλλά αυτό είναι συμπτωματικό. Αν ο άλλος που καλείς μπορεί, φυσιολογικά θα σου δείξει HD ακόμα και αν ορίσεις ως τύπο δικτύου 3G. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Έβαλα την sim στο leeco le max 2 και τελικά η εφαρμογή δεν μπορεί να κάνει register στο wi-fi. Οπότε ουτε και η vodafone δεν έχει καταφέρει να κάνει έστω και μέσω της εφαρμογής της, universal για όλα τα android κινητά το wi-fi calling δυστυχώς.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Το hd δεν είναι ένδειξη ότι δουλεύει το VoLTE. Στο βγάζει και σε 3G δίκτυο, ίσως και σε 2G. Ο μόνος τρόπος να δεις αν λειτουργεί είναι να κλείσεις το WiFi, πράγμα που θα σου εμφανίσει την ένδειξη των δεδομένων. Αν είναι 4G ή 4G+ και παραμένει έτσι όταν μιλάς, τότε λειτουργεί το VoLTE. Αν είχε μια ένδειξη VoLTE, όπως συνηθίζεται στους περισσότερους παρόχους, θα ήξερες ανά πάσα στιγμή αν λειτουργεί ή όχι. Αλλά βλέπεις οι κύριοι της Vodafone διατείνονται πως δεν ενδιαφέρει τον πελάτη αυτό, και τον μπερδεύει. Οπότε πορεύεσαι με ότι σου δίνουν και δεν μιλάς γιατί στην λένε αν δεν συμφωνείς... Sent from my SM-G970F Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία της Vodafone gr πάντως το να μην υπάρχει ένδειξη για το volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία της Vodafone gr πάντως το να μην υπάρχει ένδειξη για το volte Ισχύει. Αλλά έτσι κι αλλοιώς το Vodafone Group ειναι παγκόσμιο. Επιπλέον το HD Voice ισχυει για διεθνεις κλήσεις προς υπολοιπες Vodafone και προς σταθερα OneNet που μολις δοκιμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ερώτηση όμως: Στης cosmote έχει 3 επιλογές: Απενεργοποίηση/Ενεργοποίηση και προτεραιότητα στο 4G/Ενεργοποίηση και προτεραιότητα σε WIFI. Στη vodafone: Απλά ενεργοποίηση/απενεργοοίηση. Πως δουλεύει στης vodafone; Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά; Μετά από δοκιμές, παρατήρησα ότι όταν το σήμα της Vodafone είναι ισχυρό, δίνεται προτεραιότητα στο 4G. Οπότε ουσιαστικά, έτσι δουλεύει. Εάν 4G και VoWIFI είναι ταυτόχρονα ανοιχτά, δίνεται πάντα προτεραιότητα στο 4G. Μπορεί και κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Μετά από δοκιμές, παρατήρησα ότι όταν το σήμα της Vodafone είναι ισχυρό, δίνεται προτεραιότητα στο 4G. Οπότε ουσιαστικά, έτσι δουλεύει. Εάν 4G και VoWIFI είναι ταυτόχρονα ανοιχτά, δίνεται πάντα προτεραιότητα στο 4G. Μπορεί και κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει; Οντως ισχυει αυτο. Οταν ειναι πολλες οι μπαρες, οτι σημα και αν πιανει, το VoWiFi πεφτει.. αλλα αυτο το εχω παρατηρησει κ στην cosmote οποτε δεν μ εκανε εντυπωση.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Μετά από δοκιμές, παρατήρησα ότι όταν το σήμα της Vodafone είναι ισχυρό, δίνεται προτεραιότητα στο 4G. Οπότε ουσιαστικά, έτσι δουλεύει. Εάν 4G και VoWIFI είναι ταυτόχρονα ανοιχτά, δίνεται πάντα προτεραιότητα στο 4G. Μπορεί και κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει; Στην δικη μου συσκευη (Mate 10 PRO) οσο σημα κινητης και να εχω αν το VoWiFi ειναι ενεργο η κληση θα γινει μεσω WiFi. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Με το VoLTE on είδατε κάπως καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ή είναι η ιδέα μου. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Δουλεύει και σε εμένα πλέον το VoLTE. Samsung Galaxy S9. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δεν έχει κάποια ένδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Δουλεύει και σε εμένα πλέον το VoLTE. Samsung Galaxy S9. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δεν έχει κάποια ένδειξη. Κάί σέ μένα στο s9plus δε βγαζει ενδειξεις... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σε pocophone βγάζει ένδειξη. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σε pocophone βγάζει ένδειξη. Pocophone F1 Τι γινεται?Διαχωρισμό σε συσκευες κανουν?Σε αλλες το εμφανίζουν σε αλλες οχι...Μαλλον για πιλοτικο λανσαρισμα το κοβω το βολτε ..Δεν νομιζω να χει δοθει επισημα... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ξαναλέω οτι και σε Samsung A6 είδα την ένδειξη άρα ίσως θέλει να έρθει κάποιο f/w update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τι γινεται?Διαχωρισμό σε συσκευες κανουν?Σε αλλες το εμφανίζουν σε αλλες οχι...Μαλλον για πιλοτικο λανσαρισμα το κοβω το βολτε ..Δεν νομιζω να χει δοθει επισημα... Το θέμα είναι ότι εγώ βλέπω και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Το δουλεύω από το πρωί μόνο με data με ενεργό πάντα το VoLTE και είμαι σίγουρος ότι δεν είχα ποτέ τέτοιο sot. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Και σε εμένα με galaxy A70 βγάζει ενδειξη, αλλά στις κλήσεις χάνεται. Το Wifi λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Το θέμα είναι ότι εγώ βλέπω και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Το δουλεύω από το πρωί μόνο με data με ενεργό πάντα το VoLTE και είμαι σίγουρος ότι δεν είχα ποτέ τέτοιο sot. Pocophone F1 Πολυ σημαντικο αυτο !Η αληθεια ειναι πως μεταξυ vowifi και volte και γω εχω διαπιστωσει καλυτερη διαχειρηση στο volte σε αλλο δικτυο ομως.Εδω που βρισκομαι εχω μονο 3g στη βοντα.Οταν παω στη πόλη που χει 4g θ το δω για την βοντα... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Προφανώς σε επόμενη αναβάθμιση θα αλλάξει αυτό σε όσες συσκευές δεν το εμφανίζουν (Όχι σε όλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Παιδια εσεις που εχετε ενδειξη σας ηρθε προσφατα καποιο update; Το s9 plus εχω αλλα δεν το εμφανιζει σε μενα. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς σε επόμενη αναβάθμιση θα αλλάξει αυτό σε όσες συσκευές δεν το εμφανίζουν (Όχι σε όλες) Εν αναμονη λοιπον...! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Εγώ πάντως με το S10e πριν μήνες που το είχε δώσει δοκιμαστικά είχα ένδειξη VoLTE. Έχει πάρει κάμποσα updates από τότε, αλλά χλωμό μου φαίνεται να έχει να κάνει. Πιο πιθανό το βλέπω να update να το αφαιρέσει και σε αυτούς που το έχουν, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν αποφασίσει να μην εμφανίζεται. Edit: και κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα. Σχετικά με το, κατά τη γνώμη μου αστείο, επιχείρημα υπέρ της κατάργησης. Το ότι δηλαδή θα προκαλέσει συμφόρηση στην εξυπηρέτηση πελατών από απορίες από παντελώς μη σχετικούς συνδρομητές. Αυτός που θα το δει και θα προβληματιστεί, επειδή δεν έχει ιδέα, πως είμαστε σίγουροι ότι θα αποτανθεί στον πάροχο, και όχι στον αντιπρόσωπο ή τον πωλητή της συσκευής του; Εγώ αν δεν είχα ιδέα, και έβλεπα ένα άγνωστο εικονίδιο που θα με "τρόμαζε" εκεί θα σκεφτόμουν να ρωτήσω. Sent from my SM-G970F Edited October 13, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts