mafiagalou Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Μίλα με τεχνικό τμήμα Vodafone για ενεργοποίηση. Πρώτα θα σου έρθει το sms ενεργοποίησης, μετά θα κάνεις επανεκκίνηση και κατόπιν θα έχεις VoLTE και VoWiFi. Πες τους ότι έχεις iPhone 8 πχ Σε ευχαριστω πολυ. Τωρα δουλευει αψογα Οταν μιλας VoWiFi καταναλωνεις απο το χρονο ομιλιας του πακετου σου; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Σε ευχαριστω πολυ. Τωρα δουλευει αψογα Οταν μιλας VoWiFi καταναλωνεις απο το χρονο ομιλιας του πακετου σου; Ναι, μόνο ο τρόπος αλλάζει, όχι οι χρεώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει αν παίζει στο εξωτερικό; Είναι πολύ βολικό για μέσα στα τραίνα και αεροπλάνα που έχουν WiFi. Επιπλέον αν είστε σε καμία περίεργη χώρα όπου οι εισερχόμενες κλήσεις κοστίζουν είναι πολύ καλή φάση. πχ στην Αμερική είχα hotspot από το εταιρικό μου που είχα δωρεάν δεδομένα στην At&t/Tmo και έπαιρνα τηλέφωνα και λάμβανα κλήσεις από το προσωπικό μου unlimited. Είναι ΠΟΛΥ καλή υπηρεσία, θα την εκτιμήσετε πολύ. Σας λέω, ότι πλέον δεν ασχολούμαι με παρόχους που δεν την υποστηρίζουν. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Απο τοτε που ενεργοποιησα το wificalling ο ηχος κουδουνισματος της εισερχομενης κλησης εχει χαμηλωσει παρα πολυ, μπηκα στις ρυθμισεις και ολα ειναι στο μεγιστο, τι εγινε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει αν παίζει στο εξωτερικό; Είναι πολύ βολικό για μέσα στα τραίνα και αεροπλάνα που έχουν WiFi. Επιπλέον αν είστε σε καμία περίεργη χώρα όπου οι εισερχόμενες κλήσεις κοστίζουν είναι πολύ καλή φάση. πχ στην Αμερική είχα hotspot από το εταιρικό μου που είχα δωρεάν δεδομένα στην At&t/Tmo και έπαιρνα τηλέφωνα και λάμβανα κλήσεις από το προσωπικό μου unlimited. Είναι ΠΟΛΥ καλή υπηρεσία, θα την εκτιμήσετε πολύ. Σας λέω, ότι πλέον δεν ασχολούμαι με παρόχους που δεν την υποστηρίζουν. ;) Όχι, φιλτραρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Όχι, φιλτραρουν. Δόξα το θεό, υπάρχει και το VPN. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει αν παίζει στο εξωτερικό; Είναι πολύ βολικό για μέσα στα τραίνα και αεροπλάνα που έχουν WiFi. Επιπλέον αν είστε σε καμία περίεργη χώρα όπου οι εισερχόμενες κλήσεις κοστίζουν είναι πολύ καλή φάση. πχ στην Αμερική είχα hotspot από το εταιρικό μου που είχα δωρεάν δεδομένα στην At&t/Tmo και έπαιρνα τηλέφωνα και λάμβανα κλήσεις από το προσωπικό μου unlimited. Είναι ΠΟΛΥ καλή υπηρεσία, θα την εκτιμήσετε πολύ. Σας λέω, ότι πλέον δεν ασχολούμαι με παρόχους που δεν την υποστηρίζουν. ;) Στην αμερική πόσο καιρό υποστηρίζεται αυτή η υπηρεσία; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Επιτέλους αν και υποδεέστερη της cosmote σαν υπηρεσία http://a65.tinypic.com/4ktldj.jpg http://a68.tinypic.com/28u1mz4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Δεν μπορούσαν απλά στα iphone να βγαίνει το Wifi όπως γίνεται στα αλλα δίκτυα; Πρέπει να έχουμε στο όνομα δικτύου την γκουμουτσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Επιτέλους αν και υποδεέστερη της cosmote σαν υπηρεσία http://a65.tinypic.com/4ktldj.jpg http://a68.tinypic.com/28u1mz4.jpg Ε ναι. Της Cosmote είναι VoWiFi V2. Υπομονή να την αναβάθμισει σε V2 και η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ε ναι. Της Cosmote είναι VoWiFi V2. Υπομονή να την αναβάθμισει σε V2 και η Vodafone. Εννοεί ο φίλος ότι δεν παίζει ακόμα production το VoLTE υποθέτω. Πράγμα που είναι αληθές. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δόξα το θεό, υπάρχει και το VPN. :lol: Όχι εύκολα. Θες setup με εξωτερική συσκευή. iOS και Android περνάνε την vowifi κίνηση από δικό της routing table που παρακάμπτει τα VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ναι, το γνωρίζω. Δυστυχώς αλλά και έτσι υπάρχει λύση. Στην Αμερική η υπηρεσία προσφέρεται από τα δίκτυα από το 2015. Η verizon και η at&t έχουν ims από Cisco και Ericsson (ανάλογα με το που είσαι) με παρόμοιες επιδόσεις και υποστήριξη evs από τους πρώτους παγκόσμια. Γενικά η κινητή τηλεφωνία στην Αμερική είναι μπροστά... Εγώ σουηδικό δίκτυο χρησιμοποίησα στην Αμερική με WiFi calling χωρίς VPN. Πολύ βολικό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Σε ευχαριστω πολυ. Τωρα δουλευει αψογα Οταν μιλας VoWiFi καταναλωνεις απο το χρονο ομιλιας του πακετου σου;Έχει δώσει σε cu vowifi?? Γιατί αυτό που ήξερα μέχρι τώρα είναι ότι το έχει δώσει επιλεκτικά σε συμβόλαια. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Έχει δώσει σε cu vowifi?? Γιατί αυτό που ήξερα μέχρι τώρα είναι ότι το έχει δώσει επιλεκτικά σε συμβόλαια. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποτέ δεν ήταν επιλεκτικό στην VF. Από την πρώτη μέρα όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Και VoLTE, πλην iPhones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Γιατί εξαιρέθηκαν τα μηλοφωνα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Δεν εξαιρέθηκαν για πάντα. Περιμένουν update στα carrier settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Πότε θα βγει Official? Μέσα στον μήνα? Έχετε ακούσει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Κοίταγα λίγο τις διαφορές Cosmote και Vodafone στο configuration του WiFi calling. Η Cosmote κάνει ping το epdg κάθε 10 δευτερόλεπτα. Η Vodafone κάθε 10 λεπτά. Η τιμή της Cosmote είναι πολύ ενεργοβόρα, αλλά κοντά στο σύνηθες όριο των router για το UDP NAT expiration (30 sec). Έχει κανείς παρατηρήσει χαμένες κλήσεις σε airplane mode με το wifi ανοιχτό; Δεν θα ήταν περίεργο να συμβεί. Επίσης, το γκρουπ πρέπει επιτέλους να παλέψει λίγο τα DNS names. Ο provisioning server της VF-GR έχει Ισπανικό DNS name που ανήκει στην VF-ES. Καλή φάση :lol: Δίνει ελπίδες για υποστήριξη apple watch και MultiSIM η ύπαρξη του provisioning server. :O Όταν με το καλό στείλει ρυθμίσεις VoLTE θα ρίξω μια ματιά και σε αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Κοίταγα λίγο τις διαφορές Cosmote και Vodafone στο configuration του WiFi calling. Η Cosmote κάνει ping το epdg κάθε 10 δευτερόλεπτα. Η Vodafone κάθε 10 λεπτά. Η τιμή της Cosmote είναι πολύ ενεργοβόρα, αλλά κοντά στο σύνηθες όριο των router για το UDP NAT expiration (30 sec). Έχει κανείς παρατηρήσει χαμένες κλήσεις σε airplane mode με το wifi ανοιχτό; Δεν θα ήταν περίεργο να συμβεί. Επίσης, το γκρουπ πρέπει επιτέλους να παλέψει λίγο τα DNS names. Ο provisioning server της VF-GR έχει Ισπανικό DNS name που ανήκει στην VF-ES. Καλή φάση :lol: Δίνει ελπίδες για υποστήριξη apple watch και MultiSIM η ύπαρξη του provisioning server. :O Όταν με το καλό στείλει ρυθμίσεις VoLTE θα ρίξω μια ματιά και σε αυτές. Δεν είναι λάθος το ισπανικό. ;) Τα elements του δικτύου δεν είναι όλα στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Παιδιά έχωnote 9 Μίλησα με vodafone τους είπα και καλά ότι έχω I phone ενεργοποίησαν την υπηρεσία αλλά μου εμφανίζει μόνο volte Όχι vowifi όταν συνδέομαι στο wifi. Θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση; το ψάχνω αλλά ακρή δεν μπορώ να βγάλω Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Δεν είναι λάθος το ισπανικό. ;) Τα elements του δικτύου δεν είναι όλα στην Ελλάδα. Γι αυτό έγραψα το γκρουπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Τόσο δύσκολο είναι να ενεργοποιείται η υπηρεσία με ενα SMS?? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Τόσο δύσκολο είναι να ενεργοποιείται η υπηρεσία με ενα SMS?? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο Ίσως για αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Σας δουλευει σωστα η υπηρεσια; Εγω με VoWiFi και VoLTE παρατηρησα διακοπες και στιγμες που δεν με ακουγαν. Το ειχα σε κανονικη λειτουργια οχι λειτουργια πτησης, εχω και 50αρα γραμμη ιντερνετ Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts