Vag_koun Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Το αστείο είναι που κάποια βίντεο στο YouTube 6GB vs 8GB Ραμ βγάζουν πιο γρήγορο το 6αρι Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Διάφορες για κάποιον μέσο χρήστη που ανοίγει 5-10 εφαρμογές καθημερινά χωρίς να παίζει παιχνίδια υπάρχουν ανάμεσα στο μοντέλο 6/64 και 8/128; θεωρω οτι η διαφορα ισως φανει σε 1,5-2 χρονια, που τα 8 θα εχουν περισσοτερο αερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Με λίγο youtube απαντουντε τα ερωτήματα απο Έλληνες κ ξένους ανμποξερ. Παντος εμένα μου άρεσε το σχόλιο των unboxholics στο τελος για το σ9+. Το huawei v10 βλέπω για κύριο αντίπαλο του 5τ ξεκινώντας απο την παραπλήσια τιμη. Τι γνώμη έχετε για το v10; Στο θεμα του Oneplus5t ρωτας για γνωμη για το V10?Γιατι αφου με λιγο youtube βρισκεις απαντηση στο ερωτημα σου απο ξενους unboxers :D Τωρα οσον αφορα την καμερα που αναφερθηκε πιο πισω και γενικα στο θεμα ολων των Oneplus κινητων θελω να σταθω σε κατι που προεκυψε σημερα. Ως γνωστον η αλλη γνωστη Xiaomi ποτε δεν ειχε καλη φημη για τις καμερες της αλλα βλεπουμε σιγα σιγα στα τελευταια της μοντελα αυτο να αλλαζει. Πιο συγκεκριμενα λοιπον με την ανακοινωση του νεου Mi Mix 2s σημερα βγηκε και αντιστοιχη μετρηση στο γνωστο Dxomark που το εβαλε παρα πολυ ψηλα στην λιστα. https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/ Δεν το αναφερω για αυτο το λογο αλλα περισσοτερο για το οτι αν η Huawei και πλεον και η Xiaomi στις ναυαρχιδες τους καταφερνουν να βγαζουν αποτελεσματα που φτανουν τις αλλες γνωστες ναυαρχιδες τυπου Pixel,iphone x galaxy note 8 τοτε πλεον δεν εχει καμια δικαιολογια η Oneplus αν δεν βγαλει ουτε φετος ανταγωνιστικη καμερα εκτος των αλλων.Και οταν λεω ανταγωνιστικη να ξεκαθαρισω οτι εννοω σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου παντα. Και οχι δεν ειμαι απο τους τυπους που γραφουν δεξια και αριστερα τα καλυτερα για την καμερα των τηλεφωνων που εχουν επειδη χρησιμοποιουν 3ες εφαρμογες τυπου gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Το 5τ με τα 6ραμ είναι το ίδιο γρήγορο με τα 8ραμ σε οτι ανοίξεις το μουλτιτασκ κορυφή κ στα 2 απλά το 8αρι λογικό κρατάει στη μνήμη περισσότερα. Εγω ανοιξα τα πάντα πλην παιχνίδια και ειδα ελάχιστα reload στο 6αρι, το 5τ είναι οτι ποιο γρήγορο μαζι μ το ματε10, τωρα το σ9+ το επιασε. Με οτι βολεύεται ο καθενας απο τα 2 5τ, είναι στο ποση μνήμη θες 64 η 128 Μου μοιάζει δύσκολο να ρολαρουν τα S της σαμυ το ίδιο μετά απο κανα 6μηνο μ τα 5τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Οπως εχει αναφερθει και πιο παλια οι διαφορες ειναι κυριως στον χωρο και τα 8gb ram θα τα αξιοποιησει πληρως καποιος μονο αν κρατησει την συσκευη για πανω απο 2-3χρονια ξερω γω. Ειναι παντελως αχρηστα τα 8Gb ram για τον μεσο χρηστη,ειδικα οταν μιλαμε για συσκευη με πανω κατω stock android,και 4gb ram να ειχε παλι σφαιρα θα πηγαινε οπως το Pixel 2 xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 (edited) ήρθε σήμερα ο πύραυλος. εχτές το έστειλαν σήμερα το πήρα,κλασική ups. τόσο απλό αλλά τόσο εντυπωσιακό και απίστευτα γρήγορο. άλλη φάση στο χέρι το αλουμίνιο πάντως, καμία σχέση με το χαζογυαλι. η θήκη του αρκετά τίμια για φρι Edited March 27, 2018 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Το μικρο εχει βγει out of stock...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 ήρθε σήμερα ο πύραυλος. εχτές το έστειλαν σήμερα το πήρα,κλασική ups. τόσο απλό αλλά τόσο εντυπωσιακό και απίστευτα γρήγορο. άλλη φάση στο χέρι το αλουμίνιο πάντως, καμία σχέση με το χαζογυαλι. η θήκη του αρκετά τίμια για φρι Από Αθήνα εισαι? Και μένα χτες το στείλαμε αύριο παραλαμβάνω. Επαρχία είμαι. Με πια κούριερ συνεργάζεται η upas ξέρουμε. Εδώ στην πόλη μου σίγουρα δεν έχει ups.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 395 σε γνωστό κινεζομαγαζο κ με τρώει το χέρι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Στο θεμα του Oneplus5t ρωτας για γνωμη για το V10?Γιατι αφου με λιγο youtube βρισκεις απαντηση στο ερωτημα σου απο ξενους unboxers :D Εχω δει κάποια βίντεο του huawei V10 αλλα δεν συμφωνώ με όλα τα λεγόμενα των unboxers. Επαφή με EMUI ειχα με το P8 lite k p8 lite 2017 Ρώτησα αν ειδε τίποτα καποιος με v10 απο εγγυκλοπαιδικη άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 (edited) Από Αθήνα εισαι? Και μένα χτες το στείλαμε αύριο παραλαμβάνω. Επαρχία είμαι. Με πια κούριερ συνεργάζεται η upas ξέρουμε. Εδώ στην πόλη μου σίγουρα δεν έχει ups.... Στην δικιά μου πόλη (επαρχία), που δεν έχει UPS, ήρθε με Γενική Ταχυδρομική. Edited March 27, 2018 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Όχι δεν είμαι καν Ελλάδα τώρα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλημέρα! Για όποιον ενδιαφέρετε: OxygenOS Open Beta 5 for the OnePlus 5T Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Άσχημα τα νέα..... https://gr.gizchina.com/2018/03/28/ereyna-ayta-einai-ta-kinita-me-tin-ypsiloteri-sar-aktinovolia/ ........... Edited March 28, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλησπέρα στην Oneplus παρεα. Από σήμα πως παει η συσκευή; Έχω ακούσει πως δεν φτανει τις Samsung Huawei και ειναι καπως πιο αδυναμο. Εσεις τι εμπειρία έχετε; Δεν έχω τη συσκευή οποτε ειπα να ρωτήσω εδω. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλησπέρα στην Oneplus παρεα. Από σήμα πως παει η συσκευή; Έχω ακούσει πως δεν φτανει τις Samsung Huawei και ειναι καπως πιο αδυναμο. Εσεις τι εμπειρία έχετε; Δεν έχω τη συσκευή οποτε ειπα να ρωτήσω εδω. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ που είχα πριν το S8+ το βλέπω στα ιδια ίσως ελαφρώς καλύτερο, δεν πρόσεξα κάτι πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) έχω ένα θέμα, το άνοιξα χτες έκανα ριστορ από play store και το παρατησα γιατί δεν είχα ώρα. σήμερα βλέπω ότι δεν ανοίγει, κάνει συνέχεια restart από μόνο του. με προβληματίζει αρκετά αυτό γιατί δεν είναι λογικό. Edited March 28, 2018 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeplakias Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Εγώ που είχα πριν το S8+ το βλέπω στα ιδια ίσως ελαφρώς καλύτερο, δεν πρόσεξα κάτι πάντως. Είχα Mate 9,με cosmote & vodafone, μια χαρά επισης κ με το 5t, κανένα πρόβλημα σήματος, μην πω και καλύτερο μερικές φορές με 4g cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) ενδιαφέρον βίντεο κ ισοπαλία να ηταν δεν θα με πείραζε καθόλου Δευτερη φόρτιση το 8-128 απίθανο sot https://drive.google.com/file/d/1aDPTrkpfU-svUVsc94fzLf0wxYaBE8WC/view?usp=drivesdk Edited March 28, 2018 by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 μιλαμε για διαφορα!!!:blink::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 ενδιαφέρον βίντεο κ ισοπαλία να ηταν δεν θα με πείραζε καθόλου Ε ουσιαστικά ισοπαλία είναι. Οι περισσότεροι πόντοι, είτε του ενός είτε του άλλου, ήταν οριακοί, δλδ ούτε καν 1 δευτερόλεπτο το ένα πιο γρήγορο από το άλλο. Εκεί που φάνηκε κάποια "αξιόλογη" διαφορά είναι σε κανα 2 παιχνίδια, όπως το racing που ήταν 2 secs μπροστά το samsung. Και όπως αποδεικνύεται για ακόμα φορά, ισχύει αυτό που έχουμε αναφέρει πολλάκις κι εδώ μέσα. Ότι δλδ ότι οι διαφορές ανάμεσα σε cpu/gpu από χρονιά σε χρονιά είναι τελείως οριακές. Δλδ snapdragon 835 με 845 έχουν διαφορές που ουσιαστικά μόνο στο εργαστήριο θα παρατηρήσεις, στην καθημερινή χρήση δεν θα δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πάλι απ' ότι φαίνεται χωρίς αδιάβροχοποιηση,δεν βλέπω κανένα λόγο κάποιος από το 5Τ να πάει στο 6... http://www.techgear.gr/oneplus-6-first-official-photo-135769/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πάλι απ' ότι φαίνεται χωρίς αδιάβροχοποιηση,δεν βλέπω κανένα λόγο κάποιος από το 5Τ να πάει στο 6... http://www.techgear.gr/oneplus-6-first-official-photo-135769/Και η ίδια φωτογραφική να φανταστώ; Χωρίς ois; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Ουπς!!!!!! Edited March 29, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 @ Tips2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7532294#post7532294 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts