geodal Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 επισημο πλεον,σε 4 ημερες διαθεσιμο. https://oneplus.net/gr/oneplus-5t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 επισημο πλεον,σε 4 ημερες διαθεσιμο. https://oneplus.net/gr/oneplus-5t Μόνο σε άσπρο... ? Κριμα. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Γράφει κάποιος σε social media ότι φορτίζει την συσκευή από 2 σε 100% σε 48 λεπτά παίζουν τέτοια νούμερα; εγώ φορτίζω σε 1:15' περίπου από 1-100% ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μόνο σε άσπρο... ? Κριμα. ποτε προλαβαν κ unboxing...https://www.youtube.com/watch?v=Nc6OtFl9R9g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 https://gr.mobilefun.com/ εχει αγορασει καποιος απο εδω? πηρα μια θηκη και λενε οτι το εστειλαν στις 19/12 αλλα ακομα δεν εχει ερθει τιποτα. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 https://gr.mobilefun.com/ εχει αγορασει καποιος απο εδω? πηρα μια θηκη και λενε οτι το εστειλαν στις 19/12 αλλα ακομα δεν εχει ερθει τιποτα. τι μεθοδο αποστολης εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 καλημερα κ καλοριζικο,ευχομαι ολα να πανε καλα,τι παρτιδα εαν επιτρεπεις σου εκατσε? Το κουτί επάνω λέει 07-12-2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 τι μεθοδο αποστολης εβαλες? την απλη νομιζω γιατι δεν μου εδωσαν tracking number. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 την απλη νομιζω γιατι δεν μου εδωσαν tracking number. με απλη αποστολη κανει περιπου 8-10 ημερες,σου ερχεται με απλο ταχυδρομειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 με απλη αποστολη κανει περιπου 8-10 ημερες,σου ερχεται με απλο ταχυδρομειο. οποτε λογικα θα καθυστερισε λογο εορτων λες? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 οποτε λογικα θα καθυστερισε λογο εορτων λες? ναι κανονικα,τελικα τι εκανες?το εστειλες πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Παιδιά επειδή μόλις πήρα τον πύραυλο στα χέρια, περνάμε άφοβα την 8.0 beta με oxygen app? Παρτιδα 12/12 κανένα θέμα με την οθόνη 8/128. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 4, 2018 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 ναι κανονικα,τελικα τι εκανες?το εστειλες πισω? Όχι το κρατησα τελικα. Το έκανα root και πέρασα την freedom os. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παιδιά επειδή μόλις πήρα τον πύραυλο στα χέρια, περνάμε άφοβα την 8.0 beta με oxygen app? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άφοβα και ΒΕΤΑ δεν είναι εύκολο Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 ποτε προλαβαν κ unboxing...https://www.youtube.com/watch?v=Nc6OtFl9R9g Τους τα στέλνει η OnePlus κάποιες λίγες μέρες νωρίτερα με συμφωνία να μην ανεβάσουν Unboxing video προτού ανακοινωθεί επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παιδιά το γνήσιο tempered έχει θέματα με το touch; χαλάει τα χρώματα της οθόνης δηλαδή την κάνει λίγο grainy; κάτι τέτοια διαβάζω στο xda και αναρωτιέμαι αν θα βγάλω την ζελατίνα για να δοκιμάσω τοποθέτηση, επίσης το βάλατε με την σιλικόνης θήκη της συσκευασίας όπως δείχνουν οι οδηγίες ή χωρίς θήκη με τον παραδοσιακό τρόπο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παιδιά το γνήσιο tempered έχει θέματα με το touch; χαλάει τα χρώματα της οθόνης δηλαδή την κάνει λίγο grainy; κάτι τέτοια διαβάζω στο xda και αναρωτιέμαι αν θα βγάλω την ζελατίνα για να δοκιμάσω τοποθέτηση, επίσης το βάλατε με την σιλικόνης θήκη της συσκευασίας όπως δείχνουν οι οδηγίες ή χωρίς θήκη με τον παραδοσιακό τρόπο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την εχω αγορασει κι εγω, και την εχω αφησει οπως ηρθε στο κουτι μεσα. Αφησα επανω την ζελατινα που ειχε και μεχρι στιγμης αψογα. Φοβαμαι να το βαλω το τζαμακι, δεν ειμαι και καλος σε αυτα... καποια στιγμη θα το τολμησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παιδιά το γνήσιο tempered έχει θέματα με το touch; χαλάει τα χρώματα της οθόνης δηλαδή την κάνει λίγο grainy; κάτι τέτοια διαβάζω στο xda και αναρωτιέμαι αν θα βγάλω την ζελατίνα για να δοκιμάσω τοποθέτηση, επίσης το βάλατε με την σιλικόνης θήκη της συσκευασίας όπως δείχνουν οι οδηγίες ή χωρίς θήκη με τον παραδοσιακό τρόπο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες τη δικιά μου εμπειρία στη δεύτερη σελίδα με τα αξεσουάρ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Εγω έβγαλα την ζελατίνη και του έχω βάλει το τζαμακι με την θήκη που είχε στο κουτί και δεν αντιμετοπιζω κάποιο προβλημα. Αλλά οι ψαγμενοι θα ξέρουν καλυτερα να σου πουν. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παιδιά επειδή μόλις πήρα τον πύραυλο στα χέρια, περνάμε άφοβα την 8.0 beta με oxygen app? Παρτιδα 12/12 κανένα θέμα με την οθόνη 8/128. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ίδια και το δικό μου που ήρθε σήμερα! 12/12 και είναι άψογο. Μου κάνει εντύπωση που ήρθε πολύ γρήγορα μιας και η παραγγελία έγινε 2/1/18 στις 01:15 με Shipping Method: Standard και σήμερα είναι Αθήνα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μήπως θα έπρεπε να προστεθεί το 5Τ σαν επιλογή για avatar; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Τα ίδια και το δικό μου που ήρθε σήμερα! 12/12 και είναι άψογο. Μου κάνει εντύπωση που ήρθε πολύ γρήγορα μιας και η παραγγελία έγινε 2/1/18 στις 01:15 με Shipping Method: Standard και σήμερα είναι Αθήνα.Εγώ με priority στις 2/1 και ήρθε σήμερα το απόγευμα Καβάλα. Θα μου το έφερναν αύριο αλλά πρόλαβα ανοιχτή την dhl και το πήρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μήπως θα έπρεπε να προστεθεί το 5Τ σαν επιλογή για avatar; Έλα ντε...... άργησε κιόλας!! Το γράψαμε κάποιοι στο αντίστοιχο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232&page=86 Αλλά δεν εισακούσθημεν ακόμη! :o :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Έδωσα σήμερα σε συναδελφο τον φορτιστή του 5T για να φορτίσει το Note 8. Μάταια όμως.....μετά από σχεδόν μια ώρα φόρτισης, με το ζόρι είχε πάρει 20%. Wtf??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παραγγελία ξημερώματα Πέμπτης (Τετάρτη προς Πέμπτη) και αύριο Παρασκευή παραδίδεται η συσκευή στην πόλη μου. Με τα δωρεάν μεταφορικά που στέλνουν με UPS. Τζάμπα τα 10 ευρώ που ζητάνε για DHL μου φαίνεται. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts