Jump to content

badfish

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About badfish

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

badfish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. badfish

    OnePlus 5T

    επιτελους.. το ειχα γραψει πολυ διακριτικα οτι 'γιατι εγω δε βλεπω τοσο τραγικα πραγματα στην συσκευη μου' αλλα συνεχιζοταν. Τεσπα, καλη καρδια.
  2. badfish

    OnePlus 5T

    Εχει καμμια ωρα που το περασα δεν βλεπω πολλα.. αναφερει για Networks " Improved network stability" οπως επισης και για Phone " Deep intergration with Google Duo" , αν δηλ χρησιμοποιει κανεις το Duo (?)
  3. badfish

    OnePlus 5T

    :up: εξακολουθω να μην εχω βρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ απο τα bug που εχετε παραθεσει για την Pie.
  4. badfish

    OnePlus 5T

    αυτο με τις ειδοποιησεις δε το προσεξα, ισως επειδη δεν εχω τοσες. Γενικα ομως χαιρομαι που εν τελει βγαινει το φιλινγκ οτι δεν υπαρχουν ουσιαστικα προβληματα αλλα καποια μεμονομενα περιστατικα για wifi Κλπ που νομιζω οτι θα φτιαξουν/εχουν φτιαχτει απο τους χρηστες και ηταν καπως random. Διαβαζοντας τις προηγουμενες μερες νομιζα τι ειχα κανει τραγικο λαθος που αναβαθμισα χεχε. ΑΝησυχω για το κολλημα που αναφερατε 2 απο εσας , ελπιζω να μη συμβει κ στο δικο μου, δεν εχει 'κολλησει' ποτε.
  5. badfish

    OnePlus 5T

    Διακρινω μια επιθετικοτητα για την εταιρεια/κινητο , και ευτυχως δεν εχω τα προβληματα που λετε για να την συμμεριστω. Εχω το τελευταιο ανδροιδ την ωρα που τα note ακομα την περιμενουν.
  6. badfish

    OnePlus 5T

    RNG = random number generator "The word RNG usually refers to a person being either very lucky or insanely unlucky" με απλα Ελληνικα δηλ χεχε
  7. badfish

    OnePlus 5T

    απο πανω ο Subgamer γι 'αυτο δε λεει? Εκτος αν κανω λαθος :wacko: Δε νομιζω οτι εχουν διαφορα. 5/5T
  8. badfish

    OnePlus 5T

    Καλησπερα, χαρην στατιστικου περισσοτερο, εβαλα χτες ( αφου περασα Καναδα μεσο free VPN app) την 9.0.0 και μπορω να πω οτι δεν ειχα κανενα θεμα (ημουν με 5.1.δε.θυμαμαι). Σημερα μου βγαζει μεσω Oxygen Updater να περασω την 9.0.1. Υποθετω οτι ειναι καλο αυτο... μου κανει εντυπωση που διαβαζω για wifi issues
  9. badfish

    OnePlus 5T

    Ετσι για την εμπειρια μου και γι αυτο που συζητιεται για σημα και 4g κλπ.. δεν ειχα ποτε πουθενα το παραμικρο προβλημα. Καμπανα και Wifi φυσικα αλλα και 4g , Αλεξ/πολη κατοικω και εχω δυο καρτες ote. Αλλα 2 κινητα που ειχα και ηξερα σημεια που δεν πιανει σημα .. το 5τ εχει φουλ.
×
×
  • Create New...