Jump to content

Christos999

Members
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Christos999

  1. Christos999

    OnePlus 8T

    Ρωτάω επειδή το έχω αγοράσει από bangood και δεν είναι ευρωπαϊκός ο φορτιστής και δεν μου αρέσει με τον αντάπτορα επειδή φαίνεται σαν τούβλο. Οπότε θέλω να αγοράσω άλλον. Είχα βολευτεί με έναν anker που είχε 5 θύρες και ψάχνω κάτι παρόμοιο που να έχει wrap φόρτιση βέβαια.
  2. Christos999

    OnePlus 8T

    Χρησιμοποιεί κανείς άλλον φορτιστή εκτός από αυτόν που ήταν στο κουτί;
  3. Christos999

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 8t, ξέρουμε κανέναν άλλον φορτιστή συμβατό με wrap φόρτιση?
  4. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 8t, ξέρουμε κανέναν άλλον φορτιστή συμβατό με wrap φόρτιση?
  5. Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάνει μια παραγγελία από bangood με priority και το έχουν στείλει με dhl επειδή μου βγάζει αριθμό αποστολής CQ#####DE. Το θέμα είναι ότι μπορω να τι αναζητήσω μόνο στο 17track. Δεν έχω βρει άλλο site να το βρίσκει. Έχει έρθει Ελλάδα από τις 6 του μήνα και σήμερα ήρθε ανανέωση ότι Greece, Due to an address error, the shipment could not be delivered and will be held. Τι να κάνω τώρα που να το ψάξω;
  6. Ρε παιδιά εμένα το έχουν στη Θεσσαλονίκη στην acs. Τελευταία ανανέωση λέει αναχώρηση από κέντρο διαλογής hub Θεσσαλονίκης στις 14/12. Μυτιλήνη είμαι. Πότε να το περιμένω ??
  7. Φιλε μου θα πάει και Βουλγαρία μετά για μια μέρα και μετά Θεσσαλονίκη. Εμένα είναι Θεσσαλονίκη από τις 13/12. Πιστεύω ότι εκεί δεν θα κάτσει πολύ και ότι θα έρθει απευθείας Μυτιλήνη που είμαι και όχι μέσο Αθήνας.
  8. Παιδιά πόσες μέρες είναι με το ποδήλατο από Βουλγαρία για Ελλάδα; Με GLS έχει πάει Βέλγιο-Γερμανία - Ρουμανία και τώρα Βουλγαρία. Πιστεύω επόμενη στάση Ελλάδα
  9. Εμένα έκατσε 7 μέρες στο Βέλγιο. Μετά πήγε Γερμανία και τώρα Ρουμανία
  10. Ξέρουμε με ποια εταιρία έρχονται όταν το στέλνουν με GLS από Bg με eu priority?
  11. Ενημέρωση!! Παραγγελία με ημερομηνία αποστολής 29/11 με priority direct την έστειλαν μέσο comet και σήμερα παραδόθηκε στην speedex. Αγορά με ημερομηνία αποστολή 28/11 με eu priority και αποστολή με την flyt μου γράφει σήμερα Neuenstein, The parcel has left the parcel center.
  12. Eu priority είχατε και ήρθε τόσο γρηγορα? Εμένα η αποστολή έγινε στις 28/11 με eu priority από bg και έχει κολλήσει στο puurs από τις 5/12. Ελπίζω να έρθει αυτές τις μέρες και εμένα.
  13. Εμένα έχει κολλήσει από 05/12 στο puurs. Αντε να δούμε. Άμα αργούν τόσο οι Βέλγοι σκέψου πόσο θα αργήσουν στην Ελλάδα.
  14. Ρε παιδιά αφού δεν αλλάζει αριθμό αποστολής και φαίνεται ότι ήρθε από Κίνα πως και δεν το σταματάνε στο τελωνείο;; Εγώ ξερω από gearbest ότι αλλάζει αριθμό και φαίνεται ότι ήρθε πχ από Ολλανδία. Τώρα στο bangood λέει ότι έφυγε από Κίνα.
  15. 7-8 μέρες έκανε από όταν έφυγε από Κίνα. Σχετικά γρήγορα. Πιστεύω μην το καθυστερησουν πολύ στο αεροδρόμιο στην Αθήνα
  16. Puurs, The parcel has reached the parcel center. Σήμερα έγινε αυτή η ανανέωση. Καλά πάμε; Τι σημαίνει αυτό;
  17. Θα αλλάξει tracking number? Με το bangood που μίλησα μου είπαν θα παραμείνει το ίδιο αλλά από gearbest σε αντίστοιχες αγορές άλλαζε. Ξέρουμε χρόνο παράδοσης περίπου;
  18. Εγώ παράγγειλα κινητό από bangood στις 26/11 και μέσο του αριθμού αποστολής που δίνουν στο site βρήκα από το flyexpress έναν αριθμό αποστολής Α(αρκετά νούμερα)SYC. Τι να είναι αυτό; Επίσης από τις 28/11 έχει μείνει στο CN Processing center, Item in transit. Μέθοδος αποστολής EU PRIORITY
  19. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι ναυτικός και λεω να πάρω την revolut μαζί μου για τυχών αγορές στο εξωτερικό. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: θα μπορώ να βάλω πχ 1000€ στην revolut να υπάρχουν και αν πάω σε κάποια χώρα να γίνει κανονικά η αγορά? Η θα πρέπει να βάζω στην revolut από την τράπεζα μου το αντίστοιχο νόμισμα της κάθε χώρας; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  20. Ισχύει το κάνει και εμένα αυτό. Πιστεύω είναι για εξοικονόμηση ενέργειας επειδή σβήνει μόνο το βράδυ.
  21. Κανένα καλό τζαμακι από Ελλάδα ξέρετε; Άλλαξα αυτό που είχα και δοκίμασα μια τετράδα που είχα πάρει από Κίνα asling είναι πολύ μάπα και δεν κολλάνε στις άκρες γύρω γύρω.
  22. Εντάξει παιδιά αυτό που γίνεται με την xiaomi και τις ρομ είναι αηδία. Κάθε εβδομάδα αναβάθμιση χωρίς καμία ουσιώδη βελτίωση όλο με κάποια σπαστικά προβλήματα η κάθε ρομ και μας κάνουν και τα κινητά μπρικια. Ξανά κάτοχος xiaomi μετά από 2 χρόνια είχα ξεχάσει πως είναι να ασχολείσαι κάθε μέρα με το ποια ρομ εχει τα λιγότερα bug.
  23. Αυτό μας έλειπε τώρα. Μετά το arb τα κάνουν μπρικια και μόνοι τους.
  24. Ναι ρε παιδιά αντί να πούμε μια κουβέντα για το κινητό κάθεστε και λέτε πόσο έχει.
×
×
  • Create New...