leo06 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Κινητάρα με τα όλα του πάντως μέχρι στιγμής.... Αν ξέρει κάποιος μόνο γιατί μείωσαν τις επιλογές στα buttons? Πχ στο 1+3 με παρατεταμένο πάτημα είχα την επιλογή να με πηγαίνει στην προηγούμενη εφαρμογή... Η με παρατεταμένο πάτημα του home button να ανοίγει η κάμερα... Οι επιλογές είναι για τα capacitive, αν επιλέξεις on screen και στο 3 απενεργοποιούνται οι επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Απενεργοποιούνται όλες οι επιλογές? Γιατί στο 5t έχει μερικές από αυτές. Πχ με double tap να κλείνει η οθόνη κτλ... Απλά λείπουν κάποιες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Απενεργοποιούνται όλες οι επιλογές? Γιατί στο 5t έχει μερικές από αυτές. Πχ με double tap να κλείνει η οθόνη κτλ... Απλά λείπουν κάποιες... Απενεργοποιούνται όλες οι επιλογές, το long touch στο home συνεχίζει να δουλεύει, όπως και το long touch και double touch στο recents αλλά στο back δουλεύει μόνο το back, τίποτα άλλο, έχω βάλει με long να κλείνει η οθόνη αλλά δεν λειτουργεί στα on screen μόνο στα capacitive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Εδώ που είμαι εγώ (Αταλάντη) συνεργάζεται με την speedex. Τελικά ναι με speedex συνεργάζεται δυστυχώς όμως η DHL δεν παραδίδει παρασκευή για Σάββατο και έτσι πάμε για δεύτερα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Επειδή δεν το έχω βρει πουθενά,τιμή Sar ξέρουμε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Επειδή δεν το έχω βρει πουθενά,τιμή Sar ξέρουμε;;;; σωστή ερώτηση Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Τελικά ναι με speedex συνεργάζεται δυστυχώς όμως η DHL δεν παραδίδει παρασκευή για Σάββατο και έτσι πάμε για δεύτερα . μιχαλη,εγω πηγα ο ιδιος κ το πηρα σημερα.αλλιως θα το το εφερναν την δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 υπαρχει τροπος να μεταφερω ολες της ρυθμισεις και της εφαρμογες καθως και το στησιμο του κινητου που εχω στο op5t ? χρησιμοποιω nova launcher στην παλια συσκευη .βαριεμαι πραγματικα το στησιμο απο την αρχη . Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) Του έχω βγάλει τα μάτια από το πρωί. Χρήση μόνο με 4g 3-4 benchmark στο καπάκι το ένα αμέσως μετά το άλλο, social φουλ παιχνίδι φωτεινότητα στο 70+ και δεν ζεσταίνεται με τίποτα. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Facebook, Tapatalk, instagram,λες και έχουν γραφτεί οι συγκεκριμένες εφαρμογές για αυτό το τηλέφωνο. Αλαγκαριστες εντελώς.οσοι τις δουλεύουν με άλλα Android phone καταλαβαίνουν τι εννοώ. Τι να πω. Απίστευτο.Επισης η κάμερα σε ημερισιες είναι σούπερ πολύ πάνω από τον μέσο όρο,οι βραδινές υπολείπονται σε σχέση με σαμμυ (Νοτε 8 S8PLUS κτλ) αλλά περιμένουμε update που μας είπαν από βδομάδα μάλλον και τότε θα δούμε τι ψάρια πιάνουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μπαταρία βράχος. Του έχω βγάλει τα μάτια μόνο 4g όπως σας είπα από το πρωί και είμαι ακόμα στο 30% με 4:15 οθόνη. Πιστεύω ότι θα στρώσει και άλλο. Βέβαια με την μια κάρτα το δουλεύω. Την δεύτερη δεν την έχω βάλει ακόμα. Η οθόνη σούπερ αλλά αν ψάχνουμε την ψείρα τότε σαμσουνγκ δεν είναι και πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε αυτό. Η ταχύτητα που έχει παιδιά το τηλέφωνο και το πόσο ξεκούραστο είναι στην χρήση είναι πραγματικά απίστευτο. Αν δεν το πιάσεις να το δουλέψεις δεν μπορείς να το καταλάβεις από κανένα βίντεο η review που θα δεις ή θα σου πουν τύποι σαν εμένα καλή ώρα κτλ. Μόνο αν το δουλέψεις θα καταλάβεις τι εννοώ. Παναλαφρο και τρομερά λεπτό. Αισθητική η διαφορά βάρους με το Νοτελι. Ηχείο υποδεέστερο του Note 8 σε δύναμη οπότε καταλαβαίνετε ότι εκεί πάσχουμε λίγο, μίας και στο Note 8 είναι η αχίλλειος πτέρνα το ηχείο του άρα και εδώ όπως είπα λίγα πράγματα. Η αναγνώριση προσώπου σε επίπεδα iPhone x ,οκ ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά πιστέψτε με την ημέρα και γενικά όταν δεν υπάρχει σκοτάδι ίσως είναι και πιο γρήγορο στο άνοιγμα από το iPhone x. Σε σύγκριση με το Νοτελι είναι η μέρα με την νύχτα υπέρ του one plus. Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η ασύρματη φόρτιση. Ήθελα να έχω και αυτή την ευκολία. Αλλά δυστυχώς δεν το παρέχει το εργαλείο. Όλα αυτά με 550 για την έκδοση με τά 8 γιγα τότε μιλάμε για ίσως το καλύτερο τηλέφωνο εκεί έξω σε απόδοση/αξία με διαφορά από το δεύτερο όμως. Αυτά προς στιγμήν. Ίσως επανέλθω. Nikos Oneplus 5t Edited November 25, 2017 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Ωραίος ✌ ... συνέχισε! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Έδωσα και εγώ Τελικά παραγγελία. Δίνω το λινκ για την 20ευρη έκπτωση όποιος θέλει να την χρησιμοποιήσει. https://oneplus.net/gr/invite#EZK3NNSPSYMVEBX Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) ορίστε και ενα κουπόνι απο εμενα ...μολις εκανα την παραγγελιά https://oneplus.net/gr/invite#H8VVBTQJ23RP9 Edited November 25, 2017 by teopanta1 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 μπορείτε να μου στείλετε όσοι έχετε παραλάβει (αποκλειστικά) με free shipping με pm τον αριθμό της παραγγελίας σας; έχω στείλει μέιλ παραπόνων και μου ζητάνε τον αριθμό παραγγελίας του "φίλου μου" που έχει παραλάβει. όσο περισσότεροι μου στείλετε τόσο καλύτερα. ευχαριστώ πολύ. παρακαλώ μόνο όσοι έχετε παραλάβει και μόνο όσοι είχατε επιλέξει free shipping. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Οι φωτογραφίες που βλέπω από όλους δεν μου φαίνονται τόσο χάλια , τουλάχιστον σε σχέση με το G2 που έχω τώρα , βέβαια μιλάω για τηλέφωνο τετραετίας ,αλλά έχει πραγματικά τόσο μεγάλη διαφορά με τα σημερινά και στα review το θάβουν ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 μπορείτε να μου στείλετε όσοι έχετε παραλάβει (αποκλειστικά) με free shipping με pm τον αριθμό της παραγγελίας σας; έχω στείλει μέιλ παραπόνων και μου ζητάνε τον αριθμό παραγγελίας του "φίλου μου" που έχει παραλάβει. όσο περισσότεροι μου στείλετε τόσο καλύτερα. ευχαριστώ πολύ. παρακαλώ μόνο όσοι έχετε παραλάβει και μόνο όσοι είχατε επιλέξει free shipping. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Ακριβώς τα ίδια και σε εμένα. Θα ήθελα και εγώ αν μπορείτε να μου στείλετε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Του έχω βγάλει τα μάτια από το πρωί. Χρήση μόνο με 4g 3-4 benchmark στο καπάκι το ένα αμέσως μετά το άλλο, social φουλ παιχνίδι φωτεινότητα στο 70+ και δεν ζεσταίνεται με τίποτα. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Facebook, Tapatalk, instagram,λες και έχουν γραφτεί οι συγκεκριμένες εφαρμογές για αυτό το τηλέφωνο. Αλαγκαριστες εντελώς.οσοι τις δουλεύουν με άλλα Android phone καταλαβαίνουν τι εννοώ. Τι να πω. Απίστευτο.Επισης η κάμερα σε ημερισιες είναι σούπερ πολύ πάνω από τον μέσο όρο,οι βραδινές υπολείπονται σε σχέση με σαμμυ (Νοτε 8 S8PLUS κτλ) αλλά περιμένουμε update που μας είπαν από βδομάδα μάλλον και τότε θα δούμε τι ψάρια πιάνουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μπαταρία βράχος. Του έχω βγάλει τα μάτια μόνο 4g όπως σας είπα από το πρωί και είμαι ακόμα στο 30% με 4:15 οθόνη. Πιστεύω ότι θα στρώσει και άλλο. Βέβαια με την μια κάρτα το δουλεύω. Την δεύτερη δεν την έχω βάλει ακόμα. Η οθόνη σούπερ αλλά αν ψάχνουμε την ψείρα τότε σαμσουνγκ δεν είναι και πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε αυτό. Η ταχύτητα που έχει παιδιά το τηλέφωνο και το πόσο ξεκούραστο είναι στην χρήση είναι πραγματικά απίστευτο. Αν δεν το πιάσεις να το δουλέψεις δεν μπορείς να το καταλάβεις από κανένα βίντεο η review που θα δεις ή θα σου πουν τύποι σαν εμένα καλή ώρα κτλ. Μόνο αν το δουλέψεις θα καταλάβεις τι εννοώ. Παναλαφρο και τρομερά λεπτό. Αισθητική η διαφορά βάρους με το Νοτελι. Ηχείο υποδεέστερο του Note 8 σε δύναμη οπότε καταλαβαίνετε ότι εκεί πάσχουμε λίγο, μίας και στο Note 8 είναι η αχίλλειος πτέρνα το ηχείο του άρα και εδώ όπως είπα λίγα πράγματα. Η αναγνώριση προσώπου σε επίπεδα iPhone x ,οκ ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά πιστέψτε με την ημέρα και γενικά όταν δεν υπάρχει σκοτάδι ίσως είναι και πιο γρήγορο στο άνοιγμα από το iPhone x. Σε σύγκριση με το Νοτελι είναι η μέρα με την νύχτα υπέρ του one plus. Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η ασύρματη φόρτιση. Ήθελα να έχω και αυτή την ευκολία. Αλλά δυστυχώς δεν το παρέχει το εργαλείο. Όλα αυτά με 550 για την έκδοση με τά 8 γιγα τότε μιλάμε για ίσως το καλύτερο τηλέφωνο εκεί έξω σε απόδοση/αξία με διαφορά από το δεύτερο όμως. Αυτά προς στιγμήν. Ίσως επανέλθω. Nikos Oneplus 5tΕυχαριστούμε για το mini review...φτιάξτε μας..ήδη ανυπομονούμε.. Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Λοιπόν έκανα παραγγελία με κάρτα χρεωστικη της eurobank το τελικό ποσό από την one plus ήταν 590 ωστόσο στο ebanking που μπήκα λίγο μετά είδα ότι χρεωθηκα 630 σε επικοινωνία που είχα με one plus μου είπαν ότι αυτοί χρέωσαν 590 συνέβη κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το σύστημα τους μου έβγαλε dispatch στης 29 και παράδοση στης 1/12 να σημειώσω ότι είναι με priority line. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το σύστημα τους μου έβγαλε dispatch στης 29 και παράδοση στης 1/12 να σημειώσω ότι είναι με priority line. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Έπεσε παραγγελία και από εμένα. Σταθερά oneplus. Και λινκ για κουπόνι έκπτωσης https://oneplus.net/gr/invite#MZKGN7QAAM7NWT Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Oneplus 5T φωτογραφίες Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Έπεσε παραγγελία και από εμένα. Σταθερά oneplus. Και λινκ για κουπόνι έκπτωσης https://oneplus.net/gr/invite#MZKGN7QAAM7NWT Πότε σου λέει παράδοση; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Oneplus 5T φωτογραφίες εξαιρετικές οι περισσότερες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Πότε σου λέει παράδοση; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1/12 και αναχώρηση στις 29. Είναι με γρηγοροσημο. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Του έχω βγάλει τα μάτια από το πρωί. Χρήση μόνο με 4g 3-4 benchmark στο καπάκι το ένα αμέσως μετά το άλλο, social φουλ παιχνίδι φωτεινότητα στο 70+ και δεν ζεσταίνεται με τίποτα. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Facebook, Tapatalk, instagram,λες και έχουν γραφτεί οι συγκεκριμένες εφαρμογές για αυτό το τηλέφωνο. Αλαγκαριστες εντελώς.οσοι τις δουλεύουν με άλλα Android phone καταλαβαίνουν τι εννοώ. Τι να πω. Απίστευτο.Επισης η κάμερα σε ημερισιες είναι σούπερ πολύ πάνω από τον μέσο όρο,οι βραδινές υπολείπονται σε σχέση με σαμμυ (Νοτε 8 S8PLUS κτλ) αλλά περιμένουμε update που μας είπαν από βδομάδα μάλλον και τότε θα δούμε τι ψάρια πιάνουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μπαταρία βράχος. Του έχω βγάλει τα μάτια μόνο 4g όπως σας είπα από το πρωί και είμαι ακόμα στο 30% με 4:15 οθόνη. Πιστεύω ότι θα στρώσει και άλλο. Βέβαια με την μια κάρτα το δουλεύω. Την δεύτερη δεν την έχω βάλει ακόμα. Η οθόνη σούπερ αλλά αν ψάχνουμε την ψείρα τότε σαμσουνγκ δεν είναι και πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε αυτό. Η ταχύτητα που έχει παιδιά το τηλέφωνο και το πόσο ξεκούραστο είναι στην χρήση είναι πραγματικά απίστευτο. Αν δεν το πιάσεις να το δουλέψεις δεν μπορείς να το καταλάβεις από κανένα βίντεο η review που θα δεις ή θα σου πουν τύποι σαν εμένα καλή ώρα κτλ. Μόνο αν το δουλέψεις θα καταλάβεις τι εννοώ. Παναλαφρο και τρομερά λεπτό. Αισθητική η διαφορά βάρους με το Νοτελι. Ηχείο υποδεέστερο του Note 8 σε δύναμη οπότε καταλαβαίνετε ότι εκεί πάσχουμε λίγο, μίας και στο Note 8 είναι η αχίλλειος πτέρνα το ηχείο του άρα και εδώ όπως είπα λίγα πράγματα. Η αναγνώριση προσώπου σε επίπεδα iPhone x ,οκ ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά πιστέψτε με την ημέρα και γενικά όταν δεν υπάρχει σκοτάδι ίσως είναι και πιο γρήγορο στο άνοιγμα από το iPhone x. Σε σύγκριση με το Νοτελι είναι η μέρα με την νύχτα υπέρ του one plus. Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η ασύρματη φόρτιση. Ήθελα να έχω και αυτή την ευκολία. Αλλά δυστυχώς δεν το παρέχει το εργαλείο. Όλα αυτά με 550 για την έκδοση με τά 8 γιγα τότε μιλάμε για ίσως το καλύτερο τηλέφωνο εκεί έξω σε απόδοση/αξία με διαφορά από το δεύτερο όμως. Αυτά προς στιγμήν. Ίσως επανέλθω. Nikos Oneplus 5t Τόσο κόπο έκανες να γράψεις την άποψη σου, έπρεπε να χωρίσεις και λίγο το κείμενο να αφήσεις καμία παράγραφο Όποιος βλέπει αυτό το κατεβατο δεν πρόκειται να το διαβάσει. Είναι κουραστικό στο μάτι αρχικά και όλοι θα το ξεπερνάνε Κρίμα στον κόπο σου για αυτό το λέω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εγώ μια χαρά με παραγράφους το βλέπω πάντως... Όσοι το έχετε πάρει τι λέει από ποιότητα σήματος/κλήσης; Μπορείς να μιλήσεις καθαρά σε θορυβώδες π.χ. περιβάλλον; Έχει γενικά καλό σήμα σε δύσκολα σημεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts