FOTANAG Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Και το δικό μου link για εκπτωση στα αξεσουάρ για όποιον θέλει: https://oneplus.net/se/invite#UVLINSK9UJOX0U Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Άλλο ένα fail απο OnePlus απο αρκετά που εχει κάνει :down: OnePlus confirms it won’t have Project Treble on the OnePlus 5T, here’s what that means https://www.gsmarena.com/oneplus_confirms_it_wont_have_project_treble_on_the_oneplus_5t_heres_what_that_means-news-28365.php Και το χειρότερο. OnePlus confirmed that neither the OnePlus 5T, nor any other OnePlus device, will be updated to support Treble. Το θέμα είναι να συνεχίσει να δίνει τα updates. Το 3 ξεκίνησε από 6.0.1 κι έφτασε το 8.0 (ίσως πάρει και το 8.1). Όπως και το nexus 6P δηλαδή. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εδωσε και tracking Από SZCZECIN-SLUBICE-POLAND Προς ATHENS. Μετά από επικοινωνία με την DHL εδώ στο αεροδρόμιο μου είπαν ότι σήμερα θα φύγει από Πολωνία και ότι αύριο θα είναι Αθήνα. Nikos Note 8 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Το θέμα είναι να συνεχίσει να δίνει τα updates. Το 3 ξεκίνησε από 6.0.1 κι έφτασε το 8.0 (ίσως πάρει και το 8.1). Όπως και το nexus 6P δηλαδή. Ναι αλλά το 5t θα πάρει στην ουσία μια αναβάθμιση την P και τέλος. Θα σου δώσει σε κάνα μήνα το Oreo θα δώσει και το P σε κάνα χρόνο και τέλος. Και θα σου πει έδωσα 2 major updates ενώ στην ουσία θα έχει δώσει ένα. Ενώ άλλες συσκευές ίδια εποχή κυκλοφορίας τέλη Νοεμβρίου με Oreo έρχονται out of the box. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 22, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Ναι αλλά το 5t θα πάρει στην ουσία μια αναβάθμιση την P και τέλος. Θα σου δώσει σε κάνα μήνα το Oreo θα δώσει και το P σε κάνα χρόνο και τέλος. Και θα σου πει έδωσα 2 major updates ενώ στην ουσία θα έχει δώσει ένα. Ενώ άλλες συσκευές ίδια εποχή κυκλοφορίας τέλη Νοεμβρίου με Oreo έρχονται out of the box. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αυτό από που το συμπερανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Αυτό από που το συμπερανες? Η λογική και η προιοστορια το λέει από όλες τις εταιρίες σε σχέση με αναβαθμίσεις. Έχεις δει εκτός google να δίνουν 3 major αναβαθμίσεις? Τέτοια εποχή του χρόνου και το 5t θα έχει ξεχαστεί από την εταιρία με το που δώσει την P. Θα έχει βγάλει την υποχρέωση της. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 22, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Παιδιά λόγω απογοητευτικων σχολίων για κάμερα από ξένα γνωστά sites και YouTube δεν έκανα ακόμα παραγγελία. Επειδή η κάμερα είναι κάτι που με ενδιαφέρει (όχι να είναι η καλύτερη αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη) αν κάποιος που του έρθει αύριο ή Παρασκευή και κατέχει λίγο το άθλημα και θέλει ας αναφέρει ή ας ανεβάσει κάποια δείγματα να πάρουμε μια ιδέα τι παίζει. Καλή η ενημέρωση από επίσημα site αλλά πρέπει να εμπιστευόμαστε και τον κόσμο.. Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Παιδιά λόγω απογοητευτικων σχολίων για κάμερα από ξένα γνωστά sites και YouTube δεν έκανα ακόμα παραγγελία. Επειδή η κάμερα είναι κάτι που με ενδιαφέρει (όχι να είναι η καλύτερη αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη) αν κάποιος που του έρθει αύριο ή Παρασκευή και κατέχει λίγο το άθλημα και θέλει ας αναφέρει ή ας ανεβάσει κάποια δείγματα να πάρουμε μια ιδέα τι παίζει. Καλή η ενημέρωση από επίσημα site αλλά πρέπει να εμπιστευόμαστε και τον κόσμο.. Sent from my LG-D802 Θα τεσταριστεί και με το Note 8 Αλλα και με το Iphone x Αυτά τουλάχιστον από εμένα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Ναι αλλά το 5t θα πάρει στην ουσία μια αναβάθμιση την P και τέλος. Θα σου δώσει σε κάνα μήνα το Oreo θα δώσει και το P σε κάνα χρόνο και τέλος. Και θα σου πει έδωσα 2 major updates ενώ στην ουσία θα έχει δώσει ένα. Ενώ άλλες συσκευές ίδια εποχή κυκλοφορίας τέλη Νοεμβρίου με Oreo έρχονται out of the box. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Τι να το κάνεις να κυκλοφορεί με την latest out of the box και μετά να κάνουν 1 αναβάθμιση ; (δες το Samsung S7 που θα μείνει με Nougat, τη Huawei που δεν αναβάθμισε ποτέ το Honor 5X σε Nougat, κτλ). Ή μήπως όσα κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο (π.χ. Νοτε 8) θα πάρουν την Oreo νωρίτερα ; Για την P δεν το ρωτάμε καν. Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση, έτσι κι αλλιώς μετά απο 2 χρόνια το 90% των χρηστών έχει αλλάξει συσκευή. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Θα τεσταριστεί και με το Note 8 Αλλα και με το Iphone x Αυτά τουλάχιστον από εμέναΩραίος!! Θα του βάλεις εξαρχής δύσκολα δηλαδή!!! Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Τι να το κάνεις να κυκλοφορεί με την latest out of the box και μετά να κάνουν 1 αναβάθμιση ; (δες το Samsung S7 που θα μείνει με Nougat, τη Huawei που δεν αναβάθμισε ποτέ το Honor 5X σε Nougat, κτλ). Ή μήπως όσα κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο (π.χ. Νοτε 8) θα πάρουν την Oreo νωρίτερα ; Για την P δεν το ρωτάμε καν. Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση, έτσι κι αλλιώς μετά απο 2 χρόνια το 90% των χρηστών έχει αλλάξει συσκευή. Το s7 θα πάρει κανονικά Oreo. Όσα κυκλοφόρησαν Οκτώβριο και έπειτα με Oreo έρχονται δηλαδή Sony,Huawei,Htc(εξαίρεση η Xiaomi με mi mix2) Το note 8 τέλη Αυγούστου ανακοινώθηκε και βγήκε τέλη Σεπτεμβρίου και να ήθελε να βγει με Oreo δεν θα μπορούσε αφού ακόμα τέλη Αυγούστου που ανακοινώθηκε δεν ήταν καν έτοιμη το Oreo ούτε στα google phone. Και δεν ανέφερα αν θα πάρει νωρίτερα η αργότερα. Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Καλά εννοείται πολλοί θα έχουμε αλλάξει συσκευή στα 2 έτη αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός και ούτε αποτελεί δικαιολογία για κανέναν κατασκευαστή. Κα εγώ αλλάζω κάθε εξάμηνο δεν σημαίνει ούτε θα επικροτώ οπου υπάρχουν ανακολουθίες και κάκιστες πρακτικές εταιριών. Υπάρχουν όμως χρήστες και είναι πολλοί αυτοί που τα κρατάνε πάνω από 2 έτη. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 22, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημέρα. Εμένα λέει ακόμα processing.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgevti1 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημέρα!! Μόλις το παράγγειλα για ένα φίλο! (6+64) εγώ χρήστης του 5. Για όποιον χρειάζεται 20$ έκπτωση ορίστε και το δικό μου link: https://oneplus.net/gr/invite#OPB0N6M6YPKULX Παράθεση JIAYU S3 Advanced LG Optimus G E975 Samsung GT-I9000 Galaxy S "ΓΙΩΡΓΟΣ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 καλημερα στην παρεα,η συσκευη ερχεται με προεγκατεστημενο screen protectror,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Θα τεσταριστεί και με το Note 8 Αλλα και με το Iphone x Αυτά τουλάχιστον από εμένα Αναμένουμε.!! Ωραίος ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 καλημερα στην παρεα,η συσκευη ερχεται με προεγκατεστημενο screen protectror,σωστα? Λογικά ναι... το 5ρι έτσι ήρθε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Λογικά ναι... το 5ρι έτσι ήρθε.. απ'οτι ειδα σε unboxing video,υπαρχει screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημέρα. Εμένα λέει ακόμα processing.... Και σε εμένα το ίδιο λέει :( απ'οτι ειδα σε unboxing video,υπαρχει screen protector. Εγώ πάντως παράγγειλα ένα Tempered Glass γιατί δεν ξέρω τι ποιότητας είναι με αυτό που έρχεται (αν τελικά έρχεται) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 απλή ζελατίνα ήταν στο 5ρι, έμενα μετά από μηνά γέμισε γραντουνιτσες η μαμά μεμβράνη ... οπότε έβαλα και γω Tempered Glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Carbon ή Sandstone case καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Sandstone μου αρέσει πολύ περισσότερο αλλά γούστα είναι αυτά. Sandstone είχα και στο 3 και αυτή πήρα και για το 5τ... Tempered εννοείτε το Full 3D που πουλάει η OnePlus να φανταστώ? Το πήρα και εγώ χθες λόγω της προσφοράς αλλά δεν ξέρω αν θα το βάλω. Πιο πιθανό μου φαίνεται να το πουλήσω και να το αφήσω με την μαμα ζελατίνα όπως το 3άρι :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλη η ζελατίνα αλλα μετά από κάποιους μήνες αρχίσει να φθείρεται :( Glass δε θα βάλω μιας και χρησιμοποιώ αποκλειστικά την flip case. που ειναι τo tracking Οεο;;;;;:lol: Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Το δικό μου πάντως χθες το παρήγγειλα και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι η παράδοση θα γίνει αύριο. Τι κρίμα που κανείς δε θα είναι σπίτι να το παραλάβει :lol: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Τρια λεπτά μετά την έναρξη το παράγγειλα. Γιατί κολλησε εμένα? Λες Μιχάλη επειδή είμαστε σε νησί; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 μπα δε νομίζω. Κι εγώ το παράγγειλα με το που άνοιξαν οι παραγγελίες στο λεπτό, και ακομα ειναι processing... μένω Δράμα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts