Jump to content

georgevti1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    251
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgevti1

  1. georgevti1

    OnePlus 5T

    Καλημέρα!! Μόλις το παράγγειλα για ένα φίλο! (6+64) εγώ χρήστης του 5. Για όποιον χρειάζεται 20$ έκπτωση ορίστε και το δικό μου link: https://oneplus.net/gr/invite#OPB0N6M6YPKULX
  2. Λοιπόν μία μέρα μετά, και μετά από πολύ σκαντάλεμα έχουμε τα εξής. :X - Το κινητό είναι ότι πιο γρήγορο έχει πέσει στα χέρια μου. - Το jelly effect σίγουρα δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται στο internet, παρατήρησα κάτι (το έψαχνα και το είδα). Δεν είναι έντονο για να με ενοχλεί, δεν ξέρω σε άλλα τηλ. αν είναι πιο έντονο, πάντως εγώ πρέπει να προσπαθήσω κάνοντας απότομα scroling πάνω κάτω για να δώ με πολύ προσπάθεια κάτι σαν ελαστική μετακίνηση μεταξύ των γραμμών ή των φωτογραφιών. - Η φόρτιση είναι ένα από τα πολύ δυνατά του σημεία. (φορτίζει απίστευτα γρήγορα) - Για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω άποψη, δεν βλέπω κάτι αρνητικό πάντως. - wifi ok !! γρήγορο ( δεν παρατήρησα αποσυνδέσεις ) - Ήχος κλήσεων: Δυνατός και καθαρός - Ήχος γενικά Δυνατός (σίγουρα αν υπήρχε 2ο ηχείο θα ήταν καλύτερος) δεν είναι άσχημος. Δεν βρήκα κάτι να με κάνει να ανησυχήσω για την αγορά μου, οπότε σε όσους έχουν ενδοιασμούς βάση αυτών που βλέπω στο τηλέφωνο μου θα έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
  3. Μόλις ήρθε!!! :) από πακετάρισμα +1 Εντυπώσεις αργότερα!! πρέπει να τσεκάρω κάτι???
  4. Δεν δοκίμασα να πληρώσω με PayPal !! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος που υπάρχει με μικροπωλητές του INTERNET. To Επίσημο SITE της ONEPLUS δεν μπορεί να κάνει απατεωνιές!! Με Πιστωτική κάρτα κατευθείαν πλήρωσα!!
  5. Μόλις έκανα παραγγελία!!! (Το 64αρι ) :) Tempered Glass δεν είχε διαθέσιμο. Ορίστε και το δικό μου λίνκ για το referral Program https://oneplus.net/gr/invite#OPB0N6M6YPKULX
  6. Καλύτερο smartphone: Xiaomi Mi Mix Καλύτερο tablet: Microsoft Surface Pro 4 Value for Money device: Xiaomi Redmi Note 3 Pro Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Galaxy Note 7
  7. georgevti1

    Jiayu S3

    Μετά από την αλλαγή της πλακέτας usb και τοποθέτηση της γνωστής aftermarket μπαταρίας με τα 3700mAh το κινητό είναι πάλι άψογο!!! Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες!!!
  8. georgevti1

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ πολύ σε όλους!! Η παραγγελία για την πλακέτα USB έγινε, καθώς και για νέα μπαταρία όχι την γνήσια. Και τώρα υπομονή μέχρι να έρθουν.
  9. georgevti1

    Jiayu S3

    Είχα αγοράσει 2 μπαταρίες, δοκίμασα και την δεύτερη τα ίδια!! Το πλακετάκι του USB τι είναι ? απο που το αγοράζεις ? και πώς το αλλάζεις?
  10. georgevti1

    Jiayu S3

    Εδώ και 2 εβδομάδες το κινητό κλείνει από μπαταρία χωρίς προειδοποίηση ενώ η ένδειξη είναι γύρω στο 40% με πολύ λίγο χρόνο χρήσης. Σήμερα παρατήρησα ότι δε μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή ώστε να διαβάσω τον εσωτερικό χώρο (σύνδεση υπολογιστή μέσω usb σαν Συσκευή πολυμέσων). Τις φωτογραφίες και ότι άλλο είναι στη κάρτα μνήμης τα διαβάζει. Κάτι δεν πάει καλά... θα ήθελα τα φώτα σας Είμαι με 5.1.1 official Ευχαριστώ!!!!
  11. georgevti1

    Jiayu S3

    Aπο που θα το κατεβάσω?? ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από που μπορώ να το κατεβάσω?? Βρήκα στο xda αλλα δεν κατάφερα κάτι.... βγαζει σφάλμα στην εγκατάσταση
×
×
  • Create New...