TheWizard Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Η 2η e-sim εννοείται αφού δεν υπάρχει δεύτερη θύρα για SIM. Τώρα πως σε σένα υπάρχουν και στο άλλο παιδί δεν υπάρχουν δεν ξέρω. Σημασία έχει ότι υπάρχουν άρα λογικά θα το δώσει και εδώ όπως και στο 3. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk οταν λεω 2 σιμ αδελφε μου αυτο εννοω. μια σιμ και μια η εσιμ. οι ρυθμισεις υπαρχουν αλλα το μενου ενεργοποιησης της εσιμ δεν εμφανιζεται. την τελευταια μπετα εχω οπως ερχεται απο google Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Η λογικη λεει παντως, πως απο την στιγμη που παιρνει ενημερωσεις η εφαεμογη esim manager απο το store, λογικα, θα εχει και το 2αρι μας αυτη την δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GooglePixel2XL Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Παιδια μηπως υπαρχει καποιος να πουλαει θηκη αυθεντικη της google σε αριστη κατασταση για πιξελ 2xl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 (edited) Κατα περιεργο και παραξενο τροπο, ειδα πως το dome glass ειχε μια γρατζουνια που την καταλαβαινεις με το νυχι, χωρις να ερθει σε επαφη με κατι και ειδικα για να προκαλεσει μια τετοια γρατζουνια. Προσπαθουσα μετα με κλειδια κλπ να το γρατζουνισω και δεν παθαινε τιποτα, ετσι, το αλλαξα. Βεβαια, με την κολλα που μενει στο πλαι μεχρι να ξεραθει κλπ, κολλαει η σκονη και χνουδια και γινεται λιγο χαλια. Εμενα ειχε φυγει και η κολλα καπως απο το πλαι στο κενο που κανει αναμεσα σε τζαμι-οθονη και εβελεπες οτι εκεινο το σημειο στο πλαι, ηταν σαν να πηρε αερα ενα πραγμα. Ξενερωσα λιγο που αλλαξα τοσο συντομα τζαμακι και δεν ξερω τελικα κατα ποσο καλο ειναι, απ' οτι δειχνει και ακουγεται. Nillkin που ειχα στο 6P HD+ PRO, μπορω να πω, πως εμεινα πιο ευχαριστημενος. Απο το 2016 μεχρι το 2019 που το κρατησα, ενα τζαμι ειχα μονο και δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια. Μακαρι να μπορουσα να βρω και για το pixel, αλλα, δεν βρηκα τιποτα σε nillkin. Edited April 19, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ, Μου κάηκε ο αντάπτορας των ακουστικών.Έχω καποιους απο άλλο κινητό αλλα δεν δούλεψαν ποτέ στο pixel.Σε άλλα κινητά μου δουλευουν κανονικά.Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος που δουλεύει στο pixel;Εντύπωση μου κάνει όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Κατα περιεργο και παραξενο τροπο, ειδα πως το dome glass ειχε μια γρατζουνια που την καταλαβαινεις με το νυχι, χωρις να ερθει σε επαφη με κατι και ειδικα για να προκαλεσει μια τετοια γρατζουνια. Προσπαθουσα μετα με κλειδια κλπ να το γρατζουνισω και δεν παθαινε τιποτα, ετσι, το αλλαξα. Βεβαια, με την κολλα που μενει στο πλαι μεχρι να ξεραθει κλπ, κολλαει η σκονη και χνουδια και γινεται λιγο χαλια. Εμενα ειχε φυγει και η κολλα καπως απο το πλαι στο κενο που κανει αναμεσα σε τζαμι-οθονη και εβελεπες οτι εκεινο το σημειο στο πλαι, ηταν σαν να πηρε αερα ενα πραγμα. Ξενερωσα λιγο που αλλαξα τοσο συντομα τζαμακι και δεν ξερω τελικα κατα ποσο καλο ειναι, απ' οτι δειχνει και ακουγεται. Nillkin που ειχα στο 6P HD+ PRO, μπορω να πω, πως εμεινα πιο ευχαριστημενος. Απο το 2016 μεχρι το 2019 που το κρατησα, ενα τζαμι ειχα μονο και δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια. Μακαρι να μπορουσα να βρω και για το pixel, αλλα, δεν βρηκα τιποτα σε nillkin. Ίσως είναι πιο πολύ θέμα συσκευής παρά μάρκας τζαμιού, λόγω της ελαφρώς καμπυλωτής οθόνης Εγώ ξήλωσα πολύ σύντομα το τζαμάκι (βέβαια δεν είχα dome) και έβαλα μεμβράνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Ίσως είναι πιο πολύ θέμα συσκευής παρά μάρκας τζαμιού, λόγω της ελαφρώς καμπυλωτής οθόνης Εγώ ξήλωσα πολύ σύντομα το τζαμάκι (βέβαια δεν είχα dome) και έβαλα μεμβράνη Εγώ έβαλα μεμβράνη από το media mark την καλή και είναι σούπερ έχει κάτσει τέλεια ούτε δαχτυλιες ούτε τίποτα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εγώ έβαλα μεμβράνη από το media mark την καλή και είναι σούπερ έχει κάτσει τέλεια ούτε δαχτυλιες ούτε τίποτα. τι μαρκα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 τι μαρκα ειναι? Zagg νομίζω έχω το 3xl και είναι σούπερ μην το ματιασω τώρα από πτώση δεν ξέρω αν φάει καμία Τούμπα αλλά προσέχω. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εγώ πάντως όλο αυτό με τις μεμβράνες και τις θήκες που κάνουν το κινητό διπλάσιο σχεδόν, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Του έχω μια θήκη, την πιο λεπτή που μπορούσα και αυτό μόνο για να σηκώνει τον φακό πίσω να μην κάνει γρατσουνιές. Totalle. Σχεδόν ανύπαρκτη. Τώρα αν κανει γρατσουνιές στην οθόνη ή αν πέσει και σπάσει ας προσεχα. Αλλά να πάρω ένα κινητό και να μην το χαρώ δεν υπάρχει περίπτωση. Σαν να βάζω δέρμα στο αυτοκίνητο και να βάζω από πάνω κάλυμμα. Και ΟΚ η θήκη αλλά εκτός από dome έχω δοκιμάσει 10 εταιρείες σε τζαμακια. Ποτέ δεν έχει ίδια αίσθηση η οθόνη. Και αν είναι να δώσω 40-50 για τζάμι, ας τα δώσω σε ασφάλεια. Ακόμα και το 70% που καλύπτει πλέον σε θραύση αξίζει 101% για να χαίρομαι το κινητό στο 100%! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 (edited) Εγώ πάντως όλο αυτό με τις μεμβράνες και τις θήκες που κάνουν το κινητό διπλάσιο σχεδόν, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Του έχω μια θήκη, την πιο λεπτή που μπορούσα και αυτό μόνο για να σηκώνει τον φακό πίσω να μην κάνει γρατσουνιές. Totalle. Σχεδόν ανύπαρκτη. Τώρα αν κανει γρατσουνιές στην οθόνη ή αν πέσει και σπάσει ας προσεχα. Αλλά να πάρω ένα κινητό και να μην το χαρώ δεν υπάρχει περίπτωση. Σαν να βάζω δέρμα στο αυτοκίνητο και να βάζω από πάνω κάλυμμα. Και ΟΚ η θήκη αλλά εκτός από dome έχω δοκιμάσει 10 εταιρείες σε τζαμακια. Ποτέ δεν έχει ίδια αίσθηση η οθόνη. Και αν είναι να δώσω 40-50 για τζάμι, ας τα δώσω σε ασφάλεια. Ακόμα και το 70% που καλύπτει πλέον σε θραύση αξίζει 101% για να χαίρομαι το κινητό στο 100%! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Είναι μια προσέγγιση. Μια άλλη προσέγγιση λέει: To PIXEL 2 XL δεν έχει και κάνα σπουδαίο υλικό που σου δίνει κάποια premium αίσθηση όταν το κρατάς ώστε να διστάσεις να βάλεις θήκη. Το πίσω μέρος είναι μεταλλικό το οποίο φαίνεται να έχει μια πλαστική επίστρωση από πάνω. Στην σειρά αίσθησης υλικών (Πλαστικό -> Μέταλλο -> Γυαλί -> Κεραμικό) είναι χαμηλά. Άρα δεν ενδιαφέρει το γύρω γύρω. Βάζεις μια καλή στυλάτη θήκη (Spigen, Caseology κλπ) και από εκεί και πέρα ενδιαφέρει μόνο η εμπρόσθια όψη. Στατιστικά στα 1-2 έτη που θα το κρατήσεις, μία τούμπα τουλάχιστον θα την φάει. Χωρίς θήκη και τζαμάκι, αν στην τούμπα σπάσει κάτι ή πάψει να λειτουργεί, δεν είναι μόνο το κόστος, αλλά όλη η φασαρία, να το στέλνεις για επισκευή, να περιμένεις καμιά 15αριά μέρες, να ψάχνεις άλλο τηλέφωνο μέχρι να έρθει, και μπορεί να είσαι σε διακοπές όταν σπάσει κλπ. Ένα τζαμάκι δεν αλλάζει άλλωστε την όψη ή την αίσθηση κύλισης. Στην συγκεκριμένη συσκευή όμως λόγω του σχεδιασμού της οθόνης που έχει λίγη καμπυλότητα στα άκρα, τα τζαμάκια δεν έχουν καλή εφαρμογή και μαζεύουν σκόνη κλπ. Δεν είναι ούτε αρκετά καμπυλωτή ώστε τα τζαμάκια να βγαίνουν εξαρχής καμπυλωτά, ούτε απολύτως επίπεδη. Ήταν μια αχρείαστη επιλογή σχεδιαστικής διαφοροποίησης με κόστος στην πρακτικότητα. Οπότε ή βάζεις μια μεμβράνη (αλλά η αίσθηση κύλισης του δακτύλου δεν είναι είναι η ίδια όπως το τζάμι) ή δεν βάζεις τίποτα Edited April 21, 2019 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Είναι μια προσέγγιση. Μια άλλη προσέγγιση λέει: To PIXEL 2 XL δεν έχει και κάνα σπουδαίο υλικό που σου δίνει κάποια premium αίσθηση όταν το κρατάς ώστε να μην διστάσεις να βάλεις θήκη. Το πίσω μέρος είναι μεταλλικό το οποίο φαίνεται να έχει μια πλαστική επίστρωση από πάνω. Στην σειρά αίσθησης υλικών (Πλαστικό -> Μέταλλο -> Γυαλί -> Κεραμικό) είναι χαμηλά. Άρα δεν ενδιαφέρει το γύρω γύρω. Βάζεις μια καλή στυλάτη θήκη (Spigen, Caseology κλπ) και από εκεί και πέρα ενδιαφέρει μόνο η εμπρόσθια όψη. Στατιστικά στα 1-2 έτη που θα το κρατήσεις, μία τούμπα τουλάχιστον θα την φάει. Χωρίς θήκη και τζαμάκι, αν στην τούμπα σπάσει κάτι ή πάψει να λειτουργεί, δεν είναι μόνο το κόστος, αλλά όλη η φασαρία, να το στέλνεις για επισκευή, να περιμένεις καμιά 15αριά μέρες, να ψάχνεις άλλο τηλέφωνο μέχρι να έρθει, και μπορεί να είσαι σε διακοπές όταν σπάσει κλπ. Ένα τζαμάκι δεν αλλάζει άλλωστε την όψη ή την αίσθηση κύλισης. Στην συγκεκριμένη συσκευή όμως λόγω του σχεδιασμού της οθόνης που έχει λίγη καμπυλότητα στα άκρα, τα τζαμάκια δεν έχουν καλή εφαρμογή και μαζεύουν σκόνη κλπ. Δεν είναι ούτε αρκετά καμπυλωτή ώστε τα τζαμάκια να βγαίνουν εξαρχής καμπυλωτά, ούτε απολύτως επίπεδη. Ήταν μια αχρείαστη επιλογή σχεδιαστικής διαφοροποίησης με κόστος στην πρακτικότητα. Οπότε ή βάζεις μια μεμβράνη (αλλά η αίσθηση κύλισης του δακτύλου δεν είναι είναι η ίδια όπως το τζάμι) ή δεν βάζεις τίποτα Και το dome που ειναι απο τα καλυτερα, μαζευει σκονη κολλημενη γυρο-γυρο απο το τζαμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Και το dome που ειναι απο τα καλυτερα, μαζευει σκονη κολλημενη γυρο-γυρο απο το τζαμι. Ναι για αυτό το λέω, η ελαφρώς καμπυλωτή οθόνη στα άκρα είναι μια σχεδιαστική επιλογή της google που δεν προσφέρει τίποτα, και ένα επίπεδο τζαμάκι δεν μπορεί να έχει απόλυτη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Είναι μια προσέγγιση. Μια άλλη προσέγγιση λέει: To PIXEL 2 XL δεν έχει και κάνα σπουδαίο υλικό που σου δίνει κάποια premium αίσθηση όταν το κρατάς ώστε να διστάσεις να βάλεις θήκη. Το πίσω μέρος είναι μεταλλικό το οποίο φαίνεται να έχει μια πλαστική επίστρωση από πάνω. Στην σειρά αίσθησης υλικών (Πλαστικό -> Μέταλλο -> Γυαλί -> Κεραμικό) είναι χαμηλά. Άρα δεν ενδιαφέρει το γύρω γύρω. Βάζεις μια καλή στυλάτη θήκη (Spigen, Caseology κλπ) και από εκεί και πέρα ενδιαφέρει μόνο η εμπρόσθια όψη. Στατιστικά στα 1-2 έτη που θα το κρατήσεις, μία τούμπα τουλάχιστον θα την φάει. Χωρίς θήκη και τζαμάκι, αν στην τούμπα σπάσει κάτι ή πάψει να λειτουργεί, δεν είναι μόνο το κόστος, αλλά όλη η φασαρία, να το στέλνεις για επισκευή, να περιμένεις καμιά 15αριά μέρες, να ψάχνεις άλλο τηλέφωνο μέχρι να έρθει, και μπορεί να είσαι σε διακοπές όταν σπάσει κλπ. Ένα τζαμάκι δεν αλλάζει άλλωστε την όψη ή την αίσθηση κύλισης. Στην συγκεκριμένη συσκευή όμως λόγω του σχεδιασμού της οθόνης που έχει λίγη καμπυλότητα στα άκρα, τα τζαμάκια δεν έχουν καλή εφαρμογή και μαζεύουν σκόνη κλπ. Δεν είναι ούτε αρκετά καμπυλωτή ώστε τα τζαμάκια να βγαίνουν εξαρχής καμπυλωτά, ούτε απολύτως επίπεδη. Ήταν μια αχρείαστη επιλογή σχεδιαστικής διαφοροποίησης με κόστος στην πρακτικότητα. Οπότε ή βάζεις μια μεμβράνη (αλλά η αίσθηση κύλισης του δακτύλου δεν είναι είναι η ίδια όπως το τζάμι) ή δεν βάζεις τίποταΠροφανώς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Απλως το ανέφερα. Για μένα ούτε θήκη κάνει. Όλες οι θήκες που προσφέρουν προστασία ουσιαστική αυξάνουν τον όγκο του κινητού. Το τζαμακι χαλάει την αίσθηση. Τώρα για τούμπα. Εμένα σε 6 χρόνια μόνο το 6p μου έχει πέσει και αυτό με ζημιές μόνο αισθητικά με χτυπήματα στις γωνιές όπου έφυγε το χρώμα. Είναι πόσο προσέχει κανείς. Όσο για το υλικό που λες στο 2XL διαφωνώ. Η Ματ αίσθηση πίσω είναι ότι καλύτερο έχω τα τελευταία χρόνια, μακράν καλύτερο από s8+, s9+ που έχω νιώσει πως είναι. Και το ματ του δίνει και grip που είναι σημαντικό. Διαφωνώ ως προς την αίσθηση όχι το αν θεωρείται premium υλικό. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 (edited) Εγώ πάντως όλο αυτό με τις μεμβράνες και τις θήκες που κάνουν το κινητό διπλάσιο σχεδόν, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Του έχω μια θήκη, την πιο λεπτή που μπορούσα και αυτό μόνο για να σηκώνει τον φακό πίσω να μην κάνει γρατσουνιές. Totalle. Σχεδόν ανύπαρκτη. Τώρα αν κανει γρατσουνιές στην οθόνη ή αν πέσει και σπάσει ας προσεχα. Αλλά να πάρω ένα κινητό και να μην το χαρώ δεν υπάρχει περίπτωση. Σαν να βάζω δέρμα στο αυτοκίνητο και να βάζω από πάνω κάλυμμα. Και ΟΚ η θήκη αλλά εκτός από dome έχω δοκιμάσει 10 εταιρείες σε τζαμακια. Ποτέ δεν έχει ίδια αίσθηση η οθόνη. Και αν είναι να δώσω 40-50 για τζάμι, ας τα δώσω σε ασφάλεια. Ακόμα και το 70% που καλύπτει πλέον σε θραύση αξίζει 101% για να χαίρομαι το κινητό στο 100%! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Εχεις δοκιμασει αυτην? Πραγματικα, εξαιρετικη στο θεμα λεπτη. https://www.amazon.co.uk/X-level-Google-Mobile-Guardian-Protective-Pixel2-Black/dp/B076BJG8YF/ref=sr_1_fkmrnull_2?crid=3GBK1NPRU3D59&keywords=x-level+pixel+2xl&qid=1555967169&s=gateway&sprefix=x-level+%2Caps%2C213&sr=8-2-fkmrnull Edited April 22, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Εγώ έχω καταλήξει στη λύση του bumper. Πήρα αυτό της Rhinoshield και για το 2 και για το 2XL. Προστατεύει από τις περισσότερες πτώσεις, τώρα αν κάτσει και πέσει πάνω σε χαλίκι η οθόνη, οκ προφανώς δεν θα σώσει. Δεν μπορώ με τίποτα όμως τις μεμβράνες. Μόνο που βλέπω το περίγραμμά τους κάτι παθαίνω. Από την άλλη το τελείως "γυμνό" το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Ειδικά σε λεπτές συσκευές που γλιστράνε αρκετά. Επίσης το πίσω μέρος μου αρέσει πάρα πολύ ως αίσθηση στο χέρι. Αυτή η επίστρωση πάνω στο μέταλλο είναι καταπληκτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Εχεις δοκιμασει αυτην? Πραγματικα, εξαιρετικη στο θεμα λεπτη. https://www.amazon.co.uk/X-level-Google-Mobile-Guardian-Protective-Pixel2-Black/dp/B076BJG8YF/ref=sr_1_fkmrnull_2?crid=3GBK1NPRU3D59&keywords=x-level+pixel+2xl&qid=1555967169&s=gateway&sprefix=x-level+%2Caps%2C213&sr=8-2-fkmrnull Είναι πάνω από τα γούστα μου. Αλλά σε ανεκτό πάχος. Ωστόσο από τις φωτογραφίες δείχνει να μην σηκώνει την κάμερα πίσω. Απλώς την φέρνει πρόσωπο αλλά όχι πιο ψηλά. Άρα για ποιον λόγο να βάλω θήκη. Καλή πρόταση πάντως. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Ξερει κανεις που μπορω να βρω την θηκη της diztronic σε μαυρο χρωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Πως μπορουμε να καταλαβουμε ρε παιδια ποτε πιανουμε 4G+ στο κινητο μας που απλα δειχνει, E, G, H, H+ και σκετο 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Πως μπορουμε να καταλαβουμε ρε παιδια ποτε πιανουμε 4G+ στο κινητο μας που απλα δειχνει, E, G, H, H+ και σκετο 4G? Τρέχεις ένα speed test :p, 4G εμένα δεν μου λέει, με cosmote βλέπω LTE. Στην Αμερική που είχα δοκιμάσει με Fi, πάλι σαν ένδειξη LTE έβλεπα. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Στο δικό μου με HAVOC Rom λέει LTE και LTE+ Αλλά είναι πολύ σπάνιο το LTE+ Είμαι με Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Καλημέρα στην παρέα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την beta Q γιατί δεν είχα καλή εμπειρία σε προηγούμενη συσκευή. Τώρα στην απορία που έχω. Όταν έρθει με το καλό η Q έκδοση θέλω να κάνω clean install για να αποφύγω τυχόν προβλήματα. To factory reset το κάνω εφόσον κάνω το update ή πριν και μετά την εγκατάσταση της επόμενης έκδοσης. Ευχαριστώ. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εγώ επειδή είμαι περίεργος σε τέτοια update κάνω ένα ρεσετ πριν και ένα μετά την αναβάθμιση Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Μονο ΜΕΤΑ χρειάζεται η αλήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έφαγα ένα σκάλωμα πρωί πρωί δεν θυμόμουν πριν ή μετά. Από την στιγμή που πήρα την συσκευή έκοψα και το ξεκλείδωμα το Root και το φλασάρισμα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts