Jump to content

GooglePixel2XL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GooglePixel2XL

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

GooglePixel2XL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Eγω παιδια απο σημερα το πρωι εχω σοβαρο προβλημα. Καταρχας γυρισαν μονες τους οι ρυθμισεις στην εργοστασιακη κατασταση. Δευτερον τα κουμπια τα κατω κατω τα 2 δεν δουλευουν. Δηλαδη δεν παει στο κεντρικο μενου με ενα κουμπι οπως πριν και ουτε μπορω να ανοιξω τις καρτελες με το κουμπι κατω δεξια. Μονο πισω μπορω να το πηγαινω. Πραγματικα κριμαα... Υπαρχει τροπος να δουλεψουν μηπως αυτα τα κουμπια παλι στην οθονη αφης? Καταλαβατε ποια λεω
  2. Ξερεις μηπως μετα απο ποσο καιρο απο την αιτηση εγκρινεται η οχι?
  3. Απο οσο ξερω και μου χουν πει στο πιξελακι αμα κανεις ρουτ δεν χανεις εγγυηση! Ωστοσο αυτο με τις εφαρμογες ειναι κακο. Δεν θελω να χασω καμια τετοια εφαρμογη η να πρεπει να κανω αναβαθμισεις manual! Θελω απλα να ακουω δυνατα μουσικη στα καινουργια μου ασυρματα ακουστικα! Δεν ξερω αν πρεπει να πειραξω το λογισμικο των ακουστικων η την πηγη(δηλαδη το κινητο μου)
  4. Φιλε κι ομως το ψαξα σε ξενα blogs το προβλημα μου και βρηκα διαφορα γιατι ειναι συχνο φαινομενο. Του κανα επανεκινηση και επανηλθε.. αρα ειναι κομπλε.. οσο για τα πλυσιματα ειναι αδιαβροχο οποτε δεν θα παθει κατι!Με το σαπουνι δεν ξερω εκει ειμαι λιγο ανησυχος αλλα δεν το ξαναπλενω μην εχω αλλα! Το μονο που εχω τελικα που δεν ξερω αν το χουν κι αλλοι ειναι οτι φορτιζει μονο απο την μια πλευρα του καλωδιου! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σου πω ειναι ευκολο να κανω ρουτ η θα κανω *******? Υπαρχει καποιος που κανει ρουτ γενικα και ξερει?
  5. Τι εννοεις με σουτ?? Ειμαι εντελως ασχετος ..
  6. Φιλε σημερα διαπιστωσα οτι το κατω ηχειο δεν λειτουργει.. αδιαβροχο ξερω οτι ειναι και οσες φορες βρεχοταν εκανε κατι θορυβους αλλα μετα συνερχοταν! Τωρα χωρις να το βαλω νερο εντελως ξαφνικα το κατω ηχειο δεν λειτουργει.. δεν ξερω αν θα επανελθει.. ωστοσο διαπιστωσα οτι οταν το φορτιζω με to type c δεν πιανει απο την μια μερια του καλωδιου αλλα απο την αλλη.. τι να πω δεν ξερω εχω αρχισει να χανω την εμπιστοσυνη μου. Δεν θελω να το στειλω εξωτερικο γτ δεν εχω αλλη συσκευη και θα παρει πολυ καιρο.. μαλλον θα απευθυνθω σε καποιο μαγαζι τυπου i repair.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερεις φιλε μηπως πως μπορεις να ανεβασεις την φωνη στα ακουστικα την ωρα που παιζει μουσικη? Πχ αν βαλεις τα ακουστικα σε υπολογιστη ακους πιο δυνατα..ενω μεσω κινητου πιο σιγα.. ξερεις πως μπορεις να το πειραξεις ??
  7. Παιδια δεν φορτιζει το κινητο μου...φορτιζει μονο οταν ειναι κλειστο... Φταιει η αναβαθμιση?
  8. Φιλαρακι αν ξερεις πες μου λιγο γιατι εχω ενα θεμα. Μετα την αναβαθμιση οταν κανω σκρινσοτ και παω να το στειλω μεσω μεσεντζερ δεν μου το εμφανιζει και πρεπει να παω στον φακελο με τις φωτο να το βρω και να το στειλω.. Δεν ξερω τι εχει γινει.. ξερεις πω; Διορθωνεται??
  9. Γενικα ολα μου τα αδιαβροχα κινητα τα πλενα με σαπουνι και ποτε δεν επαθαν τιποτα.. Καθαριζουν τελεια με το αβα! Απλετο νερακι και ειναι κομπλε! Απλα με προβληματισε αυτο με την μπαταρια που κλεινει μονο του οταν ζεστενεται! Δεν μου τακανε αυτα πριν και εχω αρχισει να ανησυχω γιατι κανω κουριερκαι μου ειναι πολυ χρησιμο και φοβαμαι οτι αν γινει κατι την εβαψα και μεινω χωρις κινητο!
  10. Παιδια εγω εχω προβλημα. Τις προαλλες ενω ειχε 3% με το που το βαλα στην φορτιση του powerbank εκλεισε. Το ξαναανοιξα παλι τα ιδια μολις μπει φορτιση. ( Να σημειωσω οτι ειχε ζεσταθει αρκετα απο πισω καθως επεσα pubg) ωστοσο επειδη παιζω γενικα πολλες ωρες δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο.. Σημερα παλι τα ιδια..αλλα σημερα δεν εχει ζεσταθει! Κλεινει και δειχνει να φορτιζει! Το ανοιγω κανονικα και ξανακλεινει μετα απο λιγο! Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Σημερα το πλυνα με σαπουνι να σημειωσω αλλα δεν ειδα ειδοποιηση για νερο υγρασια η κατι τετοιο.. (στο s8edge που το κανα δεν ειχε θεμα πλην οτι δεν φορτιζε αν το βρεχα) λετε να θελει μπαταρια?
  11. Στειλεμου λινκ η μεηλ να δεις σκρινσοτ μα δεις αν λεω ψεματα.. ακου εκει τι λεει 300 ευρω να το σκοτωσουμε χαχαχ..αυτες τις βλακιες κανετε και χαλατε την πιατσα οταν κραταμε ψηλα στανταρτς ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειπα εγω ρε οτι μου δινουν 3xl για 2xl??? Μαθε να διαβαζεις..one plus note 8 note 9 με διαφορα χρηματων και iphone 8 plus μου διναν! Τα μυνηματα ειναι με ημερομηνια ενα μηνα πριν! Ξυπνααα!!!
  12. Να δω τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα!!! Προσφατα εβαλα να πουλησω το πιξελακι 2xl 430 ευρω και αμα θες εχω σκριν σοτ που μου καναν τεμεναδες να το παρουν!! Μου διναν note 9 και iphone 8 plus! Σαφως το χω αριστο 5 μηνων με υπολοιπο εγγυησης 1.5 χρονο ακομα. Ωστοσο οταν το βαλα η τιμη του ηταν 483. Τωρα 5 καταστηματα το πηγαν 420. Αλλα που θα παει θα τελειωσει το στοκ να ξαναμπει 483 να το πουλησουμε 400 να βαλουμε αλλα 500 να παρουμε το 4 τον οκτωβρη! ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι ποιος σου πε οτι εμεις που βαζουμε μεμβρανες και θηκες δεν το χαιρομαστε! Φυσικα και το χαιρομαστε στο 100% απλα εχουμε μυαλο και φροντιζουμε για την μεταπωλητικη αξια διοτι θα το δωσω ενα 50αρι κατω απο την ισχυουσα τιμη! Η zagg που εχω ειναι απιστευτη μαζι με την spigen και μαλιστα το κινητο φαινεται πιο ομορφο! Το καθαριζω καθε βδομαδα με ειδικα και πλενω την θηκη με καυτο νερο και σαπουνι! Στα ηχεια βαζω οινοπνευμα με οδοντοβουρτσα το τριβω ελαφρυα και καθαριζει τα παντα! Το κινητο ειναι στολιδι με την θηκουλα και σαφως στο επομενο θα βαλω μεμβρανη zagg με 6μηνη εγγυηση. Εχει φαει 10 τουμπες σε 5 μηνες (καμια στον δρομο) και δεν εχει παθει το παραμικρο. Ουτε ιχνος γρατζουνιας! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σε ρωτησω πατησα 7 φορες στο build number και εγινα developer! Αυτο σημαινει εχασα εγγυηση? Δευτερον τι σημαντικο θα μπορουσα να πειραξω να βελτιωθω κατα την γνωμη σου?
  13. Παιδια μηπως υπαρχει καποιος να πουλαει θηκη αυθεντικη της google σε αριστη κατασταση για πιξελ 2xl?
  14. Παιδια οταν τραβαω φωτος απο μεσεντζερ βγαινουν χαλια!!! Υποτιθεται το πιξελ2χλ εχει την καλυτερη καμερα. Η φωτο βγαινει λες και τραβαω απο vga. Το s8 plus εβγαζε πολυ καλυτερα!!! Να σημειωσω οτι με την καμερα κανονικα τραβαει καλυτερα αλλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου χαλια.. οσο για ειδιοποιησεις με λεντ ουτε εμενα φωτιζει στις ειδοποιησεις
  15. Nαι αλλα το garmin δεν θα χει ειδοποιησεις κ κλησεις θα ναι απλα σπορτ
×
×
  • Create New...