Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Aυτο λεω να παρω αλλα δεν ξερω αν μπορω να το βαζω στη θαλασσα μεσα δεν ξερω ποσο καιρο θα χει ακομα υποστηριξη γτ ειναι παλιο και εχω ακουσει οτι γρατζουνιεται ευκολα Για θάλασσα θα χρειαστείς κάποιο περισσότερο sportwatch με smart δυνατότητες όπως κάποιο Garmin ή Suunto παρά smartwatch. Κατά τα άλλα το Gear S3 είναι από τις καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις σήμερα δεδομένου του που έχει φτάσει η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GooglePixel2XL Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Για θάλασσα θα χρειαστείς κάποιο περισσότερο sportwatch με smart δυνατότητες όπως κάποιο Garmin ή Suunto παρά smartwatch. Κατά τα άλλα το Gear S3 είναι από τις καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις σήμερα δεδομένου του που έχει φτάσει η τιμή του. Nαι αλλα το garmin δεν θα χει ειδοποιησεις κ κλησεις θα ναι απλα σπορτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Nαι αλλα το garmin δεν θα χει ειδοποιησεις κ κλησεις θα ναι απλα σπορτ Όχι... Τα περισσότερα έχουν κανονικά συνδεσιμότητα και όλες τις ειδοποιήσεις στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 καλως σας βρηκα παιδια .νεος κατοχος εδω προερχομενος απο το p20 pro .λιγες ωρες στα χερια μου το κιν ,δεν καταφερα να αλλαξω τον ηχο μνμ στο viber .καποια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 καλως σας βρηκα παιδια .νεος κατοχος εδω προερχομενος απο το p20 pro .λιγες ωρες στα χερια μου το κιν ,δεν καταφερα να αλλαξω τον ηχο μνμ στο viber .καποια βοηθεια ?Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του Viber και τον αλλάζεις Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του Viber και τον αλλάζεις Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk το βρηκα ,σε ευχαριστω .το led δεν δουλευει με το viber ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 το βρηκα ,σε ευχαριστω .το led δεν δουλευει με το viber ? Εμένα δουλεύει κανονικά. Το έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων (όχι του viber, αλλά του λειτουργικού)? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Εμένα δουλεύει κανονικά. Το έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων (όχι του viber, αλλά του λειτουργικού)? ναι ανοιχτο το εχω αλλα δεν αναβει στο viber . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 ναι ανοιχτο το εχω αλλα δεν αναβει στο viber . Δοκίμασε λίγο με αυτή την εφαρμογή. Και εμένα δεν μου δούλευε σωστά (όπως θα ήθελα) το led. Αλλά με αυτή την εφαρμογή όλα καλά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanagerpro Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Δοκίμασε λίγο με αυτή την εφαρμογή. Και εμένα δεν μου δούλευε σωστά (όπως θα ήθελα) το led. Αλλά με αυτή την εφαρμογή όλα καλά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanagerpro ok θα δω και την εφαρμογη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 ok θα δω και την εφαρμογη . Σου έδειξα την προ έκδοση κατά λάθος. Υπάρχει και free που δουλεύει μια χαρά Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Καλησπερα πηρα σημερα το Google Pixel 2 στα χερια μου. Εδω και μια ωρα λεει ολοκληρωση ρυθμισεων Google Play Store και μενει εκει κολλημενο ολοκληρωση 2 απο (μετα απο το απο δεν εμφανιζει κατι αλλο). Το εκανα επαννεκινηση μπας και κολλησε και ξανα εμεινε εκει τωρα τι κανω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 ναι ,αλλα εβαλα την free και βλεπω πως δουλευει .σε ευχαριστω . kountoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Καλησπερα πηρα σημερα το Google Pixel 2 στα χερια μου. Εδω και μια ωρα λεει ολοκληρωση ρυθμισεων Google Play Store και μενει εκει κολλημενο ολοκληρωση 2 απο (μετα απο το απο δεν εμφανιζει κατι αλλο). Το εκανα επαννεκινηση μπας και κολλησε και ξανα εμεινε εκει τωρα τι κανω ;Προχώρησε ή ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GooglePixel2XL Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Παιδια οταν τραβαω φωτος απο μεσεντζερ βγαινουν χαλια!!! Υποτιθεται το πιξελ2χλ εχει την καλυτερη καμερα. Η φωτο βγαινει λες και τραβαω απο vga. Το s8 plus εβγαζε πολυ καλυτερα!!! Να σημειωσω οτι με την καμερα κανονικα τραβαει καλυτερα αλλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου χαλια.. οσο για ειδιοποιησεις με λεντ ουτε εμενα φωτιζει στις ειδοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Παιδια οταν τραβαω φωτος απο μεσεντζερ βγαινουν χαλια!!! Υποτιθεται το πιξελ2χλ εχει την καλυτερη καμερα. Η φωτο βγαινει λες και τραβαω απο vga. Το s8 plus εβγαζε πολυ καλυτερα!!! Να σημειωσω οτι με την καμερα κανονικα τραβαει καλυτερα αλλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου χαλια.. οσο για ειδιοποιησεις με λεντ ουτε εμενα φωτιζει στις ειδοποιησειςΠέτα το, πάρε S8 plus. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Παιδια οταν τραβαω φωτος απο μεσεντζερ βγαινουν χαλια!!! Υποτιθεται το πιξελ2χλ εχει την καλυτερη καμερα. Η φωτο βγαινει λες και τραβαω απο vga. Το s8 plus εβγαζε πολυ καλυτερα!!! Να σημειωσω οτι με την καμερα κανονικα τραβαει καλυτερα αλλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου χαλια.. οσο για ειδιοποιησεις με λεντ ουτε εμενα φωτιζει στις ειδοποιησειςΠροσωπικά δεν βλέπω κάποιο θέμα. Ότι φωτογραφία βγάλω μέσα από εφαρμογή σοσιαλ είτε από την μαμά εφαρμογή, βγαίνει μία χαρά. Προφανώς καλύτερα με την μαμά εφαρμογή αλλά και μέσα από σοσιαλ καλές είναι. Ειδοποιήσεις επίσης όλα καλά. Δεν ξέρω πως αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Παιδια οταν τραβαω φωτος απο μεσεντζερ βγαινουν χαλια!!! Υποτιθεται το πιξελ2χλ εχει την καλυτερη καμερα. Η φωτο βγαινει λες και τραβαω απο vga. Το s8 plus εβγαζε πολυ καλυτερα!!! Να σημειωσω οτι με την καμερα κανονικα τραβαει καλυτερα αλλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου χαλια.. οσο για ειδιοποιησεις με λεντ ουτε εμενα φωτιζει στις ειδοποιησειςΦαίνεται λογικό. Η ποιότητα των φωτογραφιών του pixel οφείλεται σε λογισμικό που βρίσκεται στην εφαρμογή Google camera και όχι στο hardware της κάμερας του pixel. Άρα αν χρησιμοποιείς άλλο λογισμικό, λογικό φαίνεται να μην έχει την ποιότητα του Google camera. Και για αυτό άλλες συσκευές, όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή Google camera, βγάζουν φωτό της ίδιας καλής ποιότητας με το pixel. Αν τώρα κάποιες εφαρμογές instant messaging χρησιμοποιούν την λειτουργικότητα της εφαρμογής Google camera, τότε μπορεί να βγάζουν με την ίδια ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Καλησπερα :) υποστηριζει την υπηρεσια cosmote wifi calling η συγκεκριμενη συσκευη; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Καλησπερα :) υποστηριζει την υπηρεσια cosmote wifi calling η συγκεκριμενη συσκευη;Όχι ακόμα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Όχι ακόμα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου :) Κριμα γιατι εχοντας τραγικο σημα στο σπιτι την υπηρεσια αυτη στανταρ την χρειαζομαι. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Μία από τα ίδια φίλε μου. Το γυρίζω σε 2G όταν είμαι σπίτι μέσω Tasker, και έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Δεν έχει σησκευή για full σήμα η cosmote. πχ. για υπόγεια? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Δεν έχει σησκευή για full σήμα η cosmote. πχ. για υπόγεια? Τελειο Σημα λεγεται στην cosmote. Το πως δουλευει και τι απαιτησεις εχει, δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Εχω αλλον παροχο στο σπιτι, δεν ξερω εαν μπορω να ζητησω την συσκευη σηματος απο κοσμοτε, διαβασα σε σχολια στις αξιολογησεις στο Σκτρουτζ οτι υποστηριζει e sim και σκεφτηκα μηπως και το wifi calling. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts