Tasos91 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Κι εγώ την 158 έχω αλλά ούτε στο hicare μου έχει έρθει κάτι Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είδα τα μηνύματα των υπολοίπων, τσέκαρα hicare κ ξενέρωσα που δεν το είχε.. Από τις ρυθμίσεις όμως, μου το έβγαλε.. Δεν ξέρω γιατί όχι αυτόματα, μιας κ το είχα ενεργό να τσεκάρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Είδα τα μηνύματα των υπολοίπων, τσέκαρα hicare κ ξενέρωσα που δεν το είχε.. Από τις ρυθμίσεις όμως, μου το έβγαλε.. Δεν ξέρω γιατί όχι αυτόματα, μιας κ το είχα ενεργό να τσεκάρει!Εγώ έχω τσεκάρει 500 φορές κι ακόμα τίποτα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ. 158 και μου ήρθε η 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 (edited) Και μένα τίποτα ακόμα (ήμουν σίγουρος δηλαδή :p) με BLA-L09 8.0.158 (C432) Υπάρχει κάποιος με μονόκαρτο (L09) και συνδυασμό VodafoneCU να πήρε την αναβάθμιση? Στο FF πάντως μου δείχνει και τις δυο 197ρες approved (ενώ χθες για παράδειγμα όχι)! Βέβαια δεν δίνω και πολύ σημασία σε αυτό, μιας και μου δείχνει approved την 161 9ρα από τις αρχές Δεκέμβρη και ποτέ δεν την πήρα. :lol: Edited February 12, 2019 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos91 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Κάτι που είναι έμμεσα σχετικό με την αναβάθμιση. Χθες βρέθηκα κάποια στιγμή να έχω 9% μπαταρία, ενώ έλειπα από το σπίτι, χωρίς ελπίδα να πάω άμεσα, ή να το φορτίσω κάπου/κάπως. Οπότε, είπα να βάλω την ultra εξοικονόμηση μιας κ το μόνο που χρειαζόμουν στην συγκεκριμένη κατάσταση, ήταν να απαντήσω πιθανά τηλέφωνα. Ενεργοποιώντας το, μου έβγαλε ότι απομένει 1Ω κ 30κάτι λεπτά. Τσέκαρα μετά από κανένα 20λεπτο, είχε πέσει στο 6% κ μετά από άλλα 10 λεπτά, έκανε τον ήχο ειδοποίησης που κάνει όταν το κινητό θα κλείσει σε 30". Προφανώς, υπάρχει κάποιο θέμα με τη βαθμονόμηση της μπαταρίας, ελπίζω όχι με την ίδια τη μπαταρία. Η αναβάθμιση που κατεβαίνει τώρα, έχει ελπίδες να το διορθώσει αυτό; ή μετά, η επαναφορά εργοστασιακών κ η διαγραφή της cache; Αν όχι, γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Εγώ πάντως μένω στην 157 γιατί με τα στατιστικά μπαταρίας που έχω φοβάμαι για οποιαδήποτε αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 οσοι εχουν την 9 εχουν δει βελτίωση στην κάμερα; η τα ιδια μετρια; Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Κάτι που είναι έμμεσα σχετικό με την αναβάθμιση. Χθες βρέθηκα κάποια στιγμή να έχω 9% μπαταρία, ενώ έλειπα από το σπίτι, χωρίς ελπίδα να πάω άμεσα, ή να το φορτίσω κάπου/κάπως. Οπότε, είπα να βάλω την ultra εξοικονόμηση μιας κ το μόνο που χρειαζόμουν στην συγκεκριμένη κατάσταση, ήταν να απαντήσω πιθανά τηλέφωνα. Ενεργοποιώντας το, μου έβγαλε ότι απομένει 1Ω κ 30κάτι λεπτά. Τσέκαρα μετά από κανένα 20λεπτο, είχε πέσει στο 6% κ μετά από άλλα 10 λεπτά, έκανε τον ήχο ειδοποίησης που κάνει όταν το κινητό θα κλείσει σε 30". Προφανώς, υπάρχει κάποιο θέμα με τη βαθμονόμηση της μπαταρίας, ελπίζω όχι με την ίδια τη μπαταρία. Η αναβάθμιση που κατεβαίνει τώρα, έχει ελπίδες να το διορθώσει αυτό; ή μετά, η επαναφορά εργοστασιακών κ η διαγραφή της cache; Αν όχι, γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο; Εγώ είμαι ακόμα με την 158. Κάποια στιγμή βρέθηκα και εγώ στην ίδια θέση να έχω 10% μπαταρία και έβαλα την υπέρ εξοικονόμηση ενέργειας. Η ώρα ήταν 5 το απόγευμα και όταν πήγα σπίτι περίπου ώρα 11:00 είχε κατέβει μόνο δύο μονάδες δηλαδή είχε πάει στο 8%. Θεωρώ ότι οι υπέρ εξοικονόμηση ενέργειας δουλεύει άψογα στην 8 και 158 δεν ξέρω στην 9 τι θα κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια ήθελα να ρωτήσω το εξής :τι κάνετε με τα cookies τα αποδέχεστε;; εγώ μέχρι τώρα δεν τα αποδέχομαι ποτέ, είναι σωστό αυτό ή μπορούμε να τα αποδεχόμαστε;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 οσοι εχουν την 9 εχουν δει βελτίωση στην κάμερα; η τα ιδια μετρια; Η βελτιωση στην καμερα και ειδικα στην selfie ειναι ενας σημαντικος λογος να κανεις upgrade εκτος αν σου αρεσει το blue tint της gcam οπου εκει μενεις στην 8 γιατι στην 9 δεν παιζει (για το mate 10 pro παντα). Μετρια παντος δεν την λες την καμερα του προς θεου. ε παιδια ήθελα να ρωτήσω το εξής :τι κάνετε με τα cookies τα αποδέχεστε;; εγώ μέχρι τώρα δεν τα αποδέχομαι ποτέ, είναι σωστό αυτό ή μπορούμε να τα αποδεχόμαστε;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Kiwi browser και ξενοιαζεις, το ρυθμιζεις κιολας να μην αποδεχεται cookies τριτων και τελος. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 (edited) οσοι εχουν την 9 εχουν δει βελτίωση στην κάμερα; η τα ιδια μετρια;Μόνο μέτρια? Απογοήτευση σκέτη. Ήταν που ήταν, έγινε...,Εγώ πάντως μένω στην 157 γιατί με τα στατιστικά μπαταρίας που έχω φοβάμαι για οποιαδήποτε αλλαγή.Σαν τι φοβάσαι δηλαδή? Η 9 έχει στάνταρ καλύτερη μπαταρία. Άλλα θέματα έχει. Αντε επιτέλους, εγώ βέβαια από χτες τελικά επέστρεψα στην 8, έκανα απενεργοποίηση και τα updates και θα περιμένω να ωριμάσει το EMUI 9. Καλή απόλαυση στους πρώην 158. Που γύρισες? Στην 157 ή στην 158? Sent from my M5 MediaPad, using Tapatalk Pro. Edited February 12, 2019 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 157 ειναι το rollback, ασε που σε εμενα η 158 δεν ηρθε και δεν θα ερθει ποτε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Μόνο μέτρια? Απογοήτευση σκέτη. Ήταν που ήταν, έγινε...,Σαν τι φοβάσαι δηλαδή? Η 9 έχει στάνταρ καλύτερη μπαταρία. Άλλα θέματα έχει. 5 ώρες οθόνη, 5 ώρες ομιλία, 40 ώρες χρήσης, 3 λογαριασμοί email, messenger, viber, 2 sim ενεργές, δεν έχω fb, Instagram. Νομίζω δουλεύει καλά γι'αυτό δεν το πειράζω. Για camera χρησιμοποιώ gcam και με ικανοποιεί αρκετά. Τι μπορεί να μου δώσει καλύτερο η 9? Παρεμπιπτόντως μου έχει έρθει η αναβάθμιση μόλις σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Από αναμονή θα πάρεις κάτι τις. Από χρήση και εγώ δεν είδα κάτι διαφορετικό. Σε αναμονή έχει ένα +10% (ίσως και λίγο παραπάνω), με καλό σήμα δικτύου. Και όντως, είναι εξαιρετικά τα στατιστικά σου. Sent from my M5 MediaPad, using Tapatalk Pro. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 157 ειναι το rollback, ασε που σε εμενα η 158 δεν ηρθε και δεν θα ερθει ποτε.Σκέφτομαι να γυρίσω και εγώ. Οπότε μάλλον μιλάμε για την 157, στην συνέχεια να περάσω την 158 χερουλατα και να κάτσω και εγώ εκεί, μέχρι να βγάλουν κάποια 9αρα της προκοπής. Έχω κουραστεί με τα κόλπα της 161, συν του ότι ξαναγύρισα στην navbar, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Τα gestures θέλουν δουλειά ακόμη, έχουν πρόβλημα σε πολλές εφαρμογές. Τελικά το pocket mode φαίνεται να υπάρχει! Το έχουν κάνει default on μάλλον, γιατί κάποιες φορές χτυπάει δυνατά. Όταν είναι στις καλές του βέβαια και γουστάρει. Αλλιώς δεν καταλαβαίνει Χριστό! Sent from my M5 MediaPad, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Σκέφτομαι να γυρίσω και εγώ. Οπότε μάλλον μιλάμε για την 157, στην συνέχεια να περάσω την 158 χερουλατα και να κάτσω και εγώ εκεί, μέχρι να βγάλουν κάποια 9αρα της προκοπής. Έχω κουραστεί με τα κόλπα της 161, συν του ότι ξαναγύρισα στην navbar, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Τα gestures θέλουν δουλειά ακόμη, έχουν πρόβλημα σε πολλές εφαρμογές. Τελικά το pocket mode φαίνεται να υπάρχει! Το έχουν κάνει default on μάλλον, γιατί κάποιες φορές χτυπάει δυνατά. Όταν είναι στις καλές του βέβαια και γουστάρει. Αλλιώς δεν καταλαβαίνει Χριστό! Sent from my M5 MediaPad, using Tapatalk Pro. Τα gestures μου λείπουν τώρα στην 8 αλλά ευτυχώς επειδή δουλεύω πολύ Web Browser ο kiwi έχει πλέον χειρονομίες πίσω και μπροστά με swipe από τις άκρες και βολεύομαι, στο σύστημα μέσα ειμαι όπως και πριν με την βάση πλοήγησης και κρυμμένη την navbar. Μετά από ένα βαθύ καθάρισμα από υπηρεσίες που δεν δουλεύω πάει σφεντόνα η 8. Θα σε συμβούλευα αν γυρίσεις στην 8 να μείνεις στην 157 γιατί θα είναι ολοκαθαρη σαν να την έκανες flash. Κανείς disable μέσω ADB την ενημέρωση συστήματος και αράζεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Καλημέρα! Πήρα και εγώ την μεγάλη αναβάθμιση 9.0.0.197) . Υπήρχε μέσω του HiCare εδώ και καιρό απλά δεν ήξερα να μπω εκεί. Έχω την εξής ερώτηση. Μου τρώει 16% μπαταρία το gear fit plugin. Αυτό δε συνέβαινε πριν, ήταν πολύ λιγότερο. Στο αυτόματο οι ρυθμίσεις στη διαχείριση δεν το είχα ποτέ πειράξει. Έχει κανείς Samsung wearable να μου πει αν παρατήρησε το ίδιο μετά την αναβάθμιση; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Η βελτιωση στην καμερα και ειδικα στην selfie ειναι ενας σημαντικος λογος να κανεις upgrade εκτος αν σου αρεσει το blue tint της gcam οπου εκει μενεις στην 8 γιατι στην 9 δεν παιζει (για το mate 10 pro παντα). Μετρια παντος δεν την λες την καμερα του προς θεου. Kiwi browser και ξενοιαζεις, το ρυθμιζεις κιολας να μην αποδεχεται cookies τριτων και τελος. Μόλις τον κατέβασα. Έχεις δίκιο και πάει και σφαίρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Καλημέρα, Το patch της cosmote σας το έβγαλε στην 9; εμενα όχι αλλά το volte δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 (edited) Καλημέρα, Το patch της cosmote σας το έβγαλε στην 9; εμενα όχι αλλά το volte δουλεύει. Δεν είναι απαραίτητο. Ποτέ δεν μου έρχονταν εμένα και πάντα μια χαρά δούλευε το volte & vowifi. ;) Τα gestures μου λείπουν τώρα στην 8 αλλά ευτυχώς επειδή δουλεύω πολύ Web Browser ο kiwi έχει πλέον χειρονομίες πίσω και μπροστά με swipe από τις άκρες και βολεύομαι, στο σύστημα μέσα ειμαι όπως και πριν με την βάση πλοήγησης και κρυμμένη την navbar. Μετά από ένα βαθύ καθάρισμα από υπηρεσίες που δεν δουλεύω πάει σφεντόνα η 8. Θα σε συμβούλευα αν γυρίσεις στην 8 να μείνεις στην 157 γιατί θα είναι ολοκαθαρη σαν να την έκανες flash. Κανείς disable μέσω ADB την ενημέρωση συστήματος και αράζεις. Όπερ και εγένετο! Επέστρεψα στην 157, έκλεισα τις ειδοποιήσεις και τις αυτόματες αναβαθμίσεις και βλέπουμε. Η 9άρα έχει δρόμο ακόμη και προκειμένου να μου σπάει τα νεύρα με τα χαζο-bug της, επιστροφή στην ηρεμία. PS: Πολύ καλός ο KIWI. Δεν το περίμενα. Edited February 13, 2019 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Όπερ και εγένετο! Επέστρεψα στην 157, έκλεισα τις ειδοποιήσεις και τις αυτόματες αναβαθμίσεις και βλέπουμε. Η 9άρα έχει δρόμο ακόμη και προκειμένου να μου σπάει τα νεύρα με τα χαζο-bug της, επιστροφή στην ηρεμία. Κάνε disable μέσω ADB το com.huawei.hwouc και μετά όποτε θες να κάνεις την αναβάθμιση το κάνεις enable. Εγώ το έκανα disable, ακόμα έκανα off τα αυτόματα updates από τα developer tools ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα την κάνει από μόνο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossssss Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 καλησπέρα , εχω ενα HUAWEI Mate 10 Pro έκδοση BLA-AL00 (china) θα λειτουργήσει κανονικά στην Ελλάδα στα δίκτυα κινητής? τι διαφορές έχει απο τα L09 , L29 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossssss Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 η διαφορά ειναι οτι το ΑL00 δεν περιεχεί το google play store με το L29 που το περιεχεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Καλησπέρα, με την 9 δεν μπορώ να κάνω wipe cache με power button και volume up. Πως αλλιώς γίνεται? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Καλησπέρα, με την 9 δεν μπορώ να κάνω wipe cache με power button και volume up. Πως αλλιώς γίνεται? Ευχαριστώ Απενεργοποιεις την συσκευη και περιμενεις 10 δευτερα Πατας και κρατας πατημενα τα volume+(up) και power μεχρι να σου εμφανιστει το recovery menu Στην 8 τα κρατουσες πατημενα μεχρι να δονησει αλλα στην 9 θελει μεχρι να εμφανιστει το recovery menu Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Απενεργοποιεις την συσκευη και περιμενεις 10 δευτερα Πατας και κρατας πατημενα τα volume+(up) και power μεχρι να σου εμφανιστει το recovery menu Στην 8 τα κρατουσες πατημενα μεχρι να δονησει αλλα στην 9 θελει μεχρι να εμφανιστει το recovery menu Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Είναι βασικό τα 10 δεύτερα μετά που το κλείνεις. Είχα παρατηρήσει ότι βιαζονταν πολύ να κάνει την δόνηση ότι έκλεισε (καλά και ντε). Με το που πατούσες απενεργοποιηση δεν προλάβαινες να πάρεις το χέρι σου και αυτό έκανε την δόνηση. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts