George1968 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 [/color]Δυστυχώς την AOD την χαλάσανε και εξηγούμαι: όταν σε παίρνουν και έχεις αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα δεν γράφει τον αριθμό των αναπάντητων ή τον αριθμό των μηνυμάτων όπως πριν απλά δείχνει ότι έχεις αναπάντητη ή ότι έχεις μήνυμα τίποτα άλλο. Θετικό ότι έχουν προσθέσει ενδείξεις και από άλλες εφαρμογές αλλά δυστυχώς δεν δείχνουν τον αριθμό. Θα πας 1. ρυθμίσεις /ειδοποιήσεις/σήματα εικονιδίων εφαρμογών και θα το κάνεις "αριθμοί" 2. ειδοποιήσεις κλειδώματος οθόνης να το έχεις "εμφάνιση" 3. περισσότερες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων /μέθοδος ειδοποιήσεων "εμένα μου αρέσει εικονίδια" παίξε με αυτό και αποφάσισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HvsS Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Ήρθε και σε μένα η 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 [/color]Δυστυχώς την AOD την χαλάσανε και εξηγούμαι: όταν σε παίρνουν και έχεις αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα δεν γράφει τον αριθμό των αναπάντητων ή τον αριθμό των μηνυμάτων όπως πριν απλά δείχνει ότι έχεις αναπάντητη ή ότι έχεις μήνυμα τίποτα άλλο. Θετικό ότι έχουν προσθέσει ενδείξεις και από άλλες εφαρμογές αλλά δυστυχώς δεν δείχνουν τον αριθμό. Θα πας 1. ρυθμίσεις /ειδοποιήσεις/σήματα εικονιδίων εφαρμογών και θα το κάνεις "αριθμοί" 2. ειδοποιήσεις κλειδώματος οθόνης να το έχεις "εμφάνιση" 3. περισσότερες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων /μέθοδος ειδοποιήσεων "εμένα μου αρέσει εικονίδια" παίξε με αυτό και αποφάσισε. Ευχαριστώ αλλά αυτά που μου γράφεις τα έχω κάνει ακριβώς και εγώ αλλά αφορούν τα εικονίδια των εφαρμογών. Εγώ εννοώ τα εικονίδια που έχει στην οθόνη γρήγορης Ματιάς όταν το κινητό είναι εντελώς κλειστό και στη μαύρη οθόνη σου δείχνει το σηματάκι για τα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις εκεί δεν γράφει αριθμό όπως πριν. Αυτό εννοώ AOD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Όποτε ξεκινάω μια συνομιλία στο τηλέφωνο, ακούγεται ένας ήχος και επίσης βγάζει μια ειδοποίηση για συγχρονισμό των επαφών.. Με την 9.1 όλα αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλησπέρα. Μόλις ήρθε η 9.1.0.300 μέσω hisuite, από την 9.0.0.249. Προς το παρόν δεν έκανα επαναφορά, θα την δοκιμάσω έτσι και βλέπουμε. Για τα καλά της και τα προβλήματά της, θα ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλησπέρα. Μόλις ήρθε η 9.1.0.300 μέσω hisuite, από την 9.0.0.249. Προς το παρόν δεν έκανα επαναφορά, θα την δοκιμάσω έτσι και βλέπουμε. Για τα καλά της και τα προβλήματά της, θα ενημερώνω. Καλησπέρα. Αντε ωραία να περιμένουμε και εμείς με 249.. Έχεις και patch της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλησπέρα! Μου ήρθε κι εμένα πριν 3-4 μέρες η 9.1 ota, έκανα clean install, και να πω την αλήθεια μου φαίνεται ένα τακ πιο αργό στην πλοήγηση στο μενού πιο πολύ.. Όχι τόσο στο άνοιγμα των εφαρμογών. Πήγα να μειώσω τα εφέ από τις επιλογές για προγραμματιστες, αλλά στο 0.5 που τα έβαλα όλα μου φαίνεται αρκετά απότομο! Γρήγορο μεν, αλλά αρκετά τραχύ κι απότομο αν μπορώ να το περιγράψω σωστά έτσι.. Παίζει να μην έχει κάτσει καλά κάτι ή οκ είναι και λίγο λογικό μετά κι από αυτή την αναβάθμιση να αρχίζει να κόβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλησπέρα! Μου ήρθε κι εμένα πριν 3-4 μέρες η 9.1 ota, έκανα clean install, και να πω την αλήθεια μου φαίνεται ένα τακ πιο αργό στην πλοήγηση στο μενού πιο πολύ.. Όχι τόσο στο άνοιγμα των εφαρμογών. Πήγα να μειώσω τα εφέ από τις επιλογές για προγραμματιστες, αλλά στο 0.5 που τα έβαλα όλα μου φαίνεται αρκετά απότομο! Γρήγορο μεν, αλλά αρκετά τραχύ κι απότομο αν μπορώ να το περιγράψω σωστά έτσι.. Παίζει να μην έχει κάτσει καλά κάτι ή οκ είναι και λίγο λογικό μετά κι από αυτή την αναβάθμιση να αρχίζει να κόβει; Και δω τα ίδια. Επίσης η μπαταρία μου φαίνεται λίγο χειρότερη. Ίσως πρέπει να στρώσει λίγο. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλησπέρα. Αντε ωραία να περιμένουμε και εμείς με 249.. Έχεις και patch της cosmote; Καλημέρα. Ναι έχω το patch 9.0.0.6, BLA-L29, αγορασμένο από Γερμανό τον ΔΕΚ18. Μέχρι τώρα όλα καλά, πιο smooth η αίσθηση σε όλα, η μπαταρία κρατάει λιγότερο, είναι νωρίς όμως ακόμη, πιστεύω θα στρώσει, τώρα του κάνω την πρώτη φόρτιση. Τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλησπέρα και από εμένα. Με την 9.1. έχω ένα θέμα. Δεν μου έρχονται καθόλου οι ειδοποιήσεις στα sms Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλησπέρα και από εμένα. Με την 9.1. έχω ένα θέμα. Δεν μου έρχονται καθόλου οι ειδοποιήσεις στα sms Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα antogr. Εμένα μου έρχονται κανονικά, δοκίμασα από ebanking και μου έβγαλε κανονικά ένδειξη (συννεφάκι) επάνω και ηχητική ειδοποίηση. Πως έκανες αναβάθμιση? Εγώ μέσω hicare, χωρίς επαναφορά, για την ώρα. Επίσης μια διαφορά που πρόσεξα είναι ότι επάνω αριστερά με ενεργοποιημένο το volte (sim1) μου βγάζει τον αριθμό 1(πιθανό από ποια sim είναι ενεργοποιημένο το volte). Πάντως και να ενεργοποιήσω το volte στη κάρτα sim2 (ειτε ταυτόχρονα είτε μόνο από sim2) δεν μου βγάζει τον αριθμό 2, ούτε και το volte δίπλα στην 2η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Android pay παίζει Ελλάδα? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Android pay παίζει Ελλάδα? Sent from my BLA-L29 using Tapatalkόχι ακόμα Να ρωτήσω κάτι και εγώ, VoWiFi σε Vodafone παίζει; Αν ναι, χρειάζεται ρύθμιση ή απλά ενεργοποιείς τη λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλά νέα! https://www.huaweicentral.com/heres-the-list-of-eligible-devices-that-will-get-the-emui-10-update-based-on-android-10-q-updated/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά καλημέρα με τη νέα αναβάθμιση σε 9.1 η μπαταρία στην αρχή φεύγει σαν νερό εσείς τι έχετε καταλάβει;;; Ή κάνω εγώ κάποιο λάθος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά καλημέρα με τη νέα αναβάθμιση σε 9.1 η μπαταρία στην αρχή φεύγει σαν νερό εσείς τι έχετε καταλάβει;;; Ή κάνω εγώ κάποιο λάθος;;; Εμένα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Την πέρασα και γω τελικά την 9.1 μέσω hisuite γιατί δεν την εμφάνιζε πουθενά αλλού. Πρώτες εντυπώσεις καλύτερη κύλιση παντού μενού εφαρμογές κλπ. Ίσως μία επίπτωση στην μπαταρία. Μια ερώτηση. Επειδή πρώτη φορά έκανα update μέσω hisuite. Δεν μου εμφανίζει καθόλου στις πληροφορίες τις αλλαγές που φέρνει. Με τι τρόπο γίνεται η αναβάθμιση στο hisuite; Απλή αναβάθμιση ή με πιο "καθαρό" τρόπο φλασαρει την πλήρη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Την πέρασα και γω τελικά την 9.1 μέσω hisuite γιατί δεν την εμφάνιζε πουθενά αλλού. Πρώτες εντυπώσεις καλύτερη κύλιση παντού μενού εφαρμογές κλπ. Ίσως μία επίπτωση στην μπαταρία. Μια ερώτηση. Επειδή πρώτη φορά έκανα update μέσω hisuite. Δεν μου εμφανίζει καθόλου στις πληροφορίες τις αλλαγές που φέρνει. Με τι τρόπο γίνεται η αναβάθμιση στο hisuite; Απλή αναβάθμιση ή με πιο "καθαρό" τρόπο φλασαρει την πλήρη rom; Το Hisuite κατεβαζει την πληρη ΟΤΑ στον Η/Υ και υστερα την στελνει στο κινητο, ειναι οτι κανει το ΟΤΑ απλα πρωτα κατεβαινει στον Η/Υ. Το οτι δεν σου εμφανιζει το changelog δεν ειναι κατι γιατι το ιδιο γινεται αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων, το αρχειο xml φαινεται δεν αποθηκευεται στο συστημα. Φλασαρισμα ολοκληρης της rom απο το "μηδεν" γινεται μονο με την μεθοδο "dload". Γενικα δεν αλλαζει τιποτα αν το κανεις μεσω HiSuite ή μεσω της συσκευης, εκτος απο κατι πλαγιους μεθοδους που χρησιμοποιουν το HiSuite. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά καλημέρα με τη νέα αναβάθμιση σε 9.1 η μπαταρία στην αρχή φεύγει σαν νερό εσείς τι έχετε καταλάβει;;; Ή κάνω εγώ κάποιο λάθος;;; Ναι φαίνεται να την "τρώει" γρήγορα για αρχή. Τώρα έκανα την 2η φόρτιση. Ας κάνουμε υπομονή κάνα 2-3 φορτίσεις ακόμη μπας και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Καμία διαφορά δεν έχει στην μπαταρία. Το δουλεύω 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά καλημέρα με τη νέα αναβάθμιση σε 9.1 η μπαταρία στην αρχή φεύγει σαν νερό εσείς τι έχετε καταλάβει;;; Ή κάνω εγώ κάποιο λάθος;;; Ισχύει και σε μένα το ίδιο. Το πρώτο 20% φεύγει γρηγορότερα από πριν. 10 + φορτίσεις και δεν είδα βελτίωση. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolakius Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά καλημέρα σε όλους! Έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς την ποιότητα της φωτογραφικής να έχει πέσει; Σε εμένα οι φωτογραφίες ιδίως σε night mode έχουν πέσει σε ποιότητα ασύλληπτα πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά καλημέρα σε όλους! Έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς την ποιότητα της φωτογραφικής να έχει πέσει; Σε εμένα οι φωτογραφίες ιδίως σε night mode έχουν πέσει σε ποιότητα ασύλληπτα πολύ.. Μόλις το δοκίμασα σε ίδιες συνθήκες που το δοκιμάζω κάθε φορά το τηλέφωνο δεν είδα καμία διαφορά. Σε night mode εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά καλημέρα σε όλους! Έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς την ποιότητα της φωτογραφικής να έχει πέσει; Σε εμένα οι φωτογραφίες ιδίως σε night mode έχουν πέσει σε ποιότητα ασύλληπτα πολύ.. Οχι, εγω βλεπω βελτιωση στις νυχτερινες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά καλημέρα σε όλους! Έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς την ποιότητα της φωτογραφικής να έχει πέσει; Σε εμένα οι φωτογραφίες ιδίως σε night mode έχουν πέσει σε ποιότητα ασύλληπτα πολύ.. Μπορω να πω πως ειναι καλυτερες απο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts